forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što bi na vi da ste u mojoj koži?!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2011 : 01:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nadam se da se nitko nece naljutiti zbog ovog topica.Dakle iman jedan ozbiljan problem a trebaju mi pametni odgovori i ljudi hladne glave.
Dakle imao sam jedan okršaj sa susjedom,covjek ima 56 godina 175cm/110 kg.Ugavnom on ima podstanare sa kojima je moja stara i braca(dica ) su dobri.
Tip je odrastao na selu i tipican je seljak u glavi.Najprije se poceo rugat meni osobno iza leda govoreci tim podstanaima sve to.Ja kad dodem kod njih njega niti pozdravim niti nista samo prodem.Nedugo zatim poceo je psovati Boga,majku sve sto stigne mojoj braci bez ikakvog razloga.
Danas moja stara je isla kod tipa pitati ga zasto tako postupa ima li razloga tip je izvrijedao i prijetio fizickim obracunom.
POLAKO ZAVRŠAVAM
Veceras oko 20.00 ja sam otisao kod njega cisto kao covjek kulturno pitati u cemu je problem.Pozvonim ja na vrata izade njegova supruga,ja "dobra vecer jeli gospodin negdje?"ona meni na to "mrš na polje" ja stao blijedo i jos jednom "jeli gospodin tu negdje pitao bih ga nešto"
i ona mene za ruku da ce mi policiju zvati na to sma rekao da makne ruku sa mene.I zena ude u kucu i zatvori vrata.
Ja se okrecem idem doma kad doticni silom hoce priko žene kroz vrata a ona neda.I nista ajde ja nastavio svojim putem,kad ono isti doticni jednu 150 metara od mene doslovno trceci prema meni govori"majku ti jebem ubit cu te stani tu..."
Ja u tom trenutku se mislim da ga sacekam i da mu zalipim nogu u glavu kad me napadne ili da se maknem,udrem li ga najebao sam jer jos jedan incident letin u zatvor zbog ucestalih prijava.I tip se zaletioja se izmaknem i udaljim se i poceo on bacati kamenja na mene.Nista iza toga ja sam otisao doma.
Dakle iman dilemu mnogo puta sma se skuobio sa ljudima ali ne priko 30 godina.Sam sebe jedem i krivo mi je sto ga nisam pogodio odmah high kickom u glavu da liže prašinu ali jbt iman 24 godine može mi biti caca i ipak donekle sam civiliziran.Ako ga udremimat cu teskih sranja a ne zlim ispast kukavica,nema sumlje da je netko drugi a ne mator od 56 godina on bi biou hitnoj ja u zatvoru.I ja svaki dan prolazim pored njegove kuce ulicom...kako da ja reagiram na verbalno vrijedanje?A pogotovo kako da reagiram na fizicki obracun(jer prvi put kad me vidi on ce opet naletit na mene,da zna da su drugi samo krivim pogledom zavrsavali bez zubiju i slomljenih vilica onda sigurno nebi) Dakle pitanje je jedno kako da se ponašam ako me covjek fizicki napadne na ulici covjek koji ima 56 godina 110 kila iima neku invalidninu(fizicki je ok samo stoje predebel)
Iman 3 godine uvjetno zbog tuca a bome netrpim da me netko krivo pogleda a kamoli nasrne na mene a s druge strane mator je!
Molio bih zbog težine situacije ozbiljne odgovore i normalne.
Hvala na razumjeanju.

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/03/2011 : 01:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Znan da moj odgovor ne pomaže baš puno, al ja cesto na verbalne provokacije odgovaram na isti nacin, al jebiga nekad stvarno nije pametno, a bogami nije ni vridno...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2011 : 01:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Znan da moj odgovor ne pomaže baš puno, al ja cesto na verbalne provokacije odgovaram na isti nacin, al jebiga nekad stvarno nije pametno, a bogami nije ni vridno...

Verbalno ok ja njemu uzvratim ili zaprijetim policijom.A problem mi je ako me fizicki napadne stariji je,debel,tko zna kakvo mu je srce da nebi krivo pao pa da ga ne ubijem nehotice.
Ja mislim da bi bilo pametno ako me napadne odmah mu sprašit nogu u glavu i nazvat policiju na licu mjesta dok on leži.Drugog nacina nevidim.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/03/2011 : 01:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Znan, razumin skroz... I onda najebeš zbog debila i eto ti sranja odma. Nekad stvarno ne mogu virovat koliko idiota postoji na ovome svitu, pa to je tragedija totalna (poput ovoga tvoga).

