forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/10/2012 : 12:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Nije poenta zelis li imati decu ili ne. Vec sta je priroda napravila a sta ne..

EDIT:
Dosta parova nema uslove za decu, ne zeli ih izlagati nemastini i slicno. Dosta mladih kasni sa tim jer ceka poslove, krov nad glavom itd. Pa se desava da kasnije i ne mogu i slicno. A dok burzuja koji nece decu ima jako malo, hvala Bogu, isto kao i ovih neprirodnih. Ima svega, ali ne treba time trljati nos ostalima. Eto, kada bi samo ti koji ne zele decu trazili paradu i onda nam naturali da je skroz OK sto nece da imaju decu, da deca uopste nisu potrebna itd.

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 01/10/2012 12:58:08
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/10/2012 : 13:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by djule

3 soma ljudi ove godine u zg-u na povorci. nijedna pizdarija se nije desila.

ovi ljudi ukazuju na svoje probleme taj jedan dan, kog ugrožavaju?

a ova stoka(nije bitno jesu bojsi,delije,torca ili grobari) kaj ima svaki vikend parade, tko je zapravo ovdje (ne)poželjan i tko koga ugrožava?

e svaka cast
ovime potpuno izbijaš argumente homofoba da je to skupo, zašto bi mi placali njihovu paradu i sl
u subotu vozim na vikendicu - heinzlova-nova branimirova-borongaj - sve policajac do policajca - na tom potezu ih je bilo barem 150 - a gdje je još trg, zvonimirova, vlaška i maksimirska

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/10/2012 : 13:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Po cemu razbija argumente? Trosak je trosak i drzava treba da pohapsi sve vandale i huligane. Placas i jedno i drugo.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 01/10/2012 : 13:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Odose cigare u kurac, odoh da paradiram sad...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/10/2012 : 13:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by nemanja93

Nemoj da paradiras, nego protestvuj
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 01/10/2012 : 13:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 01/10/2012 : 13:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by nemanja93

Nemoj da paradiras, nego protestvuj

Nema od toga nista, sad krecem da motam

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/10/2012 : 14:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Koliko god mi se ne svidalo paradiranje, milion puta više mi je ogavnije ono orgijanje "visokomoralnih" idiota koji
u tih sat-dva nadu izgovor za ispoljavanje svojih destruktivnih poriva, a sve toboš u ime porodice, vjere i pravih vrijednosti.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17814 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/10/2012 : 14:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Jasko

A SZO homoseksualizam ne definise kao bolest.

Nekoliko godina unazad, u knjizi iz koje sam ja ucio je jos uvek bio bolest (Moric-Petrovic).
A ne znam ko odlucuje da bolest vise ne bude bolest?
I na osnovu cega? A nije ni bitno.

nije bolest sve što boli
to barem treba biti jasno

i

bolest je tuci slabije od sebe
zato ove paradere ne treba dirati... možda gadati morkim peškirima ili nešto drukcije smisliti... vodene bombe ili pokvaren sladoled :D

umjesto da paradiraju mladi bracni parovi s djecom koji se bore za goli život paradiraju ovi levati

kuku civilizacijo

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/10/2012 : 15:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Zabraniti su sramotu. Prvenstveno zbog rizika koji ta manifestacija donosi. Nemam nista protiv pedera dok sve te gnusne stvari rade u cetiri zida. Zabraniti, a mi normalni necemo gledati pedere kako se leze ostalima u lice i likuju i kako huligani razbijaju grad.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 01/10/2012 : 15:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Parada ce biti zabranjena, zvanicno ce biti saopšteno u cetvrtak ili u petak!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/10/2012 : 15:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Zabraniti su sramotu. Prvenstveno zbog rizika koji ta manifestacija donosi. Nemam nista protiv pedera dok sve te gnusne stvari rade u cetiri zida. Zabraniti, a mi normalni necemo gledati pedere kako se leze ostalima u lice i likuju i kako huligani razbijaju grad.

pa i prvih godina u zagrebu je bilo gadnih situacija. a pogle danas. 3000 ljudi u povorci bez ikakvih problema. cak ni skinsi, mladež hcspa i slicna govna se više ne pojavljuju.

a zabranom kaj dobiješ? uskracuješ nekom ljudska prava, a osim tog priznaješ da su kreteni dobili bitku jer zbog tobože sigurnosti nema povorke.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 01/10/2012 : 16:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

Da li je moguce da ti nisi napisao post cirilicom?

