forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Imrahil
Nenormalno tebi, a nigde ne piše da si ti pod obavezno u pravu.

Kao ni ti.. Samo sto sam ja u ogromnoj vecini..

Na forumu?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 15:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter
Ajd ne lupaj molim te. Ako vec imate 3000 stanovnika, mora da bude bar jedan, da se ne vodimo sad onim prosekom od 10%.

Žitište gay-free zone???? Imate neku rudu retkog metala ispod sela koja zraci i utice da se svi radate SrBende????

Ti stvarno nisi normalan.. Ako nekad i gresim u necemu, ne lazem sigurno.. I srbenda mi je maltene nametnut termin, ali nema veze..

Nisam ja ni rekao da lažeš vec da nisi svestan svoje nesvesti...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 11/10/2011 : 15:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:

Vi se zajebavate a ja vam stvarno kazem da kod nas pedera nema...

Okaci na Rokija 100€ i natpis pored da ih moze uzeti samo onaj tko priznaje da je gej
bas me interesuje koliko bi dugo trebalo da se pojavi neko da ih uzme
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 15:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

Okaci na Rokija 100€ i natpis pored da ih moze uzeti samo onaj tko priznaje da je gej
bas me interesuje koliko bi dugo trebalo da se pojavi neko da ih uzme

Ne bi ta novcanica ni stigla do Rokija...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:
e je desnica na vlasti, isto donijeli neke zakone koji idu u tom Kad bi se proveo referendum o tome, cisto sumnjam da bi rezultat bio kako 70% Brazilaca smatra da je istospolna dezorijentacija nešto normalno.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/282239/Na-Paradi-ponosa-u-Rio-de-Zaneiru-700000-ljudi

Na TV-u su izvjestili da je bilo milijun ljudi, a procjena policije je 700 tisuca, i to je veliki broj. Znaci opet mediji manipuliraju s brojevima.
Ali ako uzmemo u obzir da je Rio (ako se ne varam) najveci grad u Brazilu , i da se u velike gradove doseljava dosta homoseksualaca iz unutrašnjosti... Rio je takoder i svjetska turisticka destinacija, nije iskljuceno da je polovica tih sudionika došla iz drugih zemalja.
Rio ipak ne predstavlja cijeli Brazil, ne znaci da velika vecina stanovništva Brazila to podržava.

Sao Paulo je najveci grad Brazlia.kakav Rio.i da baš je pola njih došlo tamo iz drugih država jer ne znaju šta ce od dosade.
zašto ti je tako teško prihvatit da ljudi mogu bit tolerantni?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ja mislim da je Savic voajer i da je ugradio kamere svima u Žitištu, pa stalno proverava ko šta radi
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/10/2011 : 15:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:
Ajd ne lupaj molim te. Ako vec imate 3000 stanovnika, mora da bude bar jedan, da se ne vodimo sad onim prosekom od 10%.

Žitište gay-free zone???? Imate neku rudu retkog metala ispod sela koja zraci i utice da se svi radate SrBende????

Ti stvarno nisi normalan.. Ako nekad i gresim u necemu, ne lazem sigurno.. I srbenda mi je maltene nametnut termin, ali nema veze..

svjetski prosjek je 8-10%
neka su žitište fenomen pa ih ima samo 5%, ma neka ih je 2%, to opet znaci da ti po mjestu hoda 60 gej osoba, što muških, što ženskih
lociraj to, ocito se dobro skrivaju

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

U Svicarskoj je bio referendum o istospolnim brakovima , i prosao je .
Osobno sam glasao ZA.
Poslje tog referenduma , zivot tece istim normalnim tokom i niko se ne buni kada se na vjenjcanju pojave dva istospolna partnera, niti niko ne pizdi kada se oni setaju ulicom, idu u kino ili se drze za ruke.
Ti ljudi zive, placaju porez i idu u kupovinu kao i svi mi.
Njhovi roditelji se posjecuju i zajedno sjede za stolom tijekom bozicnih, uskrsnjih i ostalih religioznih praznika.
To sto pojedine crkve to ne uvazavaju nikoga nije briga, jer su ionako sve manje i manje posjecene zbog svoje netolerancije i krutosti, te propustene sanse da se moderniziraju i idu tokom vremena ..one jednostavno vise nisu vazan cinbenik u duhovnom zivotu , vec samo dio folklora i navika "folklornih vjernika"
Nista u tome nema lose ....dapace..zivot ide dalje i nove generacije oblikuju novu svijest i novi stil zivota .