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/03/2011 : 01:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ako imaš tri godine uvjetno zbog tucnjava to znaci da zbog slicnog ili težeg prekršaja odnosno kaznenog djela ideš u zatvor na tri godine. S tim da ce te staviti u pritvor odmah. Moj ti je savjet da izbjegavaš bilo kakav kontakt jer je prijetnja zatvorom u ovom slucaju i više nego ozbiljna. a kako bi tek bilo tvojoj majci i braci u takvom slucaju? Osim toga, kad jednom udeš u sustav, poslije te jebu zbog svake sitnice narednih deset godina. Mlad si, izdivljaj se na vreci ili tako nešto. A njemu kad ga vidiš samo nabaci smiješak i uljudno ga pozdravi.

To ce ga razljutiti više nego bilo kakav high kick.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/03/2011 : 01:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Da je meni to rek'o, i da je na mene baco kamenje i tako prijetio, ja bi ga sigurno u glavu udario, u mom iskustvu to je jedini nacin da se taj 'bully type' smiri. Takve verbalne, a pogotove fisicke uvrijede, ja nikad ne bi toleris'o; drugi bi isli zvali policiju i tako, a ja bi mu osnovno jeb'o mater, pa nek me onda i zatvore. Znas kako je, svi smo drugaciji, a neki od nas bi se sigurno udaljili od tog tipa. Ja nisam jedan od ti ljudi: s ovakvim tipovima kao sto je ovaj se razgovara sa sakama, a ne s rijecima. Pito si me, pa ti iskreno odgovaram, iako znam da se puno ljudi nece slozit s mojim savjetom.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2011 : 01:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
mah trebao sam odmah zvat pandure i gotovo samo da nema pušku seljacina glupa necivilizirana pa sam onda najebao tek pobija sam se masu puta dobija batina vise sam ih dao ali ovaj putje drugacije radi starca sjebat sebi maldost ili zivot
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2011 : 01:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
ljudi hvala vam na toelarnciji i odgovorima stvar je u tome da sam ja zivac i da mi je zao sto ga nisam odma uputio u carstvo snova...mladjo pametno govori ali i acestroke je realan...ali ova drzava Hrvatska je u kurcu upravo prije par dana sam bio na sudu tip me napao u gradu na ulici ja sam se branio i doslo je do fizickog obracuna...i sutkinja je rekla da sam kriv jer sam zajedno s njim sucestovao u fizickom obracunu a na pitanje sto sam trebao dobio sam odgovor zvati policiju...dakle netko te napadne sjekirom ti oras trcat zvat policiju a ovaj ti vitla sjekirom oko glave tako da i ovaj put opet mogu biti kriv
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/03/2011 : 01:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
To ti govorim - to ti se zove Prekoracenje nužne obrane. Ti bi trebao dokazati da je tvoje djelovanje bilo nužna obrana u odnosu na njegovo, a u slucaju gdje osoba trci prema tebi i verbalno daje do znanja da želi fizicki obracun, svaki sudac ce ti reci da si jednostavno trebao pobjeci i da uopce nije bilo bitno da dode do kontakta. Bilo bi iznimno teško to dokazati. a on može reci da si ti prvi došao do njega ( s cime si potencirao sukob) da si vrijedao ženu (žena svijedok) i plus tvoje prijave od ranije - i eto ti sranja. Ispucaj se na vreci, to ti je najbolje:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 08/03/2011 : 01:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
quote:

Znan, razumin skroz... I onda najebeš zbog debila i eto ti sranja odma. Nekad stvarno ne mogu virovat koliko idiota postoji na ovome svitu, pa to je tragedija totalna (poput ovoga tvoga).

Slazem se, zalosno je to koliko ima retardiranih kretena na ovom svijetu, pa kad vidim to, il cujem za takav neki slucaj (ili u ovom slucaju procitam) dode mi da sustavno iskorijenim takav olos. Ja nisam nikakav ljubitelj primjene sile, cak se nikad do sad nisam ni potukao po pravo (najblize nekakvoj tucnjavi mi je bilo spariranje dok sam trenirao kickboxing), ali me jednostavno zivcira kad se nemoze sa ljudima normalno popricat i rjesit nesporazume razgovorom, a ne da se odmah psuje Boga, majku, prijeti kak ce se ubit nekog ili ide fizicki obracunavat. Po mom misljenju, najbolje bi ti bilo poslusati mladjin savjet, jer kao sto kazes, nije vrijedno zasrat si zivot radi neke budale. Sam budi ljubazan sa njim, i na uvrede i prijetnje odgovaraj sa pristojnoscu, sumnjam da ce te radi toga napast fizicki, a to ce ga samo izjest iznutra

