forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/10/2011 : 16:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Sve nam je jasno...:D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 16:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
...cim smo tebe vidjeli

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 17:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Sve nam je jasno...:D

Sta?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 17:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Pa evo sta ti znaci.. Prava srbenda treba da je muskarac na cijim plecima cela familija treba da lezi, da je OTAC, da je castan i posten.. Metiljavost, pickicasta pojava a kamoli pederizam se ne tolerise... Kada bi mi video striceve, ujake i znao kakve su mi dede bile, sve bi ti bilo jasno...

Jasno mi je da si negde sa Lovcena pre nego iz Zitista :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 17:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Znas kako, sa takvima su se mnogo puta sprdali.. I uvek pogresili... Necu dalje...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 17:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja cenim tvoju porodicu, ali ceni ti i ostatak ove napacene zemlje. I mi sto necemo da bijemo pedere stanglama smo isto Srbi, mozda i iz "cuvenijih" i "starkovnijih" familija nego tvoje. Tvoja ocena da si ti, koji bi rodjeno dete isterao iz kuce, tvoju krv, zato sto mu vise pase neki drugi polni organ od onog "prirodnog", "Srbin starog kova" je mozda malo i uvredljiva. Razmisli o tome, bez da menjas misljenje...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21081 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/10/2011 : 17:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Dosadni ste !!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 17:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Dosadni ste !!!

Idi citaj Zagora novog. :D

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 08/10/2011 : 17:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
A sada
Predah uz reklame..:D
http://www.youtube.com/watch?v=_ojOgfVqrDU&feature=related

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/10/2011 : 18:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Mislim da se ipak ne radi o posebnim pravima. Nisam ja nešto oduševljen paradom niti homoseksualcima, ali me još manje oduševljava diskriminacija.

Mislim da je parada trebalo da bude cin približavanja te grupacije ostatku stanovništva, a ne traženje nekih posebnih prava.

Ili to da se godišnje u Srbiji ubije 150 000 nerodene dece

možda baš zato što si vec asimilizovan ne vidiš korelaciju izmedu cina približavanja pedera ostalom stanovništvu i 150 iljada genocidisane nejaci...

i po cemu su pederi diskriminisani ? radnickoj klasi izgažena svaka prava i sad bi trebalo da brinemo o pederima ?
ja cestitam gradanima srbije što su sprijecili nastranim ljudima da prkose normalnom svitu...

ionako se pod tom povorkom derpadije krije politicki pokret, nikakva prava njima nisu ugrožena... možda samo pravo na rasplod, nije ih bog stvorio da se mogu razmnožavat, al eto briselska buržoazija smatra da je to, da dva muškarca imaju dijete nešto najnormalnije...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 18:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Zlatne!!!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 18:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil
A šta ako ja ne želim decu ili npr. ne daj bože ne mogu da imam decu. Jel to znaci da sam nenormalan i da treba da apstiniram do kraja života?

Ja sam naveo zasto je priroda napravila seks... I zasto ga je napravila tako "interesantnim"... A sad, zasto mi treniramo drkanjem, svrsavanjem van rupe je drugo...

Ti si naveo da je prirodno da jebanjem produžavaš vrstu. Znaci sve ostalo je neprirodno i oni koji ne mogu da imaju decu ne treba nikad da se jebu. Po toj logici.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 18:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Daleko bilo.. Ali ako cemo hipotetisati, pokazao bih mu vrata i rekao da ih zatvori sa suprotne strane i nikad na oci da mi ne izadje.. Jer ce onda biti pod B. Eto... Ja sam odgojen kako sam odgojen i zna se sta je musko i sta treba biti u porodici.. Sve ostalo je za mene ponizenje i uvreda casti... Samar u cist obraz... Eto... Ako neko ne razume to, sta cu mu ja... Ali moja familija je starog srpskog kova i nadam se da ce takvi biti i moji potomci...

hipoteticko pitanje: a sta ako ti sin ozeni centarfora Partizana?

Zadrzace Scepovica a sinu pokazati vrata?

Inace Sale, odgovor ti je jeziv. Isterao bi sina iz kuce zbog toga, užas..

Edited by - Imrahil on 08/10/2011 18:40:52
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 18:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS
ja cestitam gradanima srbije što su sprijecili nastranim ljudima da prkose normalnom svitu...

ionako se pod tom povorkom derpadije krije politicki pokret, nikakva prava njima nisu ugrožena...

