mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/05/2011 : 20:42:26
|
Nisam nacionalist , niti lik koji se povodi za bilo kojom smjernicom diktiranoj iz bilog kog ugla manipulativnih ideologija . Ovo je forum sirokog polja razmisljanja..i cast mi je na istome sudjelovati. Svjestan sam takoder da ce sljedece rijeci imati konsekvence na moj forumaski status ..ali ipak..nisam sutio prije , a necu ni sada .. Danas je uhicen Ratko Mladic...Ratni zlocinac . Po trazilici medunarodnog tribunala su prije toga uhiceni i Radovan Karadic, Ante Gotovina ,Sljivancanin, Mirko Norac,..itd , itd Svi ti ljudi su naravno bili dijelom oruzanog sukoba koji se odvijao na nasim prostorima . Znam..obje ce sada strane govoriti o obrambenom ratu, i to vjerovatno sa pravom. "heroji " tih "obrambenih" ratova su danas vrlo isplativa roba kada se radi o prodaji i sklapanju novih interesa , gotovo kao na stocnoj pijaci.. To me ne zgrazava ..dapace..zabavno je . Ono sto me brine je cinjenica da sami sebe smatramo nekim "nebeskim" narodom , a ponasamo se kao stado ovaca koje je spremno prodati sve za neki tudi pasnjak..pod motom.."trava je zelenija na drugoj strani" Nitko sa nasih prostora vise nema kicme..a sada su na prodaju i oni psihopati koji su je imali. Amebe bez casti , bez srama ..bez imena.. Sram nas sviju bilo za sve one kojih nasom krivicom danas vise nema ..
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|