Author |
Topic |
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 05/10/2012 : 12:27:14
|
Da pogadjam. Pederi nekog ubili ili premlatili?
Nisu oni krivi sto stoka zeli da ih bije. Da njih nema, stoka bi tukla nekog drugog. Eskime, dzedaje, vunovlacare, you name it. Neko bi im svakako smetao jer nije dovoljno Srbin. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/10/2012 : 12:31:09
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja svece ne drzim "da se vide" vec je i to u tradiciji moje familije, sa obe strane.. A to fraziranje je vec isprano..
Hartsone, sarena zastava je i te kako natopljena krvlju..
To li u ime sveca sudis?
Jeste, njihovom |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 12:45:31
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja svece ne drzim "da se vide" vec je i to u tradiciji moje familije, sa obe strane.. A to fraziranje je vec isprano..
Pa ja pricam o folklornim ("instant") vjernicima. Što se pronalaziš?
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/10/2012 : 12:51:02
|
quote: Originally posted by johnhartson
quote: Originally posted by Jasko
Uff... zapravo se treba pomuciti pa reci nesto o recimo Svetom Simeonu ili kralju Milutinu sto nece uvrediti vernike. Kakvih sve svetaca ima. Evo ovaj sto u poslednje vreme figurira kao favorit za buduceg sveca, neuspesni oksfordski djak, svojevremeno je otvoreno podrzavao naciste. Negiranjem cinjenica se nista ne postize i ne postaje se veci vernik.
Nikolaj Velimirovic? Da, da, jos jedan primer pomodarstva u srpskom drustvu.
Yup. Covek koji nije razumeo Dostojevskog ali je zato umeo da seje mrznju protiv Zidova i "oca njihova djavola". I to na nivou celog naroda.
Jedna molba moderatorima - ajde molim vas zakljucavajte topik, jer ovo vec prelazi granice normalnog ponašanja.
Sveti vladika Nikolaj je svetac koga slavim, i za ovo gore napisano nekome bih STVARNO mogao da ... (da se vec ne izražavam)
Ovo doživljavam jednako kao vredanje sopstvene porodice, a verujem i svako ko slavi gorepomenutog.
Hvala unapred! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21083 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/10/2012 : 12:53:18
|
@Jasko,mhejl,jonhartson
alo momci, lakše malo.
znamo se vec dugo, sa jaskom i licno. napisao sam gore vec, da se ne ponavljam. preskocite ipak neke stvari. hvala unapred. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40259 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 12:56:20
|
Da pogadjam. Pederi nekog ubili ili premlatili?
Nisu oni krivi sto stoka zeli da ih bije. Da njih nema, stoka bi tukla nekog drugog. Eskime, dzedaje, vunovlacare, you name it. Neko bi im svakako smetao jer nije dovoljno Srbin.
Da uzmemo ovako.. Paradirace i boli ih q ili sta vec imaju za "stoku" sto zeli da ih ubije.. Ali da li ih je brigab za ranjene policajce koji ce da ih brane? Upadas u corsokak sa svojim odbranama pedera.. Meni da neko kaze da ce se pobiti dva coveka zbog mene, nikad ne bih isao tamo.. A i uvek su se momci tukli zbog kurve, nikad zbog postene devojke..
Mhejl, ja se ne pronalazim, iako se ceris tome, vec nas ti sve svrstavas u isti kos.. I stvarno sam mislio da si dobar deckic.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/10/2012 : 12:58:57
|
a je, bože sacuvaj da ovdje itko uvrijedi necija vjerska uvjerenja... ali to što ovdje dežurni vjernici bez pardona šire netoleranciju i mržnju, i u svojim mislima dižu bodljikave žice nikome ništa... glavno da nitko ne uvrijedi savicevu bogorodicu. ipak je on forumaš milenija i onako "poseban" covjek... sa posebnim potrebama. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 05/10/2012 : 13:01:37
|
da te nastavim Anto
posto ovde mi koji ne podrzavamo pedercine i lezbejkuse,ispadamo stoka koja hoce da ih bije(iako to niko nije napomenuo eksplicitno),dok se mlade uzavrele glavice(koje bi uzgred trebalo da jos uce ili prazne semene kesice na devojke),pecaju na lazi tipa 'Dusan silni ubio oca'ili 'Sveti Sava ubijao bogumile'...fraze koje su poturali Bugari jer su ga se bojali(sto je dokazano milion puta)...bolje da ne cackate mecku...molim moderatore da zatvore temu,jer u protivnom ne snosim nikakve posledice(osim trajnog iskljucenja sa sajta)ako budem ovde nesto lanuo Gospodine splicanine i gospon zagrepcanine,hocete biti ljubazni da zakljucate temu,jer se ovde toliko prica o religiji,znajuci da je ona striktno zabranjena da se provlaci po temama.... Ovde prisutni clanovi prelaze vec granice dobrog ukusa,tako nemojte terati nas vernike(koji to pre svega ne praktikujemo)da na ovakve sprdnje sa verom,odgovaramo neprimereno Gospon Mhejl,posto sumnjas u sve u zivotu,zasto ne sumnjas u ljubav dve zdravorazumske osobe koje su te napravile da bi ti hodao i pljuvao po ovom svetu kako ti padne na um Ali posto postujem tvoje mlade godine,ja ti to ne zameram..jos si lud i trazis se...uksoro(ako Bog da ces zaboraviti na sve IZME ovoga sveta,pa ces lepo praviti malu decu sa zenom koju volis..kad budes crkavao za malu platu,i mislio kako da nabavis zimnicu i popravis automobil,javi se ovde da malo pricamo o Marksu i svim njegovim kretenizmima Prijatan dan |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 13:06:22
|
Šta je, da se zatvara tema cim ne ide tokom koji vam odgovara?