Parada je naravno politicka, ali otkazivanje (koliko god meni parada bila besmislena) je samo pokazalo koji smo kurton od zemlje. Plus, i otkazivanje je itekako bila politicka odluka. Boli Dacica i Tadica ona stvar za Beogradane i Beograd, nego hoce da skupe poene pred nove izbore. Taj isti Dacic je prošle godine podržavao paradu i pozivao ostale stranke da je takode podrže.
Kakvi bre gradani sprecili paradu, to je smejurija..
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/10/2011 : 18:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Meni samo nije jasno kako ste uspeli da od onih manijaka sa macetama iz prvog posta dodjete do 6 strana rasprave o homoseksualcima. Realno svi smo vec ljudi sa izgradjenim stavom i uzaludno je pokusavati jedni drugima da bilo sta objasnjavate, niko nece promeniti misljenje. Ontopic, za one manijake je bolje resenje prisilan fizicki rad do iznemoglosti, ako je toliko lud da iskasapi nekoga samo zato sto navija za drugi klub, sto ne bi tucao kamen jedno 30 godina, da istrosi malo energiju, posle toga moze i smrtna kazna, samo da nije o trosku drzave. Koliko god se trudio da budem human i liberalan, neki ljudi stvarno ne zasluzuju nista bolje

Edited by - mavra on 08/10/2011 18:45:13
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/10/2011 : 18:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Parada je naravno politicka, ali otkazivanje (koliko god meni parada bila besmislena) je samo pokazalo koji smo kurton od zemlje. Plus, i otkazivanje je itekako bila politicka odluka. Boli Dacica i Tadica ona stvar za Beogradane i Beograd, nego hoce da skupe poene pred nove izbore. Taj isti Dacic je prošle godine podržavao paradu i pozivao ostale stranke da je takode podrže.

koliko znam, velika vecina gradana srbije je protiv takvog pederiranja... policija je odlucila da nece rizikovat zdravlje svojih ljudi zbog te nastrane povorke... i šta sad, treba angažovat neznam koliko murije da bi se njih štitilo, jer su im ugoržena prava ali KOJA PRAVA da mi je znat ? ono što je zanimljivo je reakcija EU i njenog jataka za srbiju jelka kacina, koji je oznacio to kao nedemokratski cin...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 18:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

i po cemu su pederi diskriminisani ? radnickoj klasi izgažena svaka prava i sad bi trebalo da brinemo o pederima ?

ionako se pod tom povorkom derpadije krije politicki pokret, nikakva prava njima nisu ugrožena... možda samo pravo na rasplod, nije ih bog stvorio da se mogu razmnožavat, al eto briselska buržoazija smatra da je to, da dva muškarca imaju dijete nešto najnormalnije...

?o je to.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 08/10/2011 : 18:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Milioni nezaposlenih a mi da brinemo o pederima?
Bela kuga a mi da brinemo o pederima?
Korupcija na svim nivoima a mi da brinemo o pederima?
Politicka i ekonomska kriza a mi da brinemo o pederima?

I medju pederima ima nezaposlenih.
I pederima je bela kuga problem (s tim sto oni ne mogu apsolutno nista po tom pitanju).
I pederi su zrtve korupcije kao i bilo ko drugi.
...kao i politickih i ekonomskih kriza.

Od nas se razlikuju po tome sto nama niko (gle cuda, ni pederi) ne preti prebijanjem/spaljivanjem/neuvrscavanjem u ljudska bica/vecnim prokletstvom zbog toga sto smo strejt.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 08/10/2011 : 18:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Ma to se isto slazem.. Neka se jebu ali da ih niko ne vidi niti cuje za njih.. A kada se javno eksponiraju i traze neka "prava" i paradiraju naocigled dece e to vec prelazi u maltretiranje normalnih ljudi i za to bih praktikovao neke rigorozne kazne... Da se blago izrazim...

A pa cekaj, stani, to je totalno druga stvar. I ja sam protiv parade, cisto iz razloga jer ako paradiras ti ne trazis jednaka prava nego posebna prava (da ne zalazimo u politicku pozadinu LBGT pokreta u Srbiji). A na stranu onaj prakticni razlog, sto ne bih sutra da odem u Beograd i zateknem pojas Gaze ispred stana.

