forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što bi na vi da ste u mojoj koži?!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2011 : 18:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ma nema ljutnje nikakve :)
a pogresno si me razumeo, steta :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 18:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

@Tonka24

Imam sina tvojih godina, trenirao je karate i ima crni pojas u karateu, ako mi veruješ, nikad se nije potukao, nikad nije imao problema u malom gradu kao što je Vršac(35000 stanovnika). Veruj mi da bi ladno mogao da prebije koga god hoce, ali samo treniranje borilackih veština iziskuje to da se ta veština upotrebljava na takmicenjima i eventualno u samoodbrani, a ne da bi se u gradu izigravao neki frajer kojeg niko ne sme popreko da pogleda. Šta da ti kažem, moj savet ti je da treniraš što više, da se takmiciš, nadeš neki posao i neku dobru curu i posvetiš se njoj i da citaš stripove, a tog matorca ostavi na miru, ignoriši ga, kao što ti vecina ovde savetuje. Eto, ako ti mogu pomoci, voleo bih da uspem u tome, a ovo te savetujem kao kad bih savetovao svog sina. Uzdravlje momce!

AMEN!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 18:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Zadar malo mjesto?

Nije malo mjesto nego selendra
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 18:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

ma nema ljutnje nikakve :)
a pogresno si me razumeo, steta :)

Može biti da sam pogrešno shvatio bit sto si zelio reci.Ako zelis razjasni nema frke.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2011 : 18:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tonka, mislim da ti ni jedan prvak sveta u bilo kom borilackom sportu nece uci u te ringove.. Ne znam, ne pratim stvarno ali pokusavam da skontam da li bi... Mislim da ne... Da li mislis da bi Klicko izgubio od nekog prosecnog borca??? Bi q.. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Tonka, mislim da ti ni jedan prvak sveta u bilo kom borilackom sportu nece uci u te ringove.. Ne znam, ne pratim stvarno ali pokusavam da skontam da li bi... Mislim da ne... Da li mislis da bi Klicko izgubio od nekog prosecnog borca??? Bi q.. :)

Upisi u youtubeu james toney vs randy conture...toney je bio prvak u boksu.
Da ja tebe pitam ti misliš da bi se klicko obranio o bilo koje poluge?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2011 : 18:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sa tog Tunija nikad nisam cuo.. Prvaka sveta u svim sportovima imas koliko hoces, ali vrhunskih koji traju godinama nemas...

Da li bi Tajson u full godinama izgubio od nekog sa polugama... Progrizao bi ga..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2011 : 18:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Zaboravih.. Znas i sam da je ekstremno jakom coveku jako tesko napraviti polugu...

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 10/03/2011 : 19:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Tuci,burazeru,u koznu krusku
udri, majstore, razbij mu njusku,
sve dok ne oboris majmune,brate,
nece umeti da te shvate.
Nece umeti da te cene,
ako ih tuces na poene
udri rodjeni, sarani stoku,
sravni sa zemljom, pljuni po oku.
Prospi mu mozak, bubreg odvali,
polomi kosti i kicmu budali,
neka ga olade i desna i leva,
prospi mu mozak, prospi mu creva.
Udri medju rogove da popije patos
posle mu kupi svecu za parastos,
oplavi labrnju, razbij arkadu,
sevni mu aperkat pravo u bradu.
Dok nas iznutra grickaju crvi,
hocemo sveze crvene krvi,
zato ga ubij, zato ga smrvi,
hleba, igara i mnogo krvi.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 20:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Ja sa tog Tunija nikad nisam cuo.. Prvaka sveta u svim sportovima imas koliko hoces, ali vrhunskih koji traju godinama nemas...

Da li bi Tajson u full godinama izgubio od nekog sa polugama... Progrizao bi ga..

mozda bi mu odgrizao nogu slažem se
Gle nemos to usporedivati boksac ide naprijed u svom gardu i rukama a sto ce biti ako ga ovaj rusi ili ide nogom na njega?
Slazem se da spomenuti da je trenirao takav sport bio bi apsolutni prvak
ali ovako kad dode netko tko zna boks i recimo judo moze on biti 10 puta M.T.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 20:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Zaboravih.. Znas i sam da je ekstremno jakom coveku jako tesko napraviti polugu...

Tesko je bilo kome napravit polugu...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/03/2011 : 20:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Iman 3 godine uvjetno zbog tuca a bome netrpim da me netko krivo pogleda

ocito i ti imas velikih problema sa sobom.......

Nemoze tako optuzivati,pitao bi tebe kad ides vani i tip te gleda 10 minuta u facu,provocira.Ili izades sa komadom vani i tip ti se podmjehuje sto bi nego rukama za vrat?
Neznam gdje zivis ali ovdje u zadru ljudi su jako cudni i vole provocirati sve dok ne pokazes zube (onda te cijene)
nema ovdje da se nasmiješ i prodeš,nego ispadaš papcina,papucar jadnik.

Ko ce te smatrati jadnikom ako se ne pobijes na sred ulice? Ti koji provociraju i smeju se? I šta, nek te smatraju jadnikom, ti njih smatraj istim. Šta te boli kurac šta neko takav misli o tebi. Ja bih prvi smatrao glupim i kretenom onog ko se pobije jer ga je neko mrko pogledao.

upravo to!

P.S.boravil sam dosta u Zadru (ljetoval 90-tih na Izu) i bas mi se svidio grad! A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 20:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

quote:

quote:
Iman 3 godine uvjetno zbog tuca a bome netrpim da me netko krivo pogleda

ocito i ti imas velikih problema sa sobom.......