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/03/2011 : 02:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by Felagund

quote:

Slazem se, zalosno je to koliko ima retardiranih kretena na ovom svijetu, pa kad vidim to, il cujem za takav neki slucaj (ili u ovom slucaju procitam) dode mi da sustavno iskorijenim takav olos. Ja nisam nikakav ljubitelj primjene sile, cak se nikad do sad nisam ni potukao po pravo (najblize nekakvoj tucnjavi mi je bilo spariranje dok sam trenirao kickboxing), ali me jednostavno zivcira kad se nemoze sa ljudima normalno popricat i rjesit nesporazume razgovorom, a ne da se odmah psuje Boga, majku, prijeti kak ce se ubit nekog ili ide fizicki obracunavat. Po mom misljenju, najbolje bi ti bilo poslusati mladjin savjet, jer kao sto kazes, nije vrijedno zasrat si zivot radi neke budale. Sam budi ljubazan sa njim, i na uvrede i prijetnje odgovaraj sa pristojnoscu, sumnjam da ce te radi toga napast fizicki, a to ce ga samo izjest iznutra

Amen.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2011 : 02:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Mozda ste u pravu 24 godine mislim da je krajnje vrijeme da pokusam biti "Gospodin"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/03/2011 : 02:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Normalno. Bolje tako nego da za par godina neko otvori isti ovakvi topic u kojemu si ti onaj tip koji prijeti nekome...

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 08/03/2011 : 02:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Tonka imas ljepi broj postova 512, nemoj sad vise pisat nist :D

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 08/03/2011 : 02:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
ljudi hvala vam od srca puno ste mi pomogli
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 08/03/2011 : 02:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Eh, upravo upropasti ljepi broj :P

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/03/2011 : 04:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
ne kontam ovo sa 512...?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/03/2011 : 06:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

A problem mi je ako me fizicki napadne stariji je,debel,tko zna kakvo mu je srce da nebi krivo pao pa da ga ne ubijem nehotice.

Ne upustaj se s njim u verbalne duele i mani se provociranja, cisto sumnjam da ce te iz cista mira napadnuti.
Mladjo ti je vec rekao, pod uslovom si i mogao bi vrlo lako u ocima suda od zrtve postati krivac.
Ukoliko ti bude prijetio, obrati se policiji.
Oni ce obaviti razgovor sa njim i tada se vecina njih smiri.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/03/2011 : 07:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

ne kontam ovo sa 512...?

2^9 = 512. Okrugao broj.

Edited by - Grujah. on 08/03/2011 07:39:30
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 08/03/2011 : 08:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Samo ga ignoriraj u pocetka sa cinicnim smijeskom na licu...kad ti dosadi smijesiti mu se i osjetis neodoljivu zelju da ga izmlatis i ne budes vise siguran u to da li ces se moci kontrolirati pri sljedecoj njegovoj prijetnji ili vrijedjanju,onda se odmah obrati policiji...ne pomisljaj na sukob posto si na uslovu (pomisli samo na to tko ce se sve ponuditi na to da ti pazi curu dok ti odmaras u zatvoru )...
a kad dodje do intervencije policije,i ako on bude prisutan mozes jos malo uljepsati svoju izjavu(dodas jos koju psovku i jos koju prijetnju pored njegovih) ... to ce ga vjerovatno jos vise iznervirati pa ce pred policijom vjerovatno dodatno planuti a ti pokusaj ostati smiren...samo mu se nasmij koji put u lice...vidjet' ces da nije losa ni ta varijanta...bit' ce bijesniji nego da si ga premlatio ali ce se nakon upozorenja policije sigurno i smiriti
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 08/03/2011 : 08:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by acestroke

ne kontam ovo sa 512...?

