Author |
Topic |
mpavin
Advanced Member
Niue
7813 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 08/04/2012 : 14:56:29
|
Ni UTD-u se ne sude ofsajdi
A o penalima da ne pricamo
Jbt, koliko su engleske sudije lose |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 08/04/2012 15:18:32 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 08/04/2012 : 16:27:50
|
quote: Originally posted by johnhartson Ni UTD-u se ne sude ofsajdi A o penalima da ne pricamo Jbt, koliko su engleske sudije lose
Interesantno je da ta nekvaliteta engleskih sudija u konacnom zbiru donese prednost Unitedu. Recimo, City izgubi kod Chelsea 2:1 - kod 1:0 za City ne sudi se penal nad Silvom (faul Bosingwe), kod Sunderlanda - gol iz debelog ofsajda, prva dva gola Uniteda protiv Chelsea u prvom mecu iz ofsajda (za 2:0), penal za 3:2 kod Chelsea i vracanje Uniteda u igru, danas Young dobije penal, a Derry crveni karton iako je Young bio u ofsajdu... |
Potpis. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 08/04/2012 : 19:28:38
|
Sampionska trka je vec 95% sanse zavrsena. Baloteli je tesko poremecena osoba. Mislim da je Mancini izgubio ritam kad je poceo da forsira Afro-italijana. Dok je Siti gazio, duo u napadu Dzeko-Aguero uz pomoc Silve i Nasrija je ostvarivao prevagu. A onda je, bar meni neobjasnjivo, Mancini unistio samopouzdanje Edinu stalno dajuci prednost Baloteliju. A ovaj psihijatrijski slucaj mu je vratio serijom debilnih poteza (na stranu onih par dobrih partija) i potpuno narusio atmosferu u ekipi. Coveku je potrebno ozbiljno lecenje. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/04/2012 : 19:31:44
|
Balotelli je car! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 08/04/2012 : 19:32:15
|
Cim je Baloteli poceo da dobija vecu minutazu ,kola su im krenula nizbrdo ...Mancini je po meni zalutao u trenerski posao (za igracku karijeru kapa dole)ali po meni je smesan trener.....U ostalom ko ih bre jebe i onako su instant ekipa ...Sto se tice Balotelija treba mu jedan Pepe da mu objasni neke stvari... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 08/04/2012 19:33:05 |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 08/04/2012 : 19:34:59
|
quote: Originally posted by johnhartson
Sampionska trka je vec 95% sanse zavrsena. Baloteli je tesko poremecena osoba. Mislim da je Mancini izgubio ritam kad je poceo da forsira Afro-italijana. Dok je Siti gazio, duo u napadu Dzeko-Aguero uz pomoc Silve i Nasrija je ostvarivao prevagu. A onda je, bar meni neobjasnjivo, Mancini unistio samopouzdanje Edinu stalno dajuci prednost Baloteliju. A ovaj psihijatrijski slucaj mu je vratio serijom debilnih poteza (na stranu onih par dobrih partija) i potpuno narusio atmosferu u ekipi. Coveku je potrebno ozbiljno lecenje.
Gledao sam City dosta ove sezone i moj zakljucak je kako se definitivno radi o precijenjenom igracu. Ne osporavam evidentan potencijal, ali on nije neslucenih razmjera (kad ga neki usporeduju s Messijevim potencijalom). |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 08/04/2012 : 19:58:40
|
quote: Originally posted by selanne
Balotelli je car!
Drago mi je da ti se svida jer ce ti doci u Milan da ga Ibrahimovic nauci bontonu.
Arsenal je danas apsolutno zasluženo pobijedio. Pred sami pocetak prvenstva sam slušao prognoze nekog tipa na Guardianu. Tvrdio je da ce Arsenal, obzirom na Vermaelenov povratak, biti drugi na kraju prvenstva. Da je TV5 bio zdrav od pocetka do kraja, ta bi se prognoza vjerovatno ostvarila. Sama utakmica nije bila previše kvalitetna, puno pogrešnih dodavanja, ali je zato tempo bio ludacki. Song je opet poslao nevjerovatnu dubinsku loptu za Van Persieja, šteta što se isprijecila stativa.
