Vujin može uz bok Karabaticu i Jichi, strašno me razocarao.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Potpuno zasluzeno, cestitke Dancima i nasima. Sagoreli smo u zelji...
Al' komentar Cosica na kraju:
Drugi put u finalima ovako mala razlika, ali to nije bitno, puno je vaznije reci, Srbija nije uzela zlato.
Koji pajser.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Potpuno zasluzeno, cestitke Dancima i nasima. Sagoreli smo u zelji...
Al' komentar Cosica na kraju:
Drugi put u finalima ovako mala razlika, ali to nije bitno, puno je vaznije reci, Srbija nije uzela zlato.
Koji pajser.
Teški idiot, zgadilo mi ga se slušati u ovih 15 dana.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Danci zasluženo dobili, majstori su za završnice nema šta. Turnir na OI ce biti pakleni Francuzi u osvetnickoj ulozi, Hansen i Danci, mladi Švedani, probudeni Balkan:)) (bez uvrede ikome) Slovenci, mi, Srbi, Makedonci, Španjolci, Njemci, Poljaci naravno ako se svi plasiraju. Bice super.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Jedan od onih iz zlatne plejade tamosnjeg komentatorskog posla (Mico Dusanovic, Cvitkovic, Cosic, Blazicko) koji su uvek tu da ukazu da srpski vaterpolisti, teniseri, kosarkasi, odbojkasi i sl nisu zasluzili da uzmu medalju i da je to sportska nepravda.
Jedan od onih iz zlatne plejade tamosnjeg komentatorskog posla (Mico Dusanovic, Cvitkovic, Cosic, Blazicko) koji su uvek tu da ukazu da srpski vaterpolisti, teniseri, kosarkasi, odbojkasi i sl nisu zasluzili da uzmu medalju i da je to sportska nepravda.
Malo pretjeruješ. Niti su svi komentatori takvi, niti se radi samo o Srbima. Cosic je pricao gluposti cijelo prvenstvo.
puno blaže od komentatora rts-a kad ste nas dobili u rukometu odmah poslje rata...mislim da je bio rukomet...
To je tek bila glupost, covek je komentarisao kao da je na prvoj borbenoj liniji i posle se izvinjavao zbog neprofesionalizma. Sigurno da i kod nas ima katastrofalnih komentatora (Tegeltija i Dusko Korac mi prvi padaju na pamet) ali mislim da ih Dusanovic ili Cvitkovic siju za koplje. Sta reci kada je ljudima cesto zanimljivije da prate HRT prenos nekog meca gde igra Srbija ili Djokovic (pogotovo u borbi za medalju) i slusaju Micu ili Cosica kako lamentiraju.
Malo pretjeruješ. Niti su svi komentatori takvi, niti se radi samo o Srbima. Cosic je pricao gluposti cijelo prvenstvo.
Pa Cosic prica gluposti otkad ja znam za sebe
EDIT: jedini naš dobar sportski komentator mi je Štimac dok komentira neku tekmu, sve ostalo je ajme majko
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.