forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 15:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Ako sam te dobro shvatio, ti podžavaš ova degenerisana stvorenja da ti paradiraju gradom tražeci nekakva prava ?

Ovo je pogrešan primer. Ti ljudi imaju prava u Americi, pa sad idu da se iživljavaju.

Parada u USA i u balkanskim zemljama nisu jedno te isto.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Nije li standardna hetero odjebica "povuces me za qrac" ? :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ako sam te dobro shvatio, ti podžavaš ova degenerisana stvorenja da ti paradiraju gradom tražeci nekakva prava ?

Ovo je pogrešan primer. Ti ljudi imaju prava u Americi, pa sad idu da se iživljavaju.

Ja samo cekao da naidje neko razuman :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Mali_Mate
Ma ne zagovaram ja to....meni je to samo logicna reakcija na argument 'ne produzuje vrstu pa ne valja"

Neproduzivanje vrste je samo jedan od bezbroj argumenata zasto homoseksualizam ne valja...

Što onda dovodi da hetero ljudi koji ne mogu da imaju decu nisu normalni i da ih treba poslti u rezervat.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message

Željko???
Pa nisam znao da nosiš naocale???

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/10/2011 : 15:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

eh nemoj se sad izvlacit, normlano da zasad nisu ISTO, ali ako se ovkave gadosti dešavaju u americi, pitanje je vremena kad ce i ovde poceti... prvo se malo za rukice vodaju, pa se onda za dupe drpaju... A TRAŽE NEKAKVA PRVA I JEDNAKOPRAVNOST !!

Dakle pita nje za vas je, dali podržavate da vam PEDERI gradom šetaju ??

Edited by - KRAS on 10/10/2011 15:59:27
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by zeljko

ne mrzimo njih nego njihov grijeh i ono što oni predstavljaju

ali vidite kako se lako imputiraju predrasude na ovom topiku naspram ljudi koji su protiv gejeva

samo pratite...

poredba parade s Velikim petkom (gejevi su naprednjaci kao i oni koji ih podržavaju, a ostali su nazadnjaci, mracnjaci, vjernici, desnicari, ratni huškaci)

ja navedem primjer kako lezbe i gejevi provociraju monahinje (žene) a oni mi navode primjer kako muškarac svecenik juriša na njih i kako ih je nekoliko prebijeno poredenje nula bodova

vidite kako u svojoj liberaloj zasljepljenosti nanosite štetu sami sebi

a onaj gore što izvrce moje rijeci i navodi sofizme i logicke prelaze u drugi red ne zavreduje odgovor :)

Kakav je to grijeh , i sto to oni predstavljaju?
Vec sada vidim da ce biti liturgija iz mracnih srednjovjekovnih knjiga, ali samo daj..nije na odmet da se malo nasmijemo .

kad si vec spomenia srednji vijek volia bi da mi "veliki vjernici i cuvari tradicije" sa foruma malo objasne po kojoj su osnovi spaljivali ljude.
jer gle cuda nisan primjetia da je Isus nekog spalia?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
U Americi paradiraju i hriscanski fundamendalisti i tome sl. talog, logicno je da onda mogu paradirati i ovi.

Radije pet gej parada nego jedna klerofasisticka.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

jer gle cuda nisan primjetia da je Isus nekog spalia?

Nisi citao director's cut biblije ? :D

Salu na stranu, Isus nije licno, al mu je cale spalio stosta po starom zavetu :D

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/10/2011 : 15:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Da, ukratko

ok, poštuujem. nadam se da ceš ih docekati uz dugin barjak kad ti dodu.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 15:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Ma samo da ne bude peder

KRAS izgleda potajno gusta u postavljenim fotkama .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Meni je zanimljivo kad se dokaže kakvi su u stvari oni najveci i najglasniji homofobi. :)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2025508/Phillip-Hinkle-Anti-gay-marriage-state-congressman-accused-trying-set-gay-sex-rendezvous-Craigslist.html

zar si sumnja u to? pa onih bar 80 % antigey prosvjednika nema curu,ako je i vidilo pic.u osim na internetu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

KRAS izgleda potajno gusta u postavljenim fotkama .

