Molio bih te da mi odgovoris na tri pitanja: 1. Na kom formatu radis i koji papir koristis? 2. Objasni mi ukratko postupak tvog rada. 3. Koji materijal za crtanje i tusiranje koristis? Napisi naziv i marku pribora za crtanje, molio bih te.
Unapred se zahvaljujem na odgovoru, naravno, ukoliko ga bude. I svaka ti cast za Magica Venta. Odlican crtez.
Koji ti je Devil?????????? Kakvo bre bozanstvo? Covek je dobar crtac, i sasvim je normalno da ga to pitam, kad me to mnogo intresuje. Pa, necu pitati tebe???!!!
Hvala na komplimentu.Sorry zbog kasnjenja,vucna sluzba je zakazala. 1.Format je A3 ,tocnije 37,3x 26,4. 2.Procitam scenario,popusim cigaretu,napravim malu ,brzu skicu,popusim cigaretu,nacrtam olovku,popusim brdo cigareta i istusiram. 3.Olovka:tehnicka, 0,5 (kupi se u svim knizarama,sto je jeftinija to je bolja) Pera:"Gilot" od plavog celika (ne mogu se vise kupit nigdje) ,ali moze i bilo koje drugo...elasticno. Kist:"Winsor & Newton" -Series 7 Finest Sable br.3 i 4 (ne postoji alternativa) Gumica:"Staedtler" (ima je svugdje) Flomasteri: pigment lineri ,nisu alkoholni, imaju pigment ink (gotovo kao tus).Najbolji su mi "Pilot-DR" pigment ink flomasteri raznih debljina,ali mogu i drugi (kod nas se mogu nabaviti Staedtler,Pigma,Uni-pin...) Tus: "Rotring" za rapidografe ali i razne druge (neki od tih drugih mogu nagrizati dlaku skupih "Winsor & Newtona") Papir:"Fabriano-F4" hrapavi
Na kraju:Uvjeravam te da ti sve to uopce nije bitno!Radis onako kako tebi pase i s cim ti pase.Ali ,sjecam se kako je meni to nekad bilo bitno znati,pa ti zato i odgovaram...ali...jos jednom:NEBITNO JE!!!
slucajno ili namerno isti pribor ko sto je Hugo PRatt koristio,hehe...zna se kvalitet
Cinema, simulated life, ill drama Fourth Reich culture - Americana Chained to the dream they got ya searchin for Tha thin line between entertainment and war