Author |
Topic |
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 22:24:36
|
quote: Originally posted by Zagor12
Hrvatska dobila laganu grupu. Samo Island treba izbušiti.
Ionako ide dvoje dalje, ne trebaju ni njih. Ovo je dobra prilika da se provjere mladi igraci. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/01/2012 : 22:25:35
|
Sa onako lošim napadom se nije moglo protiv Danske. Ali i srebro je ogroman uspjeh. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/01/2012 : 22:40:01
|
nakon one epske borbe izmedu rafe i novaka, ostatak dana je bio živa dosada vaterpolo? rukomet? ma daj |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/01/2012 : 23:12:49
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Uostalom, ti si iz Banja Luke, pa to je u Bosni, tvoje države ni nema na prvenstvu., ti bi triba bit neutralan...
Evo ti ih Selanne i Jerry, odrase se od navijanja za Hrvatsku, a Bosne nigde na turniru.
Ajoj ljudi što ste se napalili svi danas, trebalo je procitati ovoliko novih stranica veceras. Jedino što sam danas uspio vidjeti je pocetak i kraj tenisa, e ono je bio antalogijski mec. Šteta što nisam to više otpratio.
Ova rukometna prepucavanja su toliko smiješna i nisu vrijedna spomena. Jedinu utakmicu koju sam uspio pogledati je bila ona prva Hrvatske protiv Španjolaca kad su izgubili. Toliko o mom navijackom anagažmanu. Pustite zle krvi, ima puno važnijih stvari u životu. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/01/2012 : 23:51:43
|
quote: Originally posted by ken2
nakon one epske borbe izmedu rafe i novaka, ostatak dana je bio živa dosada vaterpolo? rukomet? ma daj
100 ljudi= 101 cud
meni nije jasno da nekog zanima uopce tenis. jedini cjelovit tenis mec koji san pogleda je onaj ivaniševicev. i to mi je dosta za ovaj i iduca 3 života. a gledajuci po minutaži više san pogleda golfa ili biljara na eurosportu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 00:00:26
|
quote: Originally posted by lwood
nakon one epske borbe izmedu rafe i novaka, ostatak dana je bio živa dosada vaterpolo? rukomet? ma daj
100 ljudi= 101 cud
meni nije jasno da nekog zanima uopce tenis. jedini cjelovit tenis mec koji san pogleda je onaj ivaniševicev. i to mi je dosta za ovaj i iduca 3 života. a gledajuci po minutaži više san pogleda golfa ili biljara na eurosportu.
Ovu pricu sam vec cuo od navijaca Zvezde za kosarku |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 30/01/2012 : 00:14:54
|
quote: Originally posted by sawitch
Al smo dobili grupu za kvalifikacije za OI.. Spanija, Poljska, Alzir..
I još se igra u španjolskoj Bez uvrede al jebali ste ježa, iako bi volio da dobijete Španjolce u njihovom dvorištu. Ali i Poljaci su dobri, cak ni Alžir nije za odbacit. Naša grupa šala mala svaki komentar bio bi suvišan. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:34:26
|
quote: Originally posted by radulovic marko
100 ljudi= 101 cud
meni nije jasno da nekog zanima uopce tenis. jedini cjelovit tenis mec koji san pogleda je onaj ivaniševicev. i to mi je dosta za ovaj i iduca 3 života. a gledajuci po minutaži više san pogleda golfa ili biljara na eurosportu.
Ovu pricu sam vec cuo od navijaca Zvezde za kosarku
pošto ja nisan navijac zvezde bi li moga to objasnit,ako nije preteško. unaprijed hvala |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 00:36:04
|
A pa znas, nismo osvojili kurca u kosarci godinama, pa je zato kao ne gledamo. Groarske price, uletela im decenija da znaju nesto i odmah su Real Madrid :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:38:06
|
100 ljudi= 101 cud
pošto ja nisan navijac zvezde bi li moga to objasnit,ako nije preteško. unaprijed hvala
Eovako posto je moja baba bila u pelenama kada je zvezda nesto znacila u kosarci,njih odavno ne interesuje kosarka ,vec odbojka,atletika ,dizanje tegova i skvos...Nadovezao sam se na tvoju pricu o bilijaru itd... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:39:22
|
A pa znas, nismo osvojili kurca u kosarci godinama, pa je zato kao ne gledamo. Groarske price, uletela im decenija da znaju nesto i odmah su Real Madrid :D
ako te dobro svacan on oce rec da bi ja gleda tenis da igra neki jaci igrac odavde? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:42:16
|
100 ljudi= 101 cud
pošto ja nisan navijac zvezde bi li moga to objasnit,ako nije preteško. unaprijed hvala
Eovako posto je moja baba bila u pelenama kada je zvezda nesto znacila u kosarci,njih odavno ne interesuje kosarka ,vec odbojka,atletika ,dizanje tegova i skvos...Nadovezao sam se na tvoju pricu o bilijaru itd...
biljar znam nekad pogledat kad nema ništa drugo na tv .ili mi dopizdi citat i visit na komp. znaci vrlo rijetko. poanta je bila koliko je to rijetko a opet više od tenisa. :D |
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:42:56
|
A pa znas, nismo osvojili kurca u kosarci godinama, pa je zato kao ne gledamo. Groarske price, uletela im decenija da znaju nesto i odmah su Real Madrid :D
ako te dobro svacan on oce rec da bi ja gleda tenis da igra neki jaci igrac odavde?
