forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što bi na vi da ste u mojoj koži?!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/03/2011 : 21:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Imozda jesam glup i kreten ali nikad necu biti glupli ako dopustim zadarskim seljacinama da prave budalu od mene.Hvala Bogu u 9 mj odoh u Rijeku mozda napokon i sretnem ljudsko bice nakon gro godina.

evo da te podsjetim da i sam Tonko koji zivi u Dalmaciji nema nimalo blazi rijecnik....
...a eto ti se zakacil bas za mene

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 12/03/2011 21:54:13
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/03/2011 : 22:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ova je rasprava otišla u nekom cudnom smjeru. Ipak, citajuci ove postove moram priznat da i sam katkad pomislim da bi se ljudi iz mog kraja mogli malo "humanije" ponašat. I sam sam svjedok toga, ipak sam odrastao na tom Divljem Zapadu...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2011 : 22:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Držimo se teme odsad

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/03/2011 : 23:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
A ultimate fight
-jiu jitsu
-boks
-kickboks
-hrvanje
-tekvando
-kyokushin
Dakle ne polažem za niti jedan pojas jer mi se ne isplati vec ucim najbolju obranu i najbolji napad iz svake discipline

To sam trenirala pa sam prestala prije jedno 10 mjeseci. Došla sam do plavog pojasa. To je u toj vještini treci pojas (8.kyu) išla sam cak i na dva turnira u C1 kategoriji (srebro i bronca da se pohvalim, iako u mojoj kategoriji bude malo cura pa nije bilo teško za osvojiti). Malo sam se zasitila a i nije mi se svidilo što su mi se leda raširila jer tu istinu ima puno šaketackih tehnika pa mi je svo to udaranje razvilo mišice oko lopatica. A na nogama i guzici su mi nabubrili mišici i sve to se odrazilo na vagi. Vratit cu se tome tek na jesen kada skinem kila i utjeram figuru da odem u najlakšu kategoriju. Ne volim da mi to uništava ženstvenu figuru.

Mislim da je ufc za tebe najgora kombinacija. Agresivan si po prirodi, ako si na uvjetnoj to znaci da imaš problem s kontrolom. (Mnogi od nas su mogli xy puta završiti na uvjetnoj ali smo mudro izbjegli kriticne momente). Ufc dodatno nabrijava tu tvoju agresivnost a ne daje ti kodeks ponašanja i onu duhovnu stranu koju drevne borilacke vještine usaduju u ucenike. To u nas uopce nema tradiciju koliku imaju drugi borilacki sportovi. Pitanje je kolika je razina kvalitete, tko je ucitelj, je li klub legalan i ima li pristup sudjelovanja na manifestacijama. Moj brat je isto išao na taj ufc i što je to u stvari bilo. Njih 10 je unajmilo dvoranu i mlatilo se ponedjeljkom, srijedom i petkom, onako na divlje, s nekim samoprozvanim uciteljem kojem nitko nije dao priznanje i papire da može izucavati sve te segmente iz borilackih vještina koje ljudi treniraju i po 20 godina da bi došli do najviših pojaseva. I što se onda dogodi. Kvalitetnih turnira za njihovu nisku i pocetnu klasu nema i onda odu u grad izazivati tucnjave da bi proispitali kako "napreduju".

U mom klubu ima i deckiju i cura koji su u stanju potaracati citavu birtiju kolike su tupe mazge na kojima lome daske i koji glavom probiju 10 crijepova. (Uistinu, nisu nikakvi trikovi, ni ja nisam vjerovala dok nisam uistinu bila tamo prilikom tih manifestacija). Bez obzira na to se klone nevolja i drže odredenih etickih principa koje im je ta disciplina usadila. S tim da bi još i frcali iz kluba.
Dakle, uz svu tu tvoju agresivnost nije dobro da treniraš to što treniraš.

Bilo koja vrsta karatea, tekvandoa, jiu jitsu, tajlandski box, kickboxa i slicno bi za tebe bila puno konstruktivnija. Ispuhalo bi tvoju agresivnu stranu a usput bi te naucili da isto to znaš kontrolirati kako treba. Uz to možeš polagati pojase i ici na turnire. Dobijat ceš diplome i ako ne medalje barem dobiješ zahvalnicu. Sve to lijepo uokviriš na zid pa ti ne treba sudjelovati u pijanim tucnjavama u svrhu nekog dokazivanja jer se sebi i drugima dokazuješ s tim pohvalnicama koje stoje na zidu i svim tim manifestacijama na kojima sudjeluješ. Pojasi i sva ta parada se itekako isplati zbog osobne setisfakcije i cinjenice da ako se voliš mlatiti to ciniš tamo gdje ti dolaze isti takvi. Postaviš si ciljeve, slijedece godine hocu polagati novi pojas, ili idem na medalju ili idem se pripremiti da pobjedim prošlogodišnjeg prvaka. Tako da ti pojasevi i te drame itekako vrijede i totalno si u krivu ako misliš da se to ne isplati. Sve to sa ulica makne potencijalne agresivce željne dokazivanja i smjesti ih u kontekst koji je za njih konstruktivan. Mislim da nije smisao bavljenja borilackim vještinama to da izmlatiš susjeda zato što sere. To je s eticke strane nekog tko to trenira pizdunski kukavicluk.(Osim naravno ako te netko ne ide opljackati ili te neke skinjare napadaju, a onda se brani i to ti nitko nema pravo zamjeriti.)
Ako vec imaš strast prema tucnjavama bolje ti se nakititi medaljama i diplomama nego debljati dosje na policiji. Imaš moje najiskrenije preporuke za kyokushin. Ako te nešto zanima u vezi tog sporta javi mi se na pm. Zadrani se nisu do sada baš proslavili na turnirima, možda su osvojili nešto u onim mutavim katama. Možda cekaju tebe da im doneseš slavu u borbi. LoL

