Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13455 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 07/10/2011 : 03:05:59
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by REJS
Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon.
Oko 250 zivotinjskih vrsta praktikuje homoseksualizam u prirodi.
Samo jedna ZIVOTINJSKA vrsta praktikuje sovinizam, rasizam i ostale -izme.
Ko je ovde, pak, nenormalan ?
Drz' se ti Zagora. I to samo onog Nolittinog i Ferrijevog, po mogucstvu.
Madmoazel ja sam ozenjen i nevolim muskarce nadji nekog drugog,umetnika pametnog kao ti. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 07/10/2011 : 03:21:18
|
Manhunter nemoj da mi gledas kroz prste,zakljucaj moj profil zauvek.I onako me nerviraju dvostruki standardi ovde covece sa groznom anti pacifistickom maskom. Bar necu da osecam zadah ovog Madsmoazela koji mi je stalno oko ledja i dupeta.Mairose ili kako se vec zove.Zakljucaj i ovako nisam ovde da bi mi neko odredjivao pravila,kako se njemu svidi po licnom nahodjenju. Ostacete ti robot Madmnoazel pa neka aminuje i uzivajte u zoni sumraka,svaki dan aminujte kako kazu ljudi koji drze dugme off. Ovde nije uvreda kada neko nekog provocira,vec kada neko kaze nesto sto misli. |
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21080 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/10/2011 : 09:19:12
|
Ako se Evropa poziva na to da je Homoseksulizam i sirenje istog kroz medije i popularizovanje u skoli i na filmu ok,onda moj glas ide pedofilima i kasapima,njihova potreba je normalna i niko nesme da je sputava i zabranjaje.U suprotnom obicno je inkvizitorsko govno jer slobode nemaju granica one su bezgranicne.Ubice izbacite iz sebe svoj urodjeni nagon.
A koje to prijatelju životinje praktikuju pederizam? Nabroj mi dve? Nema ovo veze sa Savicevom temom i možda je Rejs malo skrenuo sa teme, ali i meni je bezveze da cim se malo pljunu pederi, odmah nekoliko ovde skoci njih da ih brani. Do kurca, mislio sam da su stripadžije normalni muškarci. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/10/2011 : 09:26:26
|
quote: Originally posted by anto
A koje to prijatelju životinje praktikuju pederizam? Nabroj mi dve? Nema ovo veze sa Savicevom temom i možda je Rejs malo skrenuo sa teme, ali i meni je bezveze da cim se malo pljunu pederi, odmah nekoliko ovde skoci njih da ih brani. Do kurca, mislio sam da su stripadžije normalni muškarci.
http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13455 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 07/10/2011 : 09:32:33
|
quote: Originally posted by anto Do kurca, mislio sam da su stripadžije normalni muškarci.
Lepo si rekao Anto, nadao sam se da su stripadžije normalni muškarci, a onda se pojavi Rejs npr. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/10/2011 : 10:08:13
|
Madmoazel ja sam ozenjen i nevolim muskarce nadji nekog drugog,umetnika pametnog kao ti.
Oh cherie, ni ja nisam u potrazi za muskim dupetom, ali mozda ti jesi, cim si toliko homofobican. Pritom citas Zagora, mora da se i potajno dodirujes kada on i Tonka konzumiraju svoje krvno bratstvo. U svakom slucaju, ne znam kome ces nedostajati, buduci da ti je repertoar postova jednak duplom A singlu Zorice Brunclik - lingvisticki sirot, neinteligentan i krajnje dosadan, da ne kazem i kulturno uvredljiv. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25287 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/10/2011 : 10:14:41
|
ali i meni je bezveze da cim se malo pljunu pederi, odmah nekoliko ovde skoci njih da ih brani. Do kurca, mislio sam da su stripadžije normalni muškarci.
Eto, ja za sebe mislim da sam normalan muškarac. Da li sam normalan covek, ostaje da se vidi. Meni je zanimljivo da se politicko-socijalna dešavanja u državi reflektuju i ovde, medu ljubiteljima stripa. Bila je aktuelna ta parada, pa hajde sad i ovde da pricamo o tome. Ne znam zašto?
Nebitno, ne vidim razlog da se ovde bilo ko diskriminiše. Da li bi tvoja recenica isto tako zvucala kad bi napisao: "ali i meni je bezveze da cim se malo pljunu Cigani, odmah nekoliko ovde skoci njih da ih brani."? Ili stavi bilo koji narod ili grupaciju koja ima zagarantovana prava ustavima naših zemalja.
Uopšte ne vidim nijedan razlog što su u pricu o ubistvu i priželjkivanoj smrtnoj kazni upleteni još i drugi. Jednostavno, nema potrebe.
Što se tice životinja, mislim da su pingvini vodeci pederi medu živuljkama. Pa onda lavovi, delfini, veverice i dr.