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/10/2012 : 16:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne, nego ustedis ionako siromasnoj drzavi novac i sprecis ruiniranje grada kao i povrede policajaca.. Bitnije je spreciti sve ovo a ne kurciti se pred ionako izopacenim svetom kako si ti liberalna zemlja u kojoj nakaze svakakvih vrsta da paradiraju po svaku cenu i da mozes prebiti svoje mladezi u ogromnom broju.. Ovaj narod je napacen stotinama godina unazad.. Sto ratova, sto pustosenja, hiljade pljacki i nepravdi, podela, zavada, politickih prevara.. i samo im fale ove hijene koje udaraju ranjenog lava.. Nekad je DB to resavala sa par likvidacija i nikakvih nemira nije moglo da bude oko ovakvih gluposti.. Otvorim novine - gej parada, upalim tv - gej parada, dodjem na posao - gej parada, otvorim frizider - gej parada.. Supcina Dragojevic za gej lobi pravi film paradu u kojoj romantizuje sve te nastranosti i predstavlja patrijarhat kao osnovu gluposti, dekadencije i nemorala dok su pederi jadni ljudi koji ne mogu da zive od stoke sa ovog podrucja. Jel' ja izadjem na ulicu i kurcim se svojim strejtom? Jel' paradiram sa zastavama, balonima i bukom i urlam da volim zenu? Pa da imaju i malo skrupula prestali bi sa tim zbog stete koju nanose.. I ne, sad im nije dosta ni to paradiranje vec imaju festival od nedelju dana.. Bilo je i nekih dobrih stvari u istoriji koje su ovo resavale ocas posla..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/10/2012 : 16:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by -jeremija-

quote:

Da li je moguce da ti nisi napisao post cirilicom?

Pa, uglavnom pisem cirilicom na temama gde su nasi ljudi, jer kontam da dobar deo komsija ne zna cirilicu, pa eto.

@djule, ne bih da odgovaram na tvoju poruku, samo sam izneo misljenje, pa neka na tome i ostane. Uglavnom, nisam za nasilje, ali nisam ni za pedere i ovakav vid njihovog predstavljanja.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/10/2012 : 16:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

otvorim frizider - gej parada..

Danas caskam sa sawitchem...

sawitch: Imas li vremena da skoknes jedan dan?
10:01 AM
me: ja se ISKRENO nadam, ali ne obecavam nista
10:03 AM
sawitch: 'ajde stvarno pa javi da raspalim rostiljcinu ili nesto.. Mozda cu i praviti princes krofne.. Taman cekam priliku da probam novi recept...

Sad me je iskreno strah kad mi je rekao sta drzi u frizideru. :D Pogotovo ove princes krofne su mi sumnjive :D :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/10/2012 : 16:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
ak je tolki problem parada, nek ju zabrane, al nek se zabrane svi oblici paradiranja. od navijackog kortea, do politickih mitinga pa do vjerskih obreda. na kraju krajeva svi oni mašu zastavama, balonima, urlaju i stvaraju buku neovisno o tom jel vole nikolica,isusa,zvezdu ili djevojku lezbu.

jel svakodnevno paradiranje politickih govana ipak veci problem neg pitoma grupica pedera i lezbi koji u par sati jednom godišnje oce pokazat da su i oni tu, da imaju svoje probleme?

