Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 22:44:07
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by 1Euro
što se mene tice može i ovako, kako ti kažeš, ako se svi "gladijatori" slažete?
Ave, Cesare, ja se slažem!
uzeto na znanje! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/01/2012 : 22:54:04
|
prvi zadatak:
Uzmite papir A4 i opišite u 30 recenica agrarnu reformu u Boliviji iz 1953. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/01/2012 : 23:04:52
|
quote: Originally posted by lwood
prvi zadatak:
Uzmite papir A4 i opišite u 30 recenica agrarnu reformu u Boliviji iz 1953.
ne slušajte njega, samo ja vodim ovu igru. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 24/01/2012 : 23:08:54
|
ne slušajte njega, samo ja vodim ovu igru.
Legendo, popravio si mi dan! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/01/2012 : 23:18:53
|
Veliki pozdrav, za sve koji ste se odlucili na sudjelovanje u prvom Stripovi.com REALITY SHOW-u:
-wele -Nemanja93 -Grujah -selanne -tinton -ned_lynx -rednazgul -CAGLIOSTRO13
Vi, ili ste nevjerovatno hrabri ili sasvim ludi. Doznat cete sami tokom ovog showa. Za ovaj show morate biti vrlo dobro psihicki pripremljeni i šta god se desilo u ovom showu ostane u ovom showu i ne prenosi se nigdje drugdje. Znaci sve psovke,sve nesuglasice,svi problemi,...koji ce se pokazati tokom ovog showa, ostanu ovdje I NE PRENOSE SE NIKAKVE ZAMJERKE ILI NESUGLASICE na neke druge topike, ili u real life. Ovdje ste GLADIJATORI, i ja cu vas zvati gladijatorima. Kako znate, gladijatori slijepo slušaju svog gospodara, tako cete i vi slijepo slušati sve moje zapovijedi. OVDJE VAŽI JEDINO MOJA REC, ovdje ne važe ni prijetnje moderatora pa ni vlasnika sajta. SAMO JE MOJA RIJEC ZAKON! Ja cu vas naslovljavati sa Gladiator (i vaše ime) a vi cete mene oslovljavati sa DOMINUS!
Na kraju ce pobijediti samo jedan i taj ce biti BEST OF THE BEST GLADIATOR ovoga sajta!
Zaboravite na sve ostalo, zaboravite na sve vaše probleme, dužnosti, zadatke,....od sada pa do samoga kraja igre, vi slušate samo mene, svoga DOMINUSA!
Neka pobijedi najbolji! |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 24/01/2012 : 23:23:38
|
Je li ima izbor za post godine? Desetljeca? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 24/01/2012 : 23:27:18
|
VAŠ PRVI ZADATAK!
Svatko izmedu vas, mora da odabere jednoga gladiatora sa spiska i napiše ono najružnije što si misli o njemu, ALI NE SMIJE RECI NA KOGA JE MISLIO! Znaci samo napišete poruku šta si najružnije mislite o tom kandidatu ALI NE SMIJETE RECI NA KOGA SE TO ODNOSI! Njegovo ime cete poslati samo meni na PM.
Ja, pa ni vi ne smijete NIKADA JAVNO OBJAVITI ONO ŠTO SI IZMENIMO PUTEM PM! Tako ni ja necu reci tko je napisao nešto ružno o drugome gladijatoru.
Ali kada budem dobio sva imena na PM, ja cu samo javiti koji gladiator je dobio najveci broj glasova (poruka) i taj ce biti prvi nominiran za glasanje. Necu ništa drugo odkriti, ni koliko je glasova dobio ni ništa. Tako da NITKO, OSIM MENE, nece znati kome su vaše poruke poslane. Ovaj zadatak trebate ispuniti do subote ujutro! |
Edited by - 1Euro on 24/01/2012 23:28:53 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/01/2012 : 23:28:44
|
Veliki pozdrav, za sve koji ste se odlucili na sudjelovanje u prvom Stripovi.com REALITY SHOW-u:
Vi, ili ste nevjerovatno hrabri ili sasvim ludi. Doznat cete sami tokom ovog showa. Za ovaj show morate biti vrlo dobro psihicki pripremljeni i šta god se desilo u ovom showu ostane u ovom showu i ne prenosi se nigdje drugdje. Znaci sve psovke,sve nesuglasice,svi problemi,...koji ce se pokazati tokom ovog showa, ostanu ovdje I NE PRENOSE SE NIKAKVE ZAMJERKE ILI NESUGLASICE na neke druge topike, ili u real life. Ovdje ste GLADIJATORI, i ja cu vas zvati gladijatorima. Kako znate, gladijatori slijepo slušaju svog gospodara, tako cete i vi slijepo slušati sve moje zapovijedi. OVDJE VAŽI JEDINO MOJA REC, ovdje ne važe ni prijetnje moderatora pa ni vlasnika sajta. SAMO JE MOJA RIJEC ZAKON! Ja cu vas naslovljavati sa Gladiator (i vaše ime) a vi cete mene oslovljavati sa DOMINUS!
