Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40235 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 05/10/2011 : 23:02:45
|
Sta reci nego tuga jad i cemer, al ja to ne bi povezivao uopce sa sportom jer to su kriminalci najgoreg kova i za ovakvo nesto jedino sto je prikladno je smrtna kazna... |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 05/10/2011 : 23:09:41
|
Ja imam bolje rješenje.
Kastracija. Potpuna.
I onda ih na nekoliko godina u zatvor, vidjet jel ce se smirit. Tada ih pustit, i nadgledat.
Vecina ce ih ionako izgubit volju za životom ili pocinit neku vrst samoubojstva, pa nitko nece morat zaprljat ruke. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 05/10/2011 : 23:34:29
|
Oni za sebe kazu da su normalni porodicni ljudi i to u jednom dokumentarcu,jos kazu da se osecaju sasvim kao i ostali dodju kuci gledaju tv igraju se sa decom a pripadnost grupi ili bandi je nesto kao sastavni deo zivota. I svi su punoletni i izgledaju manje vise obicno,ima i matorijih preko 35 i vise. U danasnje vreme sloboda,kada sve devijacije i bolesti traze svoja prava zasto onda ubice,pedofili,sadisti,koljaci ne bi trazili svoja prava.Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 06/10/2011 : 00:34:48
|
quote: Originally posted by REJS
Oni za sebe kazu da su normalni porodicni ljudi i to u jednom dokumentarcu,jos kazu da se osecaju sasvim kao i ostali dodju kuci gledaju tv igraju se sa decom a pripadnost grupi ili bandi je nesto kao sastavni deo zivota. I svi su punoletni i izgledaju manje vise obicno,ima i matorijih preko 35 i vise. U danasnje vreme sloboda,kada sve devijacije i bolesti traze svoja prava zasto onda ubice,pedofili,sadisti,koljaci ne bi trazili svoja prava.Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon.
trolas il stvarno ne vidis razliku izmedju homoseksualizma, pedofilije i kasapljenja? |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 06/10/2011 : 10:33:39
|
Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon.
Oko 250 zivotinjskih vrsta praktikuje homoseksualizam u prirodi.
Samo jedna ZIVOTINJSKA vrsta praktikuje sovinizam, rasizam i ostale -izme.
Ko je ovde, pak, nenormalan ?
Drz' se ti Zagora. I to samo onog Nolittinog i Ferrijevog, po mogucstvu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 06/10/2011 : 12:37:37
|
Sam naslov topika se kosi s mojim razmišljanjem, tako da me automatski ne zanima doticni klipic. Sorry Savicu... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13455 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 06/10/2011 : 17:08:40
|
U danasnje vreme sloboda,kada sve devijacije i bolesti traze svoja prava zasto onda ubice,pedofili,sadisti,koljaci ne bi trazili svoja prava.Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon.
|
|
|
sandyboy
Average Member
628 Posts
Member since 09/09/2010 |
Posted - 06/10/2011 : 18:21:23
|
quote: Originally posted by King Warrior
U danasnje vreme sloboda,kada sve devijacije i bolesti traze svoja prava zasto onda ubice,pedofili,sadisti,koljaci ne bi trazili svoja prava.Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/10/2011 : 18:31:27
|
Rejs je stara trolcina, ostavi neki post upitnog IQa i ne vraca se na njega posle. Ko cita bonelli forum zna :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 06/10/2011 : 21:19:15
|
