forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Nijedan medij ne zanima okupljanje najmocnijih lju
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/06/2011 : 16:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
subota, 11.lipnja 2011
Skriveno.com: Nijedan medij ne zanima okupljanje najmocnijih ljudi svijeta!?
Zanimljiv tekst objavljen je na portalu Skriveno.com. Autor je Ante Pancirov, novinar s višegodišnjem stažem u najuglednijim hrvatskim dnevnicima i tjednicima. Tekst naslovljen s "Bilderberg: Kako to da niti jedan medij ne zanima okupljanje preko stotinu najmocnijih ljudi svijeta?" prenosimo u cijelosti:

Preko stotinu najmocnijih ljudi ove planete nalaze se na višednevnom druženju u Suvretta House hotelu u švicarskom St. Moritzu ali niti jednom novinaru nije palo na pamet da ode tamo provjeriti što politicari, bankari, financijaši, clanovi kraljevskih obitelji i drugi mocnici rade? Vecina medija poput CNN-a, NBC-a, pa cak niti europskih televizija, uopce ne izvještavaju o tom sastanku, a ako slucajno negdje i izade vijest, obicno je štura i bezvezna. Ocito nema potrebe da izvještavaju, jer valjda bi novinari otišli tamo da za to ima razloga? Zamislimo da se u Vodicama sastane 20 nogometaša ove naše jadne 1. nogometne lige, u nekom od hotela. Bi li novinarima to bilo zanimljivo? Povisimo uloge, zamislimo da Madonna, Mel Gibson, Lady Ga Ga, Bob Dylan i još sto dvadeset likova slicnog profila odu tulumariti u neki hotel u Švicarskoj. Bi li novinari to popratili? Sad se s pop stranica i red carpet rubrika, vratimo na one prve novinske stranice na kojima su politicari, financijaši, bankari i ostali globalni mrdatori… Je li jasnije?

Zavjera, a ne teorija zavjere
Desetljecima, zapravo od 1954. godine kada su se prvi put sastali u hotelu Bilderberg u Nizozemskoj i tako dobili ime, ova grupa sastaje se svake godine i u pravilu na osnovu njihovih sastanaka, u bliskoj buducnosti dogadaju se važne stvari – dogada se globalna politika, ratovi, globalne financije, dogada se sve. Kada se u vrijeme posljednjih americkih izbora Bilderberg društvo okupilo u SAD-u, limuzine u medijima tobože suprotstavljenih demokratskih kandidata senatora Baracka Obame i Hillary Clinton, uputile su se undercover upravo tamo pod okriljem mraka. Demokratski predsjednik postao je Obama, a gospoda Clinton državnom tajnicom. Svojedobno je na Bilderberg sastanak bio pozvan i Bill Clinton koji je kasnije cak javno to priznao i snimljen je u svom nepromišljenom odgovoru na jednom javnom dogadaju s novinarima. Prije nego što se vinuo u visine britanske politike, Bilderberg je pohodio i Tony Blair, a 1990. godine našao se tamo i Lord Carrington koji je puno poznatiji našoj publici zbog svoje uloge u ratovima na podrucju bivše Jugoslavije. Sve što se dogada u zapadnoj hemisferi, prvo se dogodilo iza zatvorenih vrata na sastancima Bilderberg grupe. I to nije "teorija zavjere". To cak nije ni teorija. Ali to svakako jest zavjera. To je zavjera biblijskih razmjera. I to je cinjenica. Tužna jer otpor je nikakav.

Ako pogledamo nacin kako se ta druženja održavaju, bez interesa medija, daleko od javnosti, ako sagledamo tko tamo dolazi pod okriljem tajne službe i policije zemlje domacina, vrlo brzo postaje jasno da tu nešto ne štima. Ti ljudi su uvjerljivo, bez imalo dvojbe, najbogatiji i najmocniji ljudi na planeti Zemlji. Tim ljudima odavno nicega ne nedostaje i oni ne znaju što ce od obijesti, osim gladovati za politickom moci i igrati se bogova. Oni pojma nemaju što ce s novcima koje imaju. Odavno su prerasli najskuplje automobile, jahte, vile, potrošili najbolje kurve, droge, vina. Ako ih zaboli, lako nabavljaju novu krv, organe koji se, prema sve više izvora koje više nije moguce ignorirati – samo za njih "uzgajaju" na ljudskim farmama. Oni su na celu globalnih pedofilskih mreža i ne samo da jebu – jer oni doslovno jedu malu djecu! I nije to samo infišacija pisaca i istraživaca poput Davida Ickea kojeg, bajdvej, nikad nitko od njih nije tužio za klevetu.

