forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Top 5 najvoljenijih predmeta
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/12/2011 : 23:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
VHS kaseta na koju mi je otac snimao Transformerse (RTB sinhro). Koliko je samo izakana, a jos uvek je koristim. Ne bih je prodao ni za sta na svetu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/12/2011 : 00:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Dakle uredaji, predmeti, igracke, rekviziti koje ste najviše koristili, voljeli, zapamtili.

1. Cherise Asha
2. Dolores
3. Kristina
4. Lejla
5. Tjaša

hm, ima još ali rekao si samo pet....
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/12/2011 : 00:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Klarinet, uvek bio, jeste i uvek ce biti.

VHS video kasete na koje su mi roditelji snimali mocne rendzere dok sam ja bio u skoli

SEGA MEGA uglavnom zbog turnira u igraonicama u MK3 Ultimate. Koje su to makljaze bile...

Rubikova kocka.Najveca gnjavaza mog zivota...imam je od doba kada sam ziveo u Backoj Palanci (1997) i tek sam je 2004 konacno slozio (a to sam radio svaki dan pred spavanje...po sat vremena. Bila mi je nesto kao Dilanu njegova galija). Evo mi sad stoje u sobi kao trofej Ne d'o Bog da mi padne napamet da je ponovo razresavam

Kosarkaska lopta...there is something in that ball...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/02/2013 : 23:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
klavijature - instrument koji oplemenjuju bogatstvom zvuka i bezbrojnim mogucnostima

knjiga - kakvu mudrost može da pohrani

usb - stick - savršen, superpraktican i superefikasan izum

DVD uredaj - sjajan reproduktor dvd-ja za prženje i usb-stickova neogranicenih mogucnosti slike i zvuka

jastuk - neki jako dobar za super san i odmor uvijek prijeko potreban

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/02/2013 : 23:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Dakle uredaji, predmeti, igracke, rekviziti koje ste najviše koristili, voljeli, zapamtili.

sorry, morala sam

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000