Ja sam vec obavio i drugi zadatak...znak za skretanje sa autoputa za Benkovac mi je doma u sobi...HALLO!! gdje su se svi razbježali...jel ide treci zadatak???
Ja sam vec obavio i drugi zadatak...znak za skretanje sa autoputa za Benkovac mi je doma u sobi...HALLO!! gdje su se svi razbježali...jel ide treci zadatak???
dobro, sada ideš u Zagreb i zamijeniš taj znak za skretanje sa autoputa Benkovac, sa znakom za skretanje sa autoputa Sisak i Benkovac ostaviš tamo a Sisak staviš tamo gdje je prije bio Benkovac. Samo pazi da te ne uhvate
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
E jebi ga sad...šta nisi odmah rekao!! em sam u onoj strci i panici zaboravio kljuc 13 u Benkovcu,sad još da vozim do Siska!?jel mogu zamijeniti za znak od Konjevrata iznad Šibenika??Probušen je sa par metaka pa izgleda kao pravi trofej
E jebi ga sad...šta nisi odmah rekao!! em sam u onoj strci i panici zaboravio kljuc 13 u Benkovcu,sad još da vozim do Siska!?jel mogu zamijeniti za znak od Konjevrata iznad Šibenika??Probušen je sa par metaka pa izgleda kao pravi trofej
dominus je svoje rekao! Ako nisi u stanju da izvršiš zadatak onda ti nije mjesto na stripovi.com reality showu.