Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/10/2011 : 11:49:59
|
quote: Originally posted by Mairosu
Sawitchu, tvoje umece citanja je uvek bilo upitno, kao i sada.
Ne znam zasto omalovazavas skoro svakog forumasa.. Sta tim dobijas? Jel' rastes u sebi?? Lepo se osecas? Sta? Daj reci i nama pa da mi pocnemo isto tako da se ponasamo ako je lepo...
quote: Originally posted by Mairosu Ne ogradjujem se od toga da ih u prirodi ima. Posto je glavni argument zatucanih klerofasista da je to neprirodno, pa sad, evo, priroda te demantuje.
A to sta TREBA da se radi nemam autoritet nikome da kazem. Cak ni tebi. Niti sam to rekao.
A neprirodno je jer je priroda napravila uzivanje u seksu radi produzenja vrste a ne radi..... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 08/10/2011 : 11:50:25
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Mairosu Ti radi sta je tebi milo & drago sto se mene tice, nigde ja nisam pozivao nikoga da radi nesto pod obavezno :D Pa ti vidi sto prozivamo Sawitcha... :D
Sto se sad ogradjujes od svega? Ti si rekao da ima u prirodi brdo homoseksualnih vrsta i da je normalno da to bude i kod nas.. Treba li da kotrljamo svoja govna, lizemo sopstvene polne organe itd...
Zanimljivo Sale kako gledaš samo onaj deo koji tebi odgovara. A poentu Mairosovog posta izbegavaš. |
Edited by - Imrahil on 08/10/2011 11:51:27 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 08/10/2011 : 11:52:09
|
quote: Originally posted by Imrahil Zanimljivo Sale kako gledaš samo onaj deo koji tebi odgovara. A poentu Mairosovog posta izbegavaš.
Koju poentu? Da je on najpametniji pa ce nam na tenane sve objasniti...??? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/10/2011 : 11:59:18
|
Sawitchu, tvoje umece citanja je uvek bilo upitno, kao i sada.
Ne znam zasto omalovazavas skoro svakog forumasa.. Sta tim dobijas? Jel' rastes u sebi?? Lepo se osecas? Sta? Daj reci i nama pa da mi pocnemo isto tako da se ponasamo ako je lepo...
Ne omalovazavam nikoga. Samo isticem tvoje selektivno citanje, koje primenjujes otprilike u svakoj debati. Tri puta me citiras na necemu sto nisam rekao, time vise ti mene omalovazavas i diskreditujes. Ako ne umes da se suocis sa argumentom koji sam ti izneo, ne moras da ga dekonstruises tako sto ces da izmislis neki dodatak.
Ste se ovog "skoro svakog forumasa" tice, quoth Tony Montana, "I never fucked anybody over in my life didn't have it coming to them". Uostalom, ako uporedis pedere sa pedofilima i ubicama, zasluzujes virtualni slap. A i zivo me zanima koji su to ostali koje ugrozavam. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 11:59:52
|
Koju poentu? Da je on najpametniji pa ce nam na tenane sve objasniti...???
Pocinjes da shvatas...sad, da ti objasnim koji je najbolji FK u Srbiji, to je lekcija 2... :D :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:00:33
|
Poentu da on kaže
quote: Oko 250 zivotinjskih vrsta praktikuje homoseksualizam u prirodi.
Samo jedna ZIVOTINJSKA vrsta praktikuje sovinizam, rasizam i ostale -izme.
a ti se uvatio kera koji liže svoja jaja.
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:04:43
|
quote: Originally posted by anto
Mairosu i sawitch bi ovo trebali da reše na http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40586 nacin! Normalno, ako zaista jesu pravi muškarci!!!!
Moze, al ako mi das stanglu da izjednacim startni hcp. 'De bre sa bivsem linijasem da se lemam, da li lud si ti. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 08/10/2011 : 12:13:24
|
zašto kljuc???? pa još par stranica i možda se neki derpe otkrije!
Pravila: 1. Najstrože je zabranjeno vrijedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi clanovi poticu toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi clanovi koji budu prekršili ovo pravilo biti ce izbaceni sa Foruma. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 08/10/2011 12:14:11 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:16:46
|
@Mairosu Ne izjednacavam ja seksualne delikte sa ovim klanjem macetom ali bih svakako udario zabranu na takve aktivnosti... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:17:06
|
quote: Originally posted by Obi-wan
zašto kljuc???? pa još par stranica i možda se neki derpe otkrije!
