Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/04/2012 : 23:13:21
|
Da, ja sam u toku meca saznao da Vigan nikad nije uzeo ni bod protiv Junajteda. Konacno se i to desilo i sto je najbitnije, sada su van zone ispadanja, ali ce borba za opstanak biti do poslednjeg kola. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/04/2012 : 23:31:55
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by Jasko
Samo pretpostavimo, kako bi izgledala igra Hrvatske bez Luke? Ko bi bio igrac broj 1? Srna? Olic? Corluka? Eduardo? Kranjcar?
Mozda gresim (u svakom slucaju manje pratim) ali meni je Luka dobar igrac. Prosle godine o Luki sve najbolje, a sada ispade glavni krivac :P Je li i dalje igra na levom krilu u Hemu?
Ne lupaj, igrac broj 1 bi bio netko iz ovog terceta: Jure Obšivac Tonci Kukoc Filip Ozobic... Sve puno bolji igraci od Luke Modrica.
ala ovog padobranca |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/04/2012 : 07:06:17
|
Koliko je ono Wigan udaljen od Manchestera? Wolvesi su vec ispali, a kroz cijelu sezonu od kvarteta u borbi za spas najneuvjerljiviji je Bolton, tako da vjerujem kako ce Bolton ispasti, QPR je najkvalitetniji od davljenika, pa bi se trebali spasiti, ostaju Blackburn i Wigan, zadnjih par godina Wigan se uvijek cudesno spašavao, teško je reci što ce biti ove sezone, a zanimljivo kako cak i Aston Villa može ispasti!
quote: Originally posted by Caleb
Da, ja sam u toku meca saznao da Vigan nikad nije uzeo ni bod protiv Junajteda. Konacno se i to desilo i sto je najbitnije, sada su van zone ispadanja, ali ce borba za opstanak biti do poslednjeg kola.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 12/04/2012 : 10:50:41
|
Udaljen je 20-ak km. Ia ja verujem da Blekburn ispada, nadam se i KPR, ali bice neizvesno. Zaista se Vigan cudima spasavao poslednjih sezona, ali meni su ini toliko simpaticni da to nije normalno. Najborbenija ekipa koju sam gledao, stvarno igraju srcem. Eno i sinoc, posle gola ih je MaU stisao15-ak minuta, ali su poslednjih 10 Viganovci napadali kao da oni gube, cak su i imali dve sanse da rese mec. Da ne spominjem niz nesretnih poraza unazada nekoliko godina protiv velikana i to ili zbog sudijskih greski ili primanjem golova u nadoknadama vremena.
quote: Originally posted by tex2
Koliko je ono Wigan udaljen od Manchestera? Wolvesi su vec ispali, a kroz cijelu sezonu od kvarteta u borbi za spas najneuvjerljiviji je Bolton, tako da vjerujem kako ce Bolton ispasti, QPR je najkvalitetniji od davljenika, pa bi se trebali spasiti, ostaju Blackburn i Wigan, zadnjih par godina Wigan se uvijek cudesno spašavao, teško je reci što ce biti ove sezone, a zanimljivo kako cak i Aston Villa može ispasti!
Da, ja sam u toku meca saznao da Vigan nikad nije uzeo ni bod protiv Junajteda. Konacno se i to desilo i sto je najbitnije, sada su van zone ispadanja, ali ce borba za opstanak biti do poslednjeg kola.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 13/04/2012 : 22:51:08
|
Sutra nastavak Premiershipa, igrat ce se sve do srijede radi FA Cupa. Kad ga vec spominjem - 13:30 donosi nam Merseyside derbi, pa eto, tko voli...
Inace interesantna statistika :
Naravno, ovo "Big chanches" nije jednak pojam za svakoga, svatko može imati nekakav svoj doživljaj "zicera", ali zgodan statisticki podatak u svakom slucaju. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8247 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 14/04/2012 : 12:28:38
|
quote: Originally posted by split85
Je netko prenosi Liverpool-Everton ?
