Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 15/07/2011 : 15:44:33
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Pobrkao si loncice ja bi jahao samo s jednim generalom James Ewell Brown Stuart. Zato Jine the Cavalry.
A dobro ako ništa drugo barem si naš kolko tolko dobar uzor. Jeb je kolko se sjecam popio metak kod Richmonda, a svoje mamuze ostavio u nasljedstvo sinu. Imao je kolko se sjecam jedva 30 godina. Jebala te konfederacija |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/07/2011 : 16:03:27
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Zlotvor
Zapravo, tradicija moje obitelji jest da su konjanici i konjogojci Sicaš se da si me prozva "konjokradicom" jednom, a? + Više bi volia bit neki Komanc, divljak, a ne neki vojnicic...
Sicam se sicam Dal ovime izražavaš želju da tvoja faca završi na tijelu konja ili?
Sve ce paro sredit Zlotvore, samo reci
Aj bacit cu neku fotku s picigina sad pa me napravi kao kentaura |
Trljam ruke. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:06:47
|
quote: Originally posted by Zlotvor Aj bacit cu neku fotku s picigina sad pa me napravi kao kentaura
Ajde, baci fotku di igraš picigin s košarkaškom loptom Želiš bit kentaur? Your wish is my command! |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:11:56
|
quote: Originally posted by Zlotvor Aj bacit cu neku fotku s picigina sad pa me napravi kao kentaura
Ajde, baci fotku di igraš picigin s košarkaškom loptom Želiš bit kentaur? Your wish is my command!
Picigin se igra sa teniskom lopticom s koje je prethodno oderan prvi sloj. A s košarkaškom bi to bilo malo teže izvedivo... Moš tako i medicinku uzet, na isto ti dode |
Trljam ruke. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:13:39
|
quote: Originally posted by Zlotvor Picigin se igra sa teniskom lopticom s koje je prethodno oderan prvi sloj.
ma nemoj mi rec
|
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:15:46
|
quote: Originally posted by Zlotvor Picigin se igra sa teniskom lopticom s koje je prethodno oderan prvi sloj.
ma nemoj mi rec
Jest, istina Mene moja pokojna baba ucila i rekla: "Vaik ranko uzmi tenisku lopticu, nikad onu gumenu na Luni Tunse jer ona j' za vraga!" Eeee... Pa se ti zajebaji s mojon babon... A-aa! |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 15/07/2011 16:16:20 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 15/07/2011 : 16:25:29
|
Pobrkao si loncice ja bi jahao samo s jednim generalom James Ewell Brown Stuart. Zato Jine the Cavalry.
A dobro ako ništa drugo barem si naš kolko tolko dobar uzor. Jeb je kolko se sjecam popio metak kod Richmonda, a svoje mamuze ostavio u nasljedstvo sinu. Imao je kolko se sjecam jedva 30 godina. Jebala te konfederacija
Poginuo je kod Yellow Tavern da budemo precizniji, imao je 31 godinu. Osim toga nebi odbio jahati ni s Mosbyem ili Forrestom. Dobro znam zadnji je bio osnivac KKK i napravio onaj masakar, ali opet KONFEDERACIJSKA KONJICA JE BILA NEUHVATLJIVA. Zato tebe jebala unija. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 15/07/2011 16:26:00 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:28:15
|
quote: Originally posted by bjelolasica Dobro znam zadnji je bio osnivac KKK i napravio onaj masakar, ali opet KONFEDERACIJSKA KONJICA JE BILA NEUHVATLJIVA. Zato tebe jebala unija.
Ma blago njemu, ljudina i po Neuhvatljiva konjica....pa zato su valjda i popljugali u ratu
|
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:40:43
|
quote: Originally posted by bjelolasica Dobro znam zadnji je bio osnivac KKK i napravio onaj masakar, ali opet KONFEDERACIJSKA KONJICA JE BILA NEUHVATLJIVA. Zato tebe jebala unija.
Ma blago njemu, ljudina i po Neuhvatljiva konjica....pa zato su valjda i popljugali u ratu
Ginuli su da zaštite pješadiju i topništvo. Stuar je poginuo u jurišu u kojem je 4,500 južnjaka (dvije brigade) suprostavile su se 10 000 sjevernjaka ( tri divizije) i 32 sjevjernjacka topa. zaboravljaš Stuartov Raid around McClellan ili Chambersburg raid.