Ne znam, moj moto je živi i pusti druge da žive. Mislim da je to sasvim ok. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 07/10/2011 : 10:37:17
|
Jebote, Anto, ako Sawitch ne zna za gugla, valjda ti znas.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
Ovo sa labudovima je cuveno, imao si cak u beo zoo vrtu dva labuda buljasa.
To sto Opstanak nije prikazivao lavove kako se ziguju ne znaci da ih nema. Samo nisam siguran jel bi bilo popularno, ja prvi ne bih to gledao :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/10/2011 : 10:44:55
|
[quote] ali i meni je bezveze da cim se malo pljunu pederi, odmah nekoliko ovde skoci njih da ih brani. Do kurca, mislio sam da su stripadžije normalni muškarci.
Ja osobno homoseksualce ne volim, ali ih za razliku od velikog dijela populacije ne mrzim. Medutim vrhunac ljudskog idiotizma je stavljanje homoseksualaca u isti koš sa pedofilima ili kanibalima. Reagiranje na ovakve upise nije branjenje pedera, nego reakcija na ljudsku glupost. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 07/10/2011 : 10:52:46
|
@ manhunter bravo majstore, slažem se apsolutno sa svakom rijeci
@anto uz svo dužno poštovanje prema tebi kao forumašu, stripofilu i ponajprije Covjeku. Ne znam zašto bilo tko ima potrebu da bez nekog valjanog razloga pljuje po ljudima, pa bili oni homo, hetero, Srbi, Hrvati etc. Šta su tebi homici skrivili u životu? Dal su te maltretirali u školi? Dal te neka gay banda isprebijala na ulici? Dal te šikaniraju na poslu? I opet, citiram manhuntera- live and let live..
EDIT: O poistovjecivanju homica s pedofilima i ubojicama ne želim uopce trošit tipkovnicu. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 07/10/2011 10:55:09 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 07/10/2011 : 10:53:16
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Medutim vrhunac ljudskog idiotizma je stavljanje homoseksualaca u isti koš sa pedofilima ili kanibalima. Reagiranje na ovakve upise nije branjenje pedera, nego reakcija na ljudsku glupost.
Amen.
Prilikom poslednje provere, utvrdili smo da se pederi heftaju jer hoce i jer vole i jer se slazu da to rade. Sad, ne secam se da li pedofili, ubice, i ostali devijanti bas pitaju svoje zrtve za blagoslov. No, kako je u ovom delu evrope razvijena svest da pederi na kvarno siluju mlade momke iza coska kod trafike, ne cudi ni ovakav niz izjava. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21080 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:00:29
|
Niste me dobro razumeli, ili bolje da kažem, nisam se lepo izrazio - ali napisacu pojašnjenje kad dodem sa posla.
Usput cu gadati kamenom u glavu neko kuce lutalicu, opaliti šamarcinu jednom malom ciganinu koga uvek vidam na putu do posla i maltretirati kolegu za koga se šuška da je gej - to mi je svakodnevna rutina - a šta vi cinite za opstanak zdrave bele rase?? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:02:23
|
Ja slusam Skrewdriver. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25287 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:05:24
|
a šta vi cinite za opstanak zdrave bele rase??
Novi momenat na topicu!
Ja mogu da govorim u svoje ime. Za "opstanak" rase sam stvorio dva deteta. Ucim ih da budu pametni, obrazovani, pošteni i da ne mrze nikoga. Ucim ih da nije lepo lagati, da nije lepo krasti, da ne treba buljiti u televizo po citav dan samo da bih ja imao vremena, pricam im paralelno i o evoluciji i o kreacionizmu, pa nek oni izaberu. Ucim ih da cu uvek biti tu za njih i da cu im pomoci ako su u pravu, ali da moraju da snose posledice ako nisu.
Valjda je dosta za pocetak? |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:09:33
|
Zasto, ZASTO, si ga udostojio ozbiljnim odgovorom. Ovo je imalo mnogo vise potencijala :( |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 07/10/2011 : 11:10:37
|
On-topic!
Ima krasnih zatvora. Pogotvo u Ruskoj Federaciji, bio je npr. nedavno dokumentarac o "Crnom Delfinu" - strogo cuvani zatvor naspram kojeg je smrtna kazna macji kašalj. Tamo drže jednog ljudoždera izmedu ostalog. Postupak za izlazak u šetnju je sušta tortura, koja se pak odvija u prostoriji iznad koje samo bodljikava žica dok je sama prostorija cca 2x5 metara i njih 6 šeta. Jedino je jedan Cecenski zatvorenik rekao da mu je ipak u tvorzi bolje nego u Ceceniji (lik nema pola lica).