Na kraju ce pobijediti samo jedan i taj ce biti BEST OF THE BEST GLADIATOR ovoga sajta!
Zaboravite na sve ostalo, zaboravite na sve vaše probleme, dužnosti, zadatke,....od sada pa do samoga kraja igre, vi slušate samo mene, svoga DOMINUSA!
Neka pobijedi najbolji!
jednostavno san oduševljen |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4109 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 23:42:38
|
quote: Originally posted by lwood
Neka pobijedi najbolji!
jednostavno san oduševljen
|
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/01/2012 : 23:51:23
|
quote: Originally posted by wele
Glup zadatak.Promijeni molim te,od ovih sa liste samo sam trojicu zapazio po forumu i o njima ne mislim nista lose.
Bacite ga lavovima. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 24/01/2012 : 23:51:24
|
Glup zadatak.Promijeni molim te,od ovih sa liste samo sam trojicu zapazio po forumu i o njima ne mislim nista lose.
Euro, ovo smo shvatili kao priliku da se malo zezamo i nasmijemo, a ne da tracam o ljudima o kojima mogu suditi samo po onome što pišu. |
Edited by - selanne on 24/01/2012 23:51:45 |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 25/01/2012 : 01:23:22
|
sunce mamino... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11447 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
goran split
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
Posted - 25/01/2012 : 02:23:05
|
Ovdje ste GLADIJATORI, i ja cu vas zvati gladijatorima. Kako znate, gladijatori slijepo slušaju svog gospodara, tako cete i vi slijepo slušati sve moje zapovijedi. OVDJE VAŽI JEDINO MOJA REC, ovdje ne važe ni prijetnje moderatora pa ni vlasnika sajta. SAMO JE MOJA RIJEC ZAKON! Ja cu vas naslovljavati sa Gladiator (i vaše ime) a vi cete mene oslovljavati sa DOMINUS!
Neka pobijedi najbolji!
ja jednostavno nemogu virovat da san ovo procita
|
stršljen spašen |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 25/01/2012 : 06:18:52
|
Rekao sam ja, post desetljeca. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 25/01/2012 : 07:38:42
|
quote: Originally posted by lwood jednostavno san oduševljen
sad ti je sigurno sto se nisi prijavio i sto si propustio priliku da te svi zovu Iwood Gladijator |
Edited by - ponki on 25/01/2012 07:39:03 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12527 Posts
Posted - 25/01/2012 : 08:52:04
|
quote: Originally posted by selanne
Euro, ovo smo shvatili kao priliku da se malo zezamo i nasmijemo, a ne da tracam o ljudima o kojima mogu suditi samo po onome što pišu.
pa gnjavili ste me za ovaj reality show a sada niste spremni da sudjelujete? Pa šta ste mislili, da cete imati zadatak da napišete koji strip vam se najviše svida? Ako niste spremni NA BILO ŠTA, onda niste spremni da sudjelujete u jednom ovakvom PSIHOLOŠKOM NATJECANJU! Da vidite samo kakvi su ostali zadatki, ovo je "macji kašalj" prema onome šta vas ocekuje. Ali ako ste stisnuli rep medu noge vec na prvom zadatku onda je bolje da ne sudjelujete više ali me onda prestanite gnjaviti sa tim reality showom. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 25/01/2012 : 09:04:34
|
nominuj onda sebe to valjda moze |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 25/01/2012 : 09:08:41
|
Oprostite, preuzvišeni Dominuse, mislim da Vas ja nisam gnjavio, ako jesam, kajem se, ne bacajte me lavovima. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/01/2012 : 09:57:41
|
quote: Originally posted by goran split
Ovdje ste GLADIJATORI, i ja cu vas zvati gladijatorima. Kako znate, gladijatori slijepo slušaju svog gospodara, tako cete i vi slijepo slušati sve moje zapovijedi. OVDJE VAŽI JEDINO MOJA REC, ovdje ne važe ni prijetnje moderatora pa ni vlasnika sajta. SAMO JE MOJA RIJEC ZAKON! Ja cu vas naslovljavati sa Gladiator (i vaše ime) a vi cete mene oslovljavati sa DOMINUS!
Neka pobijedi najbolji!
ja jednostavno nemogu virovat da san ovo procita
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|