forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Trebam savjet "splitskih galebova" a mogu i drugi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2011 : 12:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Eto, bio sam juce na moru za jedan dan sam malo skoknuo, na moju omiljenu plažu (Mošcenicka Draga). Ova kiša je totalno ocistila vodu i voda je kristalno cista, možete gledati ribe koje plivaju ispod vas, vide se kamencici,....ali gužva na plaži.....Veca gužva nego u 7 mijesecu. Tada su po vecini bili Nijemci i Slovenci a sada ima puno Italijana, Ceha, Nijemaca, Slovenaca, Nizozemaca,....temperatura mora bi mogla da bude koji stupanj viša.....teško se dobije mesto na plaži, na parkiralištu,....ali tamo je uvijek lijepo a i cijene su pristupacne (klopa i to). MOŠCENICKA DRAGA RULES!!

Eto sada pitanje za "galebove, zavodnike, playere,...." kako vi pridete turistkinjama? Ima li neki recept? Šta kažete dok joj pridete? Kako pocinje ovo vaše "sljetanje" kod Turistkinja?

Jer ja sam juce polako plivao u moru kad pored mene pripliva jedna od najlijepših dupeta severnog jadrana.Baš ono ispred nosa. Bila je jedna ova blazina za napuhavanje, na njoj jedno dijete (sestra ili kcerka) od oko 8 godina a ova sa najlijepšim dupetom je bila pola na blazini a pola u moru i vozila tu blazinu i tog dijeteta. Ali dupence je bilo lijepo, sasvim tamno (ne kao one turistkinje koje imaju tragova od bijele kože, nego sasvim tamno, tako da ili ide u solarij ili se sunca gola, ko dkuce npr,...) Uff ja se odmah zahvalim bogu, što ju je poslao meni da mi presjece put tim dupetom. Cuo sam kako su razgovarale sa tim dijetetom i ja mislim da su iz Ceške,Slovacke, Poljske,...neki ovakav jezik, ali možda i griješim.
Zatim kasnije na plaži, vidim da smo mi skoro susjedi, ono jedno 6 metara daljine, bez muškaraca, samo ova ljepotica, njezina kcerka ili sestra (mislim da kcerka iako ova ljepotica nema više od 30 godina) i još jedna žena, oko 30 godina plave kose. Ja mislim da je to njezina sestra. Znaci vjerovatno neka razvedena turistkinja išla na more sa sestrom i kcerkom. Gledam ja nju, ona gleda mene jedno 40 sekundi, nitko nije skinuo pogled, a onda sam ja prvi skinuo pogled jer mi je vec bilo neugodno da se ovako gledamo....
Poceo sam razmišljati kako da joj pridem, jer ipak tamo je bilo puno ljudi, ona isto tako nije bila sama,....da je bilo manj eljudi i da je bila sama, ja bi kupio recimo sladoled i došao da joj ga donesem i malo popricam ali ovako mi je bilo bezveze,...nisam ni znao iz koje zemlje su ni ništa.
Kasnije su otišle da se sklone sa sunca, vjerovatno na rucak oko 14 sati, a sv esu ostavile na plaži (blazinu, suncobran,brisace,...) i ja sam to iskoristio tako da sam kupio karticu, napisao da mi se svida ova crnokosa i dao joj svoj email adresu a u Konzumu sam kupio nekog plišastog tigrica za 25 kuna i sve to (tigar i kartica) stavio na njihovu brisacu. Onda sam otišao na neku drugu plažu jer nisam htio da budem tamo kada one dodu, jer su me svi vidjeli dok sam to tamo stavljao i to i bilo bi mi stvarno neugodno....Tako ni n eznam kakva im je bila reakcija, da li su uopšte znali procitati moju karticu, pišem, dosta necitljivo,....ionako cu vidjeti za par dana da li ce mi pisati na email ili nece.

Ali svejedno vidim da je to dosta težak posao, ovako smuvati neku turistkinju, cak se približiti u toj gužbi,.....pa m estvarno zanima kako to radite vi?
Imate li neki "opening line" dok joj pridete?
Osvajate samo on ekoje su usamljene ili idete i ovako kada su sa porodicom, prijateljicom, sestrom,....?
Ajde dajte neki info kako to radite majstori za one koji još idu na more pa da smuvaju nešto!

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 12/08/2011 : 12:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message

Javljaj šta je bilo dalje
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/08/2011 : 12:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message

Moji savjeti ti sigurno nece pomoc jer ne pomažu ni meni, tako da je to uzaludno pisanje.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/08/2011 : 13:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja bih ti pomogao, ali meni same prilaze
mene zanima: kako se obraniti od previše turistkinja? ima li neki recept?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38017 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/08/2011 : 14:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
nista bez slike, ne vjerujemo ti :P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 12/08/2011 : 14:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Pridji prvo sestri i pocni da pricas sa njom o svom planu da osnujes rendzersku tvrdjavu. Kada lepotica bude pomislila da ti baris njenu sestru, bice jako ljubomorna i onda ce skociti na tebe. Doduse, to ce biti zato da napakosti sestri, al tebi je svejedno.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/08/2011 : 14:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Pridji prvo sestri i pocni da pricas sa njom o svom planu da osnujes rendzersku tvrdjavu. Kada lepotica bude pomislila da ti baris njenu sestru, bice jako ljubomorna i onda ce skociti na tebe. Doduse, to ce biti zato da napakosti sestri, al tebi je svejedno.

Ja sam cuo da pojedine numere od AC/DC takodje imaju dobar prolaz.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 12/08/2011 : 14:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
To vec zavisi od turistice. Zbog njih treba biti siroko muzicki obrazovan i prethodno se raspitati sta slusa..
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 12/08/2011 : 14:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
Ili ko sto je neki Talijan (sa standardnim talijanskim poznavanjem engleskog jezika) uletio mojoj prijateljici ovim rijecima: You woman. Me man. Electricity.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Ciko Strašni
New Member

Argentina
144 Posts

Member since 01/05/2011

Posted - 12/08/2011 : 16:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ciko Strašni a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by cat claw

Ja sam cuo da pojedine numere od AC/DC takodje imaju dobar prolaz.

YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG?

Najkracim putem do pobede po svaku cenu!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 12/08/2011 : 16:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Pazi ti da ne pomisli da si bacio pogled na ono dijete, s obzirom da je strankinja, vjerojatno tvoje škrabotine nece razaznati, a igracka je prilicno indikativan predmet

Ja bih rekao da samo izravan upad dobiva. Ovako ispadaš sramežljiv i smotan. Ono, prideš, složiš spiku i to je to. Za kratkotrajnu avanturu možeš i nadodati neke detalje koji ne moraju biti tocni, a koje ova ne bi ni mogla provjeriti. Uglavnom, nisu proboematicne, rekao bih cak i pristupacnije od domace ponude
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 12/08/2011 : 16:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message
imaš neki prilog uz "24 sata"...nezz.kako se zove. izlazi mislim svako tjedna dana uz malo vecu cijenu. za ovaj tjedan kupi...unutra imas 2-3 strane samo o tome. "GALEBARENJU".
ka neki super iskusni likovi davaju savjete.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/08/2011 : 17:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
pa znam plišasti tigric zvuci djetinjasto ali šta sam drugo mogao?
Cokoladu ili bombonjeru nisam mogao staviti na to sunce, sve bi se istopilo i uprljalo brisacu (peškir)...za cvijece nisam imao novca, ionako sam potrošio 3 kune za karticu i 25 kuna za tigrica, to je cak 28 kuna (haha) koje sam cuvao za Zagor Almanah.....pa mi je ovaj tigric pao na um kao jeftina ali dobra ideja. Ima i dijete pa ce se dijete moci igrati sa njim a ja bi mogao da dobijem neki bod simpaticnosti i kod djeteta, pa ce se i ova crnokosa malo razniježiti (tako sam ja mislio....) a uz to cokolada se pojede i za 10 minuta nitko ni ne zna da sam ja nešto poklonio dok ce ovog tigrica možda uzeti kod kuce pa ce se ova sjetiti na more i sve to pa ce se možda javiti, mislim duže traje,.....
Ali da, mislim da sam trebao da joj se obratim,.....ispao sam sramežljiv (stidljiv) pa u neku ruku i jesam, mislim ne mogu tek tako usred dana, na plaži puno ljudi tek tako, da pridem nekim nepoznatim ljudima, kao poslednji klošar.....drukcije je u nekoj diskoteci, na koncertu, na picu (pošalje se tura pica pa šta bude bude,...) ali onako u nekom porodicnom okruženju na plaži,....ali svejedno trebao sam ici tamo i izmisliti da pravim neku anketu ili šta ja znam, pricati nekakve gluposti (bar sam ja majstor u tome!) ali nisam se setio,.....ma dobro bar sam uradio taj korak sa tim tigricem i karticom, bolje i to nego da nisam napravio ništa pa cu sada vidjeti, ako se ne javi kada se vrati kuci recimo za 7-14 dana onda ništa, uludo potrošenih 28 kuna. Problem je i u tome što sam ja sada vec kod kuce jer sam išao samo na jedan dan (da se okupam malo i to) i da sam ostao još koji dan ja bi nju opet video pa bi bilo lakše, jer kao mi smo se vidjeli i prošli put pa bi mogao da padne neki osmjeh i tako. Mogao bi da vidim gdje idu jesti, možda idu na neku pizzu pa bi i ja išao tamo, pocastio ih i tako vamo tamo,...ali ja sam sada vec u Sloveniji....
Ma vidjet cu jel ce se javiti ili ne.....
A ovaj 24 sata n ecitam, jer mislim da nema to kod na su Sloveniji....

Pa ajde dajte vi neki prijedlog za drugi put da vidimo šta i kako se pecaju turistkinje. Može pomoci svatkome od vas koji se nade u ovakvoj situaciji....
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 12/08/2011 : 18:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Trebao si da krenes od deteta,to ti je moj predlog.Kao ono jaoj sto je slatko ovo dete.Pa na koga si tako slatka seceru?
Tada ce ti prici obe pa tu odmah prvo shvatis cije je dete,udjes malo u pricu,pa tek onda kupis tigrica,pa kontakt tel,mail....i na kraju ako si vest mozda i dobijes to dupence
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/08/2011 : 18:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
jednostavno - trebao si joj pric i malo s njom popricat, pa bi vidio kamo bi sve to išlo...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/08/2011 : 19:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro
za cvijece nisam imao novca, ionako sam potrošio 3 kune za karticu i 25 kuna za tigrica, to je cak 28 kuna (haha) koje sam cuvao za Zagor Almanah.....

Trebao si joj ostaviti Zagor Almanah
Go to Top of Page

dexter_os
Starting Member

Croatia
6 Posts

Member since 26/07/2010

Posted - 12/08/2011 : 22:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dexter_os a Private Message
quote:
Originally posted by talicnitom

Trebao si da krenes od deteta,to ti je moj predlog.Kao ono jaoj sto je slatko ovo dete.Pa na koga si tako slatka seceru?
Tada ce ti prici obe pa tu odmah prvo shvatis cije je dete,udjes malo u pricu,pa tek onda kupis tigrica,pa kontakt tel,mail....i na kraju ako si vest mozda i dobijes to dupence

Dijete je ovdje kljucno, neka vrst lijane do tih kolibica u šumi, jel, "kako slatko dijete, reci zlato ciki jesu ti ovo sestre (odmah im daješ krila, hvataš na godine),tko je mama ovom preslatkom djetetu (odmah u glavu,naravno ovo sve na tecnom cockney engleskom).
Reci šta radiš veceras,(pazi sad!)ja sam ovdje sam i neznam nikoga, hocemo li veceras na ples(oni na sjeveru vole te vatrogasne zabave i jednostavne ulete,a kad dode na sentiš/stiskavac brate navali i nemoj govorit istinu da ne upropastiš sve, Zagora ne spominji ni za živu glavu)!
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 12/08/2011 : 22:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
U pravu si dexteru, nas 1 euro nije odmah dobro procenio situaciju i razmislio da je najbolja karta to dete.Ja razumem da ga je to lepo dupence opcinilo ali nekad treba i razmisliti kako doci do njega.Svi bi mi voleli sto kracim putem i direktno da uletimo ali nekad mora(kao u ovom slucaju)i zaobilaznim putem
Trebao si da budes prefriganiji
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/08/2011 : 23:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by 1Euro
za cvijece nisam imao novca, ionako sam potrošio 3 kune za karticu i 25 kuna za tigrica, to je cak 28 kuna (haha) koje sam cuvao za Zagor Almanah.....

Trebao si joj ostaviti Zagor Almanah

tako bi mene osvojio
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
655 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 13/08/2011 : 09:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message
Meni se u cijeloj toj prici ne svida podatak da tamo neki galebovi iz Slovenije ordiniraju po Mošcenickoj Dragi! To je moj teritorij, ljetujem tamo 30-tak godina i ne trpim konkurenciju!

Zezam se, 1Euro samo naprijed, jedino što mislim da ti je bolje otici u mjesta bliže Rijeci, ovo je ipak više obiteljsko ljetovalište, ima puno penzionera, nije baš za mlade i tulumarenje, mada se zna naci dobrih komada, pogotovo vikendima kad se mnoge cure spuste na kupanje iz Rijeke...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/08/2011 : 12:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Hvala svima za savjete ali nekako ste se svi zapalili za ideju da sam trebao igrati "operacija djete"....možda ste u pravu ali to djete nije djete od 3 godina, nego djete od 8+ godina pa mi je malo cudno da slinim tamo sa nekim komplimentima kako je to djete sladko a da me netko krivo ne shvati da sam pedofil npr....ali dobro možda sam stvarno trebao igrati na "kartu" djeteta iako me ovo djete nije zanimalo ni malo hahaha.
Sve u svemu najveca pogreška je bila što nisam otišao bar da ih pozdravim, ali lakše je to sada mudrovati putem interneta ali dok sam bio tamo u onoj gužvi, nisam se usudio ili nisam imao hrabrosti da se nosim sa troje žena (dvije žene plus dijete)....

Znaci za sve ostale, TREBATE PRICI DO ŽENE, DJEVOJKE,...MA ŠTA DA SE DESILO! ono neko flirtanje, pogledi,osmjesi samo je gubljenje vremena (ako nemate vremena kao ja što sam bio tamo samo nekoliko sati) inace možda i nije loše ono nešto malo flirtanja ako ste tamo duže vrijeme iako se može desiti da one idu doma vec sledeci dan ili idu na drugu plažu.....najbolje je akcija odmah, pridete sa nekim osvježenjem (sladoled, pice,...) i predstavite se i pocnete razgovarati.....imam još 10% šansi da ce mi se javiti na email ali na to ne bi baš racunao iako to i nije bila loša ideja jer da je ova žena htjela nešto onda ima šansu da mi se javi i putem emaila,....ali tko zna kako žene razmišljaju......????
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000