P.S. Bennett Place sreckovicu što bi dao da posjetim Dixieland. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 15/07/2011 16:41:53 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:42:40
|
quote: Originally posted by bjelolasica Ginuli su da zaštite pješadiju i topništvo. Stuar je poginuo u jurišu u kojem je 4,500 južnjaka (dvije brigade) suprostavile su se 10 000 sjevernjaka ( tri divizije) i 32 sjevjernjacka topa. zaboravljaš Stuartov Raid around McClellan ili Chambersburg raid.
Hvala nebesima na zaboravu |
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 15/07/2011 : 16:47:15
|
quote: Originally posted by bjelolasica Ginuli su da zaštite pješadiju i topništvo. Stuar je poginuo u jurišu u kojem je 4,500 južnjaka (dvije brigade) suprostavile su se 10 000 sjevernjaka ( tri divizije) i 32 sjevjernjacka topa. zaboravljaš Stuartov Raid around McClellan ili Chambersburg raid.
Hvala nebesima na zaboravu
Cekaj da te nadem pa neceš imati taj osmjeh.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/07/2011 : 16:54:11
|
P.S. Bennett Place sreckovicu što bi dao da posjetim Dixieland.
Cak sedeo za stolom gde su potpisivali predaju, bio u kuci itd. Nazalost, to je i jedini civil war monument koji sam posetio. Bio sam u Marylandu, ali sam se prekasno setio da se organizujem za posetu Antietam memorialu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 15/07/2011 : 17:42:53
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Ja sam kao klinac gledajuci filmove, citajuci stripove i knjige s tom tematikom uvijek bio za sjevernjake, dok danas pokušavam na te dogadaje gledati neutralno. Imam gomilu knjiga sa zanimljivim slikama (ilustracijama) o tom ratu, pokušat cu nešto od toga staviti ovdje, ali danas i sutra ne stignem.
Znaš li možda gdje mogu nabaviti filmove Bogovi i Generali te Gettysburg jer mi je video kazedta izlizana i malo šteka, a htio bih ga imati ako je moguce na DVD-u.
"Gods and Generals" sigurno možeš naci u nekoj od videoteka (na 2 diska je), a "Gettysburg" možeš skinuti s neta, ima ga takoder u DVD formatu (takoder na 2 diska). |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 20:25:17
|
Ne vjerujem da bi uspio skinut osmijeh s ovog lica I ako vec prijetiš ne prijeti u prazno Mocne li vooojskeee |
|
Edited by - paro on 15/07/2011 20:26:00 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 15/07/2011 : 20:31:08
|
Ne vjerujem da bi uspio skinut osmijeh s ovog lica I ako vec prijetiš ne prijeti u prazno Mocne li vooojskeee
Pretpostavljam da bi ti u ratovima bio Bendedict Arnold. Poslušaj malo pjesmo Bože, cuvaj Hrvatsku. Jer su tako i oni bili spremni dati život za domovinu kao i Hrvati u zadnjem ratu. ( Ne želi ništa politizirati, ali razmisli malo o tome) |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 20:35:13
|
Pretpostavljam da bi ti u ratovima bio Bendedict Arnold. Poslušaj malo pjesmo Bože, cuvaj Hrvatsku. Jer su tako i oni bili spremni dati život za domovinu kao i Hrvati u zadnjem ratu. ( Ne želi ništa politizirati, ali razmisli malo o tome)
hahaha ova u zagradi ti je dobra, još uvijek se smijem. I ajd smanji doživljaj malo, poceo si skakat iz Amerike na Balkan |
|
Edited by - paro on 15/07/2011 20:35:47 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/07/2011 : 20:57:53
|
Ne vjerujem da bi uspio skinut osmijeh s ovog lica I ako vec prijetiš ne prijeti u prazno Mocne li vooojskeee
Pretpostavljam da bi ti u ratovima bio Bendedict Arnold. Poslušaj malo pjesmo Bože, cuvaj Hrvatsku. Jer su tako i oni bili spremni dati život za domovinu kao i Hrvati u zadnjem ratu. ( Ne želi ništa politizirati, ali razmisli malo o tome)
Znao sam, znao sam, znao sam. Tema je povijesna i molio bih Vas da takva i ostane. Pokažite da možete. Da li ce se topic zakljucavati i da li ce biti udaljavanja ovisi samo o svima Vama. Idem van, a kad se vrnem, biti cu dobre volje, nemojte mi ju vi svi upropastit:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/07/2011 : 20:58:18
|
I Bjelolasice, molim te da ne prijetiš nikome. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 15/07/2011 : 21:01:43
|
quote: Originally posted by mladjo Znao sam, znao sam, znao sam.
|
|
|
|
Topic |
|