Rockefellerovi, faraoni našega doba
Što je cudnije, ako hocete, veca "teorija zavjere" od cinjenice da se takvo društvo okuplja daleko od medija, javnosti i da nikoga nije briga za to? Ljudi jednostavno ne vjeruju da je takvo što moguce jer svijet funkcionira po sistemu – da se takvo što dogada, svijet bi odavno znao za to, pogotovo u ovo doba brzih medija…. No, što kad tim sastancima prisustvuju od prvoga dana vlasnici najvecih medija poput R. Murdocha? A i oni su samo niže rangirani ogranci duboko isprepletenog, umreženog korporacijskog vlasništva utemeljenog prvo na nafti, a kasnije i financijama preko kupnje vecine svjetskih banaka, sve u rukama nekolicine obitelji nad kojima je na vrhu paklene te piramide neizbježna Rocekfeller dinastija ciji je patrius David bio i na prvom Bilderberg sastanku u Nizozemskoj. Ta, gotovo bez ikakve sumnje najbogatija obitelj na planeti, iako o tome Forbes (koji je, naravno, u njihovim rukama) ne piše dok se igraju top listama s Bill Gatesom i fikus ruskim oligarsima, drži u rukama nezamislivo bogatstvo i moc vec više od sto godina. I koliko god to nevjerojatno na prvi mah izgledalo, ovaj naš svijet manji je nego što možemo zamisliti. Toliko malen da stotinjak mocnika upravo u ovom trenutku odlucuju sudbinu svijeta, baveci se Libijom, Iranom, Izraelom, financijskim kolapsom i konacnim i otvorenim preuzimanjem svijeta kao u doba faraona ili rimskih careva. Gdje ce oni brutalno vladati, a ovce ce robovati. Ovce vec sad robuju potlaceni pod lihvarskim kamatama i nehumanim uvjetima života, stresu, bolestima, ali to je ništa prema onome što slijedi ne izbori li se vecina od ropstva, ne pobuni li se ljudska vecina protiv njihovih okova. Ti ljudi odavno ne poznaju empatiju, osjecaje za muke onih koje sustavno izrabljuju, ubijaju tobožnjim cjepivima, AIDS-om, chemtrailsima, GMO hranom, perverznim zakonima itd. Oni su Geeko iz Wall Streeta puta 10 milijuna. Hitler je bio njihov šegrt, pokusni kunic za holokaust Novog svjetskoga poretka. Oni preuzimaju scenu, oni zauzimaju scenu. Tiho, iza kulisa, dok se svijet raspada u jazu izmedu sve siromašnijih i male grupe super bogataša. Tko im pokuša parirati, nestaje. Bio on John F. Kennedy ili Strass Kahn – sasvim je svejedno jer oni posjeduju sve – CIA, NSA, POA, smišljeni su samo radi toga da budu njihov servis. Javnost sluša i slijepo vjeruje u SVE što im ONI serviraju. Sve ostalo su price za malu djecu.

Bilderberg 2011. dogada se baš u trenutku kad Hrvatska išcekuje svoju EU sudbinu. Zanimljivo je to i možda se posjet Pape može promatrati i u tom kontekstu, pogotovo ako Hrvatska danas dobije ono što državni vrh i opozicija priželjkuju, a sve više gradana svjesnih EU-sranja polako odbacuje. Kao NATO zemlji pod imperijalnom Prada papucom Vatikana, Hrvatskoj ocito iz Bilderberg razloga dionice rastu, naravno ne zbog hrvatske pameti. Njihove je planove teško prokužiti ali dobro je znati da ih jako živcira sve cešci interes javnosti, blogera i neovisnih web portala jer i ove su godine mnogi demonstrirali u St. Moritzu i cinjenica je da se dio javnosti budi. Pitanje je samo ima li vremena, ima li šanse vecina protiv tih povampirenih neljudi, ratnih zlocinaca, ubojica, silovatelja i manijaka žednih moci, pohlepnih do srži?

ANTE PANCIROV
Skriveno.com

Ja sam fetišist papira!

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/06/2011 : 16:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
http://bilderbergmeetings.org/participants_2011.html

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 11/06/2011 : 17:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Ma nije da ih ne zanima,nego ti isti ljudi posjeduju 90% medija(ukljucujuci i novine),pa to i nije neko cudo što se takve stvari skrivaju.
Bolje se ne opterecivati takvim stvarima,jer slabo šta se može promijeniti a previše istine može itekako štetno djelovati na naš ionako napaceni živcani sustav,koji nažalost iz dana u dan mora trpiti kojekakva sr...
To su ti ,care,sve potomci ljudi guštera,što bi rekao stari David Icke,hahahaha.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/06/2011 : 17:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Pa o tome se upravo i radi.Ti takozvani "slobodni i neovisni"mediji samo su usput spomenili taj skup u kojem se okupljaju najmocniji ljudi ZemljeAko oni ne smiju/ne žele onda šta rade mediji u vlasništu država?npr.u Hrvatskoj HTV i HR?Njih ne zanima šta se sastanci i kakve se odluke donose?Ili su i države/vlade u vlasništvu te grupe?
Dobro je ovi napisa-Kurac teorija o zavjeri,na djelu je zavjera!
E sada ovakvi kakvi jesmo neaktivni i pasivni ostaje nam cekati kakvu sudbinu su nam namjenili gospodari svijeta.
Bitno je da smo mi sprijecili gej paradu u Splitu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 11/06/2011 : 18:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
Možda ce na ovom sastanku napokon primit Todorica u klub?

