forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 14:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter
Mislim da se ipak ne radi o posebnim pravima. Nisam ja nešto oduševljen paradom niti homoseksualcima, ali me još manje oduševljava diskriminacija. Doživeo sam je na sopstvenoj koži, više puta tokom više godina. Jedini razlog je bio to što pripadam narodu koji dolazi sa Balkana. Ne pomaže ni to što perfektno pricam jezik, što sam više asimiliran nego integrisan, ni to što više poznajem prilike u zemlji u kojoj živim nego one u zemlji u kojoj sam roden...
Zato smatram da je nedopustivo da se ljudi diskriminišu ili "zabranjuju" samo zato što su malcice drugaciji od ostalih. Zato mogu da se razumem homoseksualce, zato što sam slicnu diskriminaciju doživeo, ne zato što se divim tim njihovim posebnostima.

Mislim da je parada trebalo da bude cin približavanja te grupacije ostatku stanovništva, a ne traženje nekih posebnih prava. Da jednostavno ti ljudi mogu da kažu (ako žele) na svom radnom mestu da su to što jesu, bez da se misle da li ce dobiti otkaz ili ce ih neko sacekati po završetku radnog vremena i polomiti im rebra metalnom šipkom.

Sad, kod nas izgleda vlada fama da ce se tolerancijom prema homoseksualcima odjednom pojaviti na ulicama gomila pedera koji ce imati seks na javnom mestu, pa cemo morati deci da objašnjavamo kako je to neprirodno, a ako ne uspemo da budemo ubedljivi u tom objašnjavanju, odoše nam deca u pogrešnom pravcu, svi ce da postanu pederi i nestade srpski narod za par godinica...
Živim u zemlji gde ta grupacija uživa sva prava, i ja NIJEDNOM nisam video dva muškarca ili dve žene da šetaju ulicom i drže se za ruke.

Iskreno, zabole me ko sa kim spava i ko kome gura i gde...A opet ne shvatam da je kod dosta ljudi normalno da se neki badža od 50+ godina hvali kako je priveo klinku od 15-16 godina(al ima sise ko velika!) i da se time javno hvali. To je, kao, ok? Ili da muž prebija ženu do neprepoznatljivosti i da okolina to toleriše (dobar je on covek, malo nervozan kad popije, ali bre i ona mu stalno zvoca..). Ili to da se godišnje u Srbiji ubije 150 000 nerodene dece(znate, nemamo mogucnosti za dete, besparica, ne valja vlada, Tadic...).

Ne znam zašto je ljudima toliko teško da ignorišu te druge, drugacije? Mislim da bi svako od tih trebalo da doživi neku tešku diskriminaciju na poslu ili u svom okruženju pa da se zamisli. Dodite u Švajcarsku i konkurišite zaposao ili za stan, da vidite kako je kad dobijete NE samo iz jednog beznacajnog razloga.

Man, diskriminacija nije svaka ista.. Ako te neko diskriminise sto si sa Balkana to je jedno ali ako si peder onda je drugo... Nemoj samo pisati da je diskriminacija diskriminacija jer znas i sam da nije... Necu dalje jer cu otvoriti Pan. kutiju sa svojim stavovima... Ali nisam bas tako uljudan da su mi svi na svetu isti kada nisu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 14:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

A sta cemo sa drkanjem ? To priroda nije namestila, a rasipas genetski materijal koji nije prirodno namenjen da zavrsi u vlaznoj maramici pored kreveta. Gde je diskriminacija protiv ovakvog vida radosti ?

EDIT : A tek kondomi...a tek vadjenje i prskanje po desktopu...oh kuku neprirodnosti nase...

Uskoro parade drkadzija kroz gradove.
Evo prijedloga za zastitni znak:

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 14:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil
A šta ako ja ne želim decu ili npr. ne daj bože ne mogu da imam decu. Jel to znaci da sam nenormalan i da treba da apstiniram do kraja života?

Ja sam naveo zasto je priroda napravila seks... I zasto ga je napravila tako "interesantnim"... A sad, zasto mi treniramo drkanjem, svrsavanjem van rupe je drugo...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 14:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Da li si svestan kontradiktornosti svojih stavova ?

Pederi = neprirodni. Tuci.
Kondomi i drkanje = takodje neprirodni. To je "drugo". :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 15:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Evo jedno pitanje za Savica.
Šta bi ti Sale napravio da se npr. za nekih 15-16 godina tvoj sin odluci povjerit i da ti kaže da je homic.
Ti bi:
A) Ubio bi ga ko onog kera što sam ranije spominjo i zatim bi ga zakopao u dvorištu.
B) Živog bi ga zakopao u dvorištu.
C) Odrekao bi ga se zauvijek i potjero iz kuce.
D) Saslušao bi ga i zatim mu pokušao objasnit da je nemoguce da je peder jer je to neprirodno.
E) Saslušao bi ga i pokušao razumijeti.

Ajde Savicu, da vidimo kakav si roditeljski kalibar..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ma ista stvar, samo kada se bude na svadbi pjevalo treba rijec "snaja" zamijeniti "zetom".

U zivotu svakom lepih dana ima
kad ispune grudi radost i toplina
jedan takav dan je osvanuo danas
docekao otac da ozeni sina

Ref.
U godini jednom gora ozeleni
gora ozeleni
u zivotu jednom otac sina zeni
otac sina zeni
svirajte mu, nek' se razveseli
nek' nazdravi svim gostima
jednom u zivotu zeni otac sina

Veseli se oce, veseli se majko
nek' odjekne pesma, nek' se kolo vije
ozeniste sina, ispuniste zelju
sad u zdravlje mladih vino nek' se pije

Ref.

