forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 14:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by sawitch
U duhu netolerancije ti zelim da ti imas posebne potrebe.. Ali sudeci po tvojim postovima verovatno nemas nista sto normalni porodicni ljudi imaju pa zlobis iz prikrajka! Jadu!

jadu? pa ti si trula, niškorisna i samodopadna jedinka, forumska spamercina puna mržnje koja je svo svoje "znanje" dobila od svoga tatice koje ti je zacijelo utjerivao batinama.

GDE STE MODERATORI ZAR OVO NE ZASLUZUJE BAN
SRAMOTA DA VAS JE

kukaj, kukaj banirat ce i tebe ako pravde ima

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:
U duhu netolerancije ti zelim da ti imas posebne potrebe.. Ali sudeci po tvojim postovima verovatno nemas nista sto normalni porodicni ljudi imaju pa zlobis iz prikrajka! Jadu!

jadu? pa ti si trula, niškorisna i samodopadna jedinka, forumska spamercina puna mržnje koja je svo svoje "znanje" dobila od svoga tatice koje ti je zacijelo utjerivao batinama.

GDE STE MODERATORI ZAR OVO NE ZASLUZUJE BAN
SRAMOTA DA VAS JE

aj se smiri...jebote,odem rucat dvadeset minuta i odma panika...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

ban...ajmo dalje...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 05/10/2012 : 14:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message
quote:

Ja se samo ponekad iznerviram jer ne mogu da se nacudim koliko ima ljudi,koji brane nesto a da nisu upoznati sa cinjenicama o predmetu koga brane

nemo padaš u vatru ali cinjenice ne pripadaju judeo-hrišcanskoj paradigmi, vec naucnoj, ergo nadi drugi pojam (fenomen, pojava, misterija, cudo...)...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."

Edited by - noemis on 05/10/2012 14:27:58
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 14:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Jedini nepogrešivi put ka spasenju je - nepokolebivo sledovanje ucenju Svetih Otaca, uz odlucno udaljavanje od svakog ucenja sa strane, pa i od sopstvenih shvatanja,

A je li, Globinjo, Kosmajca držiš na forumu posle onolikih gadosti i licnih napada koje mi je napisao? Da ne govorimo o Savicu i njegovom opisu "jada od kikyja"...

Kao što rekoh, kao moderator, daleko si od objektivnosti i ravnopravnosti. Ranije si i mene izbacio prvog, kada sam odgovorio na vrijedanje na racun majke, ostavivši prvog "junacinu" na forumu... Ukratko - nisi ti nikakav "tough and nemilosrdan, ultimate moderator", vec samo bezglavo izbaciš onoga ko ti se prvi nade pod rukom.

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 14:29:13
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 14:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Ja se samo ponekad iznerviram jer ne mogu da se nacudim koliko ima ljudi,koji brane nesto a da nisu upoznati sa cinjenicama o predmetu koga brane

Ma u pravu si, mi svi koji branimo gejove od mrznje netolerantnih treba prvo da probamo gej lifestyle na sebe, onda ce nam argumenat imati smisla, ovako samo beremo zjale ...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 14:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
Mislimo, dakle veli Sveti apostol Pavle da ce se covek opravdati verom bez dela zakona (Rim. 3,28). Pravda Božija (se javila) kroz veru u Isusa Hrista za sve i na sve koji veruju, jer nema razlike. Jer svi sagrešiše i lišeni su slave Božije. A opravdavaju se darom, blagodacu Njegovom, kroz iskupljenje koje je u Hristu Isusu (Rim. 3,22 24). Vi cete prigovoriti: "Sveti apostol Jakov zahteva neizostavno dobra dela; on uci da je vera bez dela - mrtva". Razmotrite šta zahteva sveti apostol Jakov. Videcete da on zahteva, kao i svi bogonadahnuti pisci Svetog Pisma, dela vere, a ne dobra dela naše pale prirode! On zahteva živu veru, koja se utvrduje delima novog coveka, a ne dobrim delima pale prirode, protivnim veri. On navodi postupak patrijarha Avraama, delo u kome se projavila vera pravednika: to delo sastojalo ce u prinošenju na žrtvu Bogu svoga sina jedinca. Zaklati svoga sina za žrtvu - to nikako nije dobro delo prema shvatanju ljudske prirode: ono je dobro delo kao ispunjavanje zapovesti Božije, kao delo vere. Pogledajte Novi Zavet i uopšte citavo Sveto Pismo: naci cete da ono zahteva ispunjavanje zapovesti Božijih, da se to ispunjavanje naziva delima, da od tog ispunjavanja zapovesti Božijih vera u Boga postaje živa i delatna; bez njih, ona je mrtva i kao da je lišena svakog pokreta. Naprotiv, naci cete da su dobra dela pale prirode, koja poticu od cula, od krvi, od poriva i nežnih osecanja srca - zabranjena i odbacena! A upravo se ta dobra dela nalaze uglavnom kod neznabozaca!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