2^9 = 512. Okrugao broj.

to samo kompjuterasi kontaju
Grujah kompjutor,Grujah kompjutor
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
614 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 08/03/2011 : 08:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Mozda ste u pravu 24 godine mislim da je krajnje vrijeme da pokusam biti "Gospodin"

he, ja imam 37 god. i do prošle godine sam bio gospodin. E onda sam odlucio da postanem malo i baraba. Treba to u ovo ludo vreme.
Naime ja u stanu držim psa. Mali je i nikakav ali što voli da laje na sve i svašta i to onako krvnicki kao da ga gone sami vragovi pakla. Elem, imam ja i komšiju. Vrata do vrata. Tip je filmski glumac, umjetnik što bi rekli. Voli malo i da dune a i da cirne. kad je trezan sasvim je ok, cak smo pre par godina sedeli kod mene, cirkali neku rakiju i diskutovali o nekom koprodukcionom filmu koji se u to vreme snimao u Beogradu a on imao neku ulogicu.
U poslednje vreme poceo je malo više da koristi stimulativna sredstva i postao je nepodnošljiv. Zahvaljujuci mom džukcu, imali smo nekoliko verbalnih sukoba a sve je kulminiralo pre oko godinu dana kad se valjda probudio i krenuo da mi udara na vrata. Moja pametna žena utripovala da mu se nešto desilo i da traži pomoc, te je otvorila vrata a ovaj onda nasrnuo na nju. Ja u momentu ukapiram da se nešto dešava i izletim na vrata taman da ga sprecim u nameri da je udari. U to se podovatamo za vratove da bi njemu valjda u sekundi poslednji tracak svesti dopro do mozga te je shvatio šta radi i brže bolje pobegao sa vrata i otišao u svoj stan.
Pozvao sam policiju, objasnio šta se desilo i onda su oni krenuli da mu zvone na vrata ali picka nije hteo da otvori. Ovi mu vicu: gospodine otvorite, znamo da ste unutra, ništa!
Posle se postavilo pitanje da li da podnesemo krivicnu prijavu ali sam odustao iz prostog razloga što bi se povlacili po sudu sa covekom s kojim živim vrata do vrata. Odonda, kako me vidi gleda da predje na drugu stranu. Mislim da se navukao dovoljno straha, nije mala stvar kad ti policija lupa na vrata a on ipak nije toliko jak igrac da ih iskulira.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/03/2011 : 08:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Matori ili o tebi ima neko krivo misljenje, ili ipak ima neki razlog da je besan na tebe. Ljudi od 56 godina retko pobesne na nekog iracionalno iz cista mira. Mozda mu se prosto ne svidja da mu u kucu dolazi neko ko je (po njemu) osudjivan i siledzija i da se druzi sa njegovom decom. Njegov motiv mora biti na necemu baziran i to je prvo sto moras izokola (preko dece) da saznas. Druga stvar je da sve ovo sto si napisao nama, ispricas ili sudiji koji je zaduzen za tvoju uslovnu kaznu ili u policiji i tamo da pitas za savet. U svakom slucaju, imaces pokrice da je on prvi poceo.
Najmanje mi se svidja tvoj klinacki razlog da ne zelis biti kukavica. Pobeci od budale nije kukavicluk. S obzirom da si mladji i brzi, sasvim si u stanju da izbegnes sukob.
Poceo si da placas za svoj kratak fitilj i uvek ces izvuci deblji kraj ako ne naucis da se greske iz mladosti jako dugo vuku kao rep i da nema te sile koja ce spreciti nekog majmuna da to isloristi.
Imam komsiju koji se malo drogirao u skoli (zbog drustva, DA NE ISPADNE PEDER, sic) i ostavio se droge kada je otisao na faks i promenio drustvo. Sta mislis, kako ga svi u komsiluku zovu? I sta mislis, koliko njih mu veruje da je cist? I sta mislis, u nekoj raciji po kaficima, koga prvog hapse?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40265 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/03/2011 : 12:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Alal ti vera kad si progutao to... Najpametnije bi bilo da mu pokazes srednji prst i kazes "Nataknem te na q", nasmejes se i prodjes...

A ja bih ga unistio i zato nisam pametan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 08/03/2011 : 12:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Matori ili o tebi ima neko krivo misljenje, ili ipak ima neki razlog da je besan na tebe.

Najmanje mi se svidja tvoj klinacki razlog da ne zelis biti kukavica. Pobeci od budale nije kukavicluk. S obzirom da si mladji i brzi, sasvim si u stanju da izbegnes sukob.

Ako je išta ovdje pametno napisano, ovo je to.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 08/03/2011 : 15:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message
Ni slucajno u obracun bez svjedoka,pusti ga da te prvi napadne a onda udri po budali,ali s obzirom na uvjetnu najbolje ga je ignorirat jer ako dodeš do suda najeba si svakako.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000