Author |
Topic  |
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/04/2012 : 16:55:46
|
Samo mi je još više žao onih bodova protiv Fiorentine i Bologne.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Posted - 29/04/2012 : 17:58:47
|
quote: Originally posted by selanne
Samo mi je još više žao onih bodova protiv Fiorentine i Bologne. 
Trebaju oni uzeti bodove i protiv Intera,tako da.... |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 29/04/2012 : 18:37:06
|
Ne trebaju više, jer Juve ovo ionako nece prokockati. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 29/04/2012 : 23:08:30
|
quote: Originally posted by Kojot
Ne trebaju više, jer Juve ovo ionako nece prokockati.
Mislis?
Ne vidim nacin na koji to mogu uraditi, jednostavno. Nadao sam se da ce ih zaustaviti Inter, Napoli ili Roma, a nisu uspjeli. Sumnjam da mogu Lecce, Cagliari i Atalanta. Imaju i bolji medusobni omjer, tako da s 3 boda prednosti cak mogu sebi dopustiti i jedan poraz, i dalje su prvi. Sve to pod uvjetom da Milan dobije sve do kraja, a buduci da igraju s probudenim Interom, to ce biti teško. Sve u svemu, jasno je da se Juveu treba cestitati naslov. Kako god su ih suci gurali, treba priznati da su ove sezone igrali najbolji nogomet u Italiji. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Posted - 01/05/2012 : 02:14:47
|
Ne trebaju više, jer Juve ovo ionako nece prokockati.
Mislis?
Ne vidim nacin na koji to mogu uraditi, jednostavno. Nadao sam se da ce ih zaustaviti Inter, Napoli ili Roma, a nisu uspjeli. Sumnjam da mogu Lecce, Cagliari i Atalanta. Imaju i bolji medusobni omjer, tako da s 3 boda prednosti cak mogu sebi dopustiti i jedan poraz, i dalje su prvi. Sve to pod uvjetom da Milan dobije sve do kraja, a buduci da igraju s probudenim Interom, to ce biti teško. Sve u svemu, jasno je da se Juveu treba cestitati naslov. Kako god su ih suci gurali, treba priznati da su ove sezone igrali najbolji nogomet u Italiji.
Ovako,u sredu igraju nereseno protiv Leccea,u nedelju gube protiv Cagliaria,onda utakmica sa Atalantom,nije od neke vaznosti! Mislim titula mora ostati u Milanskom klubu,kojem nije vazno! |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 02/05/2012 : 18:12:49
|
Baš me zanima koje ce igrace Juventus na ljeto kupiti,jesu li se spametovali napokon ili ce opet trošiti silne milijune u osrednje likove? |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Posted - 02/05/2012 : 22:56:20
|
quote: Originally posted by Imrahil
Što, šta je bilo?
Juve igrao nereseno,znaci dobro sam prognozirao,jel da Imrahil? Dok za Intera,nemam reci! |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 03/05/2012 : 00:10:02
|
Ccccc... Ne odobravam ni ovo što je Rossi uradio, ali stvarno je sve više ovih napuhanih mladica koji su umislili da su neke velike zvijezde. Balotelli je uveo taj trend, valjda ce momci shvatiti da to nije put ka uspjehu. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 03/05/2012 : 01:25:34
|
Folira se Adem mnogo. Jes Rosi preterao, ali nije ni ovaj cvecka. I eno po fejsu izigrava neko ludilo, ni da kaže da je pogrešio što je aplaudirao ironicno. Budala. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Posted - 03/05/2012 : 08:58:24
|
quote: Originally posted by Imrahil
Što, šta je bilo?
Juve igrao nereseno,znaci dobro sam prognozirao,jel da Imrahil? Dok za Intera,nemam reci!
Više ljuti rival veruje u nas, nego mi sami   |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 03/05/2012 : 15:32:26
|
Ccccc... Ne odobravam ni ovo što je Rossi uradio, ali stvarno je sve više ovih napuhanih mladica koji su umislili da su neke velike zvijezde. Balotelli je uveo taj trend, valjda ce momci shvatiti da to nije put ka uspjehu.
Ko ce shvatiti? Mladici? Pa ne mogu ni djeca u šestom osnovne. Zamisli da nastavnici krenu da ih biju? Odmah bi dobili otkaz, kao i ovaj trener. Nema tu price, zna se šta je kome zabranjeno. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 03/05/2012 : 15:59:44
|
Mislio sam da ce valjda shvatiti da nije foliranje i dizanje samog sebe u zvijezde put ka uspjehu. Jesi li ikad vidio Giggsa, Maldinija, Zanettija ili bilo koga drugog iz stare garde da rade ovo ako ih trener izvede vani? Rekao sam da ne opravdavam Rossija, svakako nije trebao ovako reagirati, ali svejedno ni Ljajic nije skroz nevin ovdje. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 03/05/2012 : 16:21:56
|
Ama nece niko ništa shvatiti. I djeca u šestom osnovne mnogo šta skrive, ali niko ne smije da ih bije. I onda za 2-3 godine to vec postaju maloljetni prestupnici, osobe bez imalo morala... E nekad su bila druga vremena. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 03/05/2012 : 18:18:40
|
Onakvi kakvi ovo rade su vjerojatno vec neodgojeni, tako da je za njih kasno. Ne znam znaš li za Noku Serdarušica, jednog od najpoznatijih svjetskih rukometnih trenera. Pricali su mi ljudi koje je on trenirao kako je postupao s neposlušnima. Dobili bi šamarcinu i poslao bi ih kuci. Nikad nikome nije palo na pamet da ponovi to što je odradio. Zna se koga treba poštovati, ako te to nitko nije naucio u kuci, onda istrpi šamar i neceš više raditi gluposti. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 03/05/2012 : 21:21:09
|
quote: Originally posted by delboj
Ama nece niko ništa shvatiti. I djeca u šestom osnovne mnogo šta skrive, ali niko ne smije da ih bije. I onda za 2-3 godine to vec postaju maloljetni prestupnici, osobe bez imalo morala... E nekad su bila druga vremena.
s obzirom da delam u OŠ definitivno znam da postoje i bolje metode od fizickog kažnjavanja...neceš ti face od ucitelja koji opali klinca od 13 (ili manje) godina  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Topic  |
|