Author |
Topic |
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 21:48:22
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by mavra
Kako vas samo ne mrzi da se raspravljate milioniti put oko iste teme. Koji ce biti zakljucak: oni koji ne vole pedere nece ih voleti i dalje, oni koji ih brane, branice ih ponovo, opet niko nece izaci iz ormara, i tako u krug.
Prosle godine je sawitch posle zestokog pritiska priznao da bi prihvatio gay dete i ne bi ga isterao iz kuce. :D Mozda ove godine Oki prizna da voli zvezdu i decake i skuplja salvete, sta fali nastaviti sa pokusajima ;D
Prvo ne seri. Drugo pre bi bio peder nego navijao za zvezdu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 01/10/2012 : 21:48:46
|
quote: Originally posted by dsormaz1 Ako se ne varam, u zemljama u kojima su na vlasti bili sljedbenici Vladimira Iljica Uljanova homoseksualci su bili stavljeni izvan zakona.
Pa šta? Misliš da sam ja dogmata kao -neki-, pa da prihvatim sve iz prošlosti zdravo-za-gotovo?
Uostalom, SSSR je otišao u sasvim konzervativne vode po takvim pitanjima tek Kodeksom o porodici, što se ipak desilo za vremena staljinizma.
To je bila greška, naravno. Medutim... ovdje se radi o tome da mehanizmi koje marksizam opisuje, djeluju i danas, u tek nešto drugacijim oblicima, i da nam ucenja koja naucni socijalizam uspostavlja itekako mogu poslužiti kao korisna oruda u što boljem kritickom shvatanju sadašnjosti. LGBT prava su dio opšteg problema konzervatizma i mentaliteta rulje medu narodnim masama, u mom (ljevicarskom) videnju.
Uostalom, kao hrišcanin, prestani da osuduješ drugacije identitete. Koliko ja znam, to je vitalan dio tvog ucenja, koji se malko zaboravlja. To "naivno" rano hrišcanstvo... je zaustavilo ruku spremnu da kamenuje, zašticenu "moralnom osudom" mase. |
Edited by - Mhejl on 01/10/2012 21:49:20 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/10/2012 : 21:52:14
|
quote: Originally posted by kiky
ja sam ovaj kolovoz proveo u ceškoj prakticki okružen lezbijkama. najbolje ljeto u mom životu.
Pa to je pravi kosmar! Nemoj nam samo reci da su zbog tebe odlucile da promjene seksualnu orijentaciju. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 01/10/2012 : 21:52:28
|
quote: Originally posted by Mhejl
Uostalom, kao hrišcanin, prestani da osuduješ drugacije identitete.
Što sam ja ovdje osudio (konkretno u ovom topicu)? Samo sam iznio par cinjenica. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 01/10/2012 : 21:53:49
|
Govorio sam u smislu tvog cjelokupnog politickog izražavanja na forumu, kao što se da i zakljuciti.
|
Edited by - Mhejl on 01/10/2012 21:57:02 |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 01/10/2012 : 21:55:26
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by djule pa promijenilo se mišljenje, od ovih 3000 ljudi ove godine u zg-u, bar dve trecine su bili heteroseksualci koji su došli dati podršku njima.
Zar doista misliš da 3 tisuce ljudi na toj paradi (ako ih je i bilo toliko), od kojih su mnogi došli iz drugih sredina i država, a policajaca je bilo valjda 3 put više, predstavlja mišljenje vecine Zagrepcana (800.000 ljudi)? Kada bi se pitanje "prava" gejevske populacije stavilo na referendum kod nas, mislim da bi se teško razocarao rezultatom (pa i u Zagrebu).
nije bilo devet tisuca policajaca. bilo je 500injak. prije 10 godina ih je bilo soma(jer je radena komparacija sa utakmicom dinamo-hajduk gdje treba tisucu drotova ak je pun stadion). mnogi došli iz drugih sredina i država? je,al došlo ih od tih 3000 možda 10%.
ne, ne mislim da je zagreb prijateljski grad prema njima, al postoji puno veci napredak nego nekad. postoji razina tolerancije. jebiga, ne podnose ljudi pedere,al ih prihvacaju. vrijeme radi svoje. isto kao i u drugim segmentima. prije 10ak godina nisi mogao zamisliti da ti dojde neki srpski klub u grad a da na tekmi ne bude šovinizam,nacionalizam i fašizam u punom zamahu,a sad je obrnuta situacija. ista stvar i u gospodarstvu, kulturi, u svemu.