Globinjo je spomenuo Goli otok, ali kako tog više nema, kao primjer strogo cuvanog zatvor bih spomenuo takav odjel u Požegi. Zgrada opsana 4 metra visokim zidom na kojem je bodljikava žica, no za razliku od Rusa, ovi naši imaju prozorcic na samicama sa teškim vratima. Zapravo Požega je zatvorski kompleks sa polu-otvorenim zatvorom, maloljetnickim te jedinm ženskim zatvorom u RH. Ženski odjel je najzanimljiviji, razina urednosti i estetike je na perverznom nivou, može se jesti s poda, znaci teraju ih u red samo tako. Cak su imale i dvije bebe na ženskom odjelu. Nadalje, skroz lud detalj je bila Besa Jože Horvata kao izbor literature (u zatvoru citati putopis).
Taraba u Osijeku je prica za sebe, tamo po podu spavaju... Otac, sada u mirovini, je imao inovativnu prijetnju kada bi dolazili gosti u taj hotel B kategorije zatvorenog tipa, naravno prema potencijalnim izazivacima nevolja: "Iceš ili med' pedere ili ratne zlocince"...
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21080 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:11:52
|
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha - dobra Mairosu!!!!!!! e sad stvarno odoh na posao - srecom pa imam samo jedan cas - he,he
to be continued ... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25287 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:13:04
|
Zasto, ZASTO, si ga udostojio ozbiljnim odgovorom. Ovo je imalo mnogo vise potencijala :(
Mislim da su male šanse da neko protumaci moj post kao ozbiljan...
Mislim, procitaj još jednom koje su to over-the-rainbow nebuloze...
i nemojte Antu da mi dirate, on je i više nego ok. Ponekad ima napade sawitchizma, ali je inace cool. |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:36:49
|
Niste me dobro razumeli, ili bolje da kažem, nisam se lepo izrazio - ali napisacu pojašnjenje kad dodem sa posla.
Usput cu gadati kamenom u glavu neko kuce lutalicu, opaliti šamarcinu jednom malom ciganinu koga uvek vidam na putu do posla i maltretirati kolegu za koga se šuška da je gej - to mi je svakodnevna rutina - a šta vi cinite za opstanak zdrave bele rase??
E jbga, sad si ga pretjero, svi znamo da voliš životinje |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 07/10/2011 : 11:39:07
|
quote: Originally posted by manhunter
Novi momenat na topicu!
Ja mogu da govorim u svoje ime. Za "opstanak" rase sam stvorio dva deteta. Ucim ih da budu pametni, obrazovani, pošteni i da ne mrze nikoga. Ucim ih da nije lepo lagati, da nije lepo krasti, da ne treba buljiti u televizo po citav dan samo da bih ja imao vremena, pricam im paralelno i o evoluciji i o kreacionizmu, pa nek oni izaberu. Ucim ih da cu uvek biti tu za njih i da cu im pomoci ako su u pravu, ali da moraju da snose posledice ako nisu.
Valjda je dosta za pocetak?
Ajd ne zajebavaj, ovo im sigurno ne govoriš |
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/10/2011 : 12:14:15
|
ne samo da ima homofobiju, sada smo saznali da je i rasista. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
37994 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 07/10/2011 : 12:19:29
|
Nema potrebe za kljucem...svi cekamo da vidimo šta anto ima za rec |
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 07/10/2011 : 12:33:50
|
Oh cherie, ni ja nisam u potrazi za muskim dupetom, ali mozda ti jesi, cim si toliko homofobican. Pritom citas Zagora, mora da se i potajno dodirujes kada on i Tonka konzumiraju svoje krvno bratstvo. U svakom slucaju, ne znam kome ces nedostajati, buduci da ti je repertoar postova jednak duplom A singlu Zorice Brunclik - lingvisticki sirot, neinteligentan i krajnje dosadan, da ne kazem i kulturno uvredljiv. [/quote] Frazu o homofobicnosti sa ocekivao od tebe,repertoar kvazi intelektualca je prepisivanje od njemu nadmocnijih umova najvece zadovoljstvo za njega. Ovo sto, ti pises o onanisanju dolikuje magarcima sa ulice,tog Brunsleka moram da kupim i da cujem taj njegov hit Zorica,verovatno nisam stigao od silnih knjiga da poslusam tog izvodjaca. Dovoljno je da kada vidis neke moje postov lepo okrenes glavu i ne obracas paznju,bio bih zadovoljan posto se gadim od tebi slicnih.Za one psovke koje si uputio jednom na racun moje keve,licno cu da trazim odgovor kada te jednom sretnem,posto te ovde moderatori nisu upozorili na pristojnost. Necu vise da ulazim u verbalne rasprave jer mi je muka od neumornih tastaturista,ovo sam ti odgovorio jer si me prozvao da bezim sa nekih replika. |
|
|
|
Topic |
|
|
|