Stari moj koja carica svaka cast
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/03/2011 : 00:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
U vezi onog seljaka ništa ostalo je na mojem odlasku pravniku koji me spustioAli bome za koji misec neko ce morati mjenjati bar dvije gume na autu GARANTIRANO!
Za temu zvanu Zadar mogu reci da nisu svi isti zelio sam samo reci da ovdje vlada jedno jako cudno kolektivno ponašanje ljudi ali našao sam riješenje.Lijepo kada izadem iz kuce ponasam se kao da mi Bog nije do koljena i onda si miran.
Jednostavno glavu gore i gledas svoja posla s njima sve sluzbeno.
E momci trebate vidjeti zadarske cure hahahha cudo jedno nevideno.
Prmjer:cura ima bar 10 kila viška,lici uništa,niti ponašanja niti nicega ali bitno je da ona fura fensi dir i da odjebava tipove dvjestopedesettisuca puta bolje od sebe...i neki komad mozes uloviti jedino ako izigravas frajera ali ono totalnog frajera,nema tu spika prica,ulet.cuga ovo ono ona ako vidi da ti ignoriraš da se postaviš iznad nje onda se one pale i lipe PROVJERENO
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/03/2011 : 01:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

U vezi onog seljaka ništa ostalo je na mojem odlasku pravniku koji me spustioAli bome za koji misec neko ce morati mjenjati bar dvije gume na autu GARANTIRANO!
Za temu zvanu Zadar mogu reci da nisu svi isti zelio sam samo reci da ovdje vlada jedno jako cudno kolektivno ponašanje ljudi ali našao sam riješenje.Lijepo kada izadem iz kuce ponasam se kao da mi Bog nije do koljena i onda si miran.
E momci trebate vidjeti zadarske cure hahahha cudo jedno nevideno.Prmjer:cura ima bar 10 kila viška,lici uništa,niti ponašanja niti nicega ali bitno je da ona fura fensi dir i da odjebava tipove dvjestopedesettisuca puta bolje od sebe...i neki komad mozes uloviti jedino ako izigravas frajera ali ono totalnog frajera,nema tu spika prica,ulet.cuga ovo ono ona ako vidi da ti ignoriraš da se postaviš iznad nje onda se one pale i lipe PROVJERENO

Sveta istina brale! Zadarske cure - "najumišljenije u ovom dijelu Europe. PROVJERENO!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/03/2011 : 08:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

bravo......i zato i dalje odlazim gdje me volja bez obzira na sve!
a cure, pa mora se priznat da ni u jednom gradu nisam videl vise zgodnih cura. Na Izu gotovo da nije bilo ruzne cure

ali najvaznije da si ti djelomicno rešil problem!!!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 13/03/2011 08:16:40
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 14/03/2011 : 13:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

sta treniras?

A ultimate fight
-jiu jitsu
-boks
-kickboks
-hrvanje
-tekvando
-kyokushin
Dakle ne polažem za niti jedan pojas jer mi se ne isplati vec ucim najbolju obranu i najbolji napad iz svake discipline

A ovaj Krav Mag, da li si pokušao i to?
http://en.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga
Inace, svaka cast na svom ovom.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 14/03/2011 13:29:21
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2011 : 13:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Nisam pokusao to to su udarci laktovima i koljenima.K1 je krvnicki sport i slicno je sa krav magom...to su strasni udarci kad te neko pogodi recimo koljenom u bedru ili laktom u glavu time doslovno mos ubit covjeka...pa po ufc-borbama kad netko pogodi laktom u glavu ovome se odma rastvori rana iz koje doslovno šiklja krv.
Malo mi je to prebrutalno...i to pokusavam izbjegavati hvala Bogu da ucim kako se obraniti od udaraca laktovima na parteru ali stvarno to izbjegavam iako znam tehnike i nacine udaranja laktovima to ne primjenjujem.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000