Jedini nepogrešivi put ka spasenju je - nepokolebivo sledovanje ucenju Svetih Otaca, uz odlucno udaljavanje od svakog ucenja sa strane, pa i od sopstvenih shvatanja,

A je li, Globinjo, Kosmajca držiš na forumu posle onolikih gadosti i licnih napada koje mi je napisao? Da ne govorimo o Savicu i "jadu od kikyja"...

Kao što rekoh, kao moderator, daleko si od objektivnosti i ravnopravnosti. Ranije si i mene izbacio prvog, kada sam odgovorio na vrijedanje na racun majke, ostavivši prvog "junacinu" na forumu... Ukratko - nisi ti nikakav "tough and nemilosrdan, ultimate moderator", vec samo izbaciš onoga ko ti se prvi nade pod rukom.

evo ga,opet klapa i lupa...a da ti malo procitaš moj i mladin post gore,a...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 14:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
kosmajcu dajte ban
da mi popravite dan

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 14:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ako izbacuješ osobu koja je bila toliko isprovocirana da je morala da odgovori na uvrijede, onda je red da se sankcioniše i onaj koji je uputio prethodne provokacije... ondosno da se kazni i provokativna replika i gnijevni odgovor na nju...

Ovako, kažnjavaš ljude zato što su prekršili tvoju "zabranu" da više ne odgovaraju jedni drugima, a ne zbog suštinskog prestupa - medusobnog vrijedanja, koje je suprotno pravilima foruma...

Ukratko, sprovodiš svoju samovolju i jako si udaljen od "pravilnika" koji navodno zastupaš.

Edited by - Mhejl on 05/10/2012 14:32:55
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
evo,ja cu ti napisati...dakle,nakon mog upozorenja,krece se sa kažnjavanjem,odnosno-baniranjem...jel ti sad jasnije...šta,ne razumiješ šta pišem...imaš google prevoditelj,ako ti je tako lakše...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ako izbacuješ osobu koja je bila toliko isprovocirana da je morala da odgovori na uvrijede, onda je red da se sankcioniše i onaj koji je uputio prethodne provokacije... ondosno da se kazni i provokativna replika i gnijevni odgovor na nju...

Ovako, kažnjavaš ljude zato što su prekršili tvoju "zabranu" da više ne odgovaraju jedni drugima, a ne zbog suštinskog prestupa - medusobnog vrijedanja, koje je suprotno pravilima foruma...

Ukratko, sprovodiš svoju samovolju i jako si udaljen od "pravilnika" koji navodno zastupaš.

Kriste,smiluj se...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 14:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

A je li, Globinjo, Kosmajca držiš na forumu posle onolikih gadosti i licnih napada koje mi je napisao? Da ne govorimo o Savicu i "jadu od kikyja"...

Kao što rekoh, kao moderator, daleko si od objektivnosti i ravnopravnosti. Ranije si i mene izbacio prvog, kada sam odgovorio na vrijedanje na racun majke, ostavivši prvog "junacinu" na forumu... Ukratko - nisi ti nikakav "tough and nemilosrdan, ultimate moderator", vec samo izbaciš onoga ko ti se prvi nade pod rukom.

a da ti procitaš pravila foruma po kojima biste trebali banirati

Edited by - tinton on 05/10/2012 14:35:44
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

kosmajcu dajte ban
da mi popravite dan

sve prema zaslugama

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 14:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
I još jednom, dok gospodin Globinjo ne primjeti suštinu moje poruke...

