Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 03/05/2012 : 23:26:55
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by delboj
Ama nece niko ništa shvatiti. I djeca u šestom osnovne mnogo šta skrive, ali niko ne smije da ih bije. I onda za 2-3 godine to vec postaju maloljetni prestupnici, osobe bez imalo morala... E nekad su bila druga vremena.
s obzirom da delam u OŠ definitivno znam da postoje i bolje metode od fizickog kažnjavanja...neceš ti face od ucitelja koji opali klinca od 13 (ili manje) godina 
Ovome nije 13, nego 21. Da ga je netko dobro odgojio do 13., ne bi ovo sad radio. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11989 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/05/2012 : 15:54:02
|
Ama nece niko ništa shvatiti. I djeca u šestom osnovne mnogo šta skrive, ali niko ne smije da ih bije. I onda za 2-3 godine to vec postaju maloljetni prestupnici, osobe bez imalo morala... E nekad su bila druga vremena.
s obzirom da delam u OŠ definitivno znam da postoje i bolje metode od fizickog kažnjavanja...neceš ti face od ucitelja koji opali klinca od 13 (ili manje) godina 
Bolje? Kakve? Pa djeca vec u osmom razredu pocinju da udaraju nastavnike. Bilo je nedavno nekoliko slucajeva. Ljudi ne smiju da reaguju, izgubice posao.
Zakon je kriv.
Nekad je bilo drugacije.
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:10:50
|
Bolje? Kakve? Pa djeca vec u osmom razredu pocinju da udaraju nastavnike. Bilo je nedavno nekoliko slucajeva. Ljudi ne smiju da reaguju, izgubice posao.
Zakon je kriv.
Nekad je bilo drugacije.
predugo bi pisal da ti sad objasnim koliko ima nacina da se to sprijeci bez ikakvih batina...samo da ti velim da sam prije 3 godine imal slucaj klinca koji je stavil curici iz razreda nož pod vrat a meni je pokušal minirati sat...završilo je tak da mi se njegova majka došla ispricat za njegovo ponašanje. Istina da je nakon isprike otišla u Županiju i prijavila me (to govori koliko je ona na strani svog djeteta i kakva je inace prema nastavnicima i zaposlenicima škole)...nazval je predstojnik u župniji za osnovne škole i sve smo riješili za par minuta razgovora. Oprostite na smetnji i dovidenje! Sve je stvar sposobnosti ucitelja i njegovog autoriteta... i samo još ovo, znaš da nakon usmene prijetnje ucitelj ima pravo pozvat roditelja da si dode po dijete u školu i prijavit tog istog roditelja socijalnoj službi za nemar!? e samo to nitko ne radi, jer kao boje sukoba s roditeljima...e pa takvim kukavicama i treba neki klinac da ih izlupa! Ljudi su jadni koliko se boje i koliko dopuštaju da ih se gazi, i znaju samo kukat... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 06/05/2012 21:15:41 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:23:51
|
Nisi u pravu. Bio je i ovdje jedan takav slucaj s nožem pod vrat, ali na kraju se centar za socijalni rad ogradio od toga jer to dijete živi kod staratelja. Uvijek postoji neka teško premostiva prepreka. Postoji dosta roditelja koji su dovoljno mocni da otpuštaju pojedine nastavnike i profesore. To se povremeno i dogada. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:32:21
|
quote: Originally posted by Kojot
Juventus vec vodi, ne valja.
Inter takodje vodi,jos vise ne valja!
Neka, sad je 1:1, polako. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:34:59
|
Juventus vec vodi, ne valja.
Inter takodje vodi,jos vise ne valja!
Neka, sad je 1:1, polako.
