Author |
Topic |
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/01/2012 : 11:43:11
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: A nije mi jasno sta ovaj mutavi trener evertona pokazuje...Gluperda 10 godina vodi tim ,,ekipa mu svake godine igra sve gore i gore
Care, da ti objasnim u kakvim uslovima Moyes vodi Everton treba mi paralela sa Dalglishom i onaj vic o istocnonjemackom i zapadnonjemackom paklu. Moyes, najplasticnije kazano, nema problem sa tim da od govana napravi pitu nego što mu ni govna nece da kupe. U zapadnonjemackog paklu govana ne fali - Dalglish je spickao na Hendersona, Downinga i Carrolla pare sa kojima bi Moyes napravio puno kvalitetniji tim. Nije ni cudo što Everton igra tvrd fudbal kad je ostao bez Artete (i bilo kakve zamjene za njega) posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka, veliki klubovi odavno hoce Jagielku (i on je neki dan dosta umotano izrazio zavist spram konkurenata iz velikih klubova kojima je lakše sacuvati gol netaknutim i tako upasti u oci Capellu), a odnedavno i mladog Rodwella na kojem ce ubrati makar 15-20 miliona eura. Pitanje je vremena kad ce im neko od velikih uzeti Bainesa koji igra na lijevom boku, a takvih igraca fali.
Ja ti pricam o filozofiji fudbala, isti mu je djavo imao tim od 100 ili 30 miliona on ce opet da igra zatvoren fudbal,los i odvratan za gledanje.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/01/2012 : 12:09:36
|
@Heyoka Sad videh golove i sanse...
Berbatov na 0:0 stativu.. Jeste uz odbijenu loptu ali da je ta usla, skroz drugacije... Ba uhvatio volejcinu za spice.. Ali pored Vidica ne bi video tu loptu.. Ovu rupetinu od Ferdinanda treba prodati nekom Sangaju ili u Katar dok se moze uzeti ista za njega... Okrenuo se 3 puta oko ose kao da autobus ide a ne lopta... Zatim slobodnjak koji 3 golmana na brani.. Al' ga je metnuo sunce ti jebem... Pa Runiju Simpson sa gol linije skide cist gol... I na kraju stvarno tezak malodusni kiks Dzonsa... Kakva je igra bila, to ne znam ali 2 kiksa stopera i jedan slobodnjak mi ne ostavljaju utisak demoliranja... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/01/2012 : 12:10:46
|
@radulovic
Igraš ono što možeš sa profilom igraca koje imaš. Daj mu Van der Vaarta, Wilsherea, Nanija i Rooneya (koji je upravo kod Moyesa dao svoj prvi gol u EPL-u) i igrace tiki-taku. |
Potpis. |
Edited by - Heyoka on 05/01/2012 12:11:44 |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 05/01/2012 : 12:43:16
|
quote: Originally posted by radulovic marko U pravu si 100 % da treba ici na lecenje zbog opsednutosti...Zamisli kakav mozak treba da imas da navijas za klub koji godinama propada i pri tom se lozis na njega ,svake godine ista prica i opet ista prica..Nemoj da mi sad pricas o Tituli L.S. ,pa svaki navijac liverpula bih menjao tri L.S. za jedno prvenstvo..Zadnji put si pisao u gace kad su znacili nesto u fudbalu..,
I šta sad reci na ovu recitaljku... toliko budalaština i spocitavanja necega što nema veze s vezom. Ti si izgleda vidovit pa znaš kakve iluzije gajim ja ili neko od navijaca.
A ovo boldirano... to se po definiciji zove "navijanje za klub", ako ti dosad nije sinulo. Liverpool pratim skoro 30 godina i drago mi je što se našao "genije" da mi kaže da to više ne trebam, samo zato što je klub u krizi i nema uspjeha kao nekad. Po toj logici 90% klubova uopce ne bi imalo navijace. Hvala ti... otvorio si mi oci.
quote: i opet ,i opet se brecas kad god ja pljujem taj klub koji godinama igra jedan od najgorih fudbala u evropi..I ova godina je jos tuznija, dali 24 a primli 18.. Ja samo govorim da taj BIVSI VELIKAN je sramotan i nista vise ...I ti ces sada opet da pokusas da me demantujes sa Psihijatrijom i slicnim glupostima ali ne ide druze...ISTINA BOLI do srzi ,mozes i dalje da se lozis ali nista od tih igraca nema ..Tuzni su...