Ovako misli velika vecina noramlnih ljudi u Srbiji, jebote stvarno me zabole ko, sta, kako i sa kim radi, ali zasto smarati javno i sa tim izlaziti na ulicu, jebite se bre kako i s kim hocete, ostavite nas ostale na miru
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 19:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Ma to se isto slazem.. Neka se jebu ali da ih niko ne vidi niti cuje za njih.. A kada se javno eksponiraju i traze neka "prava" i paradiraju naocigled dece e to vec prelazi u maltretiranje normalnih ljudi i za to bih praktikovao neke rigorozne kazne... Da se blago izrazim...

A pa cekaj, stani, to je totalno druga stvar. I ja sam protiv parade, cisto iz razloga jer ako paradiras ti ne trazis jednaka prava nego posebna prava (da ne zalazimo u politicku pozadinu LBGT pokreta u Srbiji). A na stranu onaj prakticni razlog, sto ne bih sutra da odem u Beograd i zateknem pojas Gaze ispred stana.

Ovako misli velika vecina noramlnih ljudi u Srbiji, jebote stvarno me zabole ko, sta, kako i sa kim radi, ali zasto smarati javno i sa tim izlaziti na ulicu, jebite se bre kako i s kim hocete, ostavite nas ostale na miru

Upravo to. Boli me dupe sta rade u cetiri zida, ali necu da mi se setaju po ulici i da mi nabijaju pritisak. Naravno, nisam za ove pretnje, boli me dupe, ali je svako normalan pomislio: pa, zasto dozvoliti nesto da se odrzi, ako postoji opasnot od rusenja grada, tuca, pa mozda i ubistva. I zato svaka cast Dacicu na reakciji, iako ga ne volim. A da se odrzala ta parada srama, zelja mi je bila da bude nereda u sto vecoj meri, naravno, bez zrtava, ali samo iz razloga da se drzava zapita da li je ta parada srama vredna svega toga. Koja prava hoce. Je l imaju posao, je l mogu slobodno da se krecu ulicama, je l im neko brani da se j*** u svoji stanovima. Imaju sva prava kao i ostali, ali nesto drugo stoji iza svega toga

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 19:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ne znam zasto vam smetaju pederi, treba malo logicno razmisljati:
sto vise njih, to vise riba za nas.
Pa zar vam je draze da ulicama setkaju dobri tipovi na koje se ribe pale i onda morate da kupite njihove otpadke.
Zivjeli pederi!
Dabogda svi muskarci na svijetu pederi bili, jedino ja ostao hetero!
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 08/10/2011 : 19:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Dabogda svi muskarci na svijetu pederi bili, jedino ja ostao hetero!

Uz sve to dabogda ti se ne diz'o
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 19:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

koliko znam, velika vecina gradana srbije je protiv takvog pederiranja... policija je odlucila da nece rizikovat zdravlje svojih ljudi zbog te nastrane povorke... i šta sad, treba angažovat neznam koliko murije da bi se njih štitilo, jer su im ugoržena prava ali KOJA PRAVA da mi je znat ? ono što je zanimljivo je reakcija EU i njenog jataka za srbiju jelka kacina, koji je oznacio to kao nedemokratski cin...

Policiju, tj. Dacica boli ona stvar za gradane.
Dacic 2010: Pozivam politicke partije da podrže paradu ponosa.
Dacic 2011 (izbori se opasno bliže, a vecina gradana je protiv parade): Zabranicu paradu ponosa, problem na Kosovu je mnogo bitniji.

Problema u zemlji je bilo i tad, samo ga je tad bolela ona stvar za to. Izigravao je modernog evropskog coveka.

Ne znam kako neko ko razmišlja svojom glavom može da zakluci da su gradani sprecili paradu? Ili policija? Šta ti misliš, da je ona silna policija prošle godine bila na ulicama jer su to želeli? Da je vlast odlucila da ne otkaže paradu, ponovo bi oni izašli na ulice i štitili pedere.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 19:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
A od koga je pretila opasnost pederima? Od marsovaca?
Parada je sprecena i iz politickih razloga, ali i zbog toga sto je postojala pretnja od strane gradjana Srbije koji se nisu slagali sa tom setnjom. Dakle, narod je primorao vlast da zabrani sve ovo.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 08/10/2011 : 19:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

A od koga je pretila opasnost pederima? Od marsovaca?

Da, i ja bih neljudima nazvao maskirane debile sa bejzbolkama, kamenicama i ostalim rekvizitima.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000