Author |
Topic |
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 26/12/2011 : 13:59:12
|
quote: Originally posted by Tonka24
Dakle ovako: Trebao bi u Rijeku doci za stalno u drugom mjesecu, kako nikoga ne znam iz Rijeke, ako ima netko voljan za: - Druženje -izlasci -treniranje ( sportski sam tip, eto volim puno trenirati- pogotovo ako netko zna gdje ima sportski centar u Rijeci ili šipka za zgibove, vojni poligon... ) -i sve sto mladi ljudi rade.... Eto iman 25 godina pa ako je netko za neka se javi ovdje ili u PM. Možda ovako malo smiješno zvuci ali jbg snadi se druže... ne da mi se po fejsu pisati gluparije i dodavati ljude koje ne poznajem.
Svakako se moramo naci
Vama ostalima cu probušiti Zagora na napuhavanje pa ce vam prisjesti zajebancija! |
Edited by - Dr. Westax on 26/12/2011 14:01:45 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 26/12/2011 : 14:19:50
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Ajmo još pokrenuti poll za najgay osobu foruma.
Nije fora. Nemaš pravu konkurenciju |
Trljam ruke. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 26/12/2011 : 14:21:56
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Dakle ovako: Trebao bi u Rijeku doci za stalno u drugom mjesecu, kako nikoga ne znam iz Rijeke, ako ima netko voljan za: - Druženje -izlasci -treniranje ( sportski sam tip, eto volim puno trenirati- pogotovo ako netko zna gdje ima sportski centar u Rijeci ili šipka za zgibove, vojni poligon... ) -i sve sto mladi ljudi rade.... Eto iman 25 godina pa ako je netko za neka se javi ovdje ili u PM. Možda ovako malo smiješno zvuci ali jbg snadi se druže... ne da mi se po fejsu pisati gluparije i dodavati ljude koje ne poznajem.
Svakako se moramo naci
http://www.youtube.com/watch?v=b0kSpfAoyZs |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 26/12/2011 : 14:22:48
|
Svakako se moramo naci
Vama ostalima cu probušiti Zagora na napuhavanje pa ce vam prisjesti zajebancija!
ne brini se..necemo otkriti koji si na slici.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 26/12/2011 : 14:44:34
|
quote: Originally posted by brni
ne brini se..necemo otkriti koji si na slici..
Eh, da barem imam tako dobru guzu.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 26/12/2011 : 14:46:33
|
quote: Originally posted by brni
ne brini se..necemo otkriti koji si na slici..
Eh, da barem imam tako dobru guzu.
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 26/12/2011 : 15:13:17
|
Hahahhaha na žalost na moju veliku žalost moram sam protiv sebe i staviti jednog smajlica za paru, je da mi padne mrak svaki put kad vidim njegov post ali brate Koji car |
|
|
Topic |
|