Pravila: 1. Najstrože je zabranjeno vrijedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi clanovi poticu toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi clanovi koji budu prekršili ovo pravilo biti ce izbaceni sa Foruma.
Bre, mnogo si tolerantan. Da ti je ovaj iz avatara bio takav, Star Wars bi trajao 45 minuta kao film. Dok bi on probao da rezonuje sa pustinjacima, ovi bi ih sve potepali, i ne bi Luke stigao da spasi galaksiju. :D |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:18:07
|
quote: Originally posted by Imrahil
Poentu da on kaže
quote: Oko 250 zivotinjskih vrsta praktikuje homoseksualizam u prirodi.
Samo jedna ZIVOTINJSKA vrsta praktikuje sovinizam, rasizam i ostale -izme.
a ti se uvatio kera koji liže svoja jaja.
Sa tim se u vecini slazem ali sa delom da je homoseksualizam normalan u prirodi ne.. Sa tim sam izjednacio kera i ostalo.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:23:11
|
@Mairosu Ne izjednacavam ja seksualne delikte sa ovim klanjem macetom ali bih svakako udario zabranu na takve aktivnosti...
Pa vecina seksualnih delikata i jesu zabranjeni. :D
Semantika na stranu, homoseksualnost nije delikt vec izbor. Koncensualni izbor, dakle, obe strane se sloze da hoce da budu jebene. I sta sad ti imas da im prigovaras ? Pusti ih brate nek se jebu po kucama, sta ti koji qrac smeta. Ne moras da ih gledas, ni ja to ne praksiram...vise ljudi u Srbiji pogine na autoputu i od rakije nego od jebanja u dupe, jel sledeci korak da ogranicimo konzumaciju alkohola po kucama ? |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:45:59
|
quote: Originally posted by sawitch Sa tim se u vecini slazem ali sa delom da je homoseksualizam normalan u prirodi ne.. Sa tim sam izjednacio kera i ostalo..
Homoseksualci nikoga ne ugrožavaju i samovoljno ulaze u tu vezu, pa samim tim kako mogu da budu nenormalni? |
Edited by - Imrahil on 08/10/2011 12:46:33 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:47:06
|
Ma to se isto slazem.. Neka se jebu ali da ih niko ne vidi niti cuje za njih.. A kada se javno eksponiraju i traze neka "prava" i paradiraju naocigled dece e to vec prelazi u maltretiranje normalnih ljudi i za to bih praktikovao neke rigorozne kazne... Da se blago izrazim... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 12:50:49
|
Ma to se isto slazem.. Neka se jebu ali da ih niko ne vidi niti cuje za njih.. A kada se javno eksponiraju i traze neka "prava" i paradiraju naocigled dece e to vec prelazi u maltretiranje normalnih ljudi i za to bih praktikovao neke rigorozne kazne... Da se blago izrazim...
A pa cekaj, stani, to je totalno druga stvar. I ja sam protiv parade, cisto iz razloga jer ako paradiras ti ne trazis jednaka prava nego posebna prava (da ne zalazimo u politicku pozadinu LBGT pokreta u Srbiji). A na stranu onaj prakticni razlog, sto ne bih sutra da odem u Beograd i zateknem pojas Gaze ispred stana. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/10/2011 : 14:13:17
|
A pa cekaj, stani, to je totalno druga stvar. I ja sam protiv parade, cisto iz razloga jer ako paradiras ti ne trazis jednaka prava nego posebna prava
Mislim da se ipak ne radi o posebnim pravima. Nisam ja nešto oduševljen paradom niti homoseksualcima, ali me još manje oduševljava diskriminacija. Doživeo sam je na sopstvenoj koži, više puta tokom više godina. Jedini razlog je bio to što pripadam narodu koji dolazi sa Balkana. Ne pomaže ni to što perfektno pricam jezik, što sam više asimiliran nego integrisan, ni to što više poznajem prilike u zemlji u kojoj živim nego one u zemlji u kojoj sam roden... Zato smatram da je nedopustivo da se ljudi diskriminišu ili "zabranjuju" samo zato što su malcice drugaciji od ostalih. Zato mogu da se razumem homoseksualce, zato što sam slicnu diskriminaciju doživeo, ne zato što se divim tim njihovim posebnostima.
