forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Leo PIlipovic
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/08/2011 : 18:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Danas pricam sa poznanikom o stripovima i covek mi kaze poznaje on crtaca koji crta za francuze. Pitam Ga ja kako se zove i odakle je... On mi kaze da se covek zove Leo Pilipovic i da je iz Subotice. Mogu vam reci da sam se zacudio da u subotici ima strip crtac koji radi za francuze. To me podstaklo da se malo prosetam po netu i da vidim sta je covek radio. Drugar mi kaze da se Leo ne voli exponirati pa ne znam da li ga uopste ima na forumu... Ako ima ko kakav crtez od tog autora neka ga okaci ovde. Koristio sam search ali nije mi dalo ni jedan rezultat na ovom sajtu.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 05/08/2011 18:41:53

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/08/2011 : 19:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Probaj da googlas "Leo von Punkerstein" :)

Covek je svirao gitaru u Dzukelama i kasnije Goblinima kao pridruzeni clan. Takodje, autor je stripa koji je osvanuo na omotu duplog LPja Elektricnog Orgazma "Zasto da ne".

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/08/2011 : 19:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
znam da je dosta covek radio , ali me cudi da ga nema nigde u svetu stripa... bar kod nas je zastupljen... gledao sam izlozbu tabli stripa u palickom zo vrtu koje je on crtao. Bili su zaista duhoviti stripovi.
http://www.goodreads.com/author/show/1212383.Leo_Pilipovic
Covek je uradio par stripova , ali se nigde ne spominje ovde na forumu... Pa mi je cudno, sto je najgore on je "moj" sugradjanin, a ja sam ga znao samo po tim tablama iz Zoo vrta u palicu. Da je radio za Francuze tek sam danas saznao. Sto jes jes nisam ja veliki poznavalac stripa, ali cudno mi je da nigde nije spomenut na ovom forumu. Bar da sam ja primetio. Osim po toj izlozbi na palicu... A tu temu sam takodjer ja otvorio... Sad sam se setio odkud mi covek poznat.... On svira u ISKONU :)
http://www.youtube.com/watch?v=S4xU3j3cASE

Edited by - masni on 05/08/2011 19:33:10
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/08/2011 : 19:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Cek bre iz Subotice si a ne znas Dzukele ? A pritom nisi mnogo mladji od mene. Sta ne valja ? :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

bucos
Starting Member

Serbia
8 Posts

Member since 25/10/2009

Posted - 05/08/2011 : 22:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bucos a Private Message
Pa Masni je živeo u Backoj Topoli kada su Džukele bili aktivni zato ih
ne zna.Lea znam licno i znam da vec duže vreme radi za francuze.
Pre koju godinu u nekim lokalnim novinama bio je objavljen intervju sa
njim gde prica o saradnji sa francuzima.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26819 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/08/2011 : 22:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Pa radija je Tajnu Povijest,treci ili cetvrti album i još brdo albuma za francuze.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38018 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/08/2011 : 23:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by bucos

Pa Masni je živeo u Backoj Topoli kada su Džukele bili aktivni zato ih
ne zna.Lea znam licno i znam da vec duže vreme radi za francuze.
Pre koju godinu u nekim lokalnim novinama bio je objavljen intervju sa
njim gde prica o saradnji sa francuzima.

cestitke za prvi post skoro 2 godine posle registracije

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26819 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/08/2011 : 23:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
a zašto je ovo u svaštari?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 05/08/2011 : 23:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message
leonid je legenda underground stripa u srbiji... ima nekoliko tabli u striperu...

sangue navajo
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/08/2011 : 11:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Covek je relativno uspesan ((za srpske uslove super uspesan) , a skoro niko ne zna za njegov rad van muzike :)

Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
614 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 06/08/2011 : 12:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message
http://www.jat.com/active/ge/home/main_menu/travel_info/jat_review/jul_2008/leo_pilipovic.html
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 06/08/2011 : 12:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
On je pre nekih 7 godina drzao salon za tetoviranje u Subotici. Znam da sam tada u nekom tattoo casopisu citao o njemu i gledao njegove radove i opasno se nalozio da odem da se tetoviram kod njega
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000