forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/10/2011 : 12:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
razgovaramo ko ljudi, svako ima pravo na svoje misljenje, nema potrebe da se situacija nepotrebno zaostrava
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/10/2011 : 12:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Ajme ljudi, pa ajmo malo razumijevanja i tolerancije...
Pa gori ste od mene i Supermarka

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/10/2011 : 12:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Zašto u zadnje vrijeme sve žustrije "svaštarske" rasprave završe na temi "homoseksualnost oko nas/pederi vrebaju"?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/10/2011 : 13:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Frazu o homofobicnosti sa ocekivao od tebe,repertoar kvazi intelektualca je prepisivanje od njemu nadmocnijih umova najvece zadovoljstvo za njega.

Javio se kvazi intelektualac licno, sad mi je lakse.

quote:
Ovo sto, ti pises o onanisanju dolikuje magarcima sa ulice,tog Brunsleka moram da kupim i da cujem taj njegov hit Zorica,verovatno nisam stigao od silnih knjiga da poslusam tog izvodjaca.

Oh, pa on i knjige cita. Mora i fakultet da si zavrsio. Idem nazad u klupu, nema meni argumenta sa fakultetski obrazovanim kadrom...

quote:
Dovoljno je da kada vidis neke moje postov lepo okrenes glavu i ne obracas paznju,bio bih zadovoljan posto se gadim od tebi slicnih.Za one psovke koje si uputio jednom na racun moje keve,licno cu da trazim odgovor kada te jednom sretnem,posto te ovde moderatori nisu upozorili na pristojnost.

Mater ti nisam spominjao sem ako ne u nekom neformalnom "jbmtimater" smislu. Naravno, neko dovoljno nacitan, poput tebe, bi valjda umeo da razlikuje kolokvijalni srpski jezik od formalne pretnje da cu ti kopulirati sa majkom. Svejedno, ako me budes sreo, dacu ti sve odgovore koje zelis.

quote:
Necu vise da ulazim u verbalne rasprave jer mi je muka od neumornih tastaturista,ovo sam ti odgovorio jer si me prozvao da bezim sa nekih replika.

Bezis od svih replika, pogotovo na SBE forumu. Jos uvek nisi naveo ni najprostiji argument zasto i zato, a koeficijent diskusije ti se svodi na to da je x sranje, a y zakon, i to zato sto je y =/= x.

Au revoir, cherie.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25288 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/10/2011 : 14:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Zašto u zadnje vrijeme sve žustrije "svaštarske" rasprave završe na temi "homoseksualnost oko nas/pederi vrebaju"?

Pa zar nisi cuo? Pre neki dan je sprecena smišljena udružena akcija pedera, lezbaca i onih neodlucnih kad su hteli da osvoje vlast i nametnu nam da svako od nas mora da nade sebi decka/decku.

Na svu srecu, cuvari morala i savet staraca su primetili nazadne namere i uspeli su da ih osujete. Da nije toga bilo, sad bi logo stripovi.com bio u roze boji i uskoro bismo umesto forumaša godine birali drag queen.
Ufff, za dlaku smo se spasili...

Zato moramo da i ovde osujetimo svaki pokušaj da nam se takve moralne nakaze infiltriraju na forum.
A osim toga, zar nije bolje da pricamo o onome što nam serviraju mediji umesto da sami dodemo na neku temu?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 07/10/2011 14:37:20
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/10/2011 : 15:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

lezbaca

vidim da nisam jedini koji ima tu i tamo nekoliko perverznih misli...ono, ja lazim u sredini opkoljen sa zenskim neprijateljima sa svih strana.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/10/2011 : 15:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by manhunter

lezbaca

vidim da nisam jedini koji ima tu i tamo nekoliko perverznih misli...ono, ja lazim u sredini opkoljen sa zenskim neprijateljima sa svih strana.

Ajde priznaj da ti je pritajena želja da uletiš medu dve lezbejke kad su u seksualnom zanosu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/10/2011 : 15:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Cuj "pritajena". :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/10/2011 : 15:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ustvari životna. A što se tice ove teme o homicima, eto, mnogi ih osuduju, tukli bi ih i slicno, a šta onda da kažemo za analni sex sa ženama, to nam je kao "normalno"...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/10/2011 : 15:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ustvari životna. A što se tice ove teme o homicima, eto, mnogi ih osuduju, tukli bi ih i slicno, a šta onda da kažemo za analni sex sa ženama, to nam je kao "normalno"...