Ma daj molim te,ono penal ! Prvo neprizna gol,pa svira penal.   |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 06/05/2012 : 21:38:54
|
Džabe još pet penala kad Juve vodi. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:45:47
|
Nisi u pravu. Bio je i ovdje jedan takav slucaj s nožem pod vrat, ali na kraju se centar za socijalni rad ogradio od toga jer to dijete živi kod staratelja. Uvijek postoji neka teško premostiva prepreka. Postoji dosta roditelja koji su dovoljno mocni da otpuštaju pojedine nastavnike i profesore. To se povremeno i dogada.
a jebiga onda, a radim to svaki dan (osim 2 mjeseca kad su ljetni praznici i 3 tjedana zimskih i tjedan proljetnih)!
nitko tebi u školi ne može dat otkaz ako radiš svoj posel kak treba....mogu te jedino zajebavat da dolaziš u školu kad su svima praznici jer godišnji službeno traje od 15.-20. srpnja do poslije 15. kolovoza (ovisi koliko imaš dana godišnjeg po zakonu)! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:54:07
|
Nisi u pravu. Bio je i ovdje jedan takav slucaj s nožem pod vrat, ali na kraju se centar za socijalni rad ogradio od toga jer to dijete živi kod staratelja. Uvijek postoji neka teško premostiva prepreka. Postoji dosta roditelja koji su dovoljno mocni da otpuštaju pojedine nastavnike i profesore. To se povremeno i dogada.
a jebiga onda, a radim to svaki dan (osim 2 mjeseca kad su ljetni praznici i 3 tjedana zimskih i tjedan proljetnih)!
nitko tebi u školi ne može dat otkaz ako radiš svoj posel kak treba....mogu te jedino zajebavat da dolaziš u školu kad su svima praznici jer godišnji službeno traje od 15.-20. srpnja do poslije 15. kolovoza (ovisi koliko imaš dana godišnjeg po zakonu)!
Možda je kod vas tako, ali ovdje nije. Prilicno je jednostavno optužiti nekog da ne radi kako treba, a nije teško to ni dokazati, cak i ako nema osnova. I inace se rijetko daje otkaz, obicno direktor nade nacin da prinudi radnika da sam da otkaz, jer je to povoljnije rješenje |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 06/05/2012 : 21:55:02
|
quote: Originally posted by selanne
Džabe još pet penala kad Juve vodi.
U pravu si,nego i tamo ce se rezultat izokrenuti!
Važno je da je Milan poveo |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 06/05/2012 : 22:05:29
|
nitko tebi u školi ne može dat otkaz ako radiš svoj posel kak treba....mogu te jedino zajebavat da dolaziš u školu kad su svima praznici jer godišnji službeno traje od 15.-20. srpnja do poslije 15. kolovoza (ovisi koliko imaš dana godišnjeg po zakonu)!
Možda je kod vas tako, ali ovdje nije. Prilicno je jednostavno optužiti nekog da ne radi kako treba, a nije teško to ni dokazati, cak i ako nema osnova. I inace se rijetko daje otkaz, obicno direktor nade nacin da prinudi radnika da sam da otkaz, jer je to povoljnije rješenje
nisi u školstvu i ne znaš situaciju iznutra...i kod nas buš 90% mojih kolega cul da pricaju kao i ti. I to prolazi kod svih jer ne znaju kak stoje stvari.... Itekak je teško naci nepravilnosti jer je sve stvar papirologije, ak ona štima i redovito dolaziš na svoje radno mesto (ne piojan naravno) ne mogu ti nikaj. Osim onog kaj sam ti rekel za slobodne dane....e da, i raspred ti mogu "naštimat" da je zajeban...a to su i razlozi zakaj ljudi šute kad treba a kukaju kad ne treba!
Uzivaj, Inter na žalost (simptizer sam Milana)izjednacil  |
|
Edited by - dosada on 06/05/2012 22:07:00 |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts
Posted - 06/05/2012 : 22:30:32
|
quote: Originally posted by dosada nisi u školstvu i ne znaš situaciju iznutra...i kod nas buš 90% mojih kolega cul da pricaju kao i ti. I to prolazi kod svih jer ne znaju kak stoje stvari.... Itekak je teško naci nepravilnosti jer je sve stvar papirologije, ak ona štima i redovito dolaziš na svoje radno mesto (ne piojan naravno) ne mogu ti nikaj. Osim onog kaj sam ti rekel za slobodne dane....e da, i raspred ti mogu "naštimat" da je zajeban...a to su i razlozi zakaj ljudi šute kad treba a kukaju kad ne treba!
Uzivaj, Inter na žalost (simptizer sam Milana)izjednacil 
Jesam u školstvu, poznajem situaciju i znam kako stoje stvari. Navodim primjere iz prakse, to je tako. Mnoge nastavnike i profesore su zaposlili neki od tih roditelja. Tako mogu i da ih otpuste. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts