forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Strava u Somaliji
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/08/2011 : 21:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i king nije ništa loše napravia šta je stavia ovu listu.recimo, šeici pickaju gomile novaca na kurve i kockanje po zapadnoj evropi .a ovi jadnici šta umiru od gladi su im prakticki u dvorištu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 19/08/2011 21:55:44
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/08/2011 : 21:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ove druge multimilijardere nema smisla uopce komentirat.
jedino Buffet iskace iz mase

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 19/08/2011 : 22:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ma nisam nista lose mislio...ali svaki dan umire na hiljade dece a oni nas uvek pune slikama iz Afrike...i duse ove dece ce na njihovu savest ne brini...a sta je sa decom koja se u milionima broje koja ne gladuju ali jos gore koja se gaje da budu nepismena debilna masa potrebna za njihova(Jevrejska)potukusurivanja sutra...sta mislis koliki su to tek zlocini...pozdrav tebi koji delis moje misljenje i svi drugim ucesnicima ove rasprave...nisam rasista ali znam ko mi je najveci neprijatelj :-}}

zato šta je bar 80 % te dice iz Afrike .
a ovako da napadaš Židove /Jevreje ka etnick/vjerski entitet nije u redu.
postojale zavjere ili ne
[/quote]

IWOOD u pravu si...nemam nista protiv jevrejskog naroda..naprotiv taj narod kao bogonosni(jer njih je Bog da se razumemo izabrao pre 10.000 godina...i tu nema lazi i prevare...iz tog naroda je i dosao nas BOGOCOVEK ISUS HRISTOS(ali kod jovana i pise da ce kroz njega doci antihrist)...ali nazalost tadasnji trgovci su ga osudili...dakle,ja i danas osudjujem jedan deo veoma veoma veoma mali ovog naroda(dakle ne narod vec otpadnicke svetske manipulante iz ovog narodnog korpusa) ali nazalost ti danasnji trgovci(hazari)odbacuju cak svoj Stari zavet i klanjaju se bogu mamonu (zlatnom teletu)..jebe se njima za svoje sunarodnike kao i za tebe i mene i sve ovde..oni rade svoj hiljadugodisnji posao,a ti ponovo procitaj sta sam naveo u prethodnom tekstu ovde i jasno ces videti da nijednom nisam okrivio Jevreje kao narod..to bi zaista bila budalastina za mojih 33 godine...pozdrav i bez naglih zakljucaka jer smo mi ovde i zato da damo dobronameran savet,sugestiju i da saslusamo jedan drugoga...pozdrav ucesnicima teme

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 19/08/2011 : 22:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
kosmajac je vjerovatno mislio na cionisticki lobi, i genenralno na sve one koji podupiru cionisticki režim u Izraelu. Eto, ako se on nije ekplicite odredio, odredio sam se ja. Oni izmeduostalog i jesu najveca prijetnja covjecnsvu. Ako doživimo svjetski rat bice najviše zahvaljujuci njihovoj fašistickoj idologiji.
Znam da je ovo strip forum, ali neke stvari treba javno reci.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 19/08/2011 22:05:15
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 19/08/2011 : 22:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by all_ba

kosmajac je vjerovatno mislio na cionisticki lobi, i genenralno na sve one koji podupiru cionisticki režim u Izraelu. Eto, ako se on nije ekplicite odredio, odrdio sam se ja. Oni izmeduostalog i jesu najveca prijetnja covjecnsvu. Ako doživimo svjetski rat bice najviše zahvaljujuci njihovoj fašistickoj idologiji.

all_ba...ma nisam kao explicite ili neexplicite...razumemo se valjda ili se samo ti i ja razumemo ovde
i nije tacno da je 80% te dece iz Afrike...
deca umiru i u Argentini i u smrdljivim hotelima/motelima i memljivim kucercima sirom Amerike...umiru u sred Kvebeka kanadskog...umiru u sred Engleske(te bajne demokratije....svaka im cast za Magna kartu ali su obivni lopovi)...deca umiru sirom Indije...sirom Kine zbo prekovremenog rada od 19 sati(a imaju oko 10/12 godina)...zbog neuhranjenosti umiru i dans vijetnamska/kambodzanska deca...
mamicu im jebem cionisticku sto se nisu vajkali da salju pomoc kad je pol Pot pobio 2.670.000 ljudi u kampuciji(danasnja kambodza)od 1975-1979...od tog broja je 800.000 dece koja nisu mogla da izdrze da rade u prasumama(jer je njihov covek zatvorio gradove)...gde su deca pobijena od strane engleske okupacije u svojim dominionima...zasto samo zbog danas da dizem glas...ja vicem za sve ono sto rade zadnjih 1500 godina...mnogo je dece satrulilo u njihovim dusama i jos ce bezbroj...elem,umiru deca najvise u Rusiji ali svi cute...sta ces kad pravoslavni umiru(makar to bila i DECA)sta to interesuje zapad..nikad on nije ni imao Hrista u sebi....moj zapade,sutra ce tvoja deca da umiru,ali ti to neces osetiti...verovatno ce te preparirati da ponovo brines o Africi,Namibiji,Etiopiji,Kongu,Cadu....

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/08/2011 : 22:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
auuh!strasno!
pa gde su bajni bilioneri,trilioneri,bilijarderi i ostala govna.ako puste neku donaciju ponestace im novca da brisu guzice,jebemte svete!!!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/08/2011 : 22:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Afrika je gladna jer nema tehnologije, a oni koji je posjeduju nemaju ni najmanje namjere da je djele, kakve li koristi od toga?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/08/2011 : 22:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Jos jedan topic koji se posluzuje iz duboke zdjele antisemitizma .
Strasno da ovakva tema mora zavrsiti na tome...

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/08/2011 : 16:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:

kosmajac je vjerovatno mislio na cionisticki lobi, i genenralno na sve one koji podupiru cionisticki režim u Izraelu. Eto, ako se on nije ekplicite odredio, odrdio sam se ja. Oni izmeduostalog i jesu najveca prijetnja covjecnsvu. Ako doživimo svjetski rat bice najviše zahvaljujuci njihovoj fašistickoj idologiji.

all_ba...ma nisam kao explicite ili neexplicite...razumemo se valjda ili se samo ti i ja razumemo ovde
i nije tacno da je 80% te dece iz Afrike...
deca umiru i u Argentini i u smrdljivim hotelima/motelima i memljivim kucercima sirom Amerike...umiru u sred Kvebeka kanadskog...umiru u sred Engleske(te bajne demokratije....svaka im cast za Magna kartu ali su obivni lopovi)...deca umiru sirom Indije...sirom Kine zbo prekovremenog rada od 19 sati(a imaju oko 10/12 godina)...zbog neuhranjenosti umiru i dans vijetnamska/kambodzanska deca...
mamicu im jebem cionisticku sto se nisu vajkali da salju pomoc kad je pol Pot pobio 2.670.000 ljudi u kampuciji(danasnja kambodza)od 1975-1979...od tog broja je 800.000 dece koja nisu mogla da izdrze da rade u prasumama(jer je njihov covek zatvorio gradove)...gde su deca pobijena od strane engleske okupacije u svojim dominionima...zasto samo zbog danas da dizem glas...ja vicem za sve ono sto rade zadnjih 1500 godina...mnogo je dece satrulilo u njihovim dusama i jos ce bezbroj...elem,umiru deca najvise u Rusiji ali svi cute...sta ces kad pravoslavni umiru(makar to bila i DECA)sta to interesuje zapad..nikad on nije ni imao Hrista u sebi....moj zapade,sutra ce tvoja deca da umiru,ali ti to neces osetiti...verovatno ce te preparirati da ponovo brines o Africi,Namibiji,Etiopiji,Kongu,Cadu....

u Argentini dica ne umiru od gladi. a ni u Rusiji koliko ja znam

Edited by - lwood on 21/08/2011 16:22:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/08/2011 : 16:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i kakve veze imaju cionisti sa Pol Potom???

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2011 : 16:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

kosmajac je vjerovatno mislio na cionisticki lobi, i genenralno na sve one koji podupiru cionisticki režim u Izraelu. Eto, ako se on nije ekplicite odredio, odredio sam se ja. Oni izmeduostalog i jesu najveca prijetnja covjecnsvu. Ako doživimo svjetski rat bice najviše zahvaljujuci njihovoj fašistickoj idologiji.

Sad mozes i reci da se holocaust nije desio, a po potrebi spomeni i kako jadni arapi samo stradaju na zapadnoj obali. Otvori do kraja dusu :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 21/08/2011 : 22:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Sad mozes i reci da se holocaust nije desio, a po potrebi spomeni i kako jadni arapi samo stradaju na zapadnoj obali. Otvori do kraja dusu :P

Ove tvoje rijeci su grube insinuacije koje pokušavaš meni spocitati.
Bio sam decidan u svom stavu i to je tako. Svoje insinuacije ostavi za sebe. I ptice na grani zanju da je bio Holokaust i to je notorna cinjenica, isto tako je i istina da su Britanci uz pomoc Amera (i jevrejskog lobija)na osnovu samo jednog dokumenta stvorili državu Izrael i moralno i materiajlno je podržavali do naših dana, a sve u cilju sasvim drugih razloga. To je bila moralna satisfakcija Zapada za Holokaust koji se desio u nacistikoj Njemackoj. Kad su tako bili dobronamjerni što nisu otkinuli komad Njemacke i tamo formirali državu Izrael. Znali su Britanci gdje ce formirati tu državu - u bišoj svojoj koloniji u kojoj nije bilo ni jedan posto Jevreja.

Moja prica je vezana za cionisticki režim u Izraelu, nikako generalno za jevrejski narod.

Arapi su posebna prica, razjedinjeni totalno i uglavnom marionete Zapada. Glupi ko kurac.

Eto, jesil' sada sretan na ovoj elaboraciji, a mogao sam da preskocim preko nje pa duvaj u vjetar. Ako ne znaš citati to je tvoj problem, nikad više nikome nemoj spocitavati svoje rijeci.

C'est la vie...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2011 : 22:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Smiley - humor.

Umem da citam i pisem. Ne spocitavam nikome. Popij nesto na moj racun.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 21/08/2011 : 22:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Smiley - humor.

Umem da citam i pisem. Ne spocitavam nikome. Popij nesto na moj racun.

Popij i ti duplu turu na moj racun.

C'est la vie...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2011 : 23:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Kao prvo dosta politike.
Kao drugo, Izrael mi ne dirajte.
Kao trece, preko puta Somalije ljudi prave skijaške centre u sred pustinje, kako im ne ostane nešto sice za ove jadnike?

Sve licemer do licemera u svetu, koga je u bogatom zapadnjackom i još bogatijem arapskom svetu briga što tamo neka crncad umire od gladi?

300 miliona dolara? Pa u toj vrednosti je prodano iPhone-ova u poslednjih mesec dana ili danas za isto toliko benzina...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2011 : 23:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja nosim idf majce i imam idf dog tags, i bio sam u izraelu. Recimo da navijam za njih, ali mi je to daleko od dnevnog reda :D

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/08/2011 : 00:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A da ne bi bilo daljih rasprava, preventivno kljuc par dana.
Hvala na razumevanju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000