Mislim da ste se sami vec dovoljno obrukali svojim gorenapisanim porukama, prepunim dogmatizma, mržnje, mentaliteta linca...
Kosmajac, da sam kao ti, sada bih te napao što "vrijedaš" moje politicko opredjeljenje i spuštaš se na licni nivo (kao i polovina "vjernika" ovdje)... medutim, ostavicu tvoju poruku da govori za sebe. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 05/10/2012 : 13:10:15
|
quote: Originally posted by anto
@Jasko,mhejl,jonhartson
alo momci, lakše malo.
znamo se vec dugo, sa jaskom i licno. napisao sam gore vec, da se ne ponavljam. preskocite ipak neke stvari. hvala unapred.
U redu. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/10/2012 : 13:11:48
|
quote: Originally posted by kosmajac
da te nastavim Anto
posto ovde mi koji ne podrzavamo pedercine i lezbejkuse,ispadamo stoka koja hoce da ih bije(iako to niko nije napomenuo eksplicitno),dok se mlade uzavrele glavice(koje bi uzgred trebalo da jos uce ili prazne semene kesice na devojke),pecaju na lazi tipa 'Dusan silni ubio oca'ili 'Sveti Sava ubijao bogumile'...fraze koje su poturali Bugari jer su ga se bojali(sto je dokazano milion puta)...bolje da ne cackate mecku...molim moderatore da zatvore temu,jer u protivnom ne snosim nikakve posledice(osim trajnog iskljucenja sa sajta)ako budem ovde nesto lanuo Gospodine splicanine i gospon zagrepcanine,hocete biti ljubazni da zakljucate temu,jer se ovde toliko prica o religiji,znajuci da je ona striktno zabranjena da se provlaci po temama.... Ovde prisutni clanovi prelaze vec granice dobrog ukusa,tako nemojte terati nas vernike(koji to pre svega ne praktikujemo)da na ovakve sprdnje sa verom,odgovaramo neprimereno Gospon Mhejl,posto sumnjas u sve u zivotu,zasto ne sumnjas u ljubav dve zdravorazumske osobe koje su te napravile da bi ti hodao i pljuvao po ovom svetu kako ti padne na um Ali posto postujem tvoje mlade godine,ja ti to ne zameram..jos si lud i trazis se...uksoro(ako Bog da ces zaboraviti na sve IZME ovoga sveta,pa ces lepo praviti malu decu sa zenom koju volis..kad budes crkavao za malu platu,i mislio kako da nabavis zimnicu i popravis automobil,javi se ovde da malo pricamo o Marksu i svim njegovim kretenizmima Prijatan dan
Ovo je vec stvarno previše, jer moguja tebi rec da si oltaro lizac, ili nešto još gore što necu napisati, da ih nebi još sto navalilo na mene? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 05/10/2012 : 13:12:56
|
quote: Originally posted by sawitch Da uzmemo ovako.. Paradirace i boli ih q ili sta vec imaju za "stoku" sto zeli da ih ubije.. Ali da li ih je brigab za ranjene policajce koji ce da ih brane? Upadas u corsokak sa svojim odbranama pedera.. Meni da neko kaze da ce se pobiti dva coveka zbog mene, nikad ne bih isao tamo.. A i uvek su se momci tukli zbog kurve, nikad zbog postene devojke..
A sto su sad policajci krivi da bi bili ranjavani? Ako ne mozemo pedere, tuci cemo muriju? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40259 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 13:14:36
|
quote: Originally posted by kiky
a je, bože sacuvaj da ovdje itko uvrijedi necija vjerska uvjerenja... ali to što ovdje dežurni vjernici bez pardona šire netoleranciju i mržnju, i u svojim mislima dižu bodljikave žice nikome ništa... glavno da nitko ne uvrijedi savicevu bogorodicu. ipak je on forumaš milenija i onako "poseban" covjek... sa posebnim potrebama.
U duhu netolerancije ti zelim da ti imas posebne potrebe.. Ali sudeci po tvojim postovima verovatno nemas nista sto normalni porodicni ljudi imaju pa zlobis iz prikrajka! Jadu! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 05/10/2012 : 13:17:31
|
quote: Originally posted by anto
@Jasko,mhejl,jonhartson
alo momci, lakše malo.
znamo se vec dugo, sa jaskom i licno. napisao sam gore vec, da se ne ponavljam. preskocite ipak neke stvari. hvala unapred.
Ok i s moje strane. Ako te vredja, vise necu pominjati gospodina, ali sam zapravo samo upotrebio njegov citat koji smatram jako ruznim i uvredljivim. Da budem iskren nigde vise nisam cuo da neko djavola naziva "ocem zidovskim". Tebi sve najbolje. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 05/10/2012 : 13:17:59
|
quote: Originally posted by kiky
kosmajac, da bog sutra side na zemlju, takvih kao što si ti bi se najprije odrekao... ja ti kažem.
Da ikako moze gadjao bi ga munjom. Mhejl,Jasko,Hartson |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/10/2012 : 13:21:58
|
evo ovako cemo:vi nevjernici,tj.svi vi koji ne vjerujete u Boga,ne idete u crkvu blablabla-ne hulite...a vi ostali prestanite sa žicama,krecom,batinom,pedercinama,lezbejkušama i ostalim uvredama...nece se ništa kljucat...iduca uvreda na osobnoj razini tipa glupane,majmune,retardu i sl.-ban...ajmo dalje...i molim da se suzdržite od teorija koje ne piju vodu,i da ne izmišljate toplu vodu sa prežvakanim cinjenicama...ako za nešto niste sigurni,bolje ne postajte...daklem,idemo dalje...ja sam svoje rekao...i molio bih dvojicu ostalih moderatora da se ukljuce,pogotovo onog koji nije vjernik,ako su uopce takvi,da malo poviri u ovaj topic...cisto da ne bi bilo da globinjo vjernik ne prca nevjernike,nek sve bude kako treba...markosa ne spominjem,jer on liže oltare |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 13:24:35
|
Ovde prisutni clanovi prelaze vec granice dobrog ukusa,tako nemojte terati nas vernike(koji to pre svega ne praktikujemo)da na ovakve sprdnje sa verom,odgovaramo neprimereno
Koliko znam Isus je uvijek pripovjedao protiv nasilja, zar to nije osnovna svrha i cilj dobrog vjernika?! Dobro cinti, na zlo dobrim odgovarati. Ti, Kosmajac, cesto reagujes agresivno, imam dojam da bi vjeru najradije macem ljudima utjerivao. Pa razmisli da li si zaista na pravom putu...
Ali v?m? k?žem koji sluš?te: ljubite neprij?telje svoje, cinite dobro onim? koji n? v?s mrze.
Bl?go onim? koji mir gr?de, jer ce se sinovi Božji n?zv?ti;
Vr?ti svoj m?c n? njegovo mesto; jer svi koji se m?še z? m?c – od m?c? ce poginuti.
I ne sudite, i nece v?m suditi; i ne osudujte, i necete biti osudeni; opr?št?jte, i oprostice v?m se.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 05/10/2012 : 13:26:17
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ovde prisutni clanovi prelaze vec granice dobrog ukusa,tako nemojte terati nas vernike(koji to pre svega ne praktikujemo)da na ovakve sprdnje sa verom,odgovaramo neprimereno
Koliko znam Isus je uvijek pripovjedao protiv nasilja, zar to nije osnovna svrha i cilj dobrog vjernika?! Dobro cinti, na zlo dobrim odgovarati. Ti, Kosmajac, cesto reagujes agresivno, imam dojam da bi vjeru najradije macem ljudima utjerivao. Pa razmisli da li si zaista na pravom putu...
Ali v?m? k?žem koji sluš?te: ljubite neprij?telje svoje, cinite dobro onim? koji n? v?s mrze.
Bl?go onim? koji mir gr?de, jer ce se sinovi Božji n?zv?ti;
Vr?ti svoj m?c n? njegovo mesto; jer svi koji se m?še z? m?c – od m?c? ce poginuti.
I ne sudite, i nece v?m suditi; i ne osudujte, i necete biti osudeni; opr?št?jte, i oprostice v?m se.
tako je ajmo sad svi: feeeeeeeeliiiiiiiiings,oooooooooooooooooooooh,feeeeeeeliiiiiiiings... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/10/2012 : 13:41:41
|
Tu sam ja cijelo vrijeme a osim što sam ateista još sam i ljevicar da sam još i gay, što bi tek meni radili ali nece me sada biti do sutra uvecer, odmah da velim
Uglavnom, slažem se sa ovim Globinjovim postom gore - morate malo više tolerancije pokazati Mnogi izneseni stavovi su apsolutno dijametralno suprotni mojim stavovima i mislima ali smatram da svatko može svoje mišljenje javno izraziti, ma koliko radikalno bilo. samo ipak treba poštovati sugovornika, a to je ono cega u ovoj raspravi svakako fali. nema potrebe za kljucom ali nema ni potrebe za vrijedanjima. Topic ima dosta strana i stvarno nema potrebe da se sada stvar radikalizira i da se nekoga udaljava sa foruma. Poštujte ovo što smo Vas Globinjo i ja ovdje zamolili i stvarno nece biti nikakvih problema.samo moram reci da stvarno, odasd ako dodje do uvredljivih tonova, nece biti druge nego da se pribjegne najoštrijoj mjeri.
Ali mislim da za tim nece biti potrebe, jel' da? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|