Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/03/2011 : 23:11:11
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Mi u Baranji smo uz sve spomenuto još i dosta škrti. [/quote]
A ne. Slavoniju i Baranju smatram istocnom Hrvatskom. Ne mislim ono što sam napisao ni za sjevernjake, samo sam obrnio dosadinu tezu.Gore sam živio i radio, i kao i svugdje upoznao odlicnih ljudi, i isto tako vrhunskih kretena. A šta se Slavonaca/Baranjaca tice, s njima 90% pozitivno iskustvo, a od škrtosti niti š, dapace.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 10/03/2011 : 23:14:51
|
quote: Originally posted by lwood
a šta onda dolaziš ovde kad ti je u kurcu??
a izgleda po mojoj izjavi da je to tak "bar me ne bi zena gnjavila svake godine da idemo u istru jer su tam bolji ljudi!"
stvarno vise ne znam jel smijesno ili zalosno kak pojedinci povezuju pojmove... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 10/03/2011 23:16:10 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/03/2011 : 23:23:38
|
quote: Originally posted by dosada
a izgleda po mojoj izjavi da je to tak "bar me ne bi zena gnjavila svake godine da idemo u istru jer su tam bolji ljudi!"
stvarno vise ne znam jel smijesno ili zalosno kak pojedinci povezuju pojmove...
Iz ovoga što si napisao, ti si mazohist koji ne sluša ženu. Jesam li dobro povezao? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/03/2011 : 23:29:01
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by King Warrior
sta treniras?
A ultimate fight -jiu jitsu -boks -kickboks -hrvanje -tekvando -kyokushin Dakle ne polažem za niti jedan pojas jer mi se ne isplati vec ucim najbolju obranu i najbolji napad iz svake discipline
Ima li jos koja rec na japanskom a da je ne znas :)
Sto se tice tuca nikad neznas na kakvu budalu ces nabasati, jednom u kaficu u koji sam izlazio neki lik dobio batina i izasao iz lokala i vratio se posle nekog vremena sa automatskom i cini mi se da je tada 7 ljudi ranio. Sva sreca te veceri nisam bio u gradu. A skoro nikad se nisam tukao , bio sam pijanac , a sa pijancima niko nece da se tuce. Posle sam izlazio samo na studenske zurke , a tu retko kad bude nasilja |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 10/03/2011 23:38:28 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/03/2011 : 23:47:05
|
Dosada, tvoje izjave stvarno nisu primjerene. Nema potrebe za tako teškim rijecima, ok? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40266 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/03/2011 : 23:54:49
|
Skloni ga sa foruma, vidis da samo podjebava.. Veze sa stripovima nema... Kada god se on pojavi neko kome je super biti na forumu sledi izbacivanje jer mu se popne na kurac svojim bezobrazlukom.... Necu da rizikujem ban inace bih svasta napisao... Ali na ignore listi mi je pa ne citam njegove postove, sreca.. Pa me onda ne dotice.. Ali me nervira kada vidim kako se OK ljudi nerviraju zbog njega.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26818 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/03/2011 : 07:53:07
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by dosada
stvarno vise ne znam jel smijesno ili zalosno kak pojedinci povezuju pojmove...
Iz ovoga što si napisao, ti si mazohist koji ne sluša ženu. Jesam li dobro povezao?
odlicno |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 11/03/2011 : 14:40:41
|
quote: Originally posted by Tonka24 A ultimate fight -jiu jitsu -boks -kickboks -hrvanje -tekvando -kyokushin Dakle ne polažem za niti jedan pojas jer mi se ne isplati vec ucim najbolju obranu i najbolji napad iz svake discipline
To sam trenirala pa sam prestala prije jedno 10 mjeseci. Došla sam do plavog pojasa. To je u toj vještini treci pojas (8.kyu) išla sam cak i na dva turnira u C1 kategoriji (srebro i bronca da se pohvalim, iako u mojoj kategoriji bude malo cura pa nije bilo teško za osvojiti). Malo sam se zasitila a i nije mi se svidilo što su mi se leda raširila jer tu istinu ima puno šaketackih tehnika pa mi je svo to udaranje razvilo mišice oko lopatica. A na nogama i guzici su mi nabubrili mišici i sve to se odrazilo na vagi. Vratit cu se tome tek na jesen kada skinem kila i utjeram figuru da odem u najlakšu kategoriju. Ne volim da mi to uništava ženstvenu figuru.
