Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13483 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 29/01/2012 : 20:41:55
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by wesskowaz
Kad smo kod hrvatskih fudbalera, meni je tu naj Zvone Boban.
isto kao i šuker...njih dvojicu ni u štampu...uvijek se bobana izdizalo jer je mlatnijo pandura...a za njega je žuti bio ne avion nego svemirski brod...
Zuti je bio najbolji jugoslovenski fudbaler da sam ga ja gledao, period. Jos samo da nije duvanio k'o turcin i da je bio malo ozbiljniji...u cetiri godine u zvezdi ne pamtim da je zasro preko 4-5 puta, los pas nije dao jebem ti sve.
Jedino sta mus e moze zamjeriti je promasaj protiv Kelna...i ako ne uzme duplu krunu groblju |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/01/2012 : 20:42:49
|
quote: Originally posted by globinjo da,i mene zanima...ma može cosic bit ovakav ili onakava,ali,ovim me kupio za cijeli život... http://www.youtube.com/watch?v=oFzlrODzh4M
Meni je ostao u dobrom sjecanju zbog dvije utakmice iz 1997.godine - prva je BiH-Danska (3:0), radovao se našim golovima više nego Sejo "Apaurin" Hadžijahic na našoj televiziji. Druga je ono gostovanje Partizana u Maksimiru. |
Potpis. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:43:17
|
Kad smo kod hrvatskih fudbalera, meni je tu naj Zvone Boban.
isto kao i šuker...njih dvojicu ni u štampu...uvijek se bobana izdizalo jer je mlatnijo pandura...a za njega je žuti bio ne avion nego svemirski brod...
Za mene je Boban maestro u odnosu na Zutog. Sto klupski, sto reprezentativno.
Ne znam koji je bolji ali Robi mi je drazi |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:44:15
|
quote: Originally posted by sawitch
A meni je Piksi verovatno nas najbolji fudbaler svih vremena...
Sawitchu,ovo sam zapisao |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 29/01/2012 : 20:45:02
|
quote: Originally posted by wolf
Ne znam njegovu pricu, samo polazim od toga kako su se oba ponašali na terenu (ali i izvan terena).
Mihajlovic je seljacina i nikad ga nisam voleo, jos manje sam voleo jbn Lazio. Inace majka mu je Hrvatica.
Nema to veze tko je što. Iako nisam puno pratio vaše igrace, cini mi se da je Savo Miloševic primjerice karakterniji igrac od ove dvojice sirovina. A poznat je i Mirkovicev ispad na Plesu (zracna luka), kad je u duty free shopu izjavio da 'ne priznaje te naše veverice' (što se odnosilo na kune, hrvatsku valutu). |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13483 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:46:47
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Sawitchu,ovo sam zapisao
Ozbiljno sad... Ono sto sam uspeo da vidim od zvezdinih fudbalera, Dzajica, Sekularca i ovih sto se ne secam Piksi je za klasu bolji... Grobare naravno sve znam i mislim da je Piksi svetlosnu godinu ispred svih bio... Beta verzija Cavija i Inijeste.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 29/01/2012 : 20:48:02
|
Nema to veze tko je što. Iako nisam puno pratio vaše igrace, cini mi se da je Savo Miloševic primjerice karakterniji igrac od ove dvojice sirovina.
Majmun ? Smradina.
A i na terenu se istakao, nabio je SRJ rekord u broju golova, najebao se matere nekim maltama i farskim ostrvima, zato je svaki bitniji mec virio iz dupeta nekom centarhalfu. Priznajem mu cesku (mada je drulovic dao takav centarsut da bi spasic dao gol u onoj situaciji) i malo sa eura 2k, inace, uglavnom je uzimao mesto darku kovacevicu :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:48:30
|
Sawitchu,ovo sam zapisao
auuuuuuuuuuuu,koja sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... piksi ti najbolji igrac ovo odmah prenesite na glodarski topic...
I tebi je samo ne smis kasti |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:48:42
|
Nema to veze tko je što. Iako nisam puno pratio vaše igrace, cini mi se da je Savo Miloševic primjerice karakterniji igrac od ove dvojice sirovina.
Majmun ? Smradina.
A i na terenu se istakao, nabio je SRJ rekord u broju golova, najebao se matere nekim maltama i farskim ostrvima, zato je svaki bitniji mec virio iz dupeta nekom centarhalfu. Priznajem mu cesku (mada je drulovic dao takav centarsut da bi spasic dao gol u onoj situaciji) i malo sa eura 2k, inace, uglavnom je uzimao mesto darku kovacevicu :P
A Sloveniju? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:49:09
|
Ozbiljno sad... Ono sto sam uspeo da vidim od zvezdinih fudbalera, Dzajica, Sekularca i ovih sto se ne secam Piksi je za klasu bolji... Grobare naravno sve znam i mislim da je Piksi svetlosnu godinu ispred svih bio... Beta verzija Cavija i Inijeste..