I,da, po ko zna koji put, potpisujem sve što je Hartson napisao. |
Potpis. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 08/04/2012 : 20:01:17
|
quote: Originally posted by johnhartson
Sampionska trka je vec 95% sanse zavrsena. Baloteli je tesko poremecena osoba. Mislim da je Mancini izgubio ritam kad je poceo da forsira Afro-italijana. Dok je Siti gazio, duo u napadu Dzeko-Aguero uz pomoc Silve i Nasrija je ostvarivao prevagu. A onda je, bar meni neobjasnjivo, Mancini unistio samopouzdanje Edinu stalno dajuci prednost Baloteliju. A ovaj psihijatrijski slucaj mu je vratio serijom debilnih poteza (na stranu onih par dobrih partija) i potpuno narusio atmosferu u ekipi. Coveku je potrebno ozbiljno lecenje.
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 08/04/2012 : 20:05:44
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by selanne
Balotelli je car!
Drago mi je da ti se svida jer ce ti doci u Milan da ga Ibrahimovic nauci bontonu.
Uh, kad bi barem došao, ne bi ni suci više smjeli potkradati Milan... Ima li ovdje smajli koji pokazuje željno išcekivanje??? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30894 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/04/2012 : 20:05:59
|
Arsenal potpuno zasluženo slavio, nadigrao je u potpunosti Cityja, City ima problem Chelseaja, previše zvijezda na okupu, a i trenera koji ne zna s njima, puno je tu slucajeva, od Balotellija, povratka Teveza??? Rasulo, United koji ima duplo slabiju ekipu slavi naslov! Sve cestitke Siru! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40213 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 09/04/2012 : 01:36:36
|
Manchester United prvak Placite Cityjeve bebe, placite... Balotellija u United, da vidite kako bi Fergi njega doveo u red bio bi na razini Messija.
Mario Balotelli je igracina samo takva. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 09/04/2012 : 11:44:28
|
quote: Originally posted by Tonka24
Manchester United prvak Placite Cityjeve bebe, placite... Balotellija u United, da vidite kako bi Fergi njega doveo u red bio bi na razini Messija.
Mario Balotelli je igracina samo takva.
Ne bi ga doveo, samo bi on vec odavno "odletio" iz Manchestera.
Pa Mourinho ga nije mogao dovesti u red, ocito ni Mancini nemože dok Fergie se ne bavi baš previše s dovodenjem igraca u red - proda ga. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8284 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 09/04/2012 : 12:16:35
|
Mislio sam da je prošla sezona vrh kada je s polovnom momcadi uzeo prvenstvo i došao do finala LP... A on im ove sezone s još gorom momcadi i tri put više ozljeda opet uzima prvenstvo... Kakav kralj. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 09/04/2012 : 13:52:54
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Pa Mourinho ga nije mogao dovesti u red, ocito ni Mancini nemože dok Fergie se ne bavi baš previše s dovodenjem igraca u red - proda ga.
Kad vidim slucajeve sa onim placljivcima Beckhamom i Ronaldom onda si u pravu. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 09/04/2012 : 15:49:21
|
Pa Mourinho ga nije mogao dovesti u red, ocito ni Mancini nemože dok Fergie se ne bavi baš previše s dovodenjem igraca u red - proda ga.
Kad vidim slucajeve sa onim placljivcima Beckhamom i Ronaldom onda si u pravu.
Na to sam i ciljao, ali kad pogledaš npr. Beckhama, Van Nisterlooya koji su zasigurno korektni igraci, ali evo, jednom ušli u sukob...
Makar treba priznati da ima trenutaka kad Fergie zna "zažmiriti" na jedno oko, Anderson je bio na ledu jer je ušao u sukob, ali se ipak poslije situacija nekako riješila. Sjecam se da je prije koju godinu Nani izjavio kako mu je Ferguson uništio karijeru i ipak je o(p)stao.
U svakom slucaju "tempira" to stari lisac, ocito više faktora ovisi o takvoj situaciji, ali kažem, Balotelli ne bi imao nikakve šanse kod njega. |
Edited by - makikatalinic on 09/04/2012 15:50:11 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 09/04/2012 : 16:16:48
|
Što misliš tko bi bio nasljednik, onako da je barem malo dostojan. Lik je u manchesteru od 1986. Krepat ce na toj klupi. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Posted - 09/04/2012 : 16:53:41
|
Roy Keane? |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Posted - 09/04/2012 : 18:31:50
|
Zajebao se kod prodaje Stama, recimo. I sa Keaneom je ušao u sukob. Ko zna, možda bi mu Keane i danas igrao sa Scholesom i Giggsom da je bilo drugacije.
Rooneya je, recimo, tretirao sa beneficijama jer zna da od Rooneya na terenu nikad nece dobiti manje od 100 posto. |
Potpis. |
|
|
Topic |
|