Author |
Topic |
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/01/2012 : 12:29:48
|
quote: Originally posted by sawitch
Pa nije smesno.. Klasican bodicek bez namere da skine loptu.. A ovaj u naletu...
Samo je poklonio penal Sitiju, bar koliko sam ja video... Odlicno je sudjenje bilo.. Liverpul jalov da jaloviji ne moze biti.. Njemu trebaju 2 napadaca, sve ostalo ima odlicno... Zajebana ekipa za sledecu sezonu... Naravno, ako Daglis ostane...
Sale nemoj da me zasmejavas i zabrinjavas u isto vreme, molim te!!!!!!!! ...
Sale i tebe da podsetim na ovu zajebanu ekipu ........>>>>> |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 01/04/2012 17:08:31 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 04/01/2012 : 14:35:30
|
quote: Originally posted by Imrahil
Liverpool ima ok ekipu, ne znam šta je tu smešno.
Liverpulu fali jos jedan napadac (uh, kad bi se Tores vratio) i jedan virtuoz na sredini, tipa Silve iz Sitija. Odbrana je dobra, Golman takodje, krila su odlicna, Belami nosi ekipu, a ocekujem da Dauning proradi. Sa ova dva popunjena mesta borili bi se za titulu.
Igru imaju, to se vidi iz aviona, a da je samo polovina pogodjenih precki i stativa zavrsila u golu, bili bi u top tri, ako ne i nesto vise.
Nisam subjektivan kada kazem da su jedna od ekipa koja igra naj fudbal ove sezone u Engleskoj. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7818 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Posted - 04/01/2012 : 16:29:46
|
Roj Hodzson, tako je ragovao posle gola koji su primili od Evertona u poslednjim minutima, pre par dana |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 04/01/2012 : 17:20:56
|
Za cega ima OK ekipu ,,za siguran opstanak i borbu za ligu evrope ako mislis na to !!!!!!! Onda je OK .. |
Edited by - radulovic marko on 04/01/2012 18:39:51 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 04/01/2012 : 23:00:20
|
quote: Originally posted by Caleb
Demba Ba nije normalan ove sezone. Cudi me da vec nije u Ceziju.
Stvarno je odlican, užitak ga je gledati. Eto što je pravi posao Newcastlea. Prodali za 40 milja Carolla, na ljeto besplatno doveli zamjenu u liku Dembe Ba.
Primjetio sam jedino sklonost pogadanja stativi i vratnica u par utakmica što sam gledao. Snažan, jak, velik ali pokretan, spretan, a takvih je danas rijetko. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 04/01/2012 : 23:44:18
|
Onaj Phil Jones je takav promasaj Fegusona da je to strasno ,decko veze nema sa fudbalom...Ba je za Carolla izmislio fudbal ,dobro je za engleske klubove dok ima Liverpula da trosi na budale ,,,Sve sve ali Mancester opet zaostaje samo 3 boda za Sitijem..Jebote koja institucija losi su da losiji ne mogu biti a opet su u borbi za titulu ... |
Edited by - radulovic marko on 04/01/2012 23:46:59 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 05/01/2012 : 00:52:06
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Za cega ima OK ekipu ,,za siguran opstanak i borbu za ligu evrope ako mislis na to !!!!!!! Onda je OK ..
|
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/01/2012 : 00:52:57
|
quote: Originally posted by radulovic marko Onaj Phil Jones je takav promasaj Fegusona da je to strasno ,decko veze nema sa fudbalom...
Ovo nije tacno. Jedini problem sa Jonesom jest taj što je nejasno koju ce poziciju igrati - da li stopera koji iznosi loptu ili zadnjeg veznog obzirom da voli vuci loptu i ubacivati se prema naprijed. U postojecoj defanzivnoj situaciji u Unitedu, Jones je posljednji koji je problematican. Ferdinandu je vrijeme za kacenje kopacki o klin, Vidic je "out" do kraja sezone, Evans je napušteno dijete O'Sheae i Browna, Evra je u strmoglavom padu, desnog beka Ferguson krpi Valencijom koji je puno bolji kao krilo iako ima oporavljenog Rafaela koji je odigrao sasvim pristojno protiv Blackburna... Prakticno, iz postojeceg kadra jedine dvije svijetle tacke Unitedove defanzivne buducnosti su Jones i Smalling (koji je takoder ozljedivan), eventualno bi se mogli prikljuciti i blizanci na bekovima. Zadnji vezni je isto sporan obzirom da je Fletcher do kraja sezone "out" tako da i tu ima prostora za Jonesa u startnih 11, da ne bi Ferguson morao eksperimentisati sa Carrickom. |
Potpis. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 02:12:31
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Za cega ima OK ekipu ,,za siguran opstanak i borbu za ligu evrope ako mislis na to !!!!!!! Onda je OK ..
