Author |
Topic |
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 18/01/2012 : 16:15:11
|
pošto nisu tonka je dobro napisao...sasvim prosjecna reprezentacija koja nije sposobna proci u polufinale.i vrlo vjerovatno nece jer bi iz tog dijela trebali proci danska i srbija. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 18/01/2012 : 17:12:12
|
Što se tice Goluže, dok sam ja bio na okupljanju za '90. godišta, on je vodio '88. Tako je prošao pored nas uzdignute glave na plaži u Crikvenici, mi nismo znali bi li mu se javili, a onda se on tužio izborniku kako ga mi nismo htjeli pozdraviti. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/01/2012 : 18:49:14
|
Koliki je Island favorit veceras protiv Norveške? Može li neka analiza selanne, jer sam slabo u poslednje vrijeme pratio rukomet. Otprilike, trebalo bi da dobije na osnovu kvaliteta, u boljoj je formi, Norveška je oslabljena, ili... takve stvari me interesuju. Vidim da si upucen |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:02:10
|
Da ja igram kladionicu, stavio bih na Island. Svašta može biti, nema izrazitog favorita, ali mislim da bi Island trebao dobiti. Golmani su tu negdje, Erevik je imao puno više obrana u prvoj utakmici, ali nije poskidao ništa spektakularno, a uz to mislim da su Islandani puno bolji šuteri od Slovenaca. Što se tice vanjske linije, bez Kjellinga su Norvežani puno slabiji, Atlason, Petersson i Palmarsson pretežu na stranu Islanda, Norvežane izvlaci samo mladi Rambo, ali njega bi drvosjece u obrani Islanda mogli izmlatiti, još je previše neiskusan da napravi razliku. Najjaci Norvežanin je Tvedten, trci kontre, skace odasvud, puca penale, ali i na drugoj je strani strašno lijevo krilo, Sigurdsson. Desna krila su možda najslabije karike obje momcadi, i tu su podjednaki. Bez suspendiranog Jensena Myrhol ce teško izdržati na pivotu 60 minuta, kad on izade da odmori, Norvežani bi mogli dodatno pasti. Budu li se Islandani držali 6-0 obrane, Norvežani nemaju pravog šutera koji ce to prepucati (osim Ramba, ali njega sam vec secirao). Sve mi vuce na Island, ali vec sam rekao da razlike nisu velike. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:08:07
|
Znaci, umjereno na Island. Hvala. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:21:54
|
quote: Originally posted by Beren
Znaci, umjereno na Island. Hvala.
Ne, moj prvi savjet je: Ne igraj kladionicu. Ako te zeznem s ovim predvidanjem, oprosti. |
Edited by - selanne on 18/01/2012 19:22:09 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:31:52
|
Nemaš brige Ja to onako, rekreativno, sa manjim ulogom odigram. Zasad mi rukomet dobro ide. Pogodio Špa-Fra 1, Nje-Mak 1, nocas cu Island, i tako... Ako promašim, krivicu tebe |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:36:30
|
Onda ti samo glumiš neznalicu, ako si pogodio Španjolce. Meni govoriš da sam upucen, a nisam ni 1% mogao predvidjeti ili vjerovati u njihovu pobjedu. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:46:48
|
Isti rezultat kao protiv Islanda, zanimljivo. Ponovo igra nedovoljno dobra u crnim rupama, dobro je što te rupe ne traju predugo. Loše je što bi Španjolci ili Francuzi (vjerojatno, pretpostavljam da ce proci) mogli prelomiti utakmicu u tim trenucima. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 18/01/2012 : 19:47:49
|
quote: Originally posted by selanne
Onda ti samo glumiš neznalicu, ako si pogodio Španjolce. Meni govoriš da sam upucen, a nisam ni 1% mogao predvidjeti ili vjerovati u njihovu pobjedu.