Povedite kolo, srecni roditelji
ovaj dan je praznik vasega zivota
zagrlite sina, zagrlite snaju (zeta)
ispunice vas dom radost i lepota
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 15:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
:D A kad mu zet dodje u goste i zapeva "danas majko zenim tvoga sina"...:D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
kljucno pitanje je ipak da li da se gay maldenci odluce na vjencanje mladozenja+mladozenja, ili ipak za mladozenja+mlada

Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 08/10/2011 : 15:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message
ajd, haljina još može proci ali ova mašna na glavi nikako...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2011 : 15:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message

Baš je simpatican ovaj u vencanici!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sandyboy

slažem se, bolje je bez mašne

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2011 : 15:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Na prvoj slici su oba geja "aktivna", dakle jebu se medusobno, a u drugom slucaju zna se ko je "gazda", ko kara...

A gde je mladoženja ovoj bradatoj mladi?

Edited by - srdjandj on 08/10/2011 15:31:35
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 08/10/2011 : 15:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Ne idu biseri i brada...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Da li si svestan kontradiktornosti svojih stavova ?

Pederi = neprirodni. Tuci.
Kondomi i drkanje = takodje neprirodni. To je "drugo". :D

Sta ti je tu kontradiktorno? Poredis neuporedivo...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by anto

zašto kljuc????
pa još par stranica i možda se neki derpe otkrije!

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijedanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, politickoj i slicnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi clanovi poticu toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi clanovi koji budu prekršili ovo pravilo biti ce izbaceni sa Foruma.

Bre, mnogo si tolerantan. Da ti je ovaj iz avatara bio takav, Star Wars bi trajao 45 minuta kao film. Dok bi on probao da rezonuje sa pustinjacima, ovi bi ih sve potepali, i ne bi Luke stigao da spasi galaksiju. :D

zato je George Lucas izmenio Crayt Dragon scream na Blu Ray, da bi demantova nevernike poput tebe

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2011 : 15:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
http://www.gay-serbia.com/review-list.jsp?id=2442

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/10/2011 : 15:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ne idu biseri i brada...

Ludacka košulja bi mu bolje pristajala. I ljevak na glavi.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Evo jedno pitanje za Savica.
Šta bi ti Sale napravio da se npr. za nekih 15-16 godina tvoj sin odluci povjerit i da ti kaže da je homic.
Ti bi:
A) Ubio bi ga ko onog kera što sam ranije spominjo i zatim bi ga zakopao u dvorištu.
B) Živog bi ga zakopao u dvorištu.
C) Odrekao bi ga se zauvijek i potjero iz kuce.
D) Saslušao bi ga i zatim mu pokušao objasnit da je nemoguce da je peder jer je to neprirodno.
E) Saslušao bi ga i pokušao razumijeti.

Ajde Savicu, da vidimo kakav si roditeljski kalibar..

Daleko bilo.. Ali ako cemo hipotetisati, pokazao bih mu vrata i rekao da ih zatvori sa suprotne strane i nikad na oci da mi ne izadje.. Jer ce onda biti pod B. Eto... Ja sam odgojen kako sam odgojen i zna se sta je musko i sta treba biti u porodici.. Sve ostalo je za mene ponizenje i uvreda casti... Samar u cist obraz... Eto... Ako neko ne razume to, sta cu mu ja... Ali moja familija je starog srpskog kova i nadam se da ce takvi biti i moji potomci...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Daleko bilo.. Ali ako cemo hipotetisati, pokazao bih mu vrata i rekao da ih zatvori sa suprotne strane i nikad na oci da mi ne izadje.. Jer ce onda biti pod B. Eto... Ja sam odgojen kako sam odgojen i zna se sta je musko i sta treba biti u porodici.. Sve ostalo je za mene ponizenje i uvreda casti... Samar u cist obraz... Eto... Ako neko ne razume to, sta cu mu ja... Ali moja familija je starog srpskog kova i nadam se da ce takvi biti i moji potomci...

hipoteticko pitanje: a sta ako ti sin ozeni centarfora Partizana?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 15:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/10/2011 : 15:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

Zadrzace Scepovica a sinu pokazati vrata?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 16:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by wele
Zadrzace Scepovica a sinu pokazati vrata?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 16:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Ali moja familija je starog srpskog kova i nadam se da ce takvi biti i moji potomci...

Sta ovo znaci, majke ti. Jel postoje iscrtane regulative za kako se stare srbende nose sa pederima ? Jesmo li mi onda, sto prihvatamo ove "drugacije", manji srbi ? Zanimljiv nacin za iskazivanje srpstva...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 16:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

Ali moja familija je starog srpskog kova i nadam se da ce takvi biti i moji potomci...

Sta ovo znaci, majke ti. Jel postoje iscrtane regulative za kako se stare srbende nose sa pederima ? Jesmo li mi onda, sto prihvatamo ove "drugacije", manji srbi ? Zanimljiv nacin za iskazivanje srpstva...

Joj, pa vidiš da lupeta u prazno. Ne bi on nikog izbacio iz kuce jer bi mu inace žena refleksno išcupala testise i bacila ih kroz prozor

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 16:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa evo sta ti znaci.. Prava srbenda treba da je muskarac na cijim plecima cela familija treba da lezi, da je OTAC, da je castan i posten.. Metiljavost, pickicasta pojava a kamoli pederizam se ne tolerise... Kada bi mi video striceve, ujake i znao kakve su mi dede bile, sve bi ti bilo jasno...

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.77 seconds. Snitz Forums 2000