Karleusa, of all people, je ovo potegla u kolumni u Kuriru kao vrhunac homofobicne hipokrizije. U fazonu, nije prirodno da heftas muskarca u zuto, al zenu bi rado. To je prirodnije. :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/10/2011 : 15:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Zato žene i nose tange, da bi "terale kurcu inat" i otud i ta želja da im se satera u drugu klasu!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2011 : 17:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Hm...
Smrtna kazna i hejt prema homoseksualcima.
Ajmo ljudi, evoluirajte malo. Svijet nam je u ocajnom stanju zbog takvih stavova. Nasilje i mržnja radaju samo novo nasilje i mržnju. Da ne zaboravimo da su ljudi na internetu 20% pametnijih i obrazovanijih.
Treba nam izdržat iducih par stotina godina (krizni period) bez da se otrujemo i raznesemo, a to traži promjene u razmišljanju. Pocnite od sebe.

Stavi se u situaciju coveka kojem je neki kreten upravo iskasapio dete macetom na sred ulice.

Ja sam siguran da bi se pozvao na evoluciju i uzdrzanost.

Tako što ne bih nikome poželio.
No, ja stojim iza svojih rijeci. Protiv smrtne kazne. Ljude koji nisu u stanju živjeti u zajednici, a pri tome ne ugrožavati druge, treba odstraniti iz zajednice (nekad i zauvijek).
Uzimanje pravde u svoje ruke zna koštati života i slobode onoga koji to prakticira (na njegovu štetu i njegove obitelji). Postoje institucije koje bi trebale rješavati takve stvari.
A za ubiti nekoga... Samo onaj tko može vratiti mrtve u život ima pravo uzeti život. Kažnjavanje "kretena sa macetom" spada u osvetu. Tu se traži evolucija covjeka ponaosob, a samim tim i društva. Sve dok jednog dana jednostavno više nece biti ljudi koji ubijaju macetom na ulici...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2011 : 21:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Mairosu i Rejs bi ovo trebali da reše na http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40586 nacin!
Normalno, ako zaista jesu pravi muškarci!!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 07/10/2011 21:54:05
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/10/2011 : 22:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja nisam, Rejs me je izvalio :(

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 08/10/2011 : 01:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Mairosu ili kako vec,stvarno si uporan.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 10:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Al' volite Sawitcha da prozivate pa to ti je.. Svejedno.. Ako ste vi razvijene svesti i OK su vam homoseksualci onda cu ja rado biti paramecium... Enivej, Mairosu, samo nesto u vezi onih homoseksualnih zivotinja - I ker sam sebi lize kitu, jel' treba svi to da radimo???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/10/2011 : 10:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
I ker sam sebi lize kitu, jel' treba svi to da radimo???

Kazes da ne bi da mozes?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 10:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Enivej, Mairosu, samo nesto u vezi onih homoseksualnih zivotinja - I ker sam sebi lize kitu, jel' treba svi to da radimo???

Ti radi sta je tebi milo & drago sto se mene tice, nigde ja nisam pozivao nikoga da radi nesto pod obavezno :D Pa ti vidi sto prozivamo Sawitcha... :D

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 10:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Al' volite Sawitcha da prozivate pa to ti je.. Svejedno.. Ako ste vi razvijene svesti i OK su vam homoseksualci onda cu ja rado biti paramecium... Enivej, Mairosu, samo nesto u vezi onih homoseksualnih zivotinja - I ker sam sebi lize kitu, jel' treba svi to da radimo???

A ti kao nebi da možeš
EDIT: sad tek vidio da me Mate preduhitrio

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 08/10/2011 10:31:00
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40249 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 10:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ti radi sta je tebi milo & drago sto se mene tice, nigde ja nisam pozivao nikoga da radi nesto pod obavezno :D Pa ti vidi sto prozivamo Sawitcha... :D

Sto se sad ogradjujes od svega? Ti si rekao da ima u prirodi brdo homoseksualnih vrsta i da je normalno da to bude i kod nas.. Treba li da kotrljamo svoja govna, lizemo sopstvene polne organe itd...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 10:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Sawitchu, tvoje umece citanja je uvek bilo upitno, kao i sada.

Ne ogradjujem se od toga da ih u prirodi ima. Posto je glavni argument zatucanih klerofasista da je to neprirodno, pa sad, evo, priroda te demantuje.

A to sta TREBA da se radi nemam autoritet nikome da kazem. Cak ni tebi. Niti sam to rekao.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 10:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

A to sta TREBA da se radi nemam autoritet nikome da kazem. Cak ni tebi. Niti sam to rekao.

Drugim rijecima Sale, kotrljaj i liži što god ti srce želi, imaš slobodu izbora..

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/10/2011 : 11:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
http://www.xvideos.com/c/Gay-45
A sad na dr....!

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/10/2011 : 11:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Kljuc

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21080 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/10/2011 : 11:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
zašto kljuc????
pa još par stranica i možda se neki derpe otkrije!

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000