Mislim da je ufc za tebe najgora kombinacija. Agresivan si po prirodi, ako si na uvjetnoj to znaci da imaš problem s kontrolom. (Mnogi od nas su mogli xy puta završiti na uvjetnoj ali smo mudro izbjegli kriticne momente). Ufc dodatno nabrijava tu tvoju agresivnost a ne daje ti kodeks ponašanja i onu duhovnu stranu koju drevne borilacke vještine usaduju u ucenike. To u nas uopce nema tradiciju koliku imaju drugi borilacki sportovi. Pitanje je kolika je razina kvalitete, tko je ucitelj, je li klub legalan i ima li pristup sudjelovanja na manifestacijama. Moj brat je isto išao na taj ufc i što je to u stvari bilo. Njih 10 je unajmilo dvoranu i mlatilo se ponedjeljkom, srijedom i petkom, onako na divlje, s nekim samoprozvanim uciteljem kojem nitko nije dao priznanje i papire da može izucavati sve te segmente iz borilackih vještina koje ljudi treniraju i po 20 godina da bi došli do najviših pojaseva. I što se onda dogodi. Kvalitetnih turnira za njihovu nisku i pocetnu klasu nema i onda odu u grad izazivati tucnjave da bi proispitali kako "napreduju".
U mom klubu ima i deckiju i cura koji su u stanju potaracati citavu birtiju kolike su tupe mazge na kojima lome daske i koji glavom probiju 10 crijepova. (Uistinu, nisu nikakvi trikovi, ni ja nisam vjerovala dok nisam uistinu bila tamo prilikom tih manifestacija). Bez obzira na to se klone nevolja i drže odredenih etickih principa koje im je ta disciplina usadila. S tim da bi još i frcali iz kluba. Dakle, uz svu tu tvoju agresivnost nije dobro da treniraš to što treniraš. Bilo koja vrsta karatea, tekvandoa, jiu jitsu, tajlandski box, kickboxa i slicno bi za tebe bila puno konstruktivnija. Ispuhalo bi tvoju agresivnu stranu a usput bi te naucili da isto to znaš kontrolirati kako treba. Uz to možeš polagati pojase i ici na turnire. Dobijat ceš diplome i ako ne medalje barem dobiješ zahvalnicu. Sve to lijepo uokviriš na zid pa ti ne treba sudjelovati u pijanim tucnjavama u svrhu nekog dokazivanja jer se sebi i drugima dokazuješ s tim pohvalnicama koje stoje na zidu i svim tim manifestacijama na kojima sudjeluješ. Pojasi i sva ta parada se itekako isplati zbog osobne setisfakcije i cinjenice da ako se voliš mlatiti to ciniš tamo gdje ti dolaze isti takvi. Postaviš si ciljeve, slijedece godine hocu polagati novi pojas, ili idem na medalju ili idem se pripremiti da pobjedim prošlogodišnjeg prvaka. Tako da ti pojasevi i te drame itekako vrijede i totalno si u krivu ako misliš da se to ne isplati. Sve to sa ulica makne potencijalne agresivce željne dokazivanja i smjesti ih u kontekst koji je za njih konstruktivan. Mislim da nije smisao bavljenja borilackim vještinama to da izmlatiš susjeda zato što sere. To je s eticke strane nekog tko to trenira pizdunski kukavicluk.(Osim naravno ako te netko ne ide opljackati ili te neke skinjare napadaju, a onda se brani i to ti nitko nema pravo zamjeriti.) Ako vec imaš strast prema tucnjavama bolje ti se nakititi medaljama i diplomama nego debljati dosje na policiji. Imaš moje najiskrenije preporuke za kyokushin. Ako te nešto zanima u vezi tog sporta javi mi se na pm. Zadrani se nisu do sada baš proslavili na turnirima, možda su osvojili nešto u onim mutavim katama. Možda cekaju tebe da im doneseš slavu u borbi. LoL
|
|
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member
410 Posts
Member since 29/12/2009 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 11/03/2011 : 17:05:28
|
quote: Originally posted by grofica Varga
quote: Originally posted by Tonka24 A ultimate fight -jiu jitsu -boks -kickboks -hrvanje -tekvando -kyokushin Dakle ne polažem za niti jedan pojas jer mi se ne isplati vec ucim najbolju obranu i najbolji napad iz svake discipline
To sam trenirala pa sam prestala prije jedno 10 mjeseci. Došla sam do plavog pojasa. To je u toj vještini treci pojas (8.kyu) išla sam cak i na dva turnira u C1 kategoriji (srebro i bronca da se pohvalim, iako u mojoj kategoriji bude malo cura pa nije bilo teško za osvojiti). Malo sam se zasitila a i nije mi se svidilo što su mi se leda raširila jer tu istinu ima puno šaketackih tehnika pa mi je svo to udaranje razvilo mišice oko lopatica. A na nogama i guzici su mi nabubrili mišici i sve to se odrazilo na vagi. Vratit cu se tome tek na jesen kada skinem kila i utjeram figuru da odem u najlakšu kategoriju. Ne volim da mi to uništava ženstvenu figuru.
