Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/04/2012 : 23:32:37
|
Navijaci Tottenhama sasuli drvlje i kamenje po Modricu: On je najprecjenjeniji igrac
LUKA MODRIC više nije u milosti navijaca Tottenhama. Nakon poraza od Norwicha, navijaci Spursa sasuli su drvlje i kamenje na Modrica.
Ogorceni su ponajviše izostankom golova i asistencija, a pitaju se i vrijedi li on zaista 40 milijuna eura. Prenosimo vam neke od poruka koje su navijaci ogorceno objavili na Twitteru:
"Neka mi netko objasni zašto ga nismo prodali za 40 milijuna eura prošle godine? Uopce ne igra i vrlo rijetko asistira."
"Charlie Adam: 2 gola i 10 asistencija – odšteta 7.5 milijuna eura. Luka Modric 3 gola, 6 asistencija – odšteta 18.5 milijuna eura. Shvacate što želim reci?"
"Modric je zabio posljednji put prije skoro tri mjeseca. Igrac od 40 milijuna eura?"
"Luka Modric, 12 golova u cetiri sezone?"
"Luka je zabio tri gola u posljednja tri mjeseca. Još uvijek mislite da je on novi Zidane? Vrlo vjerojatno najprecjenjeniji igrac u Premiershipu."
"Kako je Luka Modric odlican nogometaš, molim vas da mu kupite loptu za odbojku jer je nogometna lopta za njega preteška."
"Luka Modric ne može dobaciti do gola!"
"Modric je jednom izjavio kako ga je sram vratiti se u Hrvatsku zbog toga jer zaraduje jako puno."
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 10/04/2012 : 01:27:04
|
quote: Originally posted by globinjo
a dobro jutro!to ja trubim godinama!
+1 |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 10/04/2012 : 01:37:31
|
Samo pretpostavimo, kako bi izgledala igra Hrvatske bez Luke? Ko bi bio igrac broj 1? Srna? Olic? Corluka? Eduardo? Kranjcar?
Mozda gresim (u svakom slucaju manje pratim) ali meni je Luka dobar igrac. Prosle godine o Luki sve najbolje, a sada ispade glavni krivac :P Je li i dalje igra na levom krilu u Hemu? |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 10/04/2012 : 01:48:56
|
Ne želim se previše zamarati Modricem. Uopce mi nije mrzak igrac, više mi na živce idu hrvatski novinari koji su ga digli u nebesa nakon 5 dobrih utakmica, pa mi je zbog takvih tekstova dosta i njega. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40210 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/04/2012 : 08:09:12
|
Zasto mora imati milion asistencija da bi bio vredan timu? Niko ne gleda kako uzme loptu na sredini, napravi visak, zadrzi, zagradi, odigra sa strane... I pasovi pre asistencije su bitni... Modric je igracina i ja bih voleo da dodje u Mancester Junajted... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 10/04/2012 : 10:24:55
|
quote: Originally posted by sawitch
Zasto mora imati milion asistencija da bi bio vredan timu? Niko ne gleda kako uzme loptu na sredini, napravi visak, zadrzi, zagradi, odigra sa strane... I pasovi pre asistencije su bitni... Modric je igracina i ja bih voleo da dodje u Mancester Junajted...
Cim ga SAF hvali valjda ima neke kvalitete,razlog zašto igraju ovako loše je što Harry.R sanja mjesto izbornika Engleske. Totalno se lik pogubio u zadnje vrijeme,Modric malo na lijevo krilo a Bale neshvatljivo na desno,pa malo igra 4-4-2 pa 4-2-3-1. Modrica tek treba vidjeti u velikom klubu i pod pravim trenerom. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 10/04/2012 : 12:39:34
|
Ja sam takoder uvijek bio pomalo i zacuden svim tim silnim pohvalama koje su stizale na Modricev racun. Dakako da stoji ovo što je sawitch rekao, ne treba baš gledati samo statistiku u ovom slucaju. No unatoc tomu, Lukine prezentacije nisu bile u skladu s tim svim silnim pohvalama što je primao.
No ovi napadi Tottenhamovih navijaca su sami po sebi smiješni, mislim da to samo i govori o njima (jedan od razloga zašto Tottenham ne volim i najmrskiji su mi klub). Gledao sam jucer utakmicu i Luka zasigurno nije kriv za ovo što se dogada.
Uostalom kad je sve funkcioniralo - bio je super, a sad kada se polako raspadaju odjednom više ne valja. Plakat ce navijaci za njim kad bude odlazio, to je sigurno. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40210 Posts
Posted - 10/04/2012 : 12:49:50
|
Ja ne znam, koliko Pirlo ima golova i asistencija po utakmici? Koliko ima Inijesta? Ja bih bio bas srecan kada bi dosao kod Aleksa Fergusona.. Da vidite onda u kakvu bi igracinu izrastao... |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 10/04/2012 : 12:52:47
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja ne znam, koliko Pirlo ima golova i asistencija po utakmici? Koliko ima Inijesta? Ja bih bio bas srecan kada bi dosao kod Aleksa Fergusona.. Da vidite onda u kakvu bi igracinu izrastao...