ROFL

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/10/2011 : 15:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

U Americi paradiraju i hriscanski fundamendalisti i tome sl. talog, logicno je da onda mogu paradirati i ovi.

E to si u pravu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 10/10/2011 : 15:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

jedno ide uz drugo

Edited by - KRAS on 10/10/2011 16:00:37
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 15:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

Da, ukratko

ok, poštuujem. nadam se da ceš ih docekati uz dugin barjak kad ti dodu.

Da docekat....bio s njima 2004. Onda prestao uglavnom zbog toga sto mislim da je parada prilicno los nacin u borbi za ostvarivanje prava...al to je neka druga prica

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

žene i mušarci jednaki :D

ovo je dobro... hahahaha moram se nasmijati kako se liberalna klapa hvata nekih floskula koje su 100% istinite ALI se upotrebljavaju u pogrešnom kontekstu

evo nastupat cu utilitaristicki na ovom topiku:

gejevi ne valjaju jer ne mogu produžiti vrstu i njihova ljubav nije normalna jer nema ploda ne znog nedostatka i bolesti organizma kao ponekad u normalnoj vezi izmedu muškarca i žene nego zbog pogrešne upotrebe organa za repordukciju

evo pravi primjer koliko si licemjeran. a popovi zavjetovani na celibat su biološki korisni?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Sirom severne Irske i UK idu "orange marches", tu se slavi progon i klanje katolika izmedju ostalog, skoro svaka "parada" ima nekakav krvavi epilog.

Pa sto ne i gejevi da prosetaju :D

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

ja nisam homofobican
vi imate fobiju od onih koji o gejevima ne misle kao vi :)

ma neeeee, nisi uopšte
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Jeste ovo svastara na stripovskom forumu, ali slike pusenja kurca se dosad nisu nikad postavljale
ako je to ono sto donosi demokratija koja se zahtjeva stalno od Markosa, ja bih radije onda bez nje
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 15:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:

jedno ide uz drugo

Jel' ovo Ice T levo ?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

a vidim logika se koristi samo kad odgovara dok se koriste najgori sofizmi i izvrtanje

Hajde ti onda, logicki, objasni nama izvrtacima zašto je homoseksualnost bolest?

Jer nije prirodno? Ima toga u prirodi koliko hoceš...
Jer ne produžuje vrstu? Ni svi heteroseksualni parovi ne produžuju vrstu, pa što? Danas cak kucni ljubimci sve više zamjenjuju djecu, pa što? Svatko ima pravo na izbor... Dobro, kod nas nema, ali trebao bi...

I primijeti da nisam ni crkvu ni srednji vijek spominjao u negativnom kontekstu...

teorijski svaka vrsta sisavaca,iako je dosad dokazano u otprilike trecine vrsta,cini mi se.
mora gay loby uplatit još novaca za istraživanja

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

jednaki smo sa ženama što se tice inteligencije mogucnosti obavljanja poslova vožnje auta obavljanja kucanskih poslova ALI nismo jednaki shvati to... jednaki smo i isti U svojoj razlicitosti

ni dva muskarca nisu jednaka....rijec je o jednakosti u pravima (i obvezama), a ne u jednakosti osobina....na svusrecu nismo svi jednaki. Bio bi to jako dosadan i predvidljiv svijet....

zamisli samo svit u kojem postoje jedino gomile mojih klonova

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 10/10/2011 : 15:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

Jeste ovo svastara na stripovskom forumu, ali slike pusenja kurca se dosad nisu nikad postavljale
ako je to ono sto donosi demokratija koja se zahtjeva stalno od Markosa, ja bih radije onda bez nje

ne ne gledaj na to kao na konceptualnu umjetnost s notom politicke provokacije i anarhistickog neposluha.....onda zaboravis da je to eksueli pusenje kurca

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 15:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1
A i ti bi malo za promjenu trebao nauciti uvažavati drugacija mišljenja

A zašto vi ne uvažavate mišljenje homoseksualaca? I zašto ne uvažavate njihov izbor?

Edited by - Imrahil on 10/10/2011 15:54:56
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000