Mislim da je ufc za tebe najgora kombinacija. Agresivan si po prirodi, ako si na uvjetnoj to znaci da imaš problem s kontrolom. (Mnogi od nas su mogli xy puta završiti na uvjetnoj ali smo mudro izbjegli kriticne momente). Ufc dodatno nabrijava tu tvoju agresivnost a ne daje ti kodeks ponašanja i onu duhovnu stranu koju drevne borilacke vještine usaduju u ucenike. To u nas uopce nema tradiciju koliku imaju drugi borilacki sportovi. Pitanje je kolika je razina kvalitete, tko je ucitelj, je li klub legalan i ima li pristup sudjelovanja na manifestacijama. Moj brat je isto išao na taj ufc i što je to u stvari bilo. Njih 10 je unajmilo dvoranu i mlatilo se ponedjeljkom, srijedom i petkom, onako na divlje, s nekim samoprozvanim uciteljem kojem nitko nije dao priznanje i papire da može izucavati sve te segmente iz borilackih vještina koje ljudi treniraju i po 20 godina da bi došli do najviših pojaseva. I što se onda dogodi. Kvalitetnih turnira za njihovu nisku i pocetnu klasu nema i onda odu u grad izazivati tucnjave da bi proispitali kako "napreduju".
U mom klubu ima i deckiju i cura koji su u stanju potaracati citavu birtiju kolike su tupe mazge na kojima lome daske i koji glavom probiju 10 crijepova. (Uistinu, nisu nikakvi trikovi, ni ja nisam vjerovala dok nisam uistinu bila tamo prilikom tih manifestacija). Bez obzira na to se klone nevolja i drže odredenih etickih principa koje im je ta disciplina usadila. S tim da bi još i frcali iz kluba. Dakle, uz svu tu tvoju agresivnost nije dobro da treniraš to što treniraš. Bilo koja vrsta karatea, tekvandoa, jiu jitsu, tajlandski box, kickboxa i slicno bi za tebe bila puno konstruktivnija. Ispuhalo bi tvoju agresivnu stranu a usput bi te naucili da isto to znaš kontrolirati kako treba. Uz to možeš polagati pojase i ici na turnire. Dobijat ceš diplome i ako ne medalje barem dobiješ zahvalnicu. Sve to lijepo uokviriš na zid pa ti ne treba sudjelovati u pijanim tucnjavama u svrhu nekog dokazivanja jer se sebi i drugima dokazuješ s tim pohvalnicama koje stoje na zidu i svim tim manifestacijama na kojima sudjeluješ. Pojasi i sva ta parada se itekako isplati zbog osobne setisfakcije i cinjenice da ako se voliš mlatiti to ciniš tamo gdje ti dolaze isti takvi. Postaviš si ciljeve, slijedece godine hocu polagati novi pojas, ili idem na medalju ili idem se pripremiti da pobjedim prošlogodišnjeg prvaka. Tako da ti pojasevi i te drame itekako vrijede i totalno si u krivu ako misliš da se to ne isplati. Sve to sa ulica makne potencijalne agresivce željne dokazivanja i smjesti ih u kontekst koji je za njih konstruktivan. Mislim da nije smisao bavljenja borilackim vještinama to da izmlatiš susjeda zato što sere. To je s eticke strane nekog tko to trenira pizdunski kukavicluk.(Osim naravno ako te netko ne ide opljackati ili te neke skinjare napadaju, a onda se brani i to ti nitko nema pravo zamjeriti.) Ako vec imaš strast prema tucnjavama bolje ti se nakititi medaljama i diplomama nego debljati dosje na policiji. Imaš moje najiskrenije preporuke za kyokushin. Ako te nešto zanima u vezi tog sporta javi mi se na pm. Zadrani se nisu do sada baš proslavili na turnirima, možda su osvojili nešto u onim mutavim katama. Možda cekaju tebe da im doneseš slavu u borbi. LoL
žene |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/03/2011 : 17:45:58
|
quote: Originally posted by masni A skoro nikad se nisam tukao , bio sam pijanac , a sa pijancima niko nece da se tuce.
masni legendo |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 11/03/2011 : 21:28:30
|
quote: Originally posted by acestroke
Mislim da je ovaj topic oficionalno 'jump the shark' ;)
henry winkler? |
"Nothing lasts forever." |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/03/2011 : 22:22:53
|
quote: P.S.boravil sam dosta u Zadru (ljetoval 90-tih na Izu) i bas mi se svidio grad! A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!
baš si mu pokazao da je u krivu! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 12/03/2011 : 09:36:32
|
quote: Originally posted by supermark
quote: P.S.boravil sam dosta u Zadru (ljetoval 90-tih na Izu) i bas mi se svidio grad! A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!
