Author |
Topic |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21264 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/09/2011 : 19:10:51
|
Najpre da kažem da se izvinjavam što ovu temu stavljam u ovaj pdf umesto u svaštaru, ali ni sam ne znam u kom podforumu joj je mesto - tako da ako treba da se premesti, a vi je cenjeni moeratori premestite.
Evo o cemu se radi: danas mi prode kroz glavu neke fore iz decaštva (kraj osnovne škole i pocetak srednje) a koje su podstaknute stripom, i slatko se nasmejah secajuci se tih gluposti.Ja cu ovde pomenuti dve takve "strip pošalice" (da se tako izrazim): I Nekoliko nas se okupi u blizini neke trafike u kojoj trenutno nema nijedan broj Alan Forda.Na svakih petnaestak minuta jedan od nas pride i zapita:"Dobar dan, imate li Alan Forda ?".Prodavacica kaže da ga nema.Tako se izreda nas 5-6 i prodavacica vec pocne da pizdi što se vidi po njenom otresitom NE! na zadnjih par upita.A onda neko od nas pride i što hladnokrvije je upita:"Dobara dan, ja sam Alan Ford.Da li me je ko tražio?" E tu je bilo raznih situacija.Neke su se prodavacice samo nasmejale na tu foru, a neke su baš podivljale i ispickarale nas ili pretile svim i svacim što je podjebavamo itd.Ma bilo je tu neverovatnih rekacija.Jednom smo platili nekom lokalnom pijanduri, starijem coveku, pivo da on bude Alan Ford.Joj, neka debela i uvek neljubazna prodavacica mu je jebala majku i pretila i policijom, ma urnebes jedan.
II Nas nekoliko se pojavljujemo ispred trafike.Nikad manje od desetak.Najozbilnjiji upita prodavacicu:"Dobar dan.Da li je izašao Veliki Blek ??".Prodavacica odgovori da nije (sve su odlicno znale ko su Blek,Zagor,Mark,...).Na to naš covek, smrtno ozbiljan kaže :"Momci, OPKOLITE TRAFIKU!!!" A mi se na to postavimo u borbeni položaj opkoljavanja.Joj ljudi, kakvih je tu bilo rekacija.Od toga da nas prodavacica iskulira uz osmeh, pa preko toga da nas gada kantom za smece do toga da pocne da vrišti misleci da ce biti nekog sranja.
E to su bili dani!!
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - King Warrior on 07/09/2011 22:10:02
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9435 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1558 Posts
Member since 15/03/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/09/2011 : 20:56:08
|
Mi smo to imali za Zagora:))
"Dobar dan ja sam Zagor, jel' me netko tražio?" |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/09/2011 : 23:03:36
|
A ono kad Zagor dodje u Jugu da nadje autora pesme 'zvijezda tjera mjeseca" ? :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/09/2011 : 23:08:28
|
quote: Originally posted by Mairosu
A ono kad Zagor dodje u Jugu da nadje autora pesme 'zvijezda tjera mjeseca" ? :D
Nije valjda Anto i tu bio prisutan?
|
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 08/09/2011 : 10:53:36
|
quote: Originally posted by anto
Najpre da kažem da se izvinjavam što ovu temu stavljam u ovaj pdf umesto u svaštaru, ali ni sam ne znam u kom podforumu joj je mesto - tako da ako treba da se premesti, a vi je cenjeni moeratori premestite.
Evo o cemu se radi: danas mi prode kroz glavu neke fore iz decaštva (kraj osnovne škole i pocetak srednje) a koje su podstaknute stripom, i slatko se nasmejah secajuci se tih gluposti.Ja cu ovde pomenuti dve takve "strip pošalice" (da se tako izrazim): I Nekoliko nas se okupi u blizini neke trafike u kojoj trenutno nema nijedan broj Alan Forda.Na svakih petnaestak minuta jedan od nas pride i zapita:"Dobar dan, imate li Alan Forda ?".Prodavacica kaže da ga nema.Tako se izreda nas 5-6 i prodavacica vec pocne da pizdi što se vidi po njenom otresitom NE! na zadnjih par upita.A onda neko od nas pride i što hladnokrvije je upita:"Dobara dan, ja sam Alan Ford.Da li me je ko tražio?" E tu je bilo raznih situacija.Neke su se prodavacice samo nasmejale na tu foru, a neke su baš podivljale i ispickarale nas ili pretile svim i svacim što je podjebavamo itd.Ma bilo je tu neverovatnih rekacija.Jednom smo platili nekom lokalnom pijanduri, starijem coveku, pivo da on bude Alan Ford.Joj, neka debela i uvek neljubazna prodavacica mu je jebala majku i pretila i policijom, ma urnebes jedan.
II Nas nekoliko se pojavljujemo ispred trafike.Nikad manje od desetak.Najozbilnjiji upita prodavacicu:"Dobar dan.Da li je izašao Veliki Blek ??".Prodavacica odgovori da nije (sve su odlicno znale ko su Blek,Zagor,Mark,...).Na to naš covek, smrtno ozbiljan kaže :"Momci, OPKOLITE TRAFIKU!!!" A mi se na to postavimo u borbeni položaj opkoljavanja.Joj ljudi, kakvih je tu bilo rekacija.Od toga da nas prodavacica iskulira uz osmeh, pa preko toga da nas gada kantom za smece do toga da pocne da vrišti misleci da ce biti nekog sranja.
E to su bili dani!!
Lepo sam se nasmejao! Ova prica ti je prikladna za pdf Stripovi, tema: "Secanja: detinjstvo i stripovi" |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/09/2011 : 12:38:42
|
quote: Originally posted by red cloud
Lepo sam se nasmejao! Ova prica ti je prikladna za pdf Stripovi, tema: "Secanja: detinjstvo i stripovi"
Tocno to san tia reci kad san vidia topic! |
Trljam ruke. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2174 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik