forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/10/2012 : 00:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
moran na pocinak ,još poslušat himnu i cujemo se sutra

http://youtu.be/Xe1_La4zblI

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 06/10/2012 : 00:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

E Globinjo, prekrdašio si ga.

Da zakljucimo: Savic (i njemu slicne srBende) je jedan od onih babuna, koje njegova SRS tako uspješno gaji u neobicno suženom stanju svijesti, koji me svojim idiotlukom uvijek iznova zgražava, baca u strahovanja za svijest i buducnost sopstvene nacije, koja živi u oblacima kolektivnih frustracija i mitova, slijepa za klasnu stvarnost... i tjera, uz niz materijalnih okolnosti, u tabor radikalne ljevice.

jebote, ništa nisam razumeo...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/10/2012 : 00:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ljudi batalite vise price,ovo ne vodi nicemu.U ovim nasim napacenim zemljama ima 100 drugih bitnijih stvari o kojima bi trebalo raspraviti.Samo se raspiruju sukobi na forumu.Koga briga za pedere.Pa toliko ni oni ne polemisu o svemu tome koliko mi ovde.Opet ponavljam bole pravog homoseksualca briga za neke parade i slicno.Taj ima svoj zivot i bas ga briga da paradira ulicama.
Te parade izmisljaju neki lobiji,neke placene organizacije,neke alijanse i pitaj boga ko dok poskupljuju namirnice,benzin,cigare i sve ostalo.Samo nas zabunjuju sa nebitnim stvarima.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 00:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by noemis

quote:
Originally posted by sawitch
[br Ne smetaju meni ni pederi dok ih ne gledam da tu svoju sklonost pokazuju javno.. Ali paradiranje pod izgovorom borbe za prava koja vec imaju je cista provokacija.. Napisao sam vec hiljadu puta da imaju sva prava kao mi ali im to nije dovoljno vec nas maltretiraju bukvalno nametanjem njihovog opredeljenja kao normalnog.

brate, nije mi baš najjasnije... zakonska institucija cija je struka uvela u korišcenje dimenzije normalno - patološko, je zvanicno proglasila homoseksualnost za normalno... zakon, je to dalje implementirao u odgovarajuce clanove zakona i sl.
dakle ti osporavaš kako zakon tako i medicinsku nauku...

s druge strane, crkva nije institucija u cijem su se okrilju iznedrili konstrukti normalnog, nenormalnog, bolesnog, zdravog i sl... pojmovi kojima crkva barata su zaposednutost, jurodivost isl... dakle crkva nema nikakvu legitimnu moc (u citavom hrišcanskom svetu) da odreduje šta je normalno a šta ne, ko je bolestan a ko ne... crkva može da odredi ko je zaposednut, ko je svetac i sl...

dakle, savicu ako hoceš da kažeš da ti pederi smetaju jer su zaposednuti davolom, to je druga stvar... ali nemoj da utvrduješ neciju abnormalnost, ni si strucan ni priznat za to, ni ti ni crkva...

Zakon je utvrdio da oni imaju jednaka prava kao i pedofili, nekrofili, koprofili, ubice, silovatelji, razbojnici itd. A stvarno ne znam u kom zakonu pise ko je normalan a ko ne.. Ta ko da ne znam sta ti tu kod mojih tvrdnji nisi razumeo..

Dalje, ja ni ne mislim da sam ja strucan za bilo sta u ovoj debati vec iznosim iskljucivo svoj licni stav. I slucajno primetih da mi je muka u stomaku kad ih gledam, isto tako i da rade nesto suprotno prirodi.. Jer kako god ti shvatao svrhu polnih organa, po meni oni ne sluze za to. Isto tako nisam neko koga bi svi trebali da slusaju kada nesto kaze, ali isto tako nisi ni ti niti bilo ko drugi.. Jednostavno raspravljamo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 00:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
isprike jasku...vracen je...ono je citirao onog mamuta shreka,to je napisao valjda negdje pri pocetku topica...jebi ga...eto,krugeru,to je afekt

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 00:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Lwoode, bolje da nisi quoteovao to jer ne bih video da je malecki ostao bez "strucno retoricke municije" i poceo da se spusta na "plebs" nivo i prostacki vredja.. Zabelezen je..

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 06/10/2012 : 00:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
I kako to obicno biva, zbog ove silne zbrke i frke, tek sad videh da je danas umro jedan od najvecih boraca za ljudska prava na ovim prostorima Vojin Dimitrijevic

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/10/2012 : 00:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

isprike jasku...vracen je...ono je citirao onog mamuta shreka,to je napisao valjda negdje pri pocetku topica...jebi ga...eto,krugeru,to je afekt

Jebo te Zlatko Vujovic sa njegovu coljavu nogu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 00:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Ja to nisam nigde napisao, to je meni pokusao da imputira.. Cisto njegove reci.. Jel' sad leti ovo "uceno" i "lepo vaspitano" dete?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 00:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I mali me smestio u SRS.. Ja u radikalima.. Kakav Air Ball.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/10/2012 : 00:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ocito još uvijek ne shvataš da znaci navoda (u slucaju "plebsa") oznacavaju svjesnu ironiju.

Neka letim, zaslužio sam, ali na ovoj temi ostaju urezane i tvoje "biserne" izjave, za vjeke vjekova.

U suštini, ja sam opisao tvoju društenu grupaciju, ciji si savršeni pripadnik. Nisam morao cak ni tebe da navedem, osim što si bio najglasniji. Kao što rekoh, dovoljno je cutati pred ovakvim "stavovima" i onda ce oni koji ih izgovaraju pomisliti da zaista imaju pravo... što je vrlo opasno, itd.

Edited by - Mhejl on 06/10/2012 00:59:13
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 00:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Ja to nisam nigde napisao, to je meni pokusao da imputira.. Cisto njegove reci.. Jel' sad leti ovo "uceno" i "lepo vaspitano" dete?

da,dete leti,jer ti je rekao da si babun
mhejl,nije on babun
on je
kako nisi nigdje napisao?jasko,nemoj da te opet izbacim

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 00:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Jebo te Zlatko Vujovic sa njegovu coljavu nogu

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/10/2012 : 00:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

quote:

Nisi napisao da bi ih medju zice?! Da bi bacio ves masinu na njih?! Da vredjaju pravoslavlje?! Nisi?!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 01:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ocito još uvijek ne shvataš da znaci navoda (u slucaju "plebsa") oznacavaju svjesnu ironiju.

Neka letim, zaslužio sam, ali na ovoj temi ostaju urezane i tvoje "biserne" izjave, za vjeke vjekova.

U suštini, ja sam opisao tvoju društenu grupaciju, ciji si savršeni pripadnik. Nisam morao cak ni tebe da navedem, osim što si bio najglasniji. Kao što rekoh, dovoljno je cutati pred ovakvim "stavovima" i onda ce oni koji ih izgovaraju pomisliti da zaista imaju pravo... što je vrlo opasno, itd.

ban...vrijedao si sawitcha...rekao si mu da je babun

a ionako si molio da te izbacim...nisam htio,ali eto,želja ti se ostvarila...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 06/10/2012 : 01:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

Zakon je utvrdio da oni imaju jednaka prava kao i pedofili, nekrofili, koprofili, ubice, silovatelji, razbojnici itd.

nije, ne lupaj!!!! konsultuj bilo ciji zakon

quote:

A stvarno ne znam u kom zakonu pise ko je normalan a ko ne..

dijagnosticko-statisticki prirucnik za mentalne poremecaje (DSM) predstavlja višedecenijsku krunu psihijatrijskih napora da se patološko definiše i klasifikuje... osnovna je alatka psihijatara... u korišcenju u sudu pri utvrdivanju mentalnog stanja optuženog ima moc da utice na punosnažne presude...
(inace, sve što si pobrojao gore se nalazi u DSM-u)

quote:

Dalje, ja ni ne mislim da sam ja strucan za bilo sta u ovoj debati vec iznosim iskljucivo svoj licni stav.

ne možeš bacati veš mašinu na ljude pod uticajem licnog stava...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 01:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko
tri prsa

jesi ovdje mislio na 3 prsta?

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 06/10/2012 : 01:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:

Kad vec viviseciras sawitcha (nista homoseksualno ), ja bih rekao da je njemu najblizi DSS jer su mu uprkos svemu postenje i te porodicne vrednosti iznad svega, a opet je u nacelu ipak pristojan i nekrvozedan da bi bio u Zverima i slicnima koji isto vrlo potenciraju te stvari. Plus zna da cita na cirilici

Jedino sto ima traume od pedera a i objasnio je zasto

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 06/10/2012 01:07:15
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 01:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
ovo za ves masinu.. Priznajem, za taj prirucnik nisam znao. Mislio sam da kad prebijes nekrofila odgovaras isto kao da si prebio i narodnog heroja, ali ocigledno sam bio u zabludi..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 01:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson
Plus zna da cita na cirilici

nije mu to plus,to znam i ja

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 06/10/2012 : 01:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
AAAAA! Htedoh reci na latinici!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 01:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

Kad vec viviseciras sawitcha (nista homoseksualno ), ja bih rekao da je njemu najblizi DSS jer su mu uprkos svemu postenje i te porodicne vrednosti iznad svega, a opet je u nacelu ipak pristojan i nekrvozedan da bi bio u Zverima i slicnima koji isto vrlo potenciraju te stvari. Plus zna da cita na cirilici

Jedino sto ima traume od pedera a i objasnio je zasto

Ubedljivo najpametniji ovde!

Edited by - sawitch on 06/10/2012 01:09:28
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 01:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

Nisi ti dzabe moj tovar..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 01:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nisi ti dzabe moj tovar..

a je li...tvoj sam...a ovde napadaš gayeve...ma može,tvoj sam,ali ja ti ne volim dlakave

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 06/10/2012 : 01:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

za taj prirucnik nisam znao.

nije to jedini ali je najobimniji...

quote:

Mislio sam da kad prebijes nekrofila odgovaras isto kao da si prebio i narodnog heroja, ali ocigledno sam bio u zabludi..

nisi u zabludi... odgovaraš za napad... a napadnuti ce biti poslat u odgovarajucu instituciju...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000