Ma daj. Xavi se resava lopte u milisekundi i zna gde ide. PIksi je bio zaljubljen u driblanje, rolanje, muljanje, smaranje... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:49:54
|
Majmun ? Smradina.
A i na terenu se istakao, nabio je SRJ rekord u broju golova, najebao se matere nekim maltama i farskim ostrvima, zato je svaki bitniji mec virio iz dupeta nekom centarhalfu. Priznajem mu cesku (mada je drulovic dao takav centarsut da bi spasic dao gol u onoj situaciji) i malo sa eura 2k, inace, uglavnom je uzimao mesto darku kovacevicu :P
A Sloveniju?
Pa to je ono malo sa eura 2k :P
Zivotnu epizodu odigrao je u Zaragozi, tad je stvarno bio u jakoj formi i odlicno igrao. |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/01/2012 : 20:50:13
|
Zuti je bio najbolji jugoslovenski fudbaler da sam ga ja gledao, period. Jos samo da nije duvanio k'o turcin i da je bio malo ozbiljniji...u cetiri godine u zvezdi ne pamtim da je zasro preko 4-5 puta, los pas nije dao jebem ti sve.
Idemo kod notara ovo ovjeriti. Igrac koji je spajao njemacku preciznost i pobjednicki mentalitet sa jugoslovenskim talentom.
Što se tice ovog sa ozbiljnošcu, da je Savicevic imao makar zrno soli u glavi, mogao je biti šta god je htio. Treba ga tuci svaki dan što nije iskoristio talenat do kraja. |
Potpis. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:50:19
|
Kazem, beta verzija... Ali jacu glavu imao od ovih.. I muke se lako resavati lopte kada uvek imas nekog otvorenog.. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:50:27
|
Ozbiljno sad... Ono sto sam uspeo da vidim od zvezdinih fudbalera, Dzajica, Sekularca i ovih sto se ne secam Piksi je za klasu bolji... Grobare naravno sve znam i mislim da je Piksi svetlosnu godinu ispred svih bio... Beta verzija Cavija i Inijeste..
Ma daj. Xavi se resava lopte u milisekundi i zna gde ide. PIksi je bio zaljubljen u driblanje, rolanje, muljanje, smaranje...
Al je Piksi mogao u trepavicu da te pogodi |
|
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 29/01/2012 : 20:50:30
|
Ma daj. Xavi se resava lopte u milisekundi i zna gde ide. PIksi je bio zaljubljen u driblanje, rolanje, muljanje, smaranje...
Ja sam gledao Piksija uzivo Mozda je voleo da mulja, ali mi boljeg igraca nikad nismo imali |
Edited by - o.O 321 on 29/01/2012 20:50:43 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40485 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:50:54
|
quote: Originally posted by Heyoka
Idemo kod notara ovo ovjeriti. Igrac koji je spajao njemacku preciznost i pobjednicki mentalitet sa jugoslovenskim talentom.
Što se tice ovog sa ozbiljnošcu, da je Savicevic imao makar zrno soli u glavi, mogao je biti šta god je htio. Treba ga tuci svaki dan što nije iskoristio talenat do kraja.
Da je trenirao bar jednom nedeljno.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:51:35
|
Sawitchu,ovo sam zapisao
ma pusti one koje nisi gledao uživo...moga tako i ja rec da je beara najbolji svjetski vratar ili vukas najbolji dribler...sve to stoji,ali ih nisam gledao uživo...po meni,najbolji vratar uživo je simovic...e šta je taj radio...igrac-baka sliškovic,za njega je žuti mala beba kad se spominju duvan i alkohol...golgeter-zlatko vujovic...preteca gatussa i ostalih koji trce dok ne crknu-ivan gudelj... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 29/01/2012 : 20:51:48
|
quote: Originally posted by Heyoka
Što se tice ovog sa ozbiljnošcu, da je Savicevic imao makar zrno soli u glavi, mogao je biti šta god je htio. Treba ga tuci svaki dan što nije iskoristio talenat do kraja.
Ma imao je, ali ga je boleo primicac (izgovoriti poslednju rec na crnogorskom).
Jebo mu ja mater besposlenu, al kad je hteo, bio je klasa van ovog sveta. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5467 Posts
|
Topic |
|