Mislim da je parada trebalo da bude cin približavanja te grupacije ostatku stanovništva, a ne traženje nekih posebnih prava. Da jednostavno ti ljudi mogu da kažu (ako žele) na svom radnom mestu da su to što jesu, bez da se misle da li ce dobiti otkaz ili ce ih neko sacekati po završetku radnog vremena i polomiti im rebra metalnom šipkom.
Sad, kod nas izgleda vlada fama da ce se tolerancijom prema homoseksualcima odjednom pojaviti na ulicama gomila pedera koji ce imati seks na javnom mestu, pa cemo morati deci da objašnjavamo kako je to neprirodno, a ako ne uspemo da budemo ubedljivi u tom objašnjavanju, odoše nam deca u pogrešnom pravcu, svi ce da postanu pederi i nestade srpski narod za par godinica... Živim u zemlji gde ta grupacija uživa sva prava, i ja NIJEDNOM nisam video dva muškarca ili dve žene da šetaju ulicom i drže se za ruke.
Iskreno, zabole me ko sa kim spava i ko kome gura i gde...A opet ne shvatam da je kod dosta ljudi normalno da se neki badža od 50+ godina hvali kako je priveo klinku od 15-16 godina(al ima sise ko velika!) i da se time javno hvali. To je, kao, ok? Ili da muž prebija ženu do neprepoznatljivosti i da okolina to toleriše (dobar je on covek, malo nervozan kad popije, ali bre i ona mu stalno zvoca..). Ili to da se godišnje u Srbiji ubije 150 000 nerodene dece(znate, nemamo mogucnosti za dete, besparica, ne valja vlada, Tadic...).
Ne znam zašto je ljudima toliko teško da ignorišu te druge, drugacije? Mislim da bi svako od tih trebalo da doživi neku tešku diskriminaciju na poslu ili u svom okruženju pa da se zamisli. Dodite u Švajcarsku i konkurišite zaposao ili za stan, da vidite kako je kad dobijete NE samo iz jednog beznacajnog razloga. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 08/10/2011 14:14:45 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 08/10/2011 : 14:14:23
|
quote: Originally posted by Imrahil Homoseksualci nikoga ne ugrožavaju i samovoljno ulaze u tu vezu, pa samim tim kako mogu da budu nenormalni?
Normalno je da kad jebes produzavas vrstu.. To je priroda namestila.. Sve ostalo je devijacija i nenormalno.. Ako se dva nenormalna sloze ne znaci da su normalni.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 14:17:59
|
quote: Originally posted by Imrahil Homoseksualci nikoga ne ugrožavaju i samovoljno ulaze u tu vezu, pa samim tim kako mogu da budu nenormalni?
Normalno je da kad jebes produzavas vrstu.. To je priroda namestila.. Sve ostalo je devijacija i nenormalno.. Ako se dva nenormalna sloze ne znaci da su normalni..
A sta cemo sa drkanjem ? To priroda nije namestila, a rasipas genetski materijal koji nije prirodno namenjen da zavrsi u vlaznoj maramici pored kreveta. Gde je diskriminacija protiv ovakvog vida radosti ?
EDIT : A tek kondomi...a tek vadjenje i prskanje po desktopu...oh kuku neprirodnosti nase... |
Edited by - Mairosu on 08/10/2011 14:22:35 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 14:21:49
|
quote: Originally posted by manhunter
Mislim da se ipak ne radi o posebnim pravima. Nisam ja nešto oduševljen paradom niti homoseksualcima, ali me još manje oduševljava diskriminacija. Doživeo sam je na sopstvenoj koži, više puta tokom više godina. Jedini razlog je bio to što pripadam narodu koji dolazi sa Balkana. Ne pomaže ni to što perfektno pricam jezik, što sam više asimiliran nego integrisan, ni to što više poznajem prilike u zemlji u kojoj živim nego one u zemlji u kojoj sam roden... Zato smatram da je nedopustivo da se ljudi diskriminišu ili "zabranjuju" samo zato što su malcice drugaciji od ostalih. Zato mogu da se razumem homoseksualce, zato što sam slicnu diskriminaciju doživeo, ne zato što se divim tim njihovim posebnostima.
