Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 31/12/2011 : 15:40:05
|
quote: Originally posted by selanne
Hahaha, svaki dan nešto novo naucim na ovom forumu. Doduše, ne bih znao kako je, nisam nikad probao, a Ðita mi se svida i bez trave.
Pisma je prva liga Ali je nastala pod utjecajem i prica kako je pod utjecajem marice |
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 31/12/2011 : 15:41:34
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Pomislio sam na travu, ali ovo "zavida" prvi put cujem.
Zavidat granu, zapalit baklju, namotat koru... To su ti sve izrazi za zapalit joint
frula, truba, baklja, džoja, pušika, cmara,
Zlotvore ima li vrov.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 31/12/2011 15:42:00 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/12/2011 : 15:42:14
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Zlotvor
Pomislio sam na travu, ali ovo "zavida" prvi put cujem.
Zavidat granu, zapalit baklju, namotat koru... To su ti sve izrazi za zapalit joint
frula, truba, baklja, džoja, pušika, cmara,
Zlotvore ima li vrov..
|
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/12/2011 : 15:43:15
|
Kod mene u mistu ima 2 registrirana dankija, 10 znan što uživaju droge raznorazne, a 20 njih su travari. Njih ne racunan u narkomane |
Trljam ruke. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/12/2011 : 16:36:18
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ma nisu sve. Imam i stripove i ploce. I poneki bluray. Posto u tvog hrista ne verujem previse, racunam da nemam sta da stedim za carstvo nebesko, pa sam resio da barem ovu dolinu suza razveselim malo.
I ne bih na Antile. Al' neke druge krajeve ne bih odbio.
ti bi se bolje uklopia u Urugvaju ili Cileu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 31/12/2011 : 16:38:09
|
Moze uruguay. Mmmmm...asado. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 31/12/2011 : 17:06:08
|
Svijet se mijenja, nikad ne znaš... Meni ce se sigurno zaokrenuti za još kojih 180 stupnjeva, s prinovom. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 31/12/2011 : 17:35:54
|
Neka nam Bog da zdravlja, srece i ljubavi, a za pare i zene cemo lako! |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 31/12/2011 : 20:30:11
|
quote: Originally posted by dosada
...a prekrili su ju još i prije 1.prosinca 1918.! Daj malo ponovi povijest i pusti šuplje price ;)
Uostalom, zanimljivo je iz koje države se danas podržavaju takve ideje!? Vjeruj mi da barem 75% nas Hrvata više ne želi politicko povezivanje s nikim , osim s EU!
p.s. i ova i prosla i nadolazece....sve su manje vise iste, kaj se tu sad ima iscekivat, godina ko godina! [/quote]
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 31/12/2011 : 20:31:26
|
quote: Originally posted by kosmajac
Uostalom,90% Srba je protiv unijacenja sa susedima jer su uvek najebali kad su pruzili rukom nekom...a za smrdljivu HAZARSKU EVROPU je jos i vise protiv Mi ovde kod nas uvek gledamo priliku da budemo sa Rusima i Grcima...mozda i sa Nemcima
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19772 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 01/01/2012 : 02:40:13
|
PLAVO MORE ZNA DA GA VOLIN JA SPLITSKOG HAJDUKA!!!!!!!!!!! |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 01/01/2012 : 03:43:18
|
quote: Originally posted by lwood
PLAVO MORE ZNA DA GA VOLIN JA SPLITSKOG HAJDUKA!!!!!!!!!!!
sta ti je to hajduk? cura ili dijete:) cudno ime za curu:) jbg ispadam malo konzervativan:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 02/01/2012 : 01:42:11
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by lwood
PLAVO MORE ZNA DA GA VOLIN JA SPLITSKOG HAJDUKA!!!!!!!!!!!
sta ti je to hajduk? cura ili dijete:) cudno ime za curu:) jbg ispadam malo konzervativan:)
dite puka |
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4625 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 05/01/2012 : 18:51:36
|
Sviranje k...u zasvirajte i sami, kliknite na jednog ili polako na sve pa svirajte :) kad ga opet kliknete-prestane svirati :) http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm
Zašto?
U starom sistemu su radnici dobivali viškove, u kapitalizmu radnici jesu višak.
