Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/10/2012 : 09:35:04
|
quote: Originally posted by noemis pratim tvoju paradofobiju sve cekajuci da ispliva ono iza... i evo ga...
znaci brinemo za decu koja se još nisu rodila unapred ubedeni u negativan ishod odrastanja u takvoj zajednici... a da nam pri tome ubedenje pociva ni na jednom jedinom primeru... jer ne da sam stekao utisak da ovde na forumu niko nikada nije video takvu zajednicu a kamoli pratio u kakvog je coveka izraslo dete iz takve zajednice, vec se niko nikada nije ni družio sa pederima...
no, ajde, idemo dalje...
Niko nije video ni dete masovnog ubice, silovatelja i nasilnika sa majkom kurvom pa znaju da dete nece odatle izaci kao akademski gradjanin finog ponasanja i vaspitanja.. Idemo dalje |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 02/10/2012 : 09:39:01
|
quote: Originally posted by Tex Willer
A dete trazi identifikacioni model (tacno), to je nauka (daleko bilo) i to je dokazano (pa i nije baš, više je stvar ubedenosti i spekulacija nego dokaza). Sa kim da se identifikuje u porodici sa dve mame ili tate? (nije mi baš jasno zašto se selektivno gleda samo uticaj spolnosti roditelja... gde je tu obrazovanje, socijalne interakcije, oblik i kolicina ukazane brige i ljubavi i tuce drugih faktora... eh da samo pol odreduje uticaj kako bi lako bilo odgajati decu, tj. kako bi lako bilo biti roditelj... )
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 09:42:21
|
Pohapsiti. Kod nasilja u porodici oduzimati decu. A heteroseksualnih parova bez dece ima koliko hoces. I proces usvajanja je vise nego komplikovan, mozda bi na tome trebalo da porade ovi u vlasti?
žašto se uzima zdravo za gotovo da ce lako biti homoseksualnom paru da usvoji dete ako heteroseksualnom nije... |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 09:44:08
|
quote: Originally posted by Mhejl
Tekse, pa onda bi trebalo oduzimati djecu i samohranim roditeljima, pošto psihoanaliza tvrdi da u takvim slucajevima postoji "opasnost" homoseksualizma, kao posljedica preintenzivne identifikacije sa samo jednim roditeljem.
Inace, nemam stav o usvajanju, nisam se bavio problematikom. Samo napominjem.
psihoanaliza je odavno prevazidena... metodološki razoružana i raskomadana od strane pre svega psihologa i filozofa, danas služi samo kao inspiracija adolescentima, kao pomoc i ukras esejistima i kao izvor izvesnim... hm... stavovima... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:01:19
|
quote: Originally posted by swamp thing
Hajde malo razmislite kroz šta bi u odrastanju, u školi pogotovo, prošlo dijete koje je usvoji homoseksualni par?
Eto odlicnog pitanja Bilo bi sikanirano 100%, osim ako se ne pohapse sva deca koja bi ih sikanirala.
dakle opet nagadanja, ali ako pretpostavimo da bi kod nas kao i u belom svetu bilo teže homoseksualnom paru da usvoji dete nego heterosex. tj. da su uslovi nešto strožiji, možemo sa sigurnošcu tvrditi da bi to dete bilo pre svega jako bogato (kao i u belom svetu), dobro obuceno, imalo najnovije i najbolje gedžete i ostale budalaštine na kojima bi mu deca siromašnih i roditelja sa prosecnim primanjima samo zavidelo... a svi znamo kako su bogata deca šikanirana... još ako je dete lepo... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:05:29
|
Ja citiram druga Lenjina, koji je, poucen iskustvima carske Rusije, opisao mehanizam karakteristican za kapitalizam - sukobljavanje ljudi na nacionalnim, vjerskim i ostalim identitetskim osnovama, koje medusobno ne moraju, i ne trebaju biti u konfliktu, da bi obezvrijedili i potisnuli klasni identitet, koji u sebi vec nosi klicu konflikta i medusobne borbe do istrijebljenja.
... još da je drug lenjin imao pravo... gde bi nam kraj bio...