Sportklub, al nas, za Hr ne znam. Ako nema, pogledaj ovde http://livetv.ru/
|
|
Edited by - Caleb on 14/04/2012 12:51:25 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8247 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 14/04/2012 : 12:55:00
|
@ Caleb
Pa da! Tu kenjas, a ovamo te izbacuju sa tipovanja, pa nam se smanjuje broj zvezdasa. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 14/04/2012 : 13:27:05
|
quote: Originally posted by split85
Je netko prenosi Liverpool-Everton ?
Sportklub, al nas, za Hr ne znam. Ako nema, pogledaj ovde http://livetv.ru/
Prenosi i Sportklub Hrvatska. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 14/04/2012 : 13:51:55
|
quote: Originally posted by Kit Carson
@ Caleb
Pa da! Tu kenjas, a ovamo te izbacuju sa tipovanja, pa nam se smanjuje broj zvezdasa.
Ma, mozete vi i bez mene |
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8247 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8247 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 14/04/2012 : 16:01:33
|
Malo mi i krivo, najrealnije bi bilo da su se igrali produzeci, ali s druge strane ipak je Liverpul prosao. Dobra utakmica. |
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 14/04/2012 : 17:04:30
|
M.C. upalio motore ali najverovatnije kasno.....Sto se tice Liverpulskog duela , jedna od utakmica koju ne bi pogledao ni za cist kes.....Cestitam Kenijevoj paklenoj masini na finalu ,nema bolje kup ekipe na svetu ,priznajem........ |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Posted - 14/04/2012 : 20:05:36
|
Carroll donio finale Redsima, Everton nije iskoristio što je Liverpool igrao prakticki bez golmana! Drugo polufinale ce biti zanimljivo sutra, dvije ekipe u lošoj formi Tottenham i Chelsea, sve moguce! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40209 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 14/04/2012 : 23:18:25
|
quote: Originally posted by supermark
sve moguce, ali pobjeda tottenhama ne momcad za male rezultate
Buduci da je to kup i ne može biti X, ne ostaje puno mogucnosti. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 15/04/2012 : 01:01:58
|
Carroll donio finale Redsima, Everton nije iskoristio što je Liverpool igrao prakticki bez golmana! Drugo polufinale ce biti zanimljivo sutra, dvije ekipe u lošoj formi Tottenham i Chelsea, sve moguce!
Chelsea u lošoj formi? Pogledaj malo bolje rezultate pod Di Matteom. Dižu se u formi, s tim da ce im sutra biti nekog tumbanja u odbrani obzirom da je Ivanovic dobio tri utakmice kazne. |
Potpis. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Posted - 15/04/2012 : 14:21:12
|
zadnjih 9 prvenstvenih susreta 4 pobjede, 2 remija i 3 poraza uz 12:9 gol razliku, za renome Chelseaja baš i nije neka forma, 24.03. su doma s Tottenhamom odigrali 0:0, zadnja 3 susreta u Premierlague: remi kod Fulhama 1:1, jedva dobijen Wigan (cista sreca u sudackoj nadoknadi), i dobijena katastrofalna Aston Villa na Villa Parku 2:4, u dvoboju s Tottenhamom je sve moguce, ali gledao sam Chelsea puno puta ove sezone, i djeluju bezidejno, manjak kreacije totalni, a u srijedu im stiže i Barcelona, po meni ovo polufinale je jedina šansa za trofej ove sezone, nakon toga remont!
quote: Originally posted by Heyoka
Carroll donio finale Redsima, Everton nije iskoristio što je Liverpool igrao prakticki bez golmana! Drugo polufinale ce biti zanimljivo sutra, dvije ekipe u lošoj formi Tottenham i Chelsea, sve moguce!
Chelsea u lošoj formi? Pogledaj malo bolje rezultate pod Di Matteom. Dižu se u formi, s tim da ce im sutra biti nekog tumbanja u odbrani obzirom da je Ivanovic dobio tri utakmice kazne.
|
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 15/04/2012 : 16:50:29
|
Da, ja bi rekao da imaju bolje rezultate nego igru. Njihova igra je baš nekako "teška", neatraktivna, nadam se ipak da ce Tottenham nešto ponuditi cisto radi utakmice. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Posted - 15/04/2012 : 17:24:58
|
Tottenham uvijek ponudi nešto |
|
|
|
Topic |
|