Da, spomenuo si to jedno milion puta na ovoj temi tako da mislim da smo svi shvatili poruku. Cak štaviše, svaki drugi post ti je vezan za pljuvanje po Redsima na nacin koji polako prelazi neku uobicajenu forumsku zajebanciju. Više mi djeluje kao opsjednutost... zato ti ja ipak preporucujem psihijatra pa ti vidi... |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 13:06:15
|
quote: Originally posted by YNWA
A ovo boldirano... to se po definiciji zove "navijanje za klub", ako ti dosad nije sinulo. Liverpool pratim skoro 30 godina i drago mi je što se našao "genije" da mi kaže da to više ne trebam, samo zato što je klub u krizi i nema uspjeha kao nekad. Po toj logici 90% klubova uopce ne bi imalo navijace. Hvala ti... otvorio si mi oci.
Da, spomenuo si to jedno milion puta na ovoj temi tako da mislim da smo svi shvatili poruku. Cak štaviše, svaki drugi post ti je vezan za pljuvanje po Redsima na nacin koji polako prelazi neku uobicajenu forumsku zajebanciju. Više mi djeluje kao opsjednutost... zato ti ja ipak preporucujem psihijatra pa ti vidi...
1 .) Moracu da krenem sa ovim...Kazes pratis liverpul skoro 30 godina ,jebote gde si ti odrastao u bloku pored enfilda ,kome te price mogu da prodju..Posto smo slicnih godina i ja pratim fudbal realno od svoje 12,13 ,nije ni jasno kako ga ti pratis od svoje 8...Jos jedna stvar pocetkom 90-ih godina sam zvanicno poceo da kupujem sam sportsku stampu ,imam prve brojeve sportskog zurnala i brdo casopisa tempo sto iz 80-ih ,sto iz 90-ih..Secam se sredinom 90 -ih godina sam cekao pregled italijnskog fudbala na TVCG ,nedeljom u 19 h ..Televiziska ponuda evropskog fudbala nije ni postojala ,,88 godine imao sam dva televiziska kanala ,kada se pojavio 3k to je bilo odusevljenje..I ti sad pricas kako si pratio liverpul pocetkom 80 godina ,kada cenim si imao crno beli televizor sa dva kanala i sportski casopis sport..i jos plus 7 godina ...Molim te postedi mene tih prica.. Lako je sada biti navijac i tvrditi kako sve znas imas internet i cao,,,,nemoj meni da pricas kako je bilo 80-ih ,ja sam to doziveo ,,mozes nekim klincima da mazes oci..Meni ne ... 2.) Isto kako ja pljujem taj klub tako ga i ti hvalis ,,,samo sto sam ja debelo u pravu a ti zivis u iluziji.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/01/2012 : 13:25:53
|
Bez da branim coveka, mozda je imao satelit. Nije bas da nije postojalo 80tih.
Ja sam ex navijac Liverpoola, prestao sam da ga pratim kad je bata Rafa preuzeo klub i doveo svu iberijsku ciganiju na Anfield, to mi je ubilo zelju za zivotom. Nisam mogao da ih smislim, sa sve kupovima, ligama sampiona itd. I sad ako osvoje titulu jednog dana bice mi ravno, tek Suareza cigancinu ne mogu da vidim. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 05/01/2012 : 13:34:04
|
Taj je tek ogavan... Jos smradina nije uputio Evri izvinjenje... Nego jos bezobrano sere kako su to normalne stvari u Urugvaju... Prvo je poricao da je bilo sta rekao pa sada da je to bez zle namere itd... A u duelima mu je iz ljubavi rekao "CRNJO!" |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/01/2012 : 13:37:36
|
Ja ga mrzim jos iz slinavog ajaxa.
