forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ugodna/neugodna iskustva na stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/03/2011 : 16:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Dakle opišite svoje dogadaje,iskustva itd.
Ja osobno zadivljen sam fer i korektnosti vecinom na ovoj starnici,nekih modova,clanova.Aukcije nikad nisam imao problema toliko razumijevanja i poštenih ljudi u životu nisam sreo.
Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju ili gledaju cudno pa ja jedva docekam takvu priliku.
Ovdje sam imao par puta nesuglasica ali nemogu vjerovati da ljudi tako zele rijesiti nesporazum,probleme cudo jedno kako ovdje vlada dobar duh sa vecine foruma sam bio izbacivan zbog svega i svacega.Ovdje je sve onako kako bi trebalo i bitirelativno sam novi clan ali stvarno vlada duh dobrote,prijateljstva i razumjevanja.

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2011 : 16:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Vecina forumasa su dobri ljudi, o tome nema rijeci, ali ima ih nekoliko (ja sam imo iskustva sa makar 3) koji dolaze da ovdje da bi samo srali po topicima ili po komentarima drugih forumasa, i to bez ikakvog razloga.
Sto se tice aukcija, dvojica su me sjebali za pare i za stripove, ali kao sto sam vec reko, ostali su pravi profesionalci i gospoda sto se tice suradnje. Ja inace ne upadam u svadje, ali ako me neko provocira, onda ne mogu da odolim a da ne odgovorim. Hvala bogu, u poslednjih nekoliko mjeseci sve super napreduje, bez ikakvih problema. Moderatori na forumu i urednici svi super rade svoj poso, tako da u vezi sajta nemam nikakvih negativnih iskustva.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2011 : 16:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ko te zajeb'o Acestroke??????

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 04/03/2011 : 16:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message
kada bi u zivotu stvari funkcionisale kao na www.stripovi.com svet bi bio mnogo lepsi... ovo je jedini forum na kome ucestvujem... muka mi je od internet ratnika cija je najveca snaga vredjanje iza laznog imena... ali to je valja tako normalno... ipak su nasi junaci borci za pravdu, a svi se mi pomalo ugledamo na postenog ken parkera, hrabrog zagora, beskompromisnog texa...

sangue navajo
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2011 : 16:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Clanovi ozaloscena sovuljaga i luno02
Bilo je to davno, prije vise od godinu dana, i o njima sam komentiro u topicu CRNA LISTA (strana 17), ako bas hocete detalje. Ali osim te dvojice, ostalih 20 ljudi s kojim sam suradjivo su super posteni ljudi.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/03/2011 : 16:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Na forumu neugodno:
Par sitnih provokatora koje sam odjebao, jedna epizoda kada sam htio razotkriti muljatora pa sam iz nekog razloga dospio na tapetu i dva velika grozna dvoboja: Porter vs. Adnan i Libellus vs. Dveribad.
Ugodno:
Sve ostalo, a to je krasnih 6 i više godina. Pogotovo ponudena pomoc (sa više strana) kada sam bio skoro pa slomljen.

Na aukcijama neugodno:
Na pocetku su me odmah zajebali pa sam postao nepovjerljiv, dosta bezveznjaka koji su mi licitirali pa se nisu javili i par renomiranih prodavaca koji su ponudili izuzetno lošu uslugu (no, to smo rješili).
Ugodno: sve ostalo, na stotine odlicnih kupovina i prodaja, puno dobrih ljudi, stripovi na poklon, uglavnom 6 i nešto vrlo uspješnih godina.

U globalu, 99% dobrih i pozitivnih stvari što je puno više nego u stvarnom životu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 04/03/2011 16:56:53
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/03/2011 : 17:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24
Ja sam po prirodi dosta nezgodan pomalo agreisvan volim svade pogotovo kad se treba potuci nema posla na kojem nisam izazvao skandal nema izlaska...jer vecinom ljudi su pokvareni pa provociraju

Tonka, kod tebe je stvar što imaš kratak fitilj i onda kad ljudi to skuže namjerno idu prcat samo da ti popizdiš..
Kako ti se uopce da ulazit u tucnjave..mislim kad izadeš van i to..pa zar nije poanta izlaska fino se zabavit, opustit i nasmijat s prijateljima?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/03/2011 : 17:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
To je to pametni ljudi bravo ekipa
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 04/03/2011 : 17:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
uglavnom iskustva s foruma su pozitivan
tamo di ima dobrih ljudi ima i seronja