Edited by - djule on 01/10/2012 16:48:45
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/10/2012 : 16:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Nama treba jedan Putin.NJET parada i u kurac,zavrsena prica.Kakva diskriminacija kakvi bakraci.Ljudi zive nikad gore a oni mi se tu bore za neka nakaradna prava koje im niko ne uskracuje.Sto ne urade nesto korisno za primer.Recimo da organizuju neko ciscenje grada ili pomoc starijim osobama.Ajde bre pun mi je tuki tih gluposti.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/10/2012 : 16:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Nama treba jedan Putin.NJET parada i u kurac,zavrsena prica.Kakva diskriminacija kakvi bakraci.Ljudi zive nikad gore a oni mi se tu bore za neka nakaradna prava koje im niko ne uskracuje.Sto ne urade nesto korisno za primer.Recimo da organizuju neko ciscenje grada ili pomoc starijim osobama.Ajde bre pun mi je tuki tih gluposti.

al cemu ogranicavanje na pedere. zabranimo i politicke partije. zabranimo navijace. nek oni naprave napokon nekaj korisno za primjer. nek organiziraju neko cišcenje grada ili pomoc starijim osobama, a ne svakodnevno vrtenje prazne slame a ljudi nikad gore žive.

razlika izmedu pedera, politickih govana i huligana je kaj ovi svakodnevno paradiraju,dok ovi samo jednom godišnje.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 01/10/2012 : 16:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Znaci, treba da kloniramo jedan krasni pupoljak ruske autokratsko-samodržacke tradicije?

Vi stvarno ne znate gdje udarate, iako udarate. Ni ja ne živim sjajno, pa opet NECU dozvoliti da budem u ovom iskazivanju narodnog bijesa, koji neko "odozgo" vrlo mudro usmjerava na one koji se ne uklapaju u rigidni, ali ništa manje hipokrizijski, klasicni patrijarhalni sistem, u raspadu. Žrtveno jagnje, preusmjerena agresija.

Evo, zadnje što cu napisati na ovoj temi:
quote:
Nisu Jevreji neprijatelji trudbenika. Neprijatelji radnika su kapitalisti svih zemalja. Medu Jevrejima ima radnika, trudbenika - njih je vecina. Oni su naša braca po ugnjetenosti od kapitala, naši drugovi po borbi za socijalizam. Medu Jevrejima ima gazda, eksploatatora, kapitalista; kao i medu Rusima, kao i medu svim nacijama. Kapitalisti nastoje da posiju i raspire mržnju medu radnicima razlicite vjere, razlicite nacije, razlicite rase.

(V.I. Lenjin, O pogromskoj hajci na Jevreje)

Hajde sad, jedan mali napor, pa umjesto "Jevrej" citajte "homoseksualac", ili neku drugu grupaciju koju "cuvari morala" osuduju kao kolektiv... U današnjem svijetu, SVAKO ima pravo da iskaže svoje mišljenje i revoltira - barem u teoriji, i da brani svoju slobodu, u ovom slucaju - seksualnu. (Naravno, ukoliko ta sloboda ne ugrožava druge, što stoji u slucaju dobrovoljnih, jelte, homoseksualnim odnosa.)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/10/2012 : 16:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

al cemu ogranicavanje na pedere. zabranimo i politicke partije. zabranimo navijace. nek oni naprave napokon nekaj korisno za primjer. nek organiziraju neko cišcenje grada ili pomoc starijim osobama, a ne svakodnevno vrtenje prazne slame a ljudi nikad gore žive.

razlika izmedu pedera, politickih govana i huligana je kaj ovi svakodnevno paradiraju,dok ovi samo jednom godišnje.

