Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 08/10/2011 : 19:34:15
|
quote: Originally posted by Caleb
A od koga je pretila opasnost pederima? Od marsovaca? Parada je sprecena i iz politickih razloga, ali i zbog toga sto je postojala pretnja od strane gradjana Srbije koji se nisu slagali sa tom setnjom. Dakle, narod je primorao vlast da zabrani sve ovo.
Ta opasnost je postojala i prošle godine, pa im nije padalo na pamet da je sprece. I time što su je sprecili su samo stali na stranu ovih koji su pretili krvoprolicima i ko zna cime sve. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/10/2011 : 19:37:32
|
Al pazi ovo. I ja bih izasao da protestvujem protiv te parade, ali za divno cudo, ne bih poneo bejzbol palicu i masku, ne bih vikao ubi pedera, samo bi svoji prisustvom pokazao da se neslazem sa tim, a vecina ljudi koja bi izasla, mislim da bi mirno protestvovala, kao sto je bila ona setnja prosle godine, gde je bilo 20 000 ljudi. Je l sam i ja onda debil, iako nemam palicu? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 08/10/2011 : 19:39:15
|
quote: Originally posted by Imrahil
A od koga je pretila opasnost pederima? Od marsovaca? Parada je sprecena i iz politickih razloga, ali i zbog toga sto je postojala pretnja od strane gradjana Srbije koji se nisu slagali sa tom setnjom. Dakle, narod je primorao vlast da zabrani sve ovo.
Ta opasnost je postojala i prošle godine, pa im nije padalo na pamet da je sprece. I time što su je sprecili su samo stali na stranu ovih koji su pretili krvoprolicima i ko zna cime sve.
Poenta je, takve stvari ne bi trebalo organizovati i onda ne bi dolazilo do nemilih scena |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/10/2011 : 19:43:20
|
Ta opasnost je postojala i prošle godine, pa im nije padalo na pamet da je sprece. I time što su je sprecili su samo stali na stranu ovih koji su pretili krvoprolicima i ko zna cime sve.
Poenta je, takve stvari ne bi trebalo organizovati i onda ne bi dolazilo do nemilih scena
Problem je da se mi tu na žalost ništa ne pitamo i ako nam "zapad" nešto naredi, mi moramo da slušamo. A ako dolazi do nemilih scena, pa imamo valjda policiju koja to treba da spreci. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 08/10/2011 : 19:47:11
|
Problem je da se mi tu na žalost ništa ne pitamo i ako nam "zapad" nešto naredi, mi moramo da slušamo.
Slazem se A ako dolazi do nemilih scena, pa imamo valjda policiju koja to treba da spreci
Naravno da moramo imati policiju koja treba da reaguje, ali zar ih trebamo svesno gurati u probleme i tako ugrozavati ljude i njih, ako dozvolimo neki skup koji je rizican. Ovde se svesno traze problemi potenciranjem te parade. Zato je i ne treba biti.
|
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 08/10/2011 : 19:51:57
|
Al pazi ovo. I ja bih izasao da protestvujem protiv te parade, ali za divno cudo, ne bih poneo bejzbol palicu i masku, ne bih vikao ubi pedera, samo bi svoji prisustvom pokazao da se neslazem sa tim, a vecina ljudi koja bi izasla, mislim da bi mirno protestvovala, kao sto je bila ona setnja prosle godine, gde je bilo 20 000 ljudi. Je l sam i ja onda debil, iako nemam palicu?
Pa dobro, jel bila ta setnja ili nije (podseti me, stvarno se ne secam da li je odrzana)? Ako jeste, pa sta se onda bunis, strejtovi su prosetali, iskazali mirno svoje stavove i nisu se organizovale gerilske grupe homica sa fantomkama da razbiju tu paradu sramnog konzervatizma. Ako nije, onda je to jednako lose kao i zabrana setnje 'onijeh drugijeh'.
|
There ain't no grave gonna hold my body down. |
Edited by - morrison on 08/10/2011 19:52:30 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/10/2011 : 19:59:27
|
Ej, 'ajmo STOP o pederima.. Da li ste za smrtnu kaznu ili ne? Mozemo o tome diskutovati i mislim da moze biti dobra diskusija...