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/06/2011 : 18:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Pa o tome se upravo i radi.Ti takozvani "slobodni i neovisni"mediji samo su usput spomenili taj skup u kojem se okupljaju najmocniji ljudi ZemljeAko oni ne smiju/ne žele onda šta rade mediji u vlasništu država?npr.u Hrvatskoj HTV i HR?Njih ne zanima šta se sastanci i kakve se odluke donose?Ili su i države/vlade u vlasništvu te grupe?
Dobro je ovi napisa-Kurac teorija o zavjeri,na djelu je zavjera!
E sada ovakvi kakvi jesmo neaktivni i pasivni ostaje nam cekati kakvu sudbinu su nam namjenili gospodari svijeta.
Bitno je da smo mi sprijecili gej paradu u Splitu.

samo tiha molitva u sebi za tvoje bliznje i samoga sebe...da ne dodje trenutak katarze a ti se nisi opredelio na koju ces stranu...dal Bogu sa desne ili sa leve..ja bih ovu desnu stranu u svakom slucaju...
dakle samo neprestana molitva..ljudi smo znam,pogresimo...ali hajmo se podici i ponovo u sebi moliti...
rokfeleri,kuca oranz,soros,rotsild?????
samo su obicni mali pijuni jos mocnije nekolicine igraca koji su opet pijuni malog broja bossova koji opet izgleda sluze samom djavolu...
ne treba tumaciti mnogo desavanja ove vrste..
zar nam nije Hristos rekao da sve sto ce biti tajno mora postati javno..ne moze se nista sakriti od mudrog coveka..mudrost bozija jeste filosofija...samo pogledajte i osetite(nije valjda da niste primetili)
KAKO SE VREME UBRZALO u poslednjih 100/200 godina..i nase genaracija ovo isto oseca kao da stremimo nekom svrsetku sta li ne dao Bog...kako priroda vristi od nasih grehova...kako nas sve vise boli patka za sve oko nas...kako se nikako ne zadovoljavamo nicime...kako su dani svi isti i jedan na drugi lice...kako greh gamize po dnu nasih ociju...
ali ne treba tumaciti...samo treba ziveti kao covek ako je to moguce...kao covek,jer samo se covek uvek podseca u sebi na trenutak smrti koji neumitno ide nam u susret..jer kad dodje nema opravdanja,nema suza samo radost zbog izbora strane koju smo izabrali
na kraju ce te pitati kod kog si gospodara sluzio kod princa ovoga sveta ili kralja Bozijeg...
TVOJ ODGOVOR CE TE BESPOVRATNO POSLATI U DVORE JEDNOG OD NJIH

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

temporal_lobe
Starting Member

42 Posts

Member since 13/12/2010

Posted - 11/06/2011 : 20:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send temporal_lobe a Private Message
To što kaže Otto o strukturi vlasništva. A druga stvar je i što imaju strašno jako osiguranje. Kako je onaj pisac Daniel Estulin upao na njihov sastanak, nemam pojma, ali je sigurno to pripremao neko vrijeme.

@kosmajac: ne znam ako si cinican ili ozbiljan, ali ako je ovo drugo u pitanju, volio bih te informirati da bez proaktivnog pristupa problemu i stvarnog djelovanja ne dolazi do poboljšanja situacije. A oni koji samo cekaju da im bude bolje kada umru neka mi se ne žale da im je život težak.

Edited by - temporal_lobe on 11/06/2011 20:20:41
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 11/06/2011 : 20:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

na kraju ce te pitati kod kog si gospodara sluzio kod princa ovoga sveta ili kralja Bozijeg...
TVOJ ODGOVOR CE TE BESPOVRATNO POSLATI U DVORE JEDNOG OD NJIH

„Eto, vidiš bože kako se ja zlopatim... A ti... ? Ni da trepneš... Ja jesam mator, ali ti si još matoriji i zaboravniji od mene. Da... E, vidiš... Moj sin je komunista, a ja nisam. Moj sin kaže da nema Boga, a ja svima za inat govorim ima Boga.