Ma izvini preterao sam ,,sad ce proraditi Belami i Caroll i uci ce u seriju od 15 pobeda ,izbiti na prvo mesto u foto finisu ..K.Daglis se narediti jos ofanzivniju taktiku od ove trenutne..Osvojice prvenstvo ,onda ce stici jos jedno pojacanje od 40 milona koje busi mreze,,Osvojice ligu sampiona ,pa interkontinetalni kup i vracaju se na staze stare slave...Jeste stvarno ova ekipa vri od potecijala pogresio sam priznajem INACE spektakularan gol golmana evertona Howard-a http://www.youtube.com/watch?v=lStaG13pEL4&feature=player_embedded A nije mi jasno sta ovaj mutavi trener evertona pokazuje...Gluperda 10 godina vodi tim ,,ekipa mu svake godine igra sve gore i gore ,,...Utakmice uz liverpul najodvratnije za gledanje,,,cepanje i krljacina,baloniranje ...... ,,,,uzass.. |
Edited by - radulovic marko on 05/01/2012 02:22:40 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30976 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 05/01/2012 : 07:05:47
|
Demba Ba je bio pun pogodak Newcastlea, kao i Martin O Neal za Sunderland, sve pohvale za obojicu! Vrhunski trener i izvrstan napadac! Ba prakticki sam nosi Newcastle cijelu sezonu, uz cvrstu obranu, svaka cast Newcastleu, sa ovakvom ekipom biti u vrhu! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8250 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 05/01/2012 : 08:37:55
|
quote: Originally posted by radulovic marko Ma izvini preterao sam ,,sad ce proraditi Belami i Caroll i uci ce u seriju od 15 pobeda ,izbiti na prvo mesto u foto finisu ..K.Daglis se narediti jos ofanzivniju taktiku od ove trenutne..Osvojice prvenstvo ,onda ce stici jos jedno pojacanje od 40 milona koje busi mreze,,Osvojice ligu sampiona ,pa interkontinetalni kup i vracaju se na staze stare slave...Jeste stvarno ova ekipa vri od potecijala pogresio sam priznajem INACE spektakularan gol golmana evertona Howard-a http://www.youtube.com/watch?v=lStaG13pEL4&feature=player_embedded A nije mi jasno sta ovaj mutavi trener evertona pokazuje...Gluperda 10 godina vodi tim ,,ekipa mu svake godine igra sve gore i gore ,,...Utakmice uz liverpul najodvratnije za gledanje,,,cepanje i krljacina,baloniranje ...... ,,,,uzass..
kao što rekoh |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/01/2012 : 09:50:41
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by radulovic marko Onaj Phil Jones je takav promasaj Fegusona da je to strasno ,decko veze nema sa fudbalom...
Ovo nije tacno. Jedini problem sa Jonesom jest taj što je nejasno koju ce poziciju igrati - da li stopera koji iznosi loptu ili zadnjeg veznog obzirom da voli vuci loptu i ubacivati se prema naprijed. U postojecoj defanzivnoj situaciji u Unitedu, Jones je posljednji koji je problematican. Ferdinandu je vrijeme za kacenje kopacki o klin, Vidic je "out" do kraja sezone, Evans je napušteno dijete O'Sheae i Browna, Evra je u strmoglavom padu, desnog beka Ferguson krpi Valencijom koji je puno bolji kao krilo iako ima oporavljenog Rafaela koji je odigrao sasvim pristojno protiv Blackburna... Prakticno, iz postojeceg kadra jedine dvije svijetle tacke Unitedove defanzivne buducnosti su Jones i Smalling (koji je takoder ozljedivan), eventualno bi se mogli prikljuciti i blizanci na bekovima. Zadnji vezni je isto sporan obzirom da je Fletcher do kraja sezone "out" tako da i tu ima prostora za Jonesa u startnih 11, da ne bi Ferguson morao eksperimentisati sa Carrickom.
Apsolutno se slazem.. Ben Aflek, pardon, Fil Dzons, je vrhunski... A dok Siti igra sa prvom postavom od prve utakmice, Junajtedu ne igraju stubovi ekipe Vidic, Jang, Runi... Izbaci Sitiju Kompanija, Silvu i Aguera pa da vidis gde ce biti... Inace, nisam gledao sinoc utakmicu, ali sreca sto nisam... Sada videh 3:0 i napravio sam facu... Sta je to sunce ti... Nemoguce da su ih tako demolirali... Drugi poraz za redom, morace biti neke sece.. Da li u ekipi, da li ce Ser seci kesu pa dovesti Snajdera... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/01/2012 : 11:21:14
|
quote: Originally posted by sawitch
Apsolutno se slazem.. Ben Aflek, pardon, Fil Dzons, je vrhunski... A dok Siti igra sa prvom postavom od prve utakmice, Junajtedu ne igraju stubovi ekipe Vidic, Jang, Runi... Izbaci Sitiju Kompanija, Silvu i Aguera pa da vidis gde ce biti... Inace, nisam gledao sinoc utakmicu, ali sreca sto nisam... Sada videh 3:0 i napravio sam facu... Sta je to sunce ti... Nemoguce da su ih tako demolirali... Drugi poraz za redom, morace biti neke sece.. Da li u ekipi, da li ce Ser seci kesu pa dovesti Snajdera...
