Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/12/2011 : 23:30:43
|
quote: Originally posted by lwood
po cemu je narušia? pa normalno da može svak sjebat topic ako moderatori dopuste. mogu ja u topicu o miki mausu pocet pisat pizdarije. najbolje da ukinemo forum onda?
sad ne da mješaš kruške i jabuke vec dimenzije.. kakve veze ima miki maus s ratovima i diktatorima? nije dugo trebalo da neko s paragvajskog generala baci spin na našu regiju. zašto? zato jer mu je o tome zabranjeno pisat, pa se misli švercat preko južne amerike ako treba. Politici ovdje nema mjesta, a nažalost povijest je uvijek isprepletena politikom. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8586 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 08/12/2011 : 00:50:19
|
quote: Originally posted by lwood
znaci triba ukinit sve trenutne politicke topice? di se imalo spominje politika?
Gle lwoode, razumijem da bi htio normalno raspravljat o politici, al daj se više pomiri da je na ovom forumu to jednostavno nemoguce. koja je alternativa? Poslat mladi pm tipa: E bok mlado, ja cu sad otvorit topik o tomeitome, pa daj molim te konstantno budi prisutan i automatski upozoravaj i kažnjavaj provokatore.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 08/12/2011 00:51:16 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 08/12/2011 : 07:32:44
|
Ispada po ovome što su neki napisali da sam ja prvi poceo skretati s teme. Treba samo pažljivo procitati kako je išao tijek rasprave i tko je prvi poceo spominjati neka imena kojima možda na ovom topicu nije bilo mjesto. Zašto se to toleriralo? Trebalo je onda odmah reagirati s upozorenjem, a ne tek nakon mog posta. Dakle, više je krivaca, a ne samo ja... Inace, zanimljiva je tema paragvajsko -bolivijskog rata, naucio sam nešto što nisam znao, ne treba zakljucavati topic zbog same te teme. Zašto ne bi raspravljali o paragvajsko-bolivijskom ratu? Ako netko prvi pocne skretati s teme neka ga se ODMAH upozori ili sankcionira, a ne da se, po meni, namjerno pušta (ne bih ulazio u razloge zašto se to pušta) da rasprava ode u drugom smjeru ... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic |
|