Ne slazem se sa tobom sawitchu. Za takve ljude nije rjesenje smrt, ne, to bi bilo preblago. Ja sam misljenja da smrtna kazna ne smije biti legalna i da se ne smije izvrsavati i da izmedu ostalog nista nece rjesiti. Windwalkerovo misljenje mi se jako svida, kastracija. To bi im unistilo samopostovanje i ego i slomilo ih. Jedino sto ih ja nebi u normalan zatvor za takve stvari, neg u samnicu, u neku rupu 3x3, bez ikakva otvora, tako da nevide nikakvo svijetlo tjedan dana, a onda kad bi mu se oci potpuno navikle na mrak, onda bi ga mucio par dana sa svjetlom (konstantno svijetlo bi mu islo u oci, a trepavice bi im zaljepio, tak da moraju gledat svijetlo) i tako par tura, pa ak prezivi to, moze u normalan zatvor. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/10/2011 : 21:22:03
|
quote: Originally posted by Felagund
Ne slazem se sa tobom sawitchu. Za takve ljude nije rjesenje smrt, ne, to bi bilo preblago. Ja sam misljenja da smrtna kazna ne smije biti legalna i da se ne smije izvrsavati i da izmedu ostalog nista nece rjesiti. Windwalkerovo misljenje mi se jako svida, kastracija. To bi im unistilo samopostovanje i ego i slomilo ih. Jedino sto ih ja nebi u normalan zatvor za takve stvari, neg u samnicu, u neku rupu 3x3, bez ikakva otvora, tako da nevide nikakvo svijetlo tjedan dana, a onda kad bi mu se oci potpuno navikle na mrak, onda bi ga mucio par dana sa svjetlom (konstantno svijetlo bi mu islo u oci, a trepavice bi im zaljepio, tak da moraju gledat svijetlo) i tako par tura, pa ak prezivi to, moze u normalan zatvor.
Nemam nista protiv smrtne kazne. Draza mi je ta jedna injekcija nego znanje da cu kao poreski obveznik da placam necije izdrzavanje pa makar i u zatvoru.
Uostalom, da meni nedajboze neko tako rokne najmilije, mislim da ne bih imao dovoljnu satisfakciju tako sto bih znao da trune u zatvoru. Jesam liberal ali ovde se sajdujem sa desnicom. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/10/2011 : 21:37:11
|
Ne razumem, kakve veze ima kastracija sa tipom koji isece nekoga macetom??
Protiv sam smrtne kazne. Zašto nekome skratiti muke? Za one najteže prekršaje doživotna samica, ali tipa "covek sa železnom maskom", sa svim rekvizitima. Hleb i voda do kraja života. Naravno, uslov je da sudstvo ne bude kao americko, gde svaki drugi bude pogubljen nevin. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Posted - 06/10/2011 : 21:40:20
|
quote: Originally posted by Mairosu
Rejs je stara trolcina, ostavi neki post upitnog IQa i ne vraca se na njega posle.
U pravu si. Zato sam mu progledao kroz prste danas.
|
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40235 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/10/2011 : 22:10:41
|
Ja sam za smrtnu kaznu, apsolutno.. Jer zasto da mu drzava placa ol inkluziv apartman a on isekao coveka... Odmah pred zid i streljanje.. A uveo bih i odmazdu.. Po zelji ostecene strane moze i ona da izvrsi kaznu.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/10/2011 : 22:19:19
|
Hm... Smrtna kazna i hejt prema homoseksualcima. Ajmo ljudi, evoluirajte malo. Svijet nam je u ocajnom stanju zbog takvih stavova. Nasilje i mržnja radaju samo novo nasilje i mržnju. Da ne zaboravimo da su ljudi na internetu 20% pametnijih i obrazovanijih. Treba nam izdržat iducih par stotina godina (krizni period) bez da se otrujemo i raznesemo, a to traži promjene u razmišljanju. Pocnite od sebe. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/10/2011 : 22:23:21
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Hm... Smrtna kazna i hejt prema homoseksualcima. Ajmo ljudi, evoluirajte malo. Svijet nam je u ocajnom stanju zbog takvih stavova. Nasilje i mržnja radaju samo novo nasilje i mržnju. Da ne zaboravimo da su ljudi na internetu 20% pametnijih i obrazovanijih. Treba nam izdržat iducih par stotina godina (krizni period) bez da se otrujemo i raznesemo, a to traži promjene u razmišljanju. Pocnite od sebe.
Stavi se u situaciju coveka kojem je neki kreten upravo iskasapio dete macetom na sred ulice.