Ti si upucen, a ja imam osjecaj |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 20:33:01
|
Nevjerojatna obrambena predstava Islandana. Igraci su katastrofalni, ali zahvaljujuci svojim vratarima nisu najgori na terenu. U igri ih drži samo cinjenica da od Norvežana jedino Mamelund ima muda šutati izvana, Ramba su poprilicno namlatili pa i ne prilazi obrani. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 18/01/2012 : 21:43:32
|
Bravo selanne! Sad jos samo da dobiju Siena u kosarci i Cirstea U. Radvansku i eto malog dobitka |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/01/2012 : 21:45:12
|
Rekao bih da hrvati imaju problem otkako je pipe otisao iz strucnog staba, ali mislim da je ovo novost u rangu one da je columbo otkrio ameriku. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 21:55:18
|
E sad su se Španjolci doveli u veselu situaciju, a 30 sekundi do kraja su imali sve na pladnju. Jedini nacin da prenesu 4 boda dalje je da odigraju neriješeno s Rusima, a da Franceki natamburaju Madare s velikom razlikom. Mislim da se nece dogoditi ni jedno ni drugo. Sve u svemu, u ovoj skupini se sve odigrava po najboljem mogucem scenariju za Hrvate, slicno kao što su se Srbima posložili rezultati skupine s kojom se križaju. Medutim, daleko je još nokaut faza, treba odigrati drugi dio. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10275 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/01/2012 : 21:56:46
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Darth Ivan
loše je ispalo ovo danas... koliko puta smo tokom tekme primili gol s igracem više?
a kad mi nismo otkako ja pratim rukomet,a pratim ga sto godina primili gol s igracem više...uvik,ali uvik...
Živa istina, još od one prve medalje i toga prvenstva igrac više je nama hendikep, s druge strane igraca manje smo u to vrime igrali odlicno. U nekoliko navrata se sican da smo primili gol i kad smo imali 2 igraca više. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10275 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/01/2012 : 21:57:24
|
quote: Originally posted by Mairosu
Rekao bih da hrvati imaju problem otkako je pipe otisao iz strucnog staba, ali mislim da je ovo novost u rangu one da je columbo otkrio ameriku.
Tako nekako. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
o.O 321
Junior Member
358 Posts
Member since 09/01/2012 |
Posted - 18/01/2012 : 22:02:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Darth Ivan
loše je ispalo ovo danas... koliko puta smo tokom tekme primili gol s igracem više?
a kad mi nismo otkako ja pratim rukomet,a pratim ga sto godina primili gol s igracem više...uvik,ali uvik...
Živa istina, još od one prve medalje i toga prvenstva igrac više je nama hendikep, s druge strane igraca manje smo u to vrime igrali odlicno. U nekoliko navrata se sican da smo primili gol i kad smo imali 2 igraca više.
Ovo mi nesto poznato (samo da se presalta ka vaterpolu) |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Posted - 18/01/2012 : 22:05:19
|
quote: Originally posted by Beren
quote: Originally posted by selanne
Onda ti samo glumiš neznalicu, ako si pogodio Španjolce. Meni govoriš da sam upucen, a nisam ni 1% mogao predvidjeti ili vjerovati u njihovu pobjedu.
Ti si upucen, a ja imam osjecaj
Neceš vjerovati, ali me malo dijelilo da uplatim x na Španija-Madarska Osjecaj je cudo |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 18/01/2012 : 22:08:48
|
Ajde ti meni drugi put javi kad budeš imao osjecaj. Ja sam ti mislio reci da probaš više golova Island-Norveška, ali sam onda pomislio da to nije moguce, da nisu toliko loši golmani, ali izgleda da ipak jesu. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/01/2012 : 22:48:39
|
Najveci problem hrvatske repke je Slavko Goluža, totalni bezveznjak koji je po politickom kljucu dobio posao, valjda mu je ovo zadnje prvenstvo... Imamo strašne igrace, potencijal nevideni, šteta je da to sve skupa vodi takva polupismena neznalica... Inace, cestitke deckima na utakmici protiv Slovenije, nadam se da ce i obrana napokon proraditi, previše lakih golova smo primili... |
|
|
Topic |
|