Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/12/2011 : 23:45:47
|
imaju oni odlicnu hranu,doduše oni štapici mi idu na k. neman živaca da koristin ta pomagala |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 23/12/2011 : 23:46:44
|
Ja bas veceras jeo kinesku, bio sa zenom do Usca i tamo mezetili.
Licno volim tu kuhinju. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 23/12/2011 : 23:47:14
|
To sa štapicima lako rješiš. Uzmeš onaj metalni dio sa štipalica za sušit robu. I staviš na ta dva štapa. I samo cvaketaš |
Trljam ruke. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 23/12/2011 : 23:47:59
|
quote: Originally posted by Zlotvor
To sa štapicima lako rješiš. Uzmeš onaj metalni dio sa štipalica za sušit robu. I staviš na ta dva štapa. I samo cvaketaš
ma da se naucit al ko ce trošit vrime na takve gluposti kad se jede |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 23/12/2011 : 23:51:04
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Zlotvor
To sa štapicima lako rješiš. Uzmeš onaj metalni dio sa štipalica za sušit robu. I staviš na ta dva štapa. I samo cvaketaš
ma da se naucit al ko ce trošit vrime na takve gluposti kad se jede
Ovo ti je 100% provjereno
|
Trljam ruke. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/12/2011 : 23:54:51
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by paro
pa naravno, to su zapravo sve kineski agenti koje je domovina poslala kao dio svog plana da zavlada svijetom....
pa naravno, imali mudriji i lukaviji plan za osvajanje svijeta... uzet svu zapadnu proizvodnju, kopirat sve što se kopirat da, i poslat te kopije natrag na zapad uz desetke miliona ljudi ...
kineska žed za naftom može se utažiti jedino tako da oni gospodare svijetom...
rast cijene nafte i njenih derivata ide sukladno kineskom gospodarskom rastu - industrializacija kine i motorizacija kineskog pucanstva.... baš kao što je to veliki mao zamislio
Da, to je taj narod koji ce na kraju uništit civilizaciju i sve njene vrijednosti...
Covjece, ko da slušam nekog srednjoškolca bokte.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12486 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/12/2011 : 00:13:09
|
quote: Originally posted by Marenovic
Salu na stranu...kada kinez hoce da ode u inostranstvo (nebitno gde) dobija od drzave 10.000$ da ode, s tim da se ne vraca. Naravno, sta bi kinez radio tamo gde ode nego prodavao jeftine kineske proizvode... duplo dobro za kinesku drzavu: Smanjuje se broj stanovnika u maticnoj drzavi (prenaseljenost - verujte mi, bio sam tamo) Razvija se i siri kineska ekonomija jer se prodaju kineski proizvodi. I sto da im ne da 10 K po glavi odlazeceg stanovnika?
Usput, kineze u Srbiju nije doveo Milosevic vec ekonomija.
hm, jel moguce, da ja odem u Kinu i tamo se oženim nekom kineskinjom i zamolim za kinesko državljanstvo i kada ga dobijem ja im kažem kako želim napustiti Kinu i nikada se vratiti, jel ce oni to meni dati 10.000 dolara? |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
1Euro
Advanced Member
12486 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/12/2011 : 00:36:57
|
quote: Originally posted by ordell
A sta bi onda sa Kineskinjom?
pa ako mi plate dodatno 10.000 povedem i nju, ako ne onda im ju prepuštam... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Marenovic
Junior Member
Serbia
426 Posts
Member since 08/01/2009 |
Posted - 24/12/2011 : 00:55:38
|
Bolje se vencaj kineskinjom da joj omogucis da stekne slovenacko drzavljanstvo. Cena? Pola sume.
|
Kolekcionar starina.... Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 24/12/2011 : 01:20:16
|
quote: Originally posted by KRAS
pa naravno, to su zapravo sve kineski agenti koje je domovina poslala kao dio svog plana da zavlada svijetom....
pa naravno, imali mudriji i lukaviji plan za osvajanje svijeta... uzet svu zapadnu proizvodnju, kopirat sve što se kopirat da, i poslat te kopije natrag na zapad uz desetke miliona ljudi ...
kineska žed za naftom može se utažiti jedino tako da oni gospodare svijetom...
rast cijene nafte i njenih derivata ide sukladno kineskom gospodarskom rastu - industrializacija kine i motorizacija kineskog pucanstva.... baš kao što je to veliki mao zamislio
Da, to je taj narod koji ce na kraju uništit civilizaciju i sve njene vrijednosti...
Covjece, ko da slušam nekog srednjoškolca bokte..
ma pusti ga,zajebaje se.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 24/12/2011 : 01:21:39
|
quote: Originally posted by Marenovic
Bolje se vencaj kineskinjom da joj omogucis da stekne slovenacko drzavljanstvo. Cena? Pola sume.
malo je to. a i može mu tražit pola imovine |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 24/12/2011 : 02:16:58
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by ordell
A sta bi onda sa Kineskinjom?
pa ako mi plate dodatno 10.000 povedem i nju, ako ne onda im ju prepuštam...
odi im do veleposlanstva da te malo upoznaju, pa ce ti platiti samo da te više nikad ne vide |
Grad - to ste vi. |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18868 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/12/2011 : 10:27:09
|
neznam dal su to predasude ali kažu da Kinezi(i Kinezkinje)nisu baš cisti ljudi i da jim higijena nije jaca strana osobnosti...ionako nisem bio u njihovim restoranima jer ne volim piletinu pa....tamo je manje više bazirano baš na tim hodajucim pticama i rižu...u Ljubljani sanitarci zatvore najviše tih kineskih restorana i prcvarnica zbog neodgovarajucih higijenskih uslova...nemam ništa protiv njih i njihove kuhinje ali ja još uvijek više vijerujem Hasu ili Jovi i njihovim cevapcicima,pljeskavicama ili kebabima.. poštujem ljude koji rade bilo što ali radije vidim kad mi spremaju hranu da imaju ciste ruke...ne smetaju mi ako su žute,crne ili bijele,smetaju mi ako su neuredne i prljave... Kina ce ekonomski posustati kad kinezi shvate da jih izkorištavaju i zatraže i pošteno nadoknadu za njihov trud... dok rade za kilu riže, zemlja ide napred...kakva bi bila ex Yuga bogatija da ljudi rade za kutiju ankel bensa na dan? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Topic |
|