A tebe ustvari nema. Da te ima ti bi se bar jednom ovde pojavio u 100 godina.

To... To što kažem da te ima nije važno. Ja Bože moram u nešto da verujem.

Ko ne? veruje ni u šta, taj mu? dode nekako kao... životinja. Kad umrem, da me pretvoriš u andela.

Nije važno u kakvog andela. Makar i u smešnog andela pa da sletim na oblak iznad? moga bunara, da gledam? kako ljudi prolaze, kako odande piju vodu i kako govore: baš je bio dobar covek... Bog da mu dušu oprosti. Zašto malo ne osoliš mozak onom mom sinu i onom davolu Radulaškom, da dobijem malo ciga, da ozidam onaj moj bunar. Ja cu tajno da pozovem popa da osveti vodu. Eto šta ja tebe molim... Gospode moj. I daj Bože da ti molitva ude u taj tvoj zaboravni mozak.

Pa zar ne vidiš Bog te Božji da ja ne živim ni prvi? ni poslednji put, nego jedini put. I posle toga sam gotov, ništa...”

Dorucak sa davolom
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/06/2011 : 20:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by temporal_lobe

To što kaže Otto o strukturi vlasništva. A druga stvar je i što imaju strašno jako osiguranje. Kako je onaj pisac Daniel Estulin upao na njihov sastanak, nemam pojma, ali je sigurno to pripremao neko vrijeme.

@kosmajac: ne znam ako si cinican ili ozbiljan, ali ako je ovo drugo u pitanju, volio bih te informirati da bez proaktivnog pristupa problemu i stvarnog djelovanja ne dolazi do poboljšanja situacije. A oni koji samo cekaju da im bude bolje kada umru neka mi se ne žale da im je život težak.

ma cini samo milostinju a radi Boga obidji katkad nekog bolesnog...eto ti proaktivnog resenja i ponasanja...nema tu mnogo pametovanja
sto se tice drugog dela tvog posta(nadam se da nije upucen meni licno)
svi mi tesko zivimo a moglo bi bolje...niko sa radoscu ne ceka smrt...ovde je cistiliste ovde je pakao...a gore je samo radost vecna...
zasluziti je znaci da se svi moramo isprljati u ovome blatu a zatim izdici..ako se nisi isprljao nisi ni ziveo a i cim ces se opravdati gore-da si sedeo u fotelji ceo zivot
a ako se izdignes znaci da si naucio da si pobedio a sve u slavu Boga-ne tebe.

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/06/2011 : 21:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

pa naravno da nece to mediji prenositi kad rade za te ljude!
tko bi radio protiv sebe i svojih interesa?
nije to nikakva teorija zavjera, to je najobicnija stvarnost!

pih, ko da bi itko od nas postupio drukcije na njihovom mjestu....
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 11/06/2011 : 23:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=dBAD9DgTzW4

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 12/06/2011 : 23:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message
Nema niceg novog u okupljanjima B. grupe u odnosu na ono sto se zna vec od ranije....a to je da se trenutni kreatori ekonomsko politicih svetskih trendova okupljaju da razglabaju o tome sta je sledece na tapetu. Ideja da se prevazidju geografske i politicke granice koje namece koncept drzava i podela na iste, odavno je sprovedena u delo. Koliko god bili mocni, neke stvari ni najmocniji pojedinci ne mogu da promene. A da dozvole da im odredjena drzhavna i drushtvena uredjenja i kojekakve ovce sa pravom glasa kroje kapu na duge staze....ni ja na njihovom mestu takve stvari ne bih prepustio sluchaju. Sva sreca pa nisam ni toliko pametan, ni toliko ambiciozan, pa da se prihvatim takve odgovornosti (osim u proslosti u retkim trenucima igranja raznih igrica simulacija na racunaru :)), ali mi je poptuno jasno da postoje oni sa nadljudskim ambicijama koji se ne plase ni takvih izazova.
Koga sve ovo zanima, mozhe da nastavi sa chitanjem o Rockfellerima,Trilateralnoj komisiji, Rothschildima....Tavistok institutu, Rimskom klubu, klubu 300, Iluminatima, masonima...Sionskim prioratima...listi nikad kraja...mozda je hoax, mozda i nije....ali da neko vuce konce za sve nas....mislim da je to poprilicno jasno svakom ko malo razmisli.
Zato ja lepo uzmem stripove u ruke, mozak bazim na ispashu i ne brinem svoju brigu, ima ko ce za mebe :P Salim se malo...mada nije daleko od istine....sve vece od pokrivanja minusa na karticama, menjanja pelena i peglanja benkica, odlaska na posao i slicno... je za mene u ovom trenutku prekomplikovano i iziskuje suvishe napora :)

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 12/06/2011 23:29:17
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000