Ja sam apsolutno za!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:01:49
|
Ja sam protiv. Apsolutno se slažem s Obijem po tom pitanju Next.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:02:05
|
quote: Originally posted by morrison
Al pazi ovo. I ja bih izasao da protestvujem protiv te parade, ali za divno cudo, ne bih poneo bejzbol palicu i masku, ne bih vikao ubi pedera, samo bi svoji prisustvom pokazao da se neslazem sa tim, a vecina ljudi koja bi izasla, mislim da bi mirno protestvovala, kao sto je bila ona setnja prosle godine, gde je bilo 20 000 ljudi. Je l sam i ja onda debil, iako nemam palicu?
Pa dobro, jel bila ta setnja ili nije (podseti me, stvarno se ne secam da li je odrzana)? Ako jeste, pa sta se onda bunis, strejtovi su prosetali, iskazali mirno svoje stavove i nisu se organizovale gerilske grupe homica sa fantomkama da razbiju tu paradu sramnog konzervatizma. Ako nije, onda je to jednako lose kao i zabrana setnje 'onijeh drugijeh'.
???? ??, ??? ??? ??? ?????. ????? ?????. ???? ?????, ?? ?? ??????? ??????????? ????? ??????? ? ???? ???? ????????. |
|
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 08/10/2011 : 20:08:09
|
quote: Originally posted by sawitch
Ej, 'ajmo STOP o pederima.. Da li ste za smrtnu kaznu ili ne? Mozemo o tome diskutovati i mislim da moze biti dobra diskusija...
Ja sam apsolutno za!!!
ja sam više za ovo - oko za oko zub za zub, kiselina za kiselinu, obraz za obraz
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:11:37
|
Cekaj, valjda uvidjas razliku u dve jednako nenasilne, neugrozavajuce setnje a) grupa ljudi mirno seta s parolama i povremenim horskim skandiranjem, zatim se ucesnici lagano i bezbedno razilaze svojim kucama.
b)grupa ljudi mirno seta s parolama i povremenim horskim skandiranjem, rizikujuci zivote jer poluluda rulja zeli da ih lincuje, a zatim se ucesnici pod jakom policijskom pratnjom razilaze svojim kucama.
Ontopik: protiv sam smrtne kazne, ali sam za dozivotnu izolaciju (i to ne u hotelskim uslovima) najtezih prestupnika. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 08/10/2011 : 20:13:14
|
Mene samo zanima sta bi vi koji podrzavate pedere uradili da jednog dana, nedaj Boze, sin vam kuci dovede muskarca?
Ne znam za vas ali meni nije prirodno da muskarac prima palamaru od nekog crnje u dupe |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 08/10/2011 : 20:15:28
|
Rasisto! |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:17:31
|
quote: Originally posted by morrison
Cekaj, valjda uvidjas razliku u dve jednako nenasilne, neugrozavajuce setnje a) grupa ljudi mirno seta s parolama i povremenim horskim skandiranjem, zatim se ucesnici lagano i bezbedno razilaze svojim kucama.
b)grupa ljudi mirno seta s parolama i povremenim horskim skandiranjem, rizikujuci zivote jer poluluda rulja zeli da ih lincuje, a zatim se ucesnici pod jakom policijskom pratnjom razilaze svojim kucama.
Ontopik: protiv sam smrtne kazne, ali sam za dozivotnu izolaciju (i to ne u hotelskim uslovima) najtezih prestupnika.
Necu da ulazim u raspravu, zavrsicu ovom porukom.
Zar ti ne vidis razliku izmedju te dve grupe? Osim one ocigledne, bolesne razlike, jedna grupa mirno seta, dok druga grupa, pod parolom da mirno seta, u stvari provocira normalan svet. Prva grupa ne bi ni izasla da nije ovih... Zar je 90% ljudi u Srbiji ludo, a ovih 10% normlano?
No dobro. |
|
Edited by - Caleb on 08/10/2011 20:18:51 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:17:55
|
Naravno da moramo imati policiju koja treba da reaguje, ali zar ih trebamo svesno gurati u probleme i tako ugrozavati ljude i njih, ako dozvolimo neki skup koji je rizican. Ovde se svesno traze problemi potenciranjem te parade. Zato je i ne treba biti.
Cek, pederi samo žele da prošetaju 2-3 sata. Ovi sa palicama i bejzbolkama žele da ih polome od batina.