N e znam mozda ako se vrati Bruno Oresar >>>Nisam mislio na to >> |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:47:04
|
ako te dobro svacan on oce rec da bi ja gleda tenis da igra neki jaci igrac odavde?
N e znam mozda ako se vrati Bruno Oresar >>>Nisam mislio na to >>
pa reci na šta si mislia |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 00:49:22
|
Eovako posto je moja baba bila u pelenama kada je zvezda nesto znacila u kosarci
Baba ti ima 14 godina ? Al ste vi napredni, bokte... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:50:40
|
trenira san dosta toga:plivanje,veslanje,košarku,malo karate i box. teretanu ne racunam . al taj tenis me nije nikad zanima ,jebga .dosadno |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 30/01/2012 : 00:51:11
|
Eovako posto je moja baba bila u pelenama kada je zvezda nesto znacila u kosarci
Baba ti ima 14 godina ? Al ste vi napredni, bokte...
|
|
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 08:24:37
|
quote: Originally posted by swamp thing
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Kako god oceš, ali moraš mislit da ode ima možda koji Danac, pa ga s time vridaš. Uostalom, ti si iz Banja Luke, pa to je u Bosni, tvoje države ni nema na prvenstvu., ti bi triba bit neutralan...
E, ajd ne rise.
Swamp koliko se ja sjecam,i on je na zadnjem Mafestu bio iz Banja Luke ne znam da li je jos uvijek uglavnom ako dodje u BL, uz Nektar ce navijat' zajedno sa nama |
Edited by - ponki on 30/01/2012 08:37:32 |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Posted - 30/01/2012 : 09:27:15
|
@selanne
posto si spominjao da si igrao protiv srpskih juniora, daj mi reci kakav se tebi cini Marko Pantelic? ima li po tebi potencijala u njemu da zaigra za seniorsku reprezentaciju pa da jednom cujem Sawitcha da mu skandira |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 09:32:08
|
Mislim da je to onaj srednji i lijevi bek. Nije puno igrao u napadu, igrao je Nenadic, ali u obrani je solidan. Da je ljevak, dalo bi ga se iskoristiti u napadu, kad vec može igrati igrac poput Zelenovica. Doduše, mogao je vec sad biti u reprezentaciji, prema naprijed zna više od Manojlovica, ali nije moje da sudim. Ako ode u neki klub s malo boljim uvjetima od Zvezde, može postati dobar igrac. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 30/01/2012 09:33:23 |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 30/01/2012 : 09:45:49
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Rico
Samo se sjetite 98. i stavite ruku na srce, Srbi, i recite jeste li skakali na golove Turama (Tiram) i drmnili baren po jednu šljivu, aj dvi...:)
NE! Ja sam gledao utakmicu kod babe i dede i pokojni deda i ja smo navijali za Hrvatsku!
Znas sta, moguce, ti si isto neki cudak, hahaha. Nego, juce gledamo tenis, jelte, i svi doma ono nekako ne gledamo pozorno, nego priko kurca. Stari u svojoj sobi, ja sin i zena u dnevnom boravku. Inace uvik navijamo individualno, nikad nema nikakvih pritisaka, recimo muz (ja) na zenu i dicu i sl. hahaha. Ja sam za liverpool, sin je za man.utd i tako to. nikad isto, osim hajduk i hrvatska, medjutim jucer pitam sve njih za koga navijate, oni me gledaju blido????? pa za djokovica, al ti nisi. sutim. iz sobe od staroga se cuje urlik!? posto u njega signal na tv-u ide ranije nego nama, to je bio onaj poen kad je djokovic zvao oko sokolovo, u stvari presudni poen. Reko sebi, ajde, ovo je neko novo vrijeme. Samo me ne pitajte za koga sam navijao, to bih zadrzao za sebe, malo me sram ovako javno:) |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Posted - 30/01/2012 : 09:51:17
|
quote: Originally posted by selanne
Mislim da je to onaj srednji i lijevi bek. Nije puno igrao u napadu, igrao je Nenadic, ali u obrani je solidan. Da je ljevak, dalo bi ga se iskoristiti u napadu, kad vec može igrati igrac poput Zelenovica. Doduše, mogao je vec sad biti u reprezentaciji, prema naprijed zna više od Manojlovica, ali nije moje da sudim. Ako ode u neki klub s malo boljim uvjetima od Zvezde, može postati dobar igrac.
Mislim da je on veliki potencijal koji se treba iskoristiti a smatram da je sa njim isti problem kao i sa nekim drugim juniorskim reprezentativcima koji su u Zvezdi i Partizanu...beogradski splavovi i beogradske klinke nikako nisu dobre za razvoj mladih rukometasa i fudbalera pa vjerujem da mnogo dobiju oni koji rano odu u inostranstvo Mada ne valja ni koji odu previse u neku drugu stranu kao Milutin Dragicevic |
|
|
Topic |
|