U starom sist. su lupeži iz tvornice krali salamu, krevet, vijak, u kapitalizmu lupeži kradu tvornicu salame, tvornicu kreveta, tvornicu vijaka.
U st.sist. je puno ljudi kralo malo, u kapitalizmu malo ljudi krade puno.
U starom sist. se radilo malo i još su radnike zvali herojima rada, u kapitalizmu se radi puno i još te zovu neradnikom, lijencinom parazitom.
U starom sist., ako si htio dobar posao ili stan nisi mogao reci ko si i šta si, u kapitalizmu možeš govoriti što god hoceš, ionako neceš dobiti ni dobar posao ni stan.
U starom sist. je bilo besplatno obrazovanje, zdravstvo, sigurno radno mjesto, ali isto tako i male place te loši i nekvalitetni proizvodi koji se brzo kvare. U kapitalizmu uz male place te loše i nekvalitetne proizvode koji se brzo kvare, nema ni besplatnog obrazovanja,zdravstva ni sigurnih radnih mjesta.
U starom sistemu nije bilo slobode izbora, ljudi su se bojali onih gore. U kapitalizmu postoji sloboda i mnogo više izbora. Ne moraš se bojati samo onih gore, možeš se bojati i za svoje radno mjesto,za svoju placu, hoce li se rate kredita dizati, kako ceš otplacivati kredit ako se razboliš, hoceš li moci platiti lijecenje ako se razboliš, može li si netko priuštiti školovanje.
Dakle ima puno više izbora od cega ceš strahovati, a i dolaskom kapitalizma došla je i sloboda. Kapitalisti su rekli: konacno ste slobodni, slobodni, slobodni! Evo uzmite radne knjižice i slobodni ste!
Pa zato možete da svirate k…. :) :)
Inace, sve najbolje!!! Aha, glasao za Bice bolje
--
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 05/01/2012 19:14:01 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31293 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 05/01/2012 : 23:22:44
|
tek sad vidjeh topic, ocekujem kako ce biti gore! Opcija 2! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 06/01/2012 : 16:01:43
|
quote: Originally posted by Risar_69
Sviranje k...u zasvirajte i sami, kliknite na jednog ili polako na sve pa svirajte :) kad ga opet kliknete-prestane svirati :) http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm
Zašto?
U starom sistemu su radnici dobivali viškove, u kapitalizmu radnici jesu višak.
U starom sist. su lupeži iz tvornice krali salamu, krevet, vijak, u kapitalizmu lupeži kradu tvornicu salame, tvornicu kreveta, tvornicu vijaka.
U st.sist. je puno ljudi kralo malo, u kapitalizmu malo ljudi krade puno.
U starom sist. se radilo malo i još su radnike zvali herojima rada, u kapitalizmu se radi puno i još te zovu neradnikom, lijencinom parazitom.
U starom sist., ako si htio dobar posao ili stan nisi mogao reci ko si i šta si, u kapitalizmu možeš govoriti što god hoceš, ionako neceš dobiti ni dobar posao ni stan.
U starom sist. je bilo besplatno obrazovanje, zdravstvo, sigurno radno mjesto, ali isto tako i male place te loši i nekvalitetni proizvodi koji se brzo kvare. U kapitalizmu uz male place te loše i nekvalitetne proizvode koji se brzo kvare, nema ni besplatnog obrazovanja,zdravstva ni sigurnih radnih mjesta.
U starom sistemu nije bilo slobode izbora, ljudi su se bojali onih gore. U kapitalizmu postoji sloboda i mnogo više izbora. Ne moraš se bojati samo onih gore, možeš se bojati i za svoje radno mjesto,za svoju placu, hoce li se rate kredita dizati, kako ceš otplacivati kredit ako se razboliš, hoceš li moci platiti lijecenje ako se razboliš, može li si netko priuštiti školovanje.
Dakle ima puno više izbora od cega ceš strahovati, a i dolaskom kapitalizma došla je i sloboda. Kapitalisti su rekli: konacno ste slobodni, slobodni, slobodni! Evo uzmite radne knjižice i slobodni ste!
Pa zato možete da svirate k…. :) :)
Inace, sve najbolje!!! Aha, glasao za Bice bolje
--
haha,baš si me nasmija s ovin |
|
|
|
Topic |
|