Sinoc je bilo to da su primili prvi gol nakon maestralnog voleja Dembe, drugi nakon nevjerovatno izvedenog slobodnjaka Cabayea - jebeno savršen udarac u sami ugao, a treci je bio zadnji cin tragikomedije - Krul ispucao loptu koju je Jones ispred Lindegaarda otklonio u mrežu smjehotresnom nekoordinacijom pokreta kakvu nisam vidio od reakcije jednog mog druga na casu fizickog u školskoj godini 1997/1998. Nije suden penal za Newcastle nakon prekršaja Ferdinanda na Dembi što je i logicno, ipak je Howard Webb sudio. U prvih 11 je bio Park, Valencia je igrao desnog beka, a i za Berbatova je ovo bio previše ozbiljan suparnik. Rooney je imao par nevjerovatnih promašaja, a Krul i Simpson koji su u prošlom kolu "skuhali" gol Bellamyja iz slobodnjaka su ovaj put bili odlican tandem. Inace, ne treba potcjenjivati Newcastle. Imaju solidan tim, Cabaye je vrlo solidan veznjak, Krul odlican golman, a odbrana je ove sezone jedna od najboljih u ligi. Coloccini napokon lici na Puyola i po igrama, a ne samo po frizuri.
Sve te igrace koje si nabrojao City nekako i može nadoknaditi, ali za Yayu Tourea nemaju zamjenu. Bice im veselo protiv Tottenhama bez njega.
quote: A nije mi jasno sta ovaj mutavi trener evertona pokazuje...Gluperda 10 godina vodi tim ,,ekipa mu svake godine igra sve gore i gore
Care, da ti objasnim u kakvim uslovima Moyes vodi Everton treba mi paralela sa Dalglishom i onaj vic o istocnonjemackom i zapadnonjemackom paklu. Moyes, najplasticnije kazano, nema problem sa tim da od govana napravi pitu nego što mu ni govna nece da kupe. U zapadnonjemackog paklu govana ne fali - Dalglish je spickao na Hendersona, Downinga i Carrolla pare sa kojima bi Moyes napravio puno kvalitetniji tim. Nije ni cudo što Everton igra tvrd fudbal kad je ostao bez Artete (i bilo kakve zamjene za njega) posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka, veliki klubovi odavno hoce Jagielku (i on je neki dan dosta umotano izrazio zavist spram konkurenata iz velikih klubova kojima je lakše sacuvati gol netaknutim i tako upasti u oci Capellu), a odnedavno i mladog Rodwella na kojem ce ubrati makar 15-20 miliona eura. Pitanje je vremena kad ce im neko od velikih uzeti Bainesa koji igra na lijevom boku, a takvih igraca fali. |
Potpis. |
Edited by - Heyoka on 05/01/2012 11:30:22 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 11:35:24
|
quote: Originally posted by YNWA
Nekima s ove teme stvarno treba psihijatrijsko lijecenje ,,,... užas koja opsjednutost ,,,...
U pravu si 100 % da treba ici na lecenje zbog opsednutosti...Zamisli kakav mozak treba da imas da navijas za klub koji godinama propada i pri tom se lozis na njega ,svake godine ista prica i opet ista prica..Nemoj da mi sad pricas o Tituli L.S. ,pa svaki navijac liverpula bih menjao tri L.S. za jedno prvenstvo..Zadnji put si pisao u gace kad su znacili nesto u fudbalu ..,i opet ,i opet se brecas kad god ja pljujem taj klub koji godinama igra jedan od najgorih fudbala u evropi..I ova godina je jos tuznija, dali 24 a primli 18..Ja samo govorim da taj BIVSI VELIKAN je sramotan i nista vise ...I ti ces sada opet da pokusas da me demantujes sa Psihijatrijom i slicnim glupostima ali ne ide druze...ISTINA BOLI do srzi ,mozes i dalje da se lozis ali nista od tih igraca nema ..Tuzni su... |
Edited by - radulovic marko on 05/01/2012 12:08:52 |
|
|
Topic |
|
|
|