Ja sam siguran da bi se pozvao na evoluciju i uzdrzanost. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Posted - 06/10/2011 : 22:29:14
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Obi-wan
Hm... Smrtna kazna i hejt prema homoseksualcima. Ajmo ljudi, evoluirajte malo. Svijet nam je u ocajnom stanju zbog takvih stavova. Nasilje i mržnja radaju samo novo nasilje i mržnju. Da ne zaboravimo da su ljudi na internetu 20% pametnijih i obrazovanijih. Treba nam izdržat iducih par stotina godina (krizni period) bez da se otrujemo i raznesemo, a to traži promjene u razmišljanju. Pocnite od sebe.
Stavi se u situaciju coveka kojem je neki kreten upravo iskasapio dete macetom na sred ulice.
Ja sam siguran da bi se pozvao na evoluciju i uzdrzanost.
Ma mislim da je Obi hteo da kaže ono što sam i ja danas pomislio: nebuloze tipa izjednacavanje homoseksualaca sa pedofilima i kanibalima. Ali dobro, takve izjave treba uzeti sa zadrškom, s obzirom od koga dolaze. |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/10/2011 : 22:32:01
|
To sam konkretno osudio. Ali smrtna kazna je vec nesto vredno debate i nema nikakve veze sa "evolucijom". |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 06/10/2011 : 22:42:57
|
jutros odem kod frizera,a tamo svašta cuješ...prica tip... jucer mu kcer(17 godina)pretukao momak(19 godina)...covik priznaje otvoreno da i njegova cer ima mušice,da je i ona možda kriva djelomicno zbog njihove svade...ali...on je nju pretukao,slonio joj bedrenu kost,i policija ga pustila...kao,tip ima besprijekoran dosje..."i šta sad,da ga ja ubijem...da odem doma po "zastavu"(pištolj) i da ga odrobijam...necu...imam ženu,troje djece,tri unuke,relativno dobar život...pita on mene šta bih ja napravio,bez obzira šta i ja imam cer(prvašic,7 godina)...rekoh:ne bih išao doma po pištolj...ja bi ga golim rukama zgazio...imam i ja besprijekoran dosje,možda bi i mene policija pustila...kad je moje dijete u pitanju,pa i tude,nema tu milosti...udri brate,unakazi gnjidu...ili još bolje,platiti dvojici da ga naguze tako da ne može hodat mjesec dana...a danas ima ljudi šta bi za 100 kuna svašta napravili...nisam za smrtnu kaznu,nisam konfliktan tip,ali kad mi se netko dirne u moje,dijete pogotovo,nema tu razuma,nema tu hladne glave...to moraš bit od kamena...i koju kaznu dati takvom covjeku koji ti je dijete unakazio ili napravio ovo gore u linku...doduše,pretucena je,ali,živjet ce i dalje...ali s kakvim traumama...goli otok,nije tito bio lud...pa kad ispali na živce nakon par mejseci golog,pitao bih ga ja oce li opet dignuti ruku na nekog...dakle,smrtna kazna je za ovakve slicne tipove nagrada...neka pati... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Posted - 06/10/2011 : 22:47:43
|
quote: Originally posted by globinjo
dakle,smrtna kazna je za ovakve slicne tipove nagrada...neka pati...
O tome pricam. Najzad još jedan sadista, nisam sam.
Meni da ne daj Bože neko naudi deci, mislim da bih ja sutradan bio na naslovnim stranicama svih svetskih novina. Tu nema oprosta.
Za pojašnjenje, pogledati moj potpis. |
|
Edited by - manhunter on 06/10/2011 22:51:17 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/10/2011 : 22:48:01
|
A, ovo moze. Al ako bi ga uhvatili pre mene, ne bih imao nista protiv da ga smrtno kazne. :D |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17808 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/10/2011 : 23:22:20
|
žao mi je što ne mogu naci video
frajer skace po glavi liku u metrou a kamera sve snimila
lik pušten...kao nije pokušaj ubistva
oboren frajer leži ovaj mu skace po glavi...
kazna nikad nece biti proporcionalna pocinjenom djelu i zakon štiti pocinioce a ne udovoljava žrtvama |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Topic |
|