ne bi se složia glede crkvi. Crkva i Država tribaju bit potpuno odvojene.nema se šta petljat jedna drugoj u poslove.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
e je desnica na vlasti, isto donijeli neke zakone koji idu u tom Kad bi se proveo referendum o tome, cisto sumnjam da bi rezultat bio kako 70% Brazilaca smatra da je istospolna dezorijentacija nešto normalno.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/282239/Na-Paradi-ponosa-u-Rio-de-Zaneiru-700000-ljudi

Na TV-u su izvjestili da je bilo milijun ljudi, a procjena policije je 700 tisuca, i to je veliki broj. Znaci opet mediji manipuliraju s brojevima.
Ali ako uzmemo u obzir da je Rio (ako se ne varam) najveci grad u Brazilu , i da se u velike gradove doseljava dosta homoseksualaca iz unutrašnjosti... Rio je takoder i svjetska turisticka destinacija, nije iskljuceno da je polovica tih sudionika došla iz drugih zemalja.
Rio ipak ne predstavlja cijeli Brazil, ne znaci da velika vecina stanovništva Brazila to podržava.

Nije to poenta.

Nemam blage veze koji postotak stanovništva Brazila to podržava, nije toliko ni bitno. Radi se o tome da su ti ljudi održali tu paradu u Brazilu, istom onom za koji vecina ljudi iz ovih naših zemalja poistovecuje sa fudbalom, Amazonijom, piranama i Indiosima.

Ne znam ko bi iz Slovenije,Hrvatske,Srbije itd. rekao da je Brazil modernija i tolerantnije država od države u kojoj on živi? Hej, mi polako svi ulazimo u EU, postajemo Zapad, kultura na sve strane, nemamo mi veze sa varvarskim obicajima i polugolim domorocima koji pecaju ribu na Amazonu i nose je u svoje sojenice...Zar ne?

Pa opet, tamo se okupi masa ljudi na tako jednom dogadaju, nije ni važno odakle su došli, važno je da su tamo bili i da nije bilo nekih problema.

I ako mediji manipulišu brojkama- nek ih je bilo i 500 000 pa je dovoljno.

ovde cu razocarat i tebe i sve ove balkan lovere
Brazil i JEST modernija država od svih na balkanu

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

quote:
Evo ti bolji primjer: Ako dodeš u nekakvu krcmu u Grude i cuješ kako svi pljuju Srbe, siguran sam kako neceš progovoriti cijelo vrijeme... Kontrolirat ceš se zbog straha za svoj život...

Ako si mi ti domacin, cutao bih samo zbog tebe, ako bih cutao... Ja se batina nikad nisam bojao, to ce ti svaki moj drugar iz detinjstva potvrditi...

To sad kažeš, ali u trenutku opasnosti, kad proradi adrenalin noge bi se odsjekle i šutio bi... Znam da ja bih...

Mislim, vidim da nikad nisi bio u Grudama kad si tako siguran :)

ja san bia,jednom u švercu

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Žao mi je kad netko udari psa, kako mi nece biti žao kad ljudsko bice diskriminiraju jer je drukcije...

Pazi, kada bih video da neko udari psa predamnom, naruzio bih ga sigurno... Isto tako da udari cigana, muslimana, hrvata ili nekog treceg zato sto je druge vere ili nacionalnosti.. Ali pedera, nikad.. Jebiga, takav sam...

a šta ako je kombinacija?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Zamisli da tebe neko tera da navijaš za drugi klub? Kako bi se ti osecao?

Ako je taj drugi klub Zvezda - osjecao bih se sjajno.

Evo ja moju decu nisam nagovarao da navijaju za Zvezdu, nego je svako imao svoj izbor, tako da Srdana, najstarijeg, iako je kao neki Zvezdaš, baš puno boli qrac da li Zvezda pobedi ili izgubi. Srednji sin je izrazio želju kao mali da navija za Partizan i sad, verovali ili ne, briga me, otišao sam i kupio mu dres Partizana, poštovao sam njegov izbor! Najmladi sin je okoreli Zvezdaš, ide na utakmice, mada sam ja bio protiv toga, ali nisam hteo da mu uskracujem to njegovo zadovoljstvo. Isto tako, kao što sam rekao i da je neko od njih kojim slucajem gej, ne bih imao srca da mu otežavam život, njihov izbor, nisu više mali. A da su vaspitani, jesu i to vaspitanje i obrazovanje ne zavisi samo od oca i njegove cvrste ruke, nego u velikoj meri i od majke, a i u nacinu odrastanja u skladnoj porodici kao što je moja. Dete kao malo ne voli da cuje da se roditelji posvadaju, a kamoli da otac bije i maltretira majku, jer to ostavlja trajne posledice kasnije u pubertetu i u kasnijem životu.

najbolji post u citavom topicu

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 15:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Ja mislim da je Savic voajer i da je ugradio kamere svima u Žitištu, pa stalno proverava ko šta radi

Sliver..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 15:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by lwood
a šta ako je kombinacija?