Mislim da je parada trebalo da bude cin približavanja te grupacije ostatku stanovništva, a ne traženje nekih posebnih prava. Da jednostavno ti ljudi mogu da kažu (ako žele) na svom radnom mestu da su to što jesu, bez da se misle da li ce dobiti otkaz ili ce ih neko sacekati po završetku radnog vremena i polomiti im rebra metalnom šipkom.
Sad, kod nas izgleda vlada fama da ce se tolerancijom prema homoseksualcima odjednom pojaviti na ulicama gomila pedera koji ce imati seks na javnom mestu, pa cemo morati deci da objašnjavamo kako je to neprirodno, a ako ne uspemo da budemo ubedljivi u tom objašnjavanju, odoše nam deca u pogrešnom pravcu, svi ce da postanu pederi i nestade srpski narod za par godinica... Živim u zemlji gde ta grupacija uživa sva prava, i ja NIJEDNOM nisam video dva muškarca ili dve žene da šetaju ulicom i drže se za ruke.
Iskreno, zabole me ko sa kim spava i ko kome gura i gde...A opet ne shvatam da je kod dosta ljudi normalno da se neki badža od 50+ godina hvali kako je priveo klinku od 15-16 godina(al ima sise ko velika!) i da se time javno hvali. To je, kao, ok? Ili da muž prebija ženu do neprepoznatljivosti i da okolina to toleriše (dobar je on covek, malo nervozan kad popije, ali bre i ona mu stalno zvoca..). Ili to da se godišnje u Srbiji ubije 150 000 nerodene dece(znate, nemamo mogucnosti za dete, besparica, ne valja vlada, Tadic...).
Ne znam zašto je ljudima toliko teško da ignorišu te druge, drugacije? Mislim da bi svako od tih trebalo da doživi neku tešku diskriminaciju na poslu ili u svom okruženju pa da se zamisli. Dodite u Švajcarsku i konkurišite zaposao ili za stan, da vidite kako je kad dobijete NE samo iz jednog beznacajnog razloga.
Bio i ja diskriminisan iz slicnih razloga, pa sam im dokazao - posle dugog niza godina - da nisu u pravu. Nemam satisfakciju sem izgubljenih zivaca :D
Boldirao sam nesto sto jos uvek ne shvatam, a 30 godina sam srbin :D ja ziveo tamo gde su i vencanja legalna, video sam i parove koji se drze za ruke, poznavao neke otvorene gejeve. Jos uvek mi nije palo na pamet da probam da zabijem si nesto u rektalni trakt :D
Seksualna orjentacija je nesto sto se praktikuje u intimnosti, to pravo im niko ne uskracuje. Ne zelim da diskriminisem, meni je svejedno da li mi na poslu neko prica kako je jebao ribu sa ovolikim sisama ili je pusio tudju kitu u petak vece - ne zelim da cujem ni jedno, ni drugo. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/10/2011 : 14:22:54
|
Normalno je da kad jebes produzavas vrstu.. To je priroda namestila.. Sve ostalo je devijacija i nenormalno.. Ako se dva nenormalna sloze ne znaci da su normalni..
Po nekim hrišcanskim merilima, seks se upražnjava samo kad hoceš da "produžiš vrstu", tako da je seks samo zbog uživanja isto devijacija... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 08/10/2011 : 14:25:58
|
A sta cemo sa drkanjem ? To priroda nije namestila, a rasipas genetski materijal koji nije prirodno namenjen da zavrsi u vlaznoj maramici pored kreveta. Gde je diskriminacija protiv ovakvog vida radosti ?
EDIT : A tek kondomi...a tek vadjenje i prskanje po desktopu...oh kuku neprirodnosti nase...
KOJI SI TI BURZUJ!!! |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 08/10/2011 : 14:26:46
|
:D Provaljen sam. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/10/2011 : 14:30:50
|
A šta ako ja ne želim decu ili npr. ne daj bože ne mogu da imam decu. Jel to znaci da sam nenormalan i da treba da apstiniram do kraja života? |
|
|
Topic |
|