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 04/03/2011 : 17:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Vecina forumasa su dobri ljudi, o tome nema rijeci, ali ima ih nekoliko (ja sam imo iskustva sa makar 3) koji dolaze da ovdje da bi samo srali po topicima ili po komentarima drugih forumasa, i to bez ikakvog razloga.

od te trojice dva su nam zajednicka ,a treci se kacija sa sawitchem

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/03/2011 : 17:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

Bilo je to davno, prije vise od godinu dana, i o njima sam komentiro u topicu CRNA LISTA (strana 17), ako bas hocete detalje. Ali osim te dvojice, ostalih 20 ljudi s kojim sam suradjivo su super posteni ljudi.

ja sam sa sovuljagom par puta trgovao i svaki put je bilo sve besprijekorno
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/03/2011 : 17:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Ne mogu ljudi koju citaju i skupljaju stripove bit loši, samo što imaju dušu djeteta, pa se moraju ponekad tvrdoglavo zakacit za nešto

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2011 : 17:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Split85
Ko je treci? Remind me!?

Edited by - sawitch on 04/03/2011 17:26:17
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/03/2011 : 17:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
inace, sa foruma imam 99% pozitivnih iskustava
ovo je jedini forum koji posjecujem (a vjerujem da ce tako dugo i ostati) pa ne mogu vršiti nikakve usporedbe sa drugima ali vjerujem da bolje ne može :)
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17814 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/03/2011 : 17:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ovaj forum je davno umro :D sad je na aparatima

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/03/2011 : 17:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message
Do sad je apsolutno sve bilo ok,nikakva negativna iskustva.
Nadam se da ce tako i ostati

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2011 : 17:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by split85

quote:

od te trojice dva su nam zajednicka ,a treci se kacija sa sawitchem

Mislim da nas dvojica imamo nekakvu telepatsku vezu

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2011 : 17:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

@Split85
Ko je treci? Remind me!?

I mene ovo interesuje.
odgovor na PM, please

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2011 : 17:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

ja sam sa sovuljagom par puta trgovao i svaki put je bilo sve besprijekorno

Mene covjek ocito zajeba, sigurno veli "tip je toliko udaljen, sta mi uopste moze preko hiljade i hiljade milja?"
I sta je najgore, nekoliko puta se javio i reko, "izvini zbog svega, saljem ti stripove ove sedmice."
pa onda nista.
onda par sedmica kasnije, "izvini ponovo, sutra ti saljem stripove."
I onda opet nista. Posle toga se nikad vise nije javio, a ja mu piso jedno 5 puta. Onda sam i ja odustao, rekoh i sam, imam bolji stvari da radim nego da dangubim, prezivicu i tih $70 za koje me je sjebo.

Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 04/03/2011 : 17:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message
quote:
Originally posted by Combatrock

kada bi u zivotu stvari funkcionisale kao na www.stripovi.com svet bi bio mnogo lepsi... ovo je jedini forum na kome ucestvujem... muka mi je od internet ratnika cija je najveca snaga vredjanje iza laznog imena... ali to je valja tako normalno... ipak su nasi junaci borci za pravdu, a svi se mi pomalo ugledamo na postenog ken parkera, hrabrog zagora, beskompromisnog texa...

Baš tako
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/03/2011 : 17:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:

slicna iskustva i kod mene...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 04/03/2011 : 18:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message
Tek sam novi na stripovi.com,ali dosad ljudi s kojim sam komunicirao i poslovao su fer i pošteni ljudi.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/03/2011 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Meni je bogami sve super Jebiga, ima ljudi koji mi se nisu svidali (ko teller npr.) i nije mi ža šta je otiša sa foruma, al uglavnon su u manjini.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2011 : 18:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dobar je Teller.. Jeste malo specijalac ali je dobar.. A nisam ni znao da se povukao sa foruma...

Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 04/03/2011 : 18:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message
quote:

Kladim se u 100 kn da gore navedeni clan nije nikoga prevario.
Možda eventualno clan ozasloscena_sovuljaga.

Edited by - Mozen on 04/03/2011 18:35:56
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/03/2011 : 19:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Jebiga, ima ljudi koji mi se nisu svidali (ko teller npr.) i nije mi ža šta je otiša sa foruma

Imam losu vijest za tebe: Teller se vratio na forum! Taj je neunistiv!

Edited by - King Warrior on 04/03/2011 19:05:50
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000