Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29475 Posts
Posted - 14/07/2011 : 18:12:36
|
cetvrtak, srpanj 14, 2011 ZAHVALA Dragi naši prijatelji,
Ovim putem bi Vas željeli obavijestiti da je sakupljen kompletan iznos za nabavku drenažnog prsluka Vest.
U trenutku svoga ocaja u ponedjeljak, kada sam poslala pisma svim mogucim portalima nisam ni slutila da cemo uspjeti u tako kratkom roku. Vjerujem u dobro, vjerujem u dobre ljude ali nadišli ste sva moja ocekivanja I molbe.
Od sveg srca bi Vam se željeli zahvaliti I znajte da nam se možete obratiti I javiti kad god to poželite, a I naša vrata su vam uvijek otvorena. Koliko god ce nam vrijeme dozvoliti nastojat cemo Vas I daje obaviještavati putem bloga o našem velikom borcu.
Ovim putem zahvalila bih se I ljecnicama I sestrama bolnice Srebrnjak koje, dok mi prikupljamo novac, brinu za našeg andela.
JOŠ JEDNOM SVIMA VELIKA HVALA
“Domi dodi nam doma, Tvoj prsluk te ceka”
Mama i Tata Pitra |
Trouble will find me |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
alen
Advanced Member
![](AvatarUpload/zooropa.jpg)
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 15/07/2011 : 09:47:31
|
quote: Originally posted by Markos
cetvrtak, srpanj 14, 2011 ZAHVALA Dragi naši prijatelji,
Ovim putem bi Vas željeli obavijestiti da je sakupljen kompletan iznos za nabavku drenažnog prsluka Vest.
U trenutku svoga ocaja u ponedjeljak, kada sam poslala pisma svim mogucim portalima nisam ni slutila da cemo uspjeti u tako kratkom roku. Vjerujem u dobro, vjerujem u dobre ljude ali nadišli ste sva moja ocekivanja I molbe.
Od sveg srca bi Vam se željeli zahvaliti I znajte da nam se možete obratiti I javiti kad god to poželite, a I naša vrata su vam uvijek otvorena. Koliko god ce nam vrijeme dozvoliti nastojat cemo Vas I daje obaviještavati putem bloga o našem velikom borcu.
Ovim putem zahvalila bih se I ljecnicama I sestrama bolnice Srebrnjak koje, dok mi prikupljamo novac, brinu za našeg andela.
JOŠ JEDNOM SVIMA VELIKA HVALA
“Domi dodi nam doma, Tvoj prsluk te ceka”
Mama i Tata Pitra
![](icon_smile_approve.gif) |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
rommel
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/avatar2(3).jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 23/07/2011 : 11:44:33
|
super ali ja bi samo pitao zasto to jebeni doktori ne nadoknade...zasto se mogu igrati tudjim zivotima bez ikakve bojazni... |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|