Normalno.Ukinuti politicke partije,ne bi bilo ni navijackih grupa koje ovi prvi placaju,uvesti vojnu diktaturu jer i nismo za bolje.Ovi lopovluci iza paravana demokratije su mi se smucili vise.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/10/2012 : 17:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Jednostavno ti ne mozes ljudima nesto da nametnes ako oni to ne prihvataju.Ovo je takva sredina gde ni 100 parada nece promeniti misljenje obicnog coveka.Vecina ljudi ovde nikad nece prihvatiti homoseksualizam kao nesto normalno i to je amin.Ne treba izazivati masu,ne treba izazivati ove Radovce koji ce stvarno doci i napraviti sranje po ceni robije.Nema tu pomoci.I meni se mnogo sta ne svidja pa ne paradiram i ne protestvujem.Mogu to da prihvatim ili da odem odavde.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/10/2012 : 17:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ne, nego ustedis ionako siromasnoj drzavi novac i sprecis ruiniranje grada kao i povrede policajaca.. Bitnije je spreciti sve ovo a ne kurciti se pred ionako izopacenim svetom kako si ti liberalna zemlja u kojoj nakaze svakakvih vrsta da paradiraju po svaku cenu i da mozes prebiti svoje mladezi u ogromnom broju.. Ovaj narod je napacen stotinama godina unazad.. Sto ratova, sto pustosenja, hiljade pljacki i nepravdi, podela, zavada, politickih prevara.. i samo im fale ove hijene koje udaraju ranjenog lava.. Nekad je DB to resavala sa par likvidacija i nikakvih nemira nije moglo da bude oko ovakvih gluposti.. Otvorim novine - gej parada, upalim tv - gej parada, dodjem na posao - gej parada, otvorim frizider - gej parada.. Supcina Dragojevic za gej lobi pravi film paradu u kojoj romantizuje sve te nastranosti i predstavlja patrijarhat kao osnovu gluposti, dekadencije i nemorala dok su pederi jadni ljudi koji ne mogu da zive od stoke sa ovog podrucja. Jel' ja izadjem na ulicu i kurcim se svojim strejtom? Jel' paradiram sa zastavama, balonima i bukom i urlam da volim zenu? Pa da imaju i malo skrupula prestali bi sa tim zbog stete koju nanose.. I ne, sad im nije dosta ni to paradiranje vec imaju festival od nedelju dana.. Bilo je i nekih dobrih stvari u istoriji koje su ovo resavale ocas posla..

A ko je hijena, a ko ranjeni lav? Ne znam cak ni kontekst koriscenja ove metafore

Izadjes i kurcis se svojim klubom. Paradiras zastavama i urlas koliko volis klub Isti si
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/10/2012 : 17:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:

Jednostavno ti ne mozes ljudima nesto da nametnes ako oni to ne prihvataju.Ovo je takva sredina gde ni 100 parada nece promeniti misljenje obicnog coveka.Vecina ljudi ovde nikad nece prihvatiti homoseksualizam kao nesto normalno i to je amin.Ne treba izazivati masu,ne treba izazivati ove Radovce koji ce stvarno doci i napraviti sranje po ceni robije.Nema tu pomoci.I meni se mnogo sta ne svidja pa ne paradiram i ne protestvujem.Mogu to da prihvatim ili da odem odavde.

pogle paradu u zagrebu prije 10 godina i pogledaj danas. nije baš 100 parada bilo izmedu.

izazivati masu? pa nije masa 100 skinjara i fašista koji dodu na paradu i izazivaju pizdarije.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/10/2012 : 17:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

pogle paradu u zagrebu prije 10 godina i pogledaj danas. nije baš 100 parada bilo izmedu.

izazivati masu? pa nije masa 100 skinjara i fašista koji dodu na paradu i izazivaju pizdarije.

Ne znam kakvo je stanje kod vas,cini mi se da je bilo sranja u Splitu.Mozda se varam oprosti ako je tako.
Sve jedno koliko ljudi je promenilo misljenje o svemu tome?Samo zato sto huligani ne tuku homoseksualce ne znaci da je obican narod to prihvatio.

Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000