Sta je rekao Evri mi nije zanimljivo, svasta se kaze u zaru borbe. Siguran sam doduse da ovako mogu da razapnu jednog suareza iz tamog nekog uruguaya, da frank lampard odvali tako nesto bilo bi "ma gde on, ma kakvi". Evo i Terry se nedavno izvukao iz slicnog sranja sa packom. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/01/2012 : 13:50:39
|
quote: Originally posted by Mairosu Evo i Terry se nedavno izvukao iz slicnog sranja sa packom.
Izvuk'o se kurac, tek ga ceka prekršajni sud, a onda ce ga vjerovatno i FA rebnuti.
Za Suareza se prica da je izrazio šokiranost cinjenicom da, usprkos odlicnim igrama, Glen Johnson nije dobio poziv za Africki kup nacija. |
Potpis. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 05/01/2012 : 13:53:27
|
quote: Originally posted by Heyoka
Za Suareza se prica da je izrazio šokiranost cinjenicom da, usprkos odlicnim igrama, Glen Johnson nije dobio poziv za Africki kup nacija.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ovo je prejako :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Posted - 05/01/2012 : 13:58:32
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Moracu da krenem sa ovim...Kazes pratis liverpul skoro 30 godina ,jebote gde si ti odrastao u bloku pored enfilda ,kome te price mogu da prodju..Posto smo slicnih godina i ja pratim fudbal realno od svoje 12,13 ,nije ni jasno kako ga ti pratis od svoje 8...Jos jedna stvar pocetkom 90-ih godina sam zvanicno poceo da kupujem sam sportsku stampu ,imam prve brojeve sportskog zurnala i brdo casopisa tempo sto iz 80-ih ,sto iz 90-ih..Secam se sredinom 90 -ih godina sam cekao pregled italijnskog fudbala na TVCG ,nedeljom u 19 h ..Televiziska ponuda evropskog fudbala nije ni postojala ,,88 godine imao sam dva televiziska kanala ,kada se pojavio 3k to je bilo odusevljenje..I ti sad pricas kako si pratio liverpul pocetkom 80 godina ,kada cenim si imao crno beli televizor sa dva kanala i sportski casopis sport..i jos plus 7 godina ...Molim te postedi mene tih prica.. Lako je sada biti navijac i tvrditi kako sve znas imas internet i cao,,,,nemoj meni da pricas kako je bilo 80-ih ,ja sam to doziveo ,,mozes nekim klincima da mazes oci..Meni ne ... 2.) Isto kako ja pljujem taj klub tako ga i ti hvalis ,,,samo sto sam ja debelo u pravu a ti zivis u iluziji..
A kako bi jedan balkanac u 80tim mogao gledati strane ekipe nego kroz utakmice evropskih kupova. Pod "pratio" naravno mislim u najlabavijem smislu rijeci, a ne u smislu odlaska na utakmice (od domacih inace navijam za Želju). Prva utakmica Liverpoola koju sam gledao na TV-u bila je finale Kupa prvaka protiv Rome 1984 godine. Imao sam 10 godina i jednostavno se opredijelio da navijam za njih (koliko god to, iz ove perspektive, tebi izgledalo smiješno). Uslijedio je nesretni Heysel pa onda pauza od nekoliko godina. Pratio sam ligaške rezultate i tabele po sportskim sekcijama u novinama. Što se tice televizije, ostaje mi još u sjecanju finale FA Kupa protiv Evertona iz 1989 koje je bilo na drugom kanalu u snimci. Od sezone 1995/96 pocinju sporadicni ligaški prenosi na domacim stanicama, zatim svemoguci internet i to je to. Anything else... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 05/01/2012 : 14:16:56
|
quote: Originally posted by Heyoka Za Suareza se prica da je izrazio šokiranost cinjenicom da, usprkos odlicnim igrama, Glen Johnson nije dobio poziv za Africki kup nacija.
Ja mislim da je on vise glup nego sto je bezobrazan... Ali obe vrednosti su zadivljujuce velike... |
|
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Posted - 05/01/2012 : 14:27:47
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Heyoka Za Suareza se prica da je izrazio šokiranost cinjenicom da, usprkos odlicnim igrama, Glen Johnson nije dobio poziv za Africki kup nacija.
Ja mislim da je on vise glup nego sto je bezobrazan... Ali obe vrednosti su zadivljujuce velike...