tako i u ovom, prije 10 godina skupili se primitivci da jebu mater pederima,a danas, vecina ljudi i dalje ne podnosi pedere/lezbe, al ta vecina se smanjuje i isto tak povecava se broj ucesnika(heteroseksualaca) u povorci kao znak potpore. to je veliki korak za našu sredinu. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/10/2012 : 21:59:58
|
quote: Originally posted by okiboki
Jel moze meni neko da objasni kako je moguce da pre 30-40 godina nije bilo toliko homoseksualaca? Evo recimo neki stariji ljudi iz mog grada su mi pricali da je u vreme njihove mladosti bio jedan za koga se znalo.Verovatno ih je bilo jos ali sigurno mnogo manje nego danas. Danas ih ima koliko hoces.Isfemuniziranih homica koliko hoces.
pitaj savica u žitištu ni danas nema nijednoga
inace, to ti je samo percepcija jer se danas ipak manje skrivaju a na selima ih 'nema' jer netko tko je peder ide u grad šta ce na selu, da ga netko ubije ili da ostane djevac zato zagreb (i beograd kod vas) imaju epitet pederskog središta, a u biti ih nema postotno ništa više nego u nekoj pripizdini, samo što su iz svih tih provincija pobjegli ovamo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 22:03:48
|
Drugo pre bi bio peder nego navijao za zvezdu.
Izvini, ali |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 22:05:02
|
Pa vec navijas za partizan, sta bre oces vise, i diplomu ? :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 01/10/2012 : 22:05:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by kiky
ja sam ovaj kolovoz proveo u ceškoj prakticki okružen lezbijkama. najbolje ljeto u mom životu.
Pa to je pravi kosmar! Nemoj nam samo reci da su zbog tebe odlucile da promjene seksualnu orijentaciju.
zacijelo je bilo i homoseksualnih muškaraca, tj. definitivno je bilo, ali cure su uvijek te koje ce to prije priznati. jednostavno, radilo se o jednom seminaru na kojemu se okupilo šezdesetak ljudi iz raznih dijelova svijeta, razlicitih kultura i... sklonosti, ujedinjenih u svojoj ljubavi prema ceškom jeziku, kulturi... i divljem nocnom životu. uspomena za cijeli život... |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/10/2012 : 22:14:35
|
koja opsjednutost gayevima na ovom forumu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 22:17:59
|
quote: Originally posted by Mairosu
Pa vec navijas za partizan, sta bre oces vise, i diplomu ? :D
Tesko.Zna se ko se i kako u Srbiji podrzava i ko za koga navija. http://www.sportal.rs/news.php?id=25882 |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 01/10/2012 22:18:32 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/10/2012 : 22:44:38
|
Bogami, ja bih navijao za partizan samo tako...Bolje i to nego da me guze crnci, a ti kako voliš... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 22:49:47
|
Da se ja pitam ovako bih uradio: pustio bih pedere i lezbejke da održe paradu; onda bih poslao odred specijalaca da ih sve pobije;do jednog;+ overavanje u celo ponaosob;the end |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 01/10/2012 : 22:56:51
|
E, bravo. Onda ce huligani moci slobodno da setaju. Ziveo fasizam! |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 01/10/2012 : 22:57:35
|
quote: Originally posted by johnhartson
E, bravo. Onda ce huligani moci slobodno da setaju. Ziveo fasizam!
meni to više pari na nacizam |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 01/10/2012 : 22:58:18
|
quote: Originally posted by anto
Da se ja pitam ovako bih uradio: pustio bih pedere i lezbejke da održe paradu; onda bih poslao odred specijalaca da ih sve pobije;do jednog;+ overavanje u celo ponaosob;the end
vid ante,prava reinkarnacija Adolfa |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 01/10/2012 : 22:59:39
|
još da Markos izda Tezukinog Adolfa !
@lwood anto,brate,anto |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 01/10/2012 23:00:23 |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 01/10/2012 : 23:02:04
|
quote: Originally posted by lwood
Da se ja pitam ovako bih uradio: pustio bih pedere i lezbejke da održe paradu; onda bih poslao odred specijalaca da ih sve pobije;do jednog;+ overavanje u celo ponaosob;the end
vid ante,prava reinkarnacija Adolfa
Ma jok. Zar ne vidis da je covek hriscanin? |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 01/10/2012 : 23:03:59
|
quote: Originally posted by johnhartson
quote: Originally posted by lwood
vid ante,prava reinkarnacija Adolfa
Ma jok. Zar ne vidis da je covek hriscanin?
jel? nisan primjetia. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Posted - 01/10/2012 : 23:04:41
|
još da Markos izda Tezukinog Adolfa !
@lwood anto,brate,anto
to mi pari na srednji rod |
|
|
Topic |
|