Reci mi koja grupa ovde predstavlja problem kojim država treba da se bavi?
|
Edited by - Imrahil on 08/10/2011 20:18:27 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:18:59
|
[quote]Originally posted by nemanja93
Mene samo zanima sta bi vi koji podrzavate pedere uradili da jednog dana, nedaj Boze, sin vam kuci dovede muskarca? Necu imati decu, ali priznajem da bi hipoteticki to bio veliki sok za mene. Pretpostavljam da bih se na kraju ipak pomirio sa time.
Ne znam za vas ali meni nije prirodno da muskarac prima palamaru od nekog crnje u dupe Nije prirodno ni da zena to ucini...cak ni ako je belac u pitanju Ali nisam primetio da se zbog toga organizuju casni gradjani i da makar po forumima prete smrcu onima koji upraznjavaju analni seks. |
Edited by - morrison on 08/10/2011 20:19:15 |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:26:22
|
[quote]Originally posted by morrison
Ontopik: protiv sam smrtne kazne, ali sam za dozivotnu izolaciju (i to ne u hotelskim uslovima) najtezih prestupnika.
Zar ti ne vidis razliku izmedju te dve grupe? Osim one ocigledne, bolesne razlike, jedna grupa mirno seta, dok druga grupa, pod parolom da mirno seta, u stvari provocira normalan svet. Prva grupa ne bi ni izasla da nije ovih... Ja je vidim i ukazujem ti na to, al ti ckiljis. Po tvom rezonu, ubistvo Brisa Tatona je opravdano, jer da grupa navijaca iz Francuske nije dosla, ne bi ni ovi drugi planirali premlacivanje. Koliko sam ja normalan, mozda nije pitanje za mene, ali eto, nimalo me ne provocira grupa tetkica u sarenoj garderobi. Cak ni na TVu ih nisam gledao, ne interesuju me. Ali mi ni ne smetaju, a o nekom izlazenju i jurnjavi istih u cilju prociscenja vatrom ni ne razmisljam.
Zar je 90% ljudi u Srbiji ludo, a 10% normlano? Iznenadio bi te odgovor.
|
Edited by - morrison on 08/10/2011 20:26:51 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/10/2011 : 20:31:45
|
quote: Originally posted by morrison Ontopik: protiv sam smrtne kazne, ali sam za dozivotnu izolaciju (i to ne u hotelskim uslovima) najtezih prestupnika.
Cemu? Ja bih povukao smrtnu kaznu samo u slucaju da radi u kamenolomu dok ne crkne od umora.... Ili tako neki pretezak fizicki rad.. Rudnik itd... Da mu drzava placa apartman sa tri obroka dnevno, teretanu, teren za kosarku, igranje karata itd... I jos vikendom moze kuci posle koje godine.. Ma da.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/10/2011 : 20:41:11
|
quote: Originally posted by nemanja93
Mene samo zanima sta bi vi koji podrzavate pedere uradili da jednog dana, nedaj Boze, sin vam kuci dovede muskarca?
Imam tri sina, vec su odrasli momci, hvala Bogu ni jedan nije homoseksualac! U slucaju da se desilo da se neko od njih izjasnio kao gej, stvarno ne znam kako bih reagovao, ali sigurno ga se ne bih odrekao ili izbacivao iz kuce i slicno. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Posted - 08/10/2011 : 20:41:14
|
@Sawitch Vidi, ja verujem u Bozansku pravdu i samim tim me nekako slabo doticu ti ljudski pravosudni sistemi (o apstraktnosti zemaljske pravde da i ne govorimo) i kaznene mere...volim da mislim da nijedno zlodelo nece ostati nekaznjeno. A slazem se da je kazneni sistem u nekim civilizovanijim zemljama sprdnja. |
Edited by - morrison on 08/10/2011 20:41:43 |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3057 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 08/10/2011 : 20:45:36
|
Kao što rekoh ima krasnih zatvora, a pošto je kršcanstvo/hrišcanstvo u zadnje vrijeme u uzletu cudi me kako se zaboravlja ona "Ne ubij". Osim toga to je stresna situacija i po izvršioce kazne, u bivšoj državi jedna od zadnjih smrtnih kazni je izvršena u Osijeku, streljacki vod sastavljen od dobrovoljaca s tim kako su 2 metka corci tako da se mogu tješiti, naravno nisu znali u kojim puškama su corci. Jedan cuvar koji je bio u smjeni uplakanom osudeniku je ponudio utjehu u recenici: "To ti je samo klik i gotovo"...
A parada je jednostavno pravno pitanje, no postupa se po onoj Titinoj da se ne treba držati zakona ko' pijan plota... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
Topic |
|