quote:
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 14:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
Ovo je da ti se zgade i religija i ateizam, i strejt i gej

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/10/2012 : 14:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Dobar potpis jeremija, ja sam se stvarno zamislio, i gledam u cemu je problem?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40257 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/10/2012 : 14:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Kako selektivno pratis.. Kikija nisam nigde spomenuo dok me nije quoteovao i napisao da imam posebne potrebe! Ko je tu koga prvi provocirao pravedni? Inace, kada si se tek pojavio, imao si nesto malo godina i trazio si neki program.. Mogao sam ti poslati link ka tome da skines ali ne, ja sam izasao napolje, kupio disk, narezao ti i poslao u CG.. Nije mi bilo ni zao para niti tesko to da uradim.. Ali ti si nakon toga svega pronasao da sam ti ja neki neprijatelj jer branim veru i ne volim pedere.. Jeste da si jos klinac ali covek je covek i sa 5 godina i sa 105.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

a da ti procitaš pravila foruma po kojima biste trebali banirati

po tome bi vas pola letilo s ovog topica...ako smo napisali da nastavite dalje bez vrijedanja,ne vidim u cemu je problem...ako se ne možete suzdržat od nepotrebnih komentara,onda se maknite s topica i stvar riješena...tražite krv i kavgu...kao što rekoh-ajmo dalje...

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 05/10/2012 : 14:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
Postovani clanovi foruma,moderatori takodje
ne raduje me kad god je neko izbacen...i ja sam izbacivan i ne ljutim se na nikog...
ali jedno je situacije do trenutka dok smo raspravljali i dok moderatori nisu rekli OD OVE TACKE KO KOGA LICNO UVREDI SLEDUJE BAN...ja se drzim zadane teme i sankcija i nikog nisam vredjao ni pre tog trenutka ni posle tog trenutka...od tad ja samo iznosim dokazana/realna/logicna/moralna misljenja Svetih otaca...
neka neko dokaze gde ja u prethodnih mojih 7/8 postova nekog vredjam
Ja te textove citiram...jer ne mogu se vise smarati i kucati do besvesti...dakle ja stojim iza njih i zato ih citiram
Rekli ste da nema licnog vredjanja,a doticni clan je ukljucio i oca od clana sawitch..samo sam reagovao i napisao krupnije crvenom vapaj za pravdom od moderatora...jer da sam slucajno ja to izjavio,verujte mi i BEZ VASEG VAPAJA BIO ISKLJUCEN sa sajta MOMENTALNO..jer sam odavno nekim ovde na piku
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

I još jednom, dok gospodin Globinjo ne primjeti suštinu moje poruke...

quote:

šta ceš,glup sam...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

wele je upozoren zbog potpisa...jeremiju nitko nije spomenuo...

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/10/2012 : 14:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Pa, baš zato biste obojica trebalo da budete kažnjeni, ako bismo zaista slijedili pravilnik.

A ako si mi slao CD samo da bi mi to poslije mogao nabijati na nos... onda je to odraz tvoje "ljudskosti".

Naravno, hvala ti zbog toga, ali ja cu svejedno reci ono što mislim, slagali se ili ne.

Vidim da se na mnogim poljima razilazimo, ali se ne sjecam da sam te nazvao "neprijateljem", a pogotovo ne svojim licnim.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 05/10/2012 : 14:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
quote:

quote:

wele je upozoren zbog potpisa...jeremiju nitko nije spomenuo...

'Ajme ljudi, potpis je zonfic da mi je svaka poruka editovana 01 01 2013

Ne spominje religiju niti nauku niti ikakvu manjinu ili etnicku zajednicu

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/10/2012 : 14:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
bolje bi bilo da ste temu zakljucali prije 20 stranica, nego dozvolili ovakve gadosti
dakle, dozvoljeno je izjavljivati da pedere treba 'izolirati' iz društva, da su bolesni, izopaceni, da su 'manjkave osobe', može se izjavljivat da bi se odrekao prijatelja da je gej, može se curu s foruma stavit na ignore listu, može se i vrijedat i trkeljat o kršcanstvu i hrišcanstvu...
i na kraju odleti kiky - jer je rakao slicno nešto što sam i ja par puta htio reci pa se suzdržao

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000