S ovim se slažem u potpunosti. Dobar igrac ali impulsivan. Napravio je glupost i vjerovatno ce morati ici iz Engleske vec na ljeto.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 05/01/2012 : 14:46:35
|
quote: Originally posted by radulovic marko Zamisli kakav mozak treba da imas da navijas za klub koji godinama propada i pri tom se lozis na njega ,svake godine ista prica i opet ista prica..
A zamisli kakav mozak treba da imaš, pa da pratiš naš fudbal
jbg, morao sam, bilo jace od mene |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 14:50:13
|
Hulk,Roben,Riberi,Bejl,Snajder,Pato,Kavani,Hamsik,Majkon,Gece,Kedira,Podolski,Cardozo,Sigurno sam zaboravio jos nekoliko vrhunskih igraca koji ce biti slobodni...Evo dajem opkladu da Liverpul nece kupiti ni jednog od pomenutih...!!!!!!!!!! |
Edited by - radulovic marko on 05/01/2012 14:53:11 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 14:51:07
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by radulovic marko Zamisli kakav mozak treba da imas da navijas za klub koji godinama propada i pri tom se lozis na njega ,svake godine ista prica i opet ista prica..
jbg, morao sam, bilo jace od mene
Pa verovatno mislis na sebe posto ga ja ne pratim..Mozes da vidis po mojim i tvojim postovima ko vise prati. Da me sad pitas ne znam sve superligase veruj mi.....Jebiga izvini... |
Edited by - radulovic marko on 05/01/2012 15:04:05 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 05/01/2012 : 15:00:17
|
Hulk,Roben,Riberi,Bejl,Snajder,Pato,Kavani,Hamsik,Majkon,Gece,Kedira,Podolski,Cardozo,Sigurno sam zaboravio jos nekoliko vrhunskih igraca koji ce biti slobodni...Evo dajem opkladu da Liverpul nece kupiti ni jednog od pomenutih...!!!!!!!!!!
kako mislis da ce biti slobodni? Pa tu ce mozda samo Snajder da dobije odresene ruke... Cardosa ne racunam u jake igrace... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 05/01/2012 : 15:03:35
|
Pa verovatno mislis na sebe posto ga ja ne pratim..Mozes da vidis po mojim i tvojim postovima ko vise prati...Jebiga izvini...
ma da, ne pratiš, a svako malo si tu sa nekim komentarom o partizanu |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 05/01/2012 : 15:05:20
|
quote: Originally posted by Imrahil A zamisli kakav mozak treba da imaš, pa da pratiš naš fudbal
Ja pratim nas fudbal!!! |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 15:05:53
|
Pa verovatno mislis na sebe posto ga ja ne pratim..Mozes da vidis po mojim i tvojim postovima ko vise prati...Jebiga izvini...
ma da, ne pratiš, a svako malo si tu sa nekim komentarom o partizanu
Pratim partizan a ne domaci fudbal,,u zivotu nisam pogledao drugi mec nase lige niti me zanima..Ne razumem sta hoces da kazes... |
Edited by - radulovic marko on 05/01/2012 15:06:19 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 05/01/2012 : 15:08:33
|
Hulk,Roben,Riberi,Bejl,Snajder,Pato,Kavani,Hamsik,Majkon,Gece,Kedira,Podolski,Cardozo,Sigurno sam zaboravio jos nekoliko vrhunskih igraca koji ce biti slobodni...Evo dajem opkladu da Liverpul nece kupiti ni jednog od pomenutih...!!!!!!!!!!
kako mislis da ce biti slobodni? Pa tu ce mozda samo Snajder da dobije odresene ruke... Cardosa ne racunam u jake igrace...
Cardoso iz benfike mi je dobar igrac ,bolji od svih Liverpulovih,,...A sto se tice drugih igraca svi najavljuju promenu sredine ,,nije bitno jesu vezani ugovorom ili ne.. |
Edited by - radulovic marko on 05/01/2012 15:10:34 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Posted - 05/01/2012 : 15:13:58
|
quote: Originally posted by Imrahil A zamisli kakav mozak treba da imaš, pa da pratiš naš fudbal
Ja pratim nas fudbal!!!
i ja naravno samo je bedno i jadno kritikovati nekoga jer voli neki klub |
|
|
Topic |
|
|
|