baš si mu pokazao da je u krivu!
to je to, boli ih kurac za turiste a zive od njih! |
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 12/03/2011 : 11:37:21
|
Bah, cura i ja ljetujemo u Zadru vec godinama, nikad nikakvih problema nije bilo osim ocemo u 72ojku, Zodiak ili Maju (birtije)... Domorodci, sve pet, Voštarnica - živopisna cetvrt sa ludim grafitima ("ovdje vas zakon ne štiti", a deset metara dalje "ni ovdje vas zakon ne štiti"). Cak smo jedno ljeto imali i tetu na kiosku koja nam je dala da one stripove iz remitende raspakiramo i biramo koje hocemo (to se nikad prije, a ni kasnije, nigdje nije dogodilo!). |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 12/03/2011 : 11:54:41
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Bah, cura i ja ljetujemo u Zadru vec godinama, nikad nikakvih problema nije bilo osim ocemo u 72ojku, Zodiak ili Maju (birtije)... Domorodci, sve pet, Voštarnica - živopisna cetvrt sa ludim grafitima ("ovdje vas zakon ne štiti", a deset metara dalje "ni ovdje vas zakon ne štiti"). Cak smo jedno ljeto imali i tetu na kiosku koja nam je dala da one stripove iz remitende raspakiramo i biramo koje hocemo (to se nikad prije, a ni kasnije, nigdje nije dogodilo!).
Zadar - posljednji dašak Wild Westa u Rh... |
Trljam ruke. |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
murdo
Average Member
Christmas Island
971 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 12/03/2011 : 19:22:38
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by andjusticeforall
Bah, cura i ja ljetujemo u Zadru vec godinama, nikad nikakvih problema nije bilo osim ocemo u 72ojku, Zodiak ili Maju (birtije)... Domorodci, sve pet, Voštarnica - živopisna cetvrt sa ludim grafitima ("ovdje vas zakon ne štiti", a deset metara dalje "ni ovdje vas zakon ne štiti"). Cak smo jedno ljeto imali i tetu na kiosku koja nam je dala da one stripove iz remitende raspakiramo i biramo koje hocemo (to se nikad prije, a ni kasnije, nigdje nije dogodilo!).
Zadar - posljednji dašak Wild Westa u Rh...
Baš to. Situacija iz Casina Zadar. Igra se Texas Holden, sto kuna upad na turnir. Maler, tj. ja ispadnem ubrzo, cura ostane igrati, ima ih još troje za stolom, ona vodi, ne puno ali joj ide, u najgorem slucaju dobija povrat upada. Cugam neko pivo za to vrijeme, kad lik što je igrao i takoder ispao, govori: "Cuj ona dva su moji prijatelji i mi igramo zajedno, reci curi da se dogovore i fino podjele lovu". I tako i bi, krupjeu rekli da bi podjelili lovu, ovaj pristao. S tim kako su oni na kraju platili racun za cugu jer su uzeli, kad bi se zbrojila lova od obadvojice, više, a plativši cugu se to iskompenziralo... Diš bolje? |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/03/2011 : 20:46:50
|
Dosada, ovo je tvoj post:
P.S.boravil sam dosta u Zadru (ljetoval 90-tih na Izu) i bas mi se svidio grad! A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!
Nazvao si stanovnike cijele jedne regije "neobrazovanim i bezobraznim", nisi se to poslije ni potrudio demantirati, štoviše nastavljaš i dalje komunikaciju na isti nacin. Ja te uljudno molim po drugi put da više ne pišeš takve izjave, odnosno da se suzdržiš od takvog nacina komunikacije jer cu te biti prisiljen udaljiti sa foruma. Hvala na razumjevanju. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 12/03/2011 : 21:13:42
|
pa jebote jel ti Iwood sam rekel da se jos dobro i ponasaju......i ti sad jebes mene kaj ja velim da za takvo ponasanje nema opravdanja i da takve stvari nisam dozivel u mjestima koje sam nabrojal!
ako je to, i pisanje mojih iskustava boravka u odredenim mjestima u dalmaciji (cime sam jasno dal do znanja koja su to mjesta i ne svi ljudi....nisam osjecal potrebu napisati "neki" ljudi jer mislim da se odredne stvari medu inteligentnim ljudima podrazumijevaju) razlog za izbacivanje samo izvoli........ ako pisem pisem ono kaj mislim i kaj mi je na srcu ili ne pisem!
p.s. samo se dogovri s manhunterom (on pak prijeti zbog potpisa) tko ce me izbacit |
|
Edited by - dosada on 12/03/2011 21:15:36 |
|
|
Topic |
|