forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pomoc!!! Kako zbariti curu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/02/2011 : 13:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Uf, za to nemam muda, a i imam temperaturu tako da nisam baš u stanju pisati zadacu. Doduše ne visoku, ali imam.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2176 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/02/2011 : 14:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

Uf, za to nemam muda, a i imam temperaturu tako da nisam baš u stanju pisati zadacu. Doduše ne visoku, ali imam.

Ma samo neka dodje... Neka piše ona, dok ti u pozadini pališ svijece...
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/02/2011 : 15:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=hvlf2RpPPh4&feature=related

evo jedna pesma za Zagorelog

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

5041 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 11/02/2011 : 12:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Kazes joj da zelis da ti rodi bebu
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 11/02/2011 : 13:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ma, trenutno sam napaljen na Juliu i ne mislim na simpatiju.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8625 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/02/2011 : 13:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Zagoromeo i Julia

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 11/02/2011 : 13:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
E baš to xD

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4359 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/02/2011 : 00:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Zagore, šteta ako ne znaš cirilicu.

Go to Top of Page

bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 16/11/2010

Posted - 22/02/2011 : 00:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bazgtoon a Private Message
mozda malo kasnim sa svojim prijedlogom, al nema veze, svejedno cu rec.
dakle kolko sam ja na brzinu pogledao, NITKO NIJE SPOMENUO ALKOHOL. alkohol je "seksualni lubrikant" i spaja ljude od pamtivijeka i po meni je to njegova osnovna svrha.
vrlo jednostavno:
1. organiziraj party, pozovi dosta frendova i naravno nju.
2.nakon sto se malo napijete (ne previse!), odes do nje (ako je sa frendicom u drustvu neka ti frendovi pomognu pa njih odvuku sa strane) i zapocnes razgovor. vjeruj mi alkohol pomaze u socijaliziranju. jako. alkohol ce ti dat ideje o cemu da pricas, a i ako se ona bar malo napije bit ce otvorenija za razgovor.
3.jedina stvar na koju moras paziti jest da netko nema istu ideju kao i ti pa to ucini prije tebe

nemoj odmah ocekivat nesto extra, ali ces ovako barem ostvarit kontakt s njom i nesto zapocet, malo je bolje upoznat.
(btw ovaj savjet se temelji na osobnom iskustvu, ovako sam ostvario kontakt sa svojom curom s kojom sam jos uvijek u vezi)

nadam se da sam pomogao
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 22/02/2011 : 00:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Još joj uspi španjolske mušice, nisam to dosad htio spominjati, da me ne bi optuživali, ali kad su ti vec predložili alkohol...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 16/11/2010

Posted - 22/02/2011 : 00:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bazgtoon a Private Message
nisam mislio da je napije pa je iskoristi, nego vise zbog njega da dobije hrabrosti, a i ona ce tako bit vise za razgovor. barem kod mene to funkcionira
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 22/02/2011 : 07:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by bazgtoon

nisam mislio da je napije pa je iskoristi, nego vise zbog njega da dobije hrabrosti, a i ona ce tako bit vise za razgovor. barem kod mene to funkcionira

ti sa svojom curom pricas samo kad popijes
i ja tad volim da pricam sa curom, samo obicno ne sa svojom
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 22/02/2011 : 11:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by bazgtoon

Šalio sam se, pa tek im je 13-14 godina, sumnjam da bi je uspio iskoristiti.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/12/2011 : 20:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
I kako je sve završilo za Zagor12?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/12/2011 : 21:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ovaj topic još postoji?
Da ne lupetam gluposti i ne pokušavam biti duhovit, reci cu- nikako, i baš me briga.

A sad pusti topic da se vrati u grob na miru.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/12/2011 : 21:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

Ovaj topic još postoji?
Da ne lupetam gluposti i ne pokušavam biti duhovit, reci cu- nikako, i baš me briga.

Vidi, vidi, razocarao se u ljubav...

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/12/2011 : 21:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:

Ovaj topic još postoji?

Vidi, vidi, razocarao se u ljubav...

Slicnost izmedu Zagora i ljubavi. Oboje ti mogu slomiti srce, ali im se na kraju uvijek vratiš.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/12/2011 : 22:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Zagor? Pedercina.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/12/2011 : 22:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
tako mlad a razocaran :D

još da pocneš govoriti o "boljim prošlim vremenima" kad su cure bile drugacije i da slika bude potpuna :)

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/12/2011 : 22:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ma kakvi razocaran, jednostavno se moram pomirit s tim da sam geek i da moram pricekati da mi nešto samo dode.

A i imam 14 godina, pobogu... Prerano da bih icime bio razocaran, a kamoli ljubavlju.

No da ne odem u moje standardne nebuloze zašutjet cu sad. Ionako sam premlad a ovaj forum i sve vas ovdje. Samo sam mali zeleni (vidi avatar) klinac koji se pravi cool pred odraslim ljudima. Što ja uopce ovdje imam raditi?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7675 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/12/2011 : 22:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Možda nasmijavati nas svojim ljubavnim jadima? Šalim se, bez uvrede. Što se tice toga da moraš cekati, to ti i je najbolje, koliko god zvucalo kao fraza. Štogod pokušavao na silu, teško da ce se održati.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000