Automatski su pederi..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

quote:
Nenormalno tebi, a nigde ne piše da si ti pod obavezno u pravu.

Kao ni ti.. Samo sto sam ja u ogromnoj vecini..

Ovo je verovatno Sloba rekao Stambolicu '88. :D

al šalu na stranu,dobro ga je šokira onim preglasavanjem

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 16:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

evo rezultati nekog istraživackog centra.
manji uzorak od Latinob.
uglavnom mislim da se i poklapaju rezultati osim u slucaju Brazila

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/10/2011 : 16:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
...

Hrvatska 3,2
Srbija 0,4

lol

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/10/2011 : 16:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by dr strangelove

Ovo je nešto najniže što sam procitao na ovom forumu
Da vidiš da netko psa udari "naruzio" bi ga, a da netko mlati osobu homoseksualne orijentacije ne bi ni prstom maknuo?!

Ajde doktore, ti se isto sekiraš bezveze..
Pa ko na ovom forumu Savica uopce shvaca ozbiljno??

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/10/2011 : 16:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message

quote:

Evo ja moju decu nisam nagovarao da navijaju za Zvezdu, nego je svako imao svoj izbor, tako da Srdana, najstarijeg, iako je kao neki Zvezdaš, baš puno boli qrac da li Zvezda pobedi ili izgubi. Srednji sin je izrazio želju kao mali da navija za Partizan i sad, verovali ili ne, briga me, otišao sam i kupio mu dres Partizana, poštovao sam njegov izbor! Najmladi sin je okoreli Zvezdaš, ide na utakmice, mada sam ja bio protiv toga, ali nisam hteo da mu uskracujem to njegovo zadovoljstvo. Isto tako, kao što sam rekao i da je neko od njih kojim slucajem gej, ne bih imao srca da mu otežavam život, njihov izbor, nisu više mali. A da su vaspitani, jesu i to vaspitanje i obrazovanje ne zavisi samo od oca i njegove cvrste ruke, nego u velikoj meri i od majke, a i u nacinu odrastanja u skladnoj porodici kao što je moja. Dete kao malo ne voli da cuje da se roditelji posvadaju, a kamoli da otac bije i maltretira majku, jer to ostavlja trajne posledice kasnije u pubertetu i u kasnijem životu.

moje dijete je zatrovano hajdukom od prvog dana,iako je žensko...sve ostalo šta joj se dogodi u životu,neka sama donosi odluke...meni je bolesno da splicani ne navijaju za hajduk,to mi je za ludnicu,a biti peder ili lezba,to još i mogu progutat,iako,kao što rekoh,ne diraj me,ne diram te...ma budi peder,lezba,ovo ili ono...ali hajdukovac moraš bit...
TKO NE VOLI AJDUKA IZ SPLITA,DA BOG DA MU CACA POMANITA

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 16:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
manji uzorak od Latinob.

Sta si ti izludeo sa Brazilom? Jebes Brazil, pricamo o Balkanu...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 16:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

moje dijete je zatrovano hajdukom od prvog dana,iako je žensko...sve ostalo šta joj se dogodi u životu,neka sama donosi odluke...meni je bolesno da splicani ne navijaju za hajduk,to mi je za ludnicu,a biti peder ili lezba,to još i mogu progutat,iako,kao što rekoh,ne diraj me,ne diram te...ma budi peder,lezba,ovo ili ono...ali hajdukovac moraš bit...TKO NE VOLI AJDUKA IZ SPLITA,DA BOG DA MU CACA POMANITA

aj da i ti napišeš nešto pametno

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 16:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Ko ovde bilo koga shvata ozbiljno.. Samo sto kod Sawitcha nikad neces naci ni jednu laz u 25000 postova.. Kod ostalih, nisam tako siguran...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 11/10/2011 : 16:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by dr strangelove

Ovo je nešto najniže što sam procitao na ovom forumu
Da vidiš da netko psa udari "naruzio" bi ga, a da netko mlati osobu homoseksualne orijentacije ne bi ni prstom maknuo?!

ma pomogao bi mu sawitch sigurno,samo bezveze laprda...
samo me interesuje kako bi prihvatio zahvalnost za svoje herojstvo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 16:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
manji uzorak od Latinob.

Sta si ti izludeo sa Brazilom? Jebes Brazil, pricamo o Balkanu...

aha,evo dokaza da imaš homo sklonosti
Brazil je zanimljiv u kontekstu zemlje s najvecim brojem katolika.kapiš?
cisto da usporedimo s HR.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/10/2011 : 17:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

...

Hrvatska 3,2
Srbija 0,4

lol

tako nekako bi i bilo

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000