Ne osporavam ja to, Luka bi sigurno imao mjesto u Unitedu, kad sam govorio o "precijenjenosti" ciljao sam npr. na Fergusonovu izjavu prošle sezone kako je Luka najbolji veznjak u Premier ligi. Negdje ipak treba stati na loptu
Uostalom, pred njim su sad najbolje igracke godine. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7810 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/04/2012 : 14:48:23
|
Odlican je Ben Arfa ove sezone, a tek napadaci Cisse i Ba, vrhunski pogodena pojacanja! Gledal sam i ja jucer Tottenhama, pa Modric je dao dosta lopti prema naprijed, nije on uopce loš! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 10/04/2012 : 18:56:46
|
quote: Originally posted by tex2
Odlican je Ben Arfa ove sezone, a tek napadaci Cisse i Ba, vrhunski pogodena pojacanja! Gledal sam i ja jucer Tottenhama, pa Modric je dao dosta lopti prema naprijed, nije on uopce loš!
Koji su samo posao napravili. Prodali Carolla za milione, a dabe dobili Ba i obnovili momcad i sada su od momcadi iz donjeg dijela tablice došli do toga da se bore za ligu prvaka. Sjajno.
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 10/04/2012 : 21:54:37
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by tex2
Odlican je Ben Arfa ove sezone, a tek napadaci Cisse i Ba, vrhunski pogodena pojacanja! Gledal sam i ja jucer Tottenhama, pa Modric je dao dosta lopti prema naprijed, nije on uopce loš!
Koji su samo posao napravili. Prodali Carolla za milione, a dabe dobili Ba i obnovili momcad i sada su od momcadi iz donjeg dijela tablice došli do toga da se bore za ligu prvaka. Sjajno.
I to u vrlo kratkom roku, do prije 2 sezone su u Championshipu bili. Svi tamo zaslužuju velike pohvale! |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 10/04/2012 : 22:01:41
|
Inace, zvuci nevjerovatno, ali :
Sky Sports News @SkySportsNews Manchester City striker Mario Balotelli will not face any additional action from the FA for clash with Arsenal's Alex Song. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40210 Posts
Posted - 11/04/2012 : 08:42:57
|
Ajoj al' sam se juce iznervirao gledajuci Blekburn - Liverpul... Glupi Jakubu suta penale kao baba.. Imao srece kod drugog... Umesto da okrenu na 3:2 oni popuse u poslednjim minutima... Sa igracem vise.. Sada ce sigurno ispasti iz lige jer nemaju gde vise pobediti.. Osim Vigan kuci.. Noric ce ih pocepati a u gostima nemaju sta da traze... Kakvi mentoli.. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 11/04/2012 : 08:43:04
|
quote: Originally posted by globinjo
ne kažem da nije imao i nekoliko dobrih partija u engleskoj,ali u reprezentaciji je O C A J A N...ali dok je zg medija,bit ce kralj
To stoji, dugo nije odigrao pravu tekmu. Doduše, nije da je on samo kriv za to. U klubu igra vecinom dobro, a u repki upravo suprotno - vecinom loše. Kada je tako, odgovornost treba preseliti i na strucni stožer... |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/04/2012 : 10:45:04
|
velika vecina u repki igra loše! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 11/04/2012 : 18:01:09
|
Dobro je da sam video ovde ovakve komentare ,cutao sam otkud znam ,satro ga Fergi cima da dodje.....Po meni taj decko veze nema .mala pickica i nista vise ...Sto se tice interesovanja Fergusona ,doveo je on i Tosica i Ljajica iz partizana ...Pa posle tri meseca noga u dupe ,a Ljajicu je naprsno odbio ugovor...Mislim da ce biti tako i sa ovim malim prcopevcom...A i novinama i medijima koliko je verovati ,pitanje je ???? |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 11/04/2012 : 20:44:26
|
quote: Originally posted by Jasko
Samo pretpostavimo, kako bi izgledala igra Hrvatske bez Luke? Ko bi bio igrac broj 1? Srna? Olic? Corluka? Eduardo? Kranjcar?
Mozda gresim (u svakom slucaju manje pratim) ali meni je Luka dobar igrac. Prosle godine o Luki sve najbolje, a sada ispade glavni krivac :P Je li i dalje igra na levom krilu u Hemu?
Ne lupaj, igrac broj 1 bi bio netko iz ovog terceta: Jure Obšivac Tonci Kukoc Filip Ozobic... Sve puno bolji igraci od Luke Modrica.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/04/2012 : 22:45:06
|
Bravo za Vigan. Posle kradje protiv Celzija, dobise ManU (ponisten im je cist gol, ali i Junajtedu nije sviran penal), a sada gostuju Arsenalu. Nije fer, majke mi |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 11/04/2012 : 23:04:05
|
Baš sam danas na jednom drugom forumu napisao popodne prije utakmice :
"Gledao sam baš sad medusobne oglede Uniteda i Wigana, igrali su sveukupno 14 puta, i svih 14 puta je United dobio. Pomalo nevjerovatno zvuci podatak.
No zadnje kolo United pobjedio s odlukom na njihovu ruku (loša odluka) dok je Wigan protiv Chelseaja izgubio primivši 2 neregularna gola. Mogu li se karte danas malo "promjeniti"?"
Evo, ocito mogu :-) "Balans" je ipak došao na svoje. |
|
|
Topic |
|