Nemoze tako optuzivati,pitao bi tebe kad ides vani i tip te gleda 10 minuta u facu,provocira.Ili izades sa komadom vani i tip ti se podmjehuje sto bi nego rukama za vrat?
Neznam gdje zivis ali ovdje u zadru ljudi su jako cudni i vole provocirati sve dok ne pokazes zube (onda te cijene)
nema ovdje da se nasmiješ i prodeš,nego ispadaš papcina,papucar jadnik.

Ko ce te smatrati jadnikom ako se ne pobijes na sred ulice? Ti koji provociraju i smeju se? I šta, nek te smatraju jadnikom, ti njih smatraj istim. Šta te boli kurac šta neko takav misli o tebi. Ja bih prvi smatrao glupim i kretenom onog ko se pobije jer ga je neko mrko pogledao.

upravo to!

P.S.boravil sam dosta u Zadru (ljetoval 90-tih na Izu) i bas mi se svidio grad! A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!

Zato ti i govorim da su ovdje gamad stoka koja je sišla sa brda i sa njima nema razgovora ili ih izbjegavaj ili premlati 4-5 ljudi tako da te puste na miru.Ne samo da su bezobrazni i neobrazovani nego su divlji kao da su izašli iz pecina...zato ja u zadru neman respekta prema nikome za mene su velika vecina ljudi u zadru koje ja poznajem doslovno stoka i kao takve treba ih i tretirati.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Imozda jesam glup i kreten ali nikad necu biti glupli ako dopustim zadarskim seljacinama da prave budalu od mene.Hvala Bogu u 9 mj odoh u Rijeku mozda napokon i sretnem ljudsko bice nakon gro godina.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/03/2011 : 20:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Iskreno žao mi je samog sebe koliko godina sam protratio u ovom gradu sa ovim ljudima
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 10/03/2011 : 20:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
Ja bih smuvao Emiliju Kokic
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/03/2011 : 20:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
nije bas da su svi losi, moram priznat da je na Izu bilo fakat i o.k. ekipe!

p.s. e da, i to oni koji studiraju u Rijeci ;)

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/03/2011 : 21:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

[quote] A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!

Fala na lipome mišljenju o meni, mojoj porodici, prijateljima, vlasniku sajta i kolegama forumašima iz Dalmacije.

E da, još nešto.
A šta se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj sjevernoj hrvatskoj (a boravio sam u gotovo svim vecim mjestima do Zagreba) su ljudi fakat u kurcu. Napuhani, hladni, proracunati i dosadni.

Moderatori, koja je razlika da ja recimo napišem da su Srbi neobrazovani i bezobrazni(Narvno da to ne mislim), i da ovaj veseljak na ovaj nacin generalizira i vrijeda Dalmatince.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/03/2011 : 21:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
vjeruj mi da bi mi bilo puno draze da nemam takva iskustva s ljetovanja.......bar me ne bi zena gnjavila svake godine da idemo u istru jer su tam bolji ljudi!
inace, ja ti zivim u slavniji u zadnjih nekoliko godina (tu namjeravam i ostati) ;)

p.s. mogu ti konkretno nabrojati kakve sam sve neugodnosti dozivel u dalmaciji (jedino sam jednom prilikom takve neugodnosti dozivel u italiji) pa ti sam prosudi kakvo bi trebal imati misljenja o tim ljudima. naravno, ne znaci da dolje nema dobre ekipe i pametnih ljudi......uostalom spomenul sam ekipu s iza, a i dalje namjeravam ljetovati u dalmaciji jer uvijek mislim da je to ipak stvar pojedinaca. ali da sam u orebicu, dubrovniku ili tisnom dozivljaval svasta a da ni priblizno to nisam dozivljaval u puli, novigradu i nekoliko godina uzastopce u opatiji to su cinjenice!

Edited by - dosada on 10/03/2011 21:47:42
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/03/2011 : 21:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

[quote] A kaj se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj Dalmaciji (a boravil u gotovo svim vecim mjestima do Splita) su ljudi fakat u kurcu. Neobrazovani i bezobrazni!

Fala na lipome mišljenju o meni, mojoj porodici, prijateljima, vlasniku sajta i kolegama forumašima iz Dalmacije.

E da, još nešto.
A šta se tice ljudi, pa moram priznat da u citavoj sjevernoj hrvatskoj (a boravio sam u gotovo svim vecim mjestima do Zagreba) su ljudi fakat u kurcu. Napuhani, hladni, proracunati i dosadni.

Moderatori, koja je razlika da ja recimo napišem da su Srbi neobrazovani i bezobrazni(Narvno da to ne mislim), i da ovaj veseljak na ovaj nacin generalizira i vrijeda Dalmatince.

Mi u Baranji smo uz sve spomenuto još i dosta škrti.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/03/2011 : 21:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
pa bome po onome kaj sam cul od brodana koji su lani boravili nekoliko dana u baranji na nekim danima vina ili cega vec, ovo nije tocno ni priblizno ;)

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 10/03/2011 : 22:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
quote:

Nema 'leba bez motike niti raja bez batine!

Nema kruha bez motike, kaze lopov i udari motikom po izlogu pekarne

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2011 : 22:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Njega treba trajno izbaciti sa foruma jer svrha njegovog bivstvovanja ovde ne postoji.. Provocira koga stigne... A garantujem da bi bio manji od makovog zrna uzivo...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2011 : 22:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Felagund

quote:

Nema 'leba bez motike niti raja bez batine!

Nema kruha bez motike, kaze lopov i udari motikom po izlogu pekarne

Ova ti je dobra...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/03/2011 : 23:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
pojma ti nemas....

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000