forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ja sam:
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/04/2012 : 17:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

a sto to????????????????????????

ko je to od koga i zasto, ako znas reci nam mi ne znademo
jel ti nas mozda malo onako
biti ce da ipak malo da

Ne razumem sta si mi napisao
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 01/04/2012 : 20:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ne razumije ni on sam...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/04/2012 : 12:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

a sto to????????????????????????

ko je to od koga i zasto, ako znas reci nam mi ne znademo
jel ti nas mozda malo onako
biti ce da ipak malo da

Ne razumem sta si mi napisao

znas ti vrlo dobro, pojavljujes se odnikud sa postom koji ne pripada ovom topicu

nisam ti ja kriv sto si prilikom iskakanja iz aviona zaboravio otvoriti padobran pa si pao u krivi topic ( eto napisao sam ti nesto sto ti pomalo okolo zelim reci, potrebno je citanje izmedju redaka, saljivo svakako jest, a smisao teksta ima dobar cilj )
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/04/2012 : 13:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

znas ti vrlo dobro, pojavljujes se odnikud sa postom koji ne pripada ovom topicu

nisam ti ja kriv sto si prilikom iskakanja iz aviona zaboravio otvoriti padobran pa si pao u krivi topic ( eto napisao sam ti nesto sto ti pomalo okolo zelim reci, potrebno je citanje izmedju redaka, saljivo svakako jest, a smisao teksta ima dobar cilj )

Ocigledno sam napisao nesto sto ti se ne svidja Sta konkretno?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/04/2012 : 11:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Ocigledno sam napisao nesto sto ti se ne svidja Sta konkretno?

ne, nego puno netocnih podataka koji su pogreskom stavljeni u ovaj topic
mislim kad bi ja sad tebi poceo objasnjavati gdje si pogrijesio ovo bi mozda otislo kvragu, pa je bolje ostaviti ovako kako je
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/04/2012 : 12:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a koji su to netocni podaci? na šta misliš?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/04/2012 : 21:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

gle, mene sada u ovom trenutku zanima zasto si toliko zainteresiran sto ja smatram netocnim u tim tvrdnjama umjesto da njega pitas cime bi on to konkretno mogao podebljati svoje netocne tvrdnje
nije rekao nista korektno, a usput iako je pisao ( ili govorio ) kako kome, izokolo i netocno, zar bih se je bas sad upravo s tim trebao bakcati
ipak si ti zaduzen za to, a ne ja
pa prema tome pripitaj ga ponesto o tome
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/04/2012 : 21:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

quote:

gle, mene sada u ovom trenutku zanima zasto si toliko zainteresiran sto ja smatram netocnim u tim tvrdnjama umjesto da njega pitas cime bi on to konkretno mogao podebljati svoje netocne tvrdnje
nije rekao nista korektno, a usput iako je pisao ( ili govorio ) kako kome, izokolo i netocno, zar bih se je bas sad upravo s tim trebao bakcati

Ti si napisao da su netacne, ne on. Sta ima da mene pita? Pita tebe posto si ti napisao da su netacne. Dakle, sta je netacno?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/04/2012 : 21:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ti si napisao da su netacne, ne on. Sta ima da mene pita? Pita tebe posto si ti napisao da su netacne. Dakle, sta je netacno?

i sto sad, moze se postaviti pitanje zasto je mene upitao sto je netocno, a zasto tebe nije pitao sto je to tocno
kad vec pita, bilo bi korektno od njega, ali usput onako izmedju redeka nije on bas korektan
oni ti je dezurno podbadalo, pa ak vec mene podbada bilo bi uredu i da tebe podbode, nije li to demokracitno?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/04/2012 : 21:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja tebe podbadan jer san te pita šta misliš da je netocno u jaskovom izlaganju??

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/04/2012 : 21:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/04/2012 : 21:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Begaj bre, isplaka se od smeJ!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/04/2012 : 22:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
hehe lwude i kruger vise ne nasjeda na tvoje provokacije:)
luzeru:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/04/2012 : 22:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

ja tebe podbadan jer san te pita šta misliš da je netocno u jaskovom izlaganju??

ps. ne pravi se naivko:) podbadas ga da kaze ono sto je sam rekao da bi mogao izletjet sa foruma ako napise:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/04/2012 : 22:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

hehe lwude i kruger vise ne nasjeda na tvoje provokacije:)
luzeru:)

opet si maka cudne tablete,nestaško jedan

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/04/2012 : 22:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mljaci dupla doza:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/04/2012 : 23:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
zlotvore nisam ti ja kriv sto zivis u neznanju pa si posegnuo za necim ojacim
al dobro nije moj problem samo se ti opijaj svojim opijatima
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/04/2012 : 23:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
lwoode nisam te shvatio dobro pa mi pojasni
podbadas me jer si netocan u jaskovom topicu ili je jaskovo izlaganje netocano, a opet kakve bi ja veze mogao imati s te dvije netocnosti
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/04/2012 : 00:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

podbadas me jer si netocan u jaskovom topicu ili je jaskovo izlaganje netocano, a opet kakve bi ja veze mogao imati s te dvije netocnosti

i šta ti ja mogu rec na ove tvoje gluparije?
najbolje da potražiš pomoc strucne osobe

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/04/2012 : 23:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

i šta ti ja mogu rec na ove tvoje gluparije?
najbolje da potražiš pomoc strucne osobe

ah, napokon si prestao ponavljati poput papige, no ipak nisi daleko odmakao, poceo si koristiti uvredljiv rijecnik ( nije li to znak da ti je ponestalo municije? )

zar ne bi bilo lakse objasniti mi na postavljeno pitanje?
ocekujes, kad ti mene nesto preupitas da ti odgovorim, ali kad ja tebi postavim pitanje to je glupiranje
logican zakljucak ove malecke rasprave valjda bi trebao biti - oni koji postavljaju pitanje su osobe koje se vole glupirati

ali to je tvoj zakljucak, ne moj
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/04/2012 : 23:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
lwoode

iskoristio sam kombinaciju rijeci koje smo izgovorili i koristili, zar si toliko nesposoban ne koristiti kombinatoriku koja ti se nudi?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/04/2012 : 01:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

lwoode

iskoristio sam kombinaciju rijeci koje smo izgovorili i koristili, zar si toliko nesposoban ne koristiti kombinatoriku koja ti se nudi?

onda iskoristi i moj savjet i obrati se strucnoj osobi.
najozbiljnije

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/04/2012 : 21:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

lwoode

onda iskoristi i moj savjet i obrati se strucnoj osobi.
najozbiljnije

tvoj savjet je da se ti obratis strucoj osobi koja bi utvrdila tvoju nespososbnost repliciranju meni
iako teskog srca i s mnogo razmisljanja koje je trajalo danima moram priznati da je to uredu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47478 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/04/2012 : 23:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kruger cca 2 godine nakon šta nije posluša lwood-ov savjet i potražia strucnu pomoc:

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 14/04/2012 : 23:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ma kakve puste NAKON dvije godine elvude sestro...Kruger je tako izgledao PRIJE dvije godine moš mislit na šta sad lici a kamoli kakav ce bit ubuduce...

Wtf?
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000