U prevodu: prave nas budalama, i mi, ekonomski robovi, uskracujemo jedni drugima ostale preživjele i izvojevane slobode na koje imamo prava; a jedna od njih je seksualna sloboda.
jedan od najopasnijih i najmocnijih diskursa
U boga ne vjerujem i ne spominji mi ga. Kada budem imao svoje dijete, ono mi nikada, nadam se, nece biti izgovor za ugnjetavanje drugih, i nadam se da se necu pretvoriti u malogradanina željnog autoriteta, cvrste ruke, uvijek spremnog na uzvik "Think of the children!", da bi opravdao svoje predrasude i ogranicenja.
i ovo je predrasuda i to jako ogranicavajuca... |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:10:16
|
quote: Originally posted by Mairosu
Koju je gej paradu gledao Platon i na kojoj televiziji, pa ga je to navelo da postane peder?
platon nije postao peder niti je bio peder... konstrukt koji odreduje subjekt ne postoji u antickoj grckoj, dakle ne postoje pederi, postoji pederastija, a to je nešto sasvim deseto... plus ne iskljucuje heteroseksualne odnose, ženidbu, decu its...
ali da ne pricam o ovome previše je komplikovano za zadati topik |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:12:24
|
quote: Originally posted by anto
Da se ja pitam ovako bih uradio: pustio bih pedere i lezbejke da održe paradu; onda bih poslao odred specijalaca da ih sve pobije;do jednog;+ overavanje u celo ponaosob;the end
kratko i jasno... samo ovaj anto nam je poznat po "okretanju auta za 360 stepeni i kretanju u suprotnom smeru" te me ne bi cudilo da za godinu dana podjednako žucno brani svog najboljeg ortaka pedera |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:13:06
|
quote: Originally posted by anto
pa još pravoslavni
pa još pravomstavi |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 02/10/2012 : 10:23:57
|
quote: Originally posted by noemis
baš bih voleo da vidim tu metodu kojom se dokazuje radanje sa homoseksualnim afinitetima... pa još i od strane lekara...
Sad cu da citiram knjigu Da pojedinci ne bi pokazivali svoje neznanje, homofobiju i sovinizam u punom sjaju |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:28:29
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by noemis znaš kako, nemoj ovo da shvatiš kao uvredu, ali postoje ljudi koji ne žele tvoje prisustvo ni prisustvo tvoje familije u svojoj blizini, pa ipak žive s tim...
bez obzira na poreklo, tvoji animoziteti nemaju prioritet nad tudim...
Animozitet zbog karakternih osobina je jedno dok je seksualna devijacija drugo.
bravo! tu sam te cekao! e pa vidiš u tome i jeste stvar...
dakle ti primecuješ razliku izmedu karakternih osobina i seksualnih devijacija a ne primecuješ izmedu sociopatskih i psihopatskih poremecaja i seksualnih devijacija...
uz to si i prethodni post otpoceo sa bancio sam sa likom, a cigan je... brate samo to je dovoljno...
ja sam odgajan tako da ljude vrednujem prema karakternim osobinama... da li je neko dobar ili loš, covek ili necovek... jebe mi se da li je peder ili cigan... dok god je covek... a ubice i nekrofili... uf...
ovo je brate prva lekcija roditelja... koju su izgleda mnogi propustili... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:31:53
|
"U genezi homoseksualizma pominju se mnogobrojni etiološki faktori. Konstitucionalni, hereditarna endokrina abnormalnost prenatalno, u intrauterinom periodu, u prva tri meseca trudnoce kada se dešava tzv. androgenizacija mozga, što je glavni razlog da se homoseksualizam danas smatra varijetetom ljudske prirode, a ne poremecajem. Dogadaji u falusnom stadijumu razvoja, nezadovoljavajuce razrešenje Edipalne situacije, što može da vodi u strah osoba suprotnog pola ili strah od konkurencije sa osobama istog pola." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:31:54
|
quote: Originally posted by Jasko
baš bih voleo da vidim tu metodu kojom se dokazuje radanje sa homoseksualnim afinitetima... pa još i od strane lekara...
Sad cu da citiram knjigu Da pojedinci ne bi pokazivali svoje neznanje, homofobiju i sovinizam u punom sjaju
molim te samo da postoji citavo istraživanje, od pretpostavki, metode i kljuca, preko uzoraka, analize uzoraka do zakljucka... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:34:21
|
Cekaj, ko ti kaze da ja ne vidim razliku? Pa ti izjednacavas tucu momaka i rasturanje guzice.. Izvini, ali meni to nije isto.. I da imam sina, vise bih voleo da se pegla povremeno i dokazuje sam sebi ili nekom drugom razne budalastine pesnicama nego da ga prima u guzicu..
I ja gledam ljude po karakternim osobinama kao i ti, samo sto ima uslov u toj formuli gde je pederluk kao mnozenje sa nulom.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 02/10/2012 : 10:38:53
|
ma neko je lepo rekao baš u ovom topiku - "ljudi, pa zar je moguce da je nekom lepša cupava muška guzica od lepe,oble i tako savršene ženske guze?" |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 02/10/2012 : 10:42:01
|
Zapravo je Louis CK (ako se ne varam) imao mnogo dobar lajn. Parafraziram:
"Ja prosto ne razumem heteroseksualne zene i homoseksualne muskarce!" |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:46:24
|
"U genezi homoseksualizma pominju se mnogobrojni etiološki faktori. Konstitucionalni, hereditarna endokrina abnormalnost prenatalno, u intrauterinom periodu, u prva tri meseca trudnoce kada se dešava tzv. androgenizacija mozga, što je glavni razlog da se homoseksualizam danas smatra varijetetom ljudske prirode, a ne poremecajem. Dogadaji u falusnom stadijumu razvoja, nezadovoljavajuce razrešenje Edipalne situacije, što može da vodi u strah osoba suprotnog pola ili strah od konkurencije sa osobama istog pola."
odlicno, sad mi daj istraživanje kako se odreduje "hereditarna endokrina abnormalnost prenatalno" a zatim još teže (što je nemoguce zapravo) vezu izmedu istog i homoseksualizma... zatim kako se poreklo ove abnormalnosti otkriva kod odraslih homoseksualaca... a zatim kako se dokazuje falusni stadijum razvoja, a kako edipalne situacije... oh bože... kakva gomila budalaština
zanimljivo je da isti autor u jednoj recenici kaže da homoseksualizan nije poremecaj a da nastaje zbog hereditarne endokrine abnormalnosti... i to prenatalno!!!!
jasko, bolje da nisi navodio ovaj konglomerat psihoanalitickih budalaština jadno kombinovanih sa medicinskim terminima... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40269 Posts
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:51:20
|
Noemise, jel' imas nesto da nam priznas?
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:53:29
|
odlicno, sad mi daj istraživanje kako se odreduje "hereditarna endokrina abnormalnost prenatalno" a zatim još teže (što je nemoguce zapravo) vezu izmedu istog i homoseksualizma... zatim kako se poreklo ove abnormalnosti otkriva kod odraslih homoseksualaca... a zatim kako se dokazuje falusni stadijum razvoja, a kako edipalne situacije... oh bože... kakva gomila budalaština
zanimljivo je da isti autor u jednoj recenici kaže da homoseksualizan nije poremecaj a da nastaje zbog hereditarne endokrine abnormalnosti... i to prenatalno!!!!
jasko, bolje da nisi navodio ovaj konglomerat psihoanalitickih budalaština jadno kombinovanih sa medicinskim terminima...
Knjiga je klinicka psihijatrija. Nije psihijatrijski poremecaj, nego fizicki poremecaj ciji uzrok je u embrionalnom razvicu.
Ima vise oblika homoseksualizma i objasnjavaju se i prinudni homoseksualizam, usled nesigurnosti, itd. Mnogo bi bilo da i o tome pisem |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 10:59:39
|
ajde da se malo igramo psihoanallizom... zanimljivo je da u ovoj kurton zemlji vecinsko stanovništvo biva svakodnavno jebano i u dupe i u glau i u karakter... jeban na poslu, jeban u prodavnici, sistem jebe pa rastura, kurcevi egzistencije jebu bez prestanka... i to svi trpe... srce boli od jebanja a svi trpe, ali cim se pojave ljudi koji se medusobno jebu u dupe jer vole, odma krece hajka...
valjda ovi neinhibirani primeri jebanja u dupe guraju pod nos strejterima neizbežnu i jebanu tragicnost sopstvenog života.... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 02/10/2012 : 11:02:27
|
Ne, nego ustedis ionako siromasnoj drzavi novac i sprecis ruiniranje grada kao i povrede policajaca..
ako cemo da razmišljamo tako, aj da zabranimo partizan i zvezdu, ionako prave najviše sranja.. |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 02/10/2012 : 11:04:01
|
Knjiga je klinicka psihijatrija. Nije psihijatrijski poremecaj, nego fizicki poremecaj ciji uzrok je u embrionalnom razvicu.
Ima vise oblika homoseksualizma i objasnjavaju se i prinudni homoseksualizam, usled nesigurnosti, itd. Mnogo bi bilo da i o tome pisem
dakle poremecaj i to fizicki i to nam kažu PSIHI-jatri...
ajoj, sve gore od goreg... a aristotelovsko/dekartovski fazon sa podelom na pogrupe cime se utemeljuje naucnost kod mene ne pali, sori... daj istraživanja a ne zakljucke o fizickim poremecajima od strane psihijatara... |
|
|
Topic |
|