Author |
Topic  |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3944 Posts
Member since 18/02/2006 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3944 Posts
Posted - 23/09/2012 : 15:40:04
|
Da, ja san bubnjar :) Ukratko, mi smo party bend koji odredene MTV hitove (Lady Gaga, Rihanna, Moby, Prodigy, ....) obradiva na svoj specifican nacin, ajmo reci u nekom metal/pop/disco stilu za široke mase koji su željni dobre zabave. Svako mišljenje i kritika su dobrodošli, naravno, o ukusima se ne raspravlja ;) Pare? Pare nisu problem! Para se nema! :)
|
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 23/09/2012 : 16:07:50
|
bez veze. TREBATE IMATI VLASTITE KOMADE! Bubnjar i gitarista su 80 posto ovog "banda" sve ostalo ne valja. Pjevac vam izgleda nekakav "homic" sa veoma iritantnim glasom. Ono bijela odjela (ko da ste neki maturanti),...mislim stvarno bez veze.... Bolje da bubnjar i gitarista osnivate vlastiti hard rock band, i napravite svoje komade i cepaj!!! I gdje je duga kosa???? Šta je ovo...rokeri i pink cevlji...što ne stavite i kravate..... |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 23/09/2012 : 16:15:28
|
popravak:
- i gitarista vam je u kurcu.... - basista je na razini zadatka - bubnjar ok - onaj za miks mašinom isto ok - pjevac katastrofa - stil nikakav - flow ima neki, ali pjevac sjebe da bi moglo biti nešto više - hm, vi stvarno imate kravate (hahaha) |
Edited by - 1Euro on 23/09/2012 16:47:57 |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22358 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/09/2012 : 16:44:57
|
Super zvuci, sve i vise nego ok za uslove. Jedino sto bih pjevacu preporucio da za vrijeme nastupa stavi sociva umjesto cvika.

|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 23/09/2012 : 16:51:57
|
quote: Originally posted by 1Euro
popravak:
- i gitarista vam je u kurcu.... - basista je na razini zadatka - bubnjar ok - onaj za miks mašinom isto ok - pjevac katastrofa - stil nikakav - flow ima neki, ali pjevac sjebe da bi moglo biti nešto više - hm, vi stvarno imate kravate (hahaha)
bilo bi recimo zanimljivo vidjet ženski vokal kako izvodi ove pjseme u tom stilu. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3944 Posts
Posted - 23/09/2012 : 17:46:22
|
quote: Originally posted by 1Euro
bez veze. TREBATE IMATI VLASTITE KOMADE! Bubnjar i gitarista su 80 posto ovog "banda" sve ostalo ne valja. Pjevac vam izgleda nekakav "homic" sa veoma iritantnim glasom. Ono bijela odjela (ko da ste neki maturanti),...mislim stvarno bez veze.... Bolje da bubnjar i gitarista osnivate vlastiti hard rock band, i napravite svoje komade i cepaj!!! I gdje je duga kosa???? Šta je ovo...rokeri i pink cevlji...što ne stavite i kravate.....
Valjda je pristojno i za kritike reci hvala.Pa,hvala. Za pocetak,vjerojatno bi imali vlastite stvari da zivimo u Americi i imamo super-ultra-turbo-mega-cool menadzera ,a posto nismo,zalosno moram priznati da nemamo,jer naime nemamo trenutno toliko love....jbg-a,nekako smo sretni sto uopce mozemo uzivati u glazbi kao hobiju,dok nam diplome vise na zidovima :p Kao drugo,pjevac nema najbolji glas na svijetu ali bitno je uocit da smo mi party band kojemu je cilj na 1.mjestu zabaviti naciju a ne zamjenit Pavarottija.Sto se izgleda tice,o ukusima se ne raspravlja..vecini ekipe koja nas vidi smo zapravo jako cool,inovativni i sto je najbitnije uvijek u stanju napraviti dobru atmosferu(kad je predobro,odijela carobno nestanu,dodi provjeri kako) Sto se autorskih bendova tice,svi ih imamo i svaki je u svome dobar na svoj fenomenalan nacin.Htjeli smo nesto drugacije,htjeli smo zabavu,ostvariti ono sto ekipa zaista zeli ,ostvariti ono sto svaka mlada dama pojmi pod -vikend ludilo zabavu- i pri tom se dobro zabaviti. Duga kosa?Pa nismo zapeli ni mentalno ni kronoloski u 8.c razredu da bi valjan zakljucak bio taj da pravog rockera cini duga kosa,nebuloze :/ Sto reci za kraj a da ne zvuci prepotentno osim,tko sumnja u nas,neka dode na pivce za zivce i provjeri koliko smo dobri/losi...zakljucivanja na precac i nisu nesto sto cesto opstaje nakon iscrpne analize dogadaja. pozdrav  |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 23/09/2012 : 18:26:02
|
nemam ništa protiv vašeg benda, samo sam iskreno dao svoje mišljenje....ako vas to zabavlja što radite, radite i naprijed, važno da je vama cool. Što vas uopšte briga za naše mišljenje? Ali da imate vlastite komade i da se riješite ovog "šminkerskog" imidža i zamijenite pjevaca, mogli biste stvarno osviježiti rock scenu. Ne znam zašto ali vucete mi malo na Linking Park.....inace nisam fan Linking Park aali mi se cini da imate taj neki isti "štimung" ali istina da sam cuo samo ovu vašu jednu pjesmu...možda da sam cuo više, imao bi drukcije mišljenje....
Inace meni osobno je bila najbolja muzika krajem osamdesetih, pocetkom devedesetih, sa Guns and Roses i mislim da bi nakon 15-20 godina bilo vrijeme i mijesto za neku grupu koja svira surovi rock, ono gitare, bubnjevi, Jim Beam boce svuda, grupies, uništene hotelske sobe, bacanje u množicu ljudi na koncertima, jeans, cilindar, usnjene hlace, tone verižica i zapestnica i jeftinijih prstenova,.....
I to ne bi palilo u Hrvatskoj nego po cijelome svijetu. HARD ROCK REVIVAL. Za MTV!!!! Sve neki pop, rap, rnb,..su zauzeli Mtv....umjesto da se vrate ljuti momci sa attitudom koji prije ulaska u studio popišaju semafor.
Ovakva muzika nam treba:
http://www.youtube.com/watch?v=HEmvV_AwRk8
http://www.youtube.com/watch?v=g_enNmzWn6Y
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/09/2012 : 22:03:40
|
heh, sonor, odmah uzmite 1eura za menadžera, otpustite basistu, pjevaca i tipa za miks pultom, i promijenite ime grupe. i to je to, uspjeh zagarantiran!
Ej, jesu vam ovo spontani plesaci u disku ili su statisti? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Eagle Feather
Starting Member

Croatia
35 Posts
Member since 29/09/2011 |
Posted - 24/09/2012 : 01:22:33
|
Odlicni ste! Seru kvake neki sa komentarima od ranije. Ocigledno je da nikad nisu imali instrument u rukama. Gitarista nije neki Zakk Wylde, Doug Aldrich ili John Sykes, ali tko je!? Imate dobar groove, pjevac uopce nije loš za takvo nešto, cak štoviše vrlo dobar je, dobro se zabavljate, a isto tako i komadi na spotu koliko vidim. Što ceš više!?
Doduše, ako govorimo iskljucivo o glazbi i sviranju, ipak bih vas volio cuti kako zvucite prije peglanja na miksu, odnosno uživo, no svejedno palac gore!
Straight Ahead!!!
def
|
Spašavaj se tko može!!! |
Edited by - Eagle Feather on 24/09/2012 01:25:57 |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 24/09/2012 : 01:54:32
|
Cover bend? Ah... Mene osobno to automatski odbija od slušanja. Al uostalom, zar je i bitno? Ako se zabavljate, super jer to i je najbitnije  |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3944 Posts
Posted - 24/09/2012 : 18:33:15
|
quote: Originally posted by Paka01
Cover bend? Ah... Mene osobno to automatski odbija od slušanja. Al uostalom, zar je i bitno? Ako se zabavljate, super jer to i je najbitnije 
slusaj, ja san prvi koji sere po cover bendovima , uvik cu podrzat prije autorski bend pa makar bija i najvece sanje na svitu , ovo je malo drugaciji cover bend, sve je obradjeno na neki nas nacin, niti jedna stvar nije kao original, a i sta je, je, ovo je bend za pare, jer znan i sam po sebi, sa autorskin bendon tesko se zivi u lipoj nasoj 
|
|
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3944 Posts
Posted - 24/09/2012 : 18:34:10
|
quote: Originally posted by Boyan.P
sonoreee , koja je ona zenska u prvom redu u crnom topicu :D :D heheh,
anamarija dabo aka shoko shokolate  |
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 24/09/2012 : 18:53:51
|
Bolje rock obrade gay hitova nego gay obrade rock hitova (videti pod Nouvelle Vague i tome sl). Nemam nista protiv, cover bandovi su mi uvek dobra zabava za uz pivo i pomfrit. Ja bih slusao da su mi u kraju. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Eagle Feather
Starting Member

Croatia
35 Posts
Member since 29/09/2011 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/09/2012 : 01:47:07
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by Boyan.P
sonoreee , koja je ona zenska u prvom redu u crnom topicu :D :D heheh,
anamarija dabo aka shoko shokolate 
koja je to krunisanog ti gospodina? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 29/09/2012 : 08:01:05
|
quote: Originally posted by Eagle Feather
Odlicni ste! Seru kvake neki sa komentarima od ranije. Ocigledno je da nikad nisu imali instrument u rukama. Gitarista nije neki Zakk Wylde, Doug Aldrich ili John Sykes, ali tko je!? Imate dobar groove, pjevac uopce nije loš za takvo nešto, cak štoviše vrlo dobar je, dobro se zabavljate, a isto tako i komadi na spotu koliko vidim. Što ceš više!?
Doduše, ako govorimo iskljucivo o glazbi i sviranju, ipak bih vas volio cuti kako zvucite prije peglanja na miksu, odnosno uživo, no svejedno palac gore!
Straight Ahead!!!
def
Potpis! Poslije prvih komentara ocekivao sam nesto jako lose, a ono bas suprotno! Odlicno zvucite, onaj tko vas je snimio u studiju, napravio je odlican posao, jako dobar, cisti profesionalni mix. |
www.epicentercomics.com |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 29/09/2012 : 13:56:35
|
Prezirem ovakvu glazbu i pristup. Ali ne sumnjam da bi uz malo truda i uložene love mogli daleko stici. U slucaju pisanja vlastitih stvari i van granica. Pokušajte sa Rusijom i Japanom, mislim da bi uz malo ozbiljnijeg rada to tamo išlo ko vruci burek.  |
Bok, kako si.
|
 |
|
1Euro
Advanced Member

12545 Posts
Posted - 30/09/2012 : 09:34:57
|
quote: Originally posted by Cromwell
Prezirem ovakvu glazbu i pristup. Ali ne sumnjam da bi uz malo truda i uložene love mogli daleko stici. U slucaju pisanja vlastitih stvari i van granica. Pokušajte sa Rusijom i Japanom, mislim da bi uz malo ozbiljnijeg rada to tamo išlo ko vruci burek. 
za Rusiju nisam baš siguran ali za Japan "sto posto"...Za Japan bi vec ovo upalilo, ovo što sviraju sada. Trebate jednog dobrog menadžera i sa malo srece moci cete svirati u Japanu. Ovo je baš muzika za njih....odnosno za Azijski trg, bilo to Japan, mogla bi biti i Kina, Tajland, Vietnam,.... Možete se i sami pokušati promovirati, imate videospot, šaljite ga na okolo po tom Azijskom trgu, sigurno ce se netko zainteresirati....Jedino Vietnam, Tajland,...nemaju novca....zbog toga vam je Japan ili Kina (Taiwan), Singapur, Hong Kong, Malezija,... prava stvar. Možda cak Arabski Emirati, za neke svirke po hotelima itd.... ROCK ON! |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3280 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 30/09/2012 : 12:12:41
|
obrada vam je na trenutke bolja od originala (od 1:20 dalje definitivno rasturate). veca cerka kaže "ful dobr". imate dobar flow stvarno. da ste blizu (pored cerke) i ja sa ženom dolazimo na party. |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3944 Posts
Posted - 07/10/2012 : 11:55:54
|
hvala svima!
japan?! japan mi je tek na 3. mistu